VI ❤ SPORTSSPILL

Systemspill

Systemspill er en populær spillstrategi blant erfarne spillere som ønsker å øke vinnersjansene sine og tjene penger. I motsetning til singelspill, der all innsatsen din plasseres på ett utfall, innebærer systemspill at du sprer innsatsen din på flere kombinasjoner. Denne tilnærmingen kan redusere risikoen betydelig og øke sjansene dine for å sikre deg en gevinst på investeringen din. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva systemspill er, hvordan det fungerer, og hvordan du kan utnytte det til din fordel. Vi vil også diskutere fordeler og ulemper ved denne spillstrategien, slik at du får en omfattende guide til systemspill.

rinet redaksjonen
Forfatter
julian editorial
Sjekket av
 • Julian
Publisert

24.06.2024

Oppdatert

24.06.2024

Hva er systemspill?

Systemspill er en form for spill der du plasserer flere spill på en kombinasjon av utfall. Den største fordelen med systemspill er at du kan vinne selv om ikke alle valgene dine er riktige. Denne typen spill er spesielt nyttig for deg som ønsker å redusere risikoen og øke sjansene for å vinne

Kjernekonseptet

Kjernekonseptet

Kjernekonseptet i systemspill er å plassere flere innsatser på en slik måte at selv om noen av valgene taper, har du fortsatt en sjanse til å vinne penger. Systemspill består av flere ulike typer systemer, hver med sin unike struktur. Noen av de vanligste typene inkluderer:

 • Trixie: Et system med fire spill som involverer tre valg (tre doble og én trippel).
 • Patent: Et system med syv spill som involverer tre valg (tre singler, tre dobler og en trippel).
 • Yankee: Et system med 11 spill som involverer fire valg (seks doubler, fire trippler og en firedobbel akkumulator).
 • Kanadisk (Super Yankee): Et system med 26 spill som involverer fem valg (ti doble, ti triple, fem firedoble akkumulatorer og én femdobbel akkumulator).

Hvordan fungerer Systemspill?

Systemspill spilles ved at den totale innsatsen din fordeles på flere kombinasjoner av spill. Dette sprer risikoen og øker sjansene dine for å vinne noe, selv om ikke alle valgene dine er riktige.

Beregning av innsatsen

Når du plasserer et systemspill, må du bestemme deg for den totale innsatsen du er villig til å satse. Denne innsatsen fordeles deretter på de ulike kombinasjonene i systemet. Hvis du for eksempel velger et Yankee-system og den totale innsatsen din er 110 kroner, vil du plassere 10 kroner på hvert av de 11 spillene.

Hvordan plassere et systemspill

Velg utvalgene dine: Velge de utfallene du ønsker å spille på. Du kan for eksempel velge fire forskjellige fotballkamper.

 • Velg ditt system: Bestem deg for hvilken type system du vil bruke (f.eks. Trixie, Yankee).
 • Del opp innsatsen din: Fordel den totale innsatsen din på de ulike kombinasjonene i systemet.
 • Plasser dine innsatser: Legg inn dine innsatser og vent på utfallet.

Praktisk eksempel på systemspill

La oss bruke et fotballeksempel for å illustrere et Yankee-systemspill:

 • Kamp 1: Lag A mot Lag B – Spill på at Lag A vinner.
 • Kamp 2: Lag C mot Lag D – Spill på at Lag C vinner.
 • Kamp 3: Lag E mot Lag F – Spill på at Lag E vinner.
 • Kamp 4: Lag G mot Lag H – Spill på at Lag G vinner.

I et Yankee-system plasserer du følgende innsatser:

 • 6 doubler (lag A & lag C, lag A & lag E, lag A & lag G, lag C & lag E, lag C & lag G, lag E & lag G)
 • 4 trippler (Lag A & Lag C & Lag E, Lag A & Lag C & Lag G, Lag A & Lag E & Lag G, Lag C & Lag E & Lag G)
 • 1 firedobbel akkumulator (Lag A & Lag C & Lag E & Lag G)

Selv om ett eller to av valgene dine taper, kan du fortsatt vinne penger hvis de resterende valgene er riktige.

Økte vinnersjanser

En av de viktigste fordelene med systemspill er de økte vinnersjansene. Ved å dekke flere kombinasjoner reduserer du risikoen for å tape hele innsatsen og øker sannsynligheten for å sikre deg avkastning.

Fleksibilitet

Systemspill tilbyr stor fleksibilitet. Du kan velge ulike typer systemer basert på dine preferanser og antall valg du ønsker å inkludere. Dette gjør at du kan skreddersy din spillstrategi til dine spesifikke mål og risikotoleranse.

Potensial for høyere fortjeneste

Samtidig som systemspill reduserer risikoen, gir det også mulighet for høyere fortjeneste. Hvis alle valgene dine er riktige, kan den samlede gevinsten fra flere spill resultere i en betydelig gevinst.

Ulemper med Systemspill

Høyere krav til innsats

En av de største ulempene med systemspill er det høyere innsatsbehovet. Siden den totale innsatsen din er fordelt på flere spill, må du være forberedt på å investere mer penger på forhånd.

Kompleksitet

Systemspill kan være mer komplisert enn tradisjonelle singel- eller multispill. Det kan være utfordrende å forstå hvordan du skal beregne innsatsen din og administrere flere spill, spesielt for nybegynnere.

Mindre avkastning på individuelle innsatser

Selv om systemspill reduserer risikoen for å tape hele innsatsen din, betyr det også at avkastningen på enkeltspill kan bli mindre. Den samlede fortjenesten kan bli mindre sammenlignet med et vellykket enkeltspill med høyere odds.

Implementering av systemspillstrategier

Håndtering av bankroll

Effektiv bankrollstyring er avgjørende når du bruker systemspill. Med tanke på det høyere innsatsbehovet er det viktig å forvalte bankrollen din for å sikre langsiktig bærekraft. En vanlig tilnærming er å allokere en fast prosentandel av bankrollen din til hvert systemspill, og justere innsatsstørrelsen basert på din tillit til valgene.

Research og analyse

Grundig research og analyse er avgjørende for å identifisere verdispill og gjøre velbegrunnede valg. Analyser historiske data, lagform, spillerstatistikk og andre relevante faktorer for å øke sjansene dine for å komme med riktige spådommer.

Velge riktig system

Å velge riktig system er avgjørende for å maksimere fortjenesten din. Ta hensyn til din risikotoleranse og dine spillpreferanser når du velger mellom ulike typer systemspill. For eksempel kan et Trixie-system passe for deg som ønsker en balanse mellom risiko og gevinst, mens et Heinz-system kan appellere til deg som ønsker høyere potensiell avkastning.

Avanserte teknikker for systemspill

Sikring

Hedging innebærer å plassere ekstra innsatser for å redusere risikoen for å tape innsatsen din. Dette kan gjøres ved å satse på ulike utfall eller ved å bruke liveodds for å justere posisjonene dine basert på utviklingen av en hendelse.

Eksempel

Hvis du har et systemspill på flere fotballkamper og noen av valgene dine vinner, kan du plassere et hedge-spill på motstanderlaget i de resterende kampene for å sikre deg en gevinst uansett utfall.

Arbitrasjespill

Arbitrasjespill innebærer å dra nytte av ulike odds som tilbys av ulike bookmakere for å sikre fortjeneste. Ved å plassere spill på alle mulige utfall hos ulike bookmakere, kan du sikre deg fortjeneste uansett resultat.

Eksempel

Hvis bookmaker A tilbyr odds 2,10 på at lag A vinner, og bookmaker B tilbyr odds 2,10 på at lag B vinner, kan du plassere et spill på begge lagene hos de respektive bookmakerne. Dette garanterer fortjeneste hvis den kombinerte oddsen er høyere enn 2,00.

Praktiske tips for Systemspill

Begynn i det små

Hvis du er ny i systemspill, kan du begynne med mindre innsatser for å gjøre deg kjent med prosessen. Øk innsatsen gradvis etter hvert som du blir tryggere og får mer erfaring.

Før oversikt

Hvis du fører detaljert oversikt over spillene dine, inkludert valg, innsatser og utfall, blir det enklere å analysere resultatene dine og gjøre velbegrunnede justeringer av strategien.

Vær disiplinert

Disiplin er avgjørende når du bruker systemspill. Hold deg til strategien din, unngå å jage etter tap, og ta beslutninger basert på research og analyse i stedet for følelser.

Bookmakere som tilbyr systemspill

Flere bettingsider tilbyr systemspill, slik at du enkelt kan plassere komplekse spill. Her er noen velkjente spillselskaper som tilbyr systemspill:

Bet365

Bet365 tilbyr et bredt utvalg av systemspillalternativer, inkludert Trixie, Yankee og Heinz. Deres brukervennlige plattform gjør det enkelt å plassere og administrere systemspill.

4.8 /5
Bet365 bonus

100 % opptil

1.000 kr

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • Bankwire Betalingsmetode

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence
Maks. bonusinnsats 1.000 kr
Bonusprosent 100 %
Bonustype Velkomstbonus
Minsteodds 1,20
Omsetningskrav 1
Gyldighet 30

Unibet

Unibet er kjent for sine konkurransedyktige odds og sitt store utvalg av spillmarkeder. De tilbyr en rekke systemspillalternativer, noe som gjør det til et populært valg for spillere som ønsker å implementere denne strategien.

4.8 /5
Unibet bonus

200 % opptil

1.000 kr

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • revolut logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence
Maks. bonusinnsats 1.000 kr
Bonusprosent 200 %
Bonustype Velkomstbonus
Minsteodds 1,4
Omsetningskrav 10
Gyldighet 30

888sport

888sport er kjent for sin plattform for spillutveksling, som lar deg spille mot andre spillere. De tilbyr også tradisjonelle systemspillalternativer, noe som gir fleksibilitet i spillstrategien din.

100 % opptil

1.000 kr

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • AstroPay Betalingsmetode

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence
Maks. bonusinnsats 1.000 kr
Bonusprosent 100 %
Bonustype Velkomstbonus
Minsteodds 1,5
Omsetningskrav 10
Gyldighet 60

Betway

Betway tilbyr en rekke systemspillalternativer og gir deg detaljert statistikk og innsikt for å hjelpe deg med å ta informerte beslutninger.

4.8 /5
Betway bonus

100 % opptil

1.000 kr

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • Neosurf Logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence
Maks. bonusinnsats 1.000 kr
Bonusprosent 100 %
Bonustype Velkomstbonus
Minsteodds 1,75
Omsetningskrav 6
Gyldighet 30

Ansvarlig spilling

Selv om systemspill kan være lønnsomt, er det viktig å praktisere ansvarlig spilling. Sett grenser for deg selv, spill bare det du har råd til å tape, og unngå å jage tap. Ansvarlig spilling sikrer at du nyter prosessen og opprettholder en sunn tilnærming til gambling.

Fremtiden for systemspill

Fremtiden for systemspill ser lovende ut med fremskritt innen teknologi og dataanalyse. Maskinlæringsalgoritmer og AI-drevne plattformer blir stadig mer populære når det gjelder å identifisere verdispill, noe som gir spillerne mer presise og tidsriktige muligheter. Hvis du holder deg oppdatert på disse teknologiske fremskrittene og inkorporerer dem i spillstrategien din, kan du ytterligere forbedre muligheten til å tjene penger på systemspill.

Systemspill handler altså ikke bare om å plassere flere spill; det handler om å ta informerte beslutninger basert på grundige analyser og gode sannsynlighetsberegninger. Ved å mestre systemspillprinsippene og utnytte avanserte teknikker og verktøy kan du forbedre spillresultatene dine betydelig og få en mer lønnsom og givende spillopplevelse.

Var det til hjelp?
[Total: 0 Gjennomsnittlig: 0]