Skip to main content

Cash out

Det er mange funksjoner som blir introdusert, og de aller fleste er gode, cash out er en slik funksjon, som ble spesielt populær når live betting eksploderte. Det gir deg muligheten til å sikre seieren, eller til å redusere dine tap. Høres jo veldig bra ut, eller hva? Les her for å få mer info rundt det, og om du bør bruke det eller ikke.

cash out banner

TOP bettingsider med cash out

Hvordan det fungerer

I teorien er det veldig enkelt egentlig. For cash out er noe de aller fleste spillselskaper tilbyr, og er populært for fotball betting, esport og mye annet. Det er dog rundt fotball mye av fokuset ligger, også hos norske bettingsider og andre nye bettingsider som du kanskje har oppdaget.

cash out ikonDet man gjør er at man forestiller seg at Frankrike spiller mot England i en kamp, i fotball. Du har satset på at Frankrike vinner, med odds på 2.5. Dette er innenfor live betting. Og la oss si at Mbappe har gjort mål, det er fem minutter igjen, og England presser på hardt.

Cash out gir deg muligheten til å avslutte kampen for din egen del. Det gir deg muligheten til å vinne, men med en redusert gevinst. Du får tilbake mer enn du satset, så klart, men ikke like mye som du hadde vunnet om du hadde holdt ut.

Om du taperPå motsatt side kan man si at England leder 1-0 og Frankrike har ikke noe i kampen. De bare klarer ikke og sannsynligheten for at du taper er høy, altfor høy. Da har du også muligheten til å avslutte kampen, og tape.

Men fordelen her er at du får litt av din innsats tilbake. Hvor mye det er avhenger på situasjon til situasjon, men det er i det minste litt. Så kan det hende at Frankrike snur det, som de gjorde i 2004, i løpet av de siste minuttene, og du sitter med svarteper. Det er den avveingen man må ta rett og slett.
Ikke alltid du kanCash out er tilgjengelig som oftest, men det er i visse situasjoner det blir suspendert av en eller annen grunn. Det er alltid operatøren som bestemmer, og det kan være ulike årsaker til at du ikke kan benytte deg av cash out. Om det er noe du har regnet med i akkurat en spesifikk kamp så er jo det litt synd.

Bør man bruke cash out?

fordeler og ulemper ikonDet er mange som sier at det er absolutt siste utvei, og at du heller bør la kampen spilles ferdig. Det er fordi de ser på det i det lengre løp, men det er vanskelig å si sånn bastant. Det er fordi en kamp har forskjellige dynamikker og det er veldig vanskelig å forutse hva som kommer til å skje.

Det er samtidig klart at du ikke bør ta cash out ved pause i kampen mellom Frankrike og England. Uansett om Frankrike vinner eller taper 1-0, så er sannsynligheten høy for at det kommer flere mål i kampen. Og da hindrer du bare deg selv ved å ta i mot cash out.

Pass på valget

Husk at cash out også kan brukes over en hel sesong. Som for eksempel når Leicester vant serien. De ledet jo i mars, men det var ikke mange som trodde de skulle holde helt ut, så de tok cash out. Det var ikke det smarteste valget, da de ville vunnet mye mer om de hadde holdt ut. Så det er risikoen man må tenke på i denne sammenheng altså.

Nyt kampen

konklusjon ikonMed mindre du har satset enormt store summer på en kamp, så har ikke en kamp så mye å si fra eller til. Kos deg med kampen, og om kupongen slår til så er det perfekt. Føler du at du bør bruke cash out så gjør det. Du kan dog som oftest ikke bruke denne funksjonen sammen med bonuser som free bets, bonus uten innskudd og innskuddsbonus. Bookmakere føler det gir deg en for stor fordel skjønner du!

Har du det gøy så er det det viktigste her, så pass på at du har det, så går resten bra, uansett om du bruker cash out eller ikke.

FAQ

Ja, det er det. Ingen som kommer til å stoppe deg fra det.
Nei, i visse tilfeller kan du bruke cash out også for hele sesonger, det avhenger på bookmakeren.
De aller fleste gjør det, spesielt de som er nye og moderne. Du kan regne med å finne det overalt.
Det er opp til deg, og i visse situasjoner er det gode grunner til å gjøre det. I andre situasjoner er det ikke, så det kommer an på hva du vil oppnå!


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]