Skip to main content

Nordicbet bookmaker anmeldelse

I denne artikkelen vil du få vite mer om Nordicbet, hva du kan forvente fra betting siden, og om dette er en side du bør bruke tid på. Det er jo en veldig populær operatør i utgangspunktet, og Nordicbet Norge er en av de mest brukte her til lands også. Du vil få info om bonus, innskudd og uttak og alt det andre relevante som er viktig for en side som dette, og du vil vite alt om det Nordicbet tilbyr! Så les gjerne videre, så har du et så godt utgangspunkt som mulig før du registrerer deg!
100% opptil 1000 kr
Innskudd 100 kr
Sportsspilllisens:
MGA
App Nedlasting:
Android
Kontaktalternativ:
chat phone email
Betalingsmetoder:
bank-ueberweisung
mastercard
visa
Generelle Fakta:
 • Høy velkomstbonus
 • Svært mange marked
 • Høy odds på betting
100% opptil 1000 kr
Innskudd 100 kr
Tillatelse MGA
App
Android
Kontakt
chat phone email
 • Høy velkomstbonus
 • Svært mange marked
 • Høy odds på betting
bank-ueberweisung
mastercard
visa

Det positive og negative med Nordicbet

Det er jo sånn at når man har en anmeldelse av en bookmaker som dette så må man være balansert, selv om det kanskje er en av de mest populære operatørene på markedet. Hos Nordicbet får man en god variasjon i utvalget, og de har gjort en god jobb, men det betyr ikke at det at det ikke er noe å klage på eller som man gjerne skulle sett blitt gjort bedre. Men det er klart, i forhold til nye bettingsider så er det ingen tvil om at Nordicbet som er etablert, og som vet hvordan den vil operere, noe man kan bare se på som en styrke.

Jan erfaring Nordicbet

Men la oss se på fordelene:

 • Nordicbet bonus som en innskuddsbonus er svært god på 100 bonus opptil 1000 kr. Den vil du få veldig mye nytte av ved ditt første innskudd, og det er i tillegg svært gode regler og vilkår knyttet til den.
 • Har live streaming
 • Veldig bra utvalg av Nordicbet odds.

Ulemper:

 • Det er en litt kjedelig nettside.
 • Få betalingsmetoder tilgjengelige, men det er ikke noe vi kan klandre bare Betsson group for, da det også har med restriksjoner fra den norske regjeringen å gjøre.

Vårt inntrykk av Nordicbet Norge som plattform

Som du sikkert har forstått så er vi veldig fornøyde med hvordan denne siden er laget på. Du finner det aller meste som du trenger, og kanskje enda mer enn det også. Det liksom rett og slett bra, og det er en pålitelighet ved siden som også er veldig verdifull! For å sammenligne med andre norske bettingsider så har de gjort en veldig god jobb med å tilpasse seg det norske markedet. Det gjelder uansett om det er snakk om markedene, sportene tilgjengelig eller betalingsmetodene.

SelskapBML Group Ltd.
ForetagendeLimited
Stiftelsesår2002
PlasseringMalta
Ansatte-
Nettstedwww.nordicbet.com

Nordicbet odds

Ser man på de beste bookmakerne så har de alltid en god odds å tilby sine spillere, og det er noe som også er tilfellet her. Du får god odds nesten uansett hva du ønsker å spille på, på alle sporter og marked som er tilgjengelige. Hos Nordicbet kan man nesten si at de er markedsledende innen god odds, og det er et stort utvalg i tillegg.

Nordicbet odds

Oddsvalget hos Nordicbet er overbevisende. Det er mange og høye odds som tilbys for hver sport.

Det finnes gode muligheter for høye utbetalinger, og når man i tillegg har gode funksjoner som bet builder og oddsboost så blir det enda bedre faktisk. Nordicbet odds er noe som har fått mange spillere til å forbli på siden etter at de har registrert seg der, og det er lett å se hvorfor.

De ulike markedene

Dette er en stor styrke av siden, da du har alt du trenger for å ha det gøy. Marked er utrolig viktig, og hos Nordicbet har de tatt dette på alvor. For en ting er å ha mange marked når det gjelder fotball, men det stopper ikke der. Det er klart, fotball betting er jo noe av det folk driver aller mest med, men det er også så mange andre marked å finne.

Et godt eksempel er om du kanskje vil spille på håndball. Da har du flere titalls forskjellige marked å satse på, og det er bare for helt vanlige kamper. Er kampene i en større turnering, eller med høyere status så får du enda mer tilbudt.

Dette er nok noe som har gjort at folk er så glade i Nordicbet og som har gjort at så mange spiller der.

Fotballbetting – alt du kan ønske deg

Det er klart, når man snakker om en bookmaker som opererer på det norske markedet, så sier det seg selv at fotball er ekstremt viktig. Det er der mye fokuset fra bonusene ligger, og mange promoer og kampanjer du blir tilbudt via e post reklamerer også for fotball. Det er naturlig, og det er et helt enormt godt utvalg av kamper og ligaer over hele verden. For norske spillere er jo det helt perfekt, og noe vi virkelig er ute etter.

Nordicbet live bet

I tillegg til det store utvalget av livespill, tilbyr Nordicbet også en live ticker i sanntid.

Med andre ord er dette den perfekte siden å spille på, hvor du naturligvis kan spille på kamper fra Premier League, men også kamper fra diffuse ligaer som Kenya Premier League. Kan du litt om fotball kommer dette bare til å være gøy, og det gir en ekstremt god variasjon i spillingen. Så hjelper det at du har mange marked å velge mellom også, blant annet hvem som får det første hjørnesparket eller når det siste innkastet i kampen kommer.

De andre sportene

Fotball er dog langt i fra det eneste som tilbys på siden, og du uansett om du spiller via mobilen eller på PC, så får du et veldig stort utvalg. Det ville tatt for lang tid å ramse opp alle sportene som er tilgjengelige, men det er så variert som du kan ønske deg. Du har sporter som Irsk Sport, Rugby League, Darts, e sport, Cricket og andre, mens du kan også spille på hendelser og events som skjer i hverdagen. Blant annet har de egne bettingkategorier for Film, TV-programmer og Musikk.

Da er det for eksempel sånn at du kan spille på hvilken film vinner i kategorien Beste film ved Oscar-utdelingen. Det er også tilgjengelig virtuell sport, og e sport, noe som er greit da du kan henge med på den moderne utviklingen av betting.

Velkomstbonusen hos Nordicbet

Da dette er en respektert bookmaker så kan du også regne med svært god bonus, det gjelder velkomstbonus, gode kampanjer og promoer som du kommer til å like. Men la oss se på bonusen for deg som registrerer deg der for første gang.

Den ligger på 100 prosent opptil 1000 kr, noe som er ganske bra egentlig. Vi skulle kanskje sett at den var opptil 2000 kr, men det er det lite å gjøre med. Men det som er det fine med akkurat denne bonusen er at du får den for dine 3 første innskudd. Det er gjort på en litt annerledes måte, ved at du får et gratisspill på 250 kroner for ditt første innskudd.

For ditt andre innskudd får du igjen 250 kroner, men da må innskuddet være på minst 200 kroner.

For det tredje og siste innskuddet får du 500 kroners bonus, men da skal innskuddet ligge på 500 kroner. Totalt blir dette altså 1000 kr, og du betaler mindre enn det. Det er en god måte å gjøre det på.

Så er det enda bedre at omsetningskrav er veldig rimelig. For eksmepel så er det et omsetningskrav på kun ganger 3 på det du vinner. Det er veldig rimelig, hvor oddsen må være på minst 1.40 for at det skal være et gyldig spill. Du har også 14 dager på deg til omsette, så det er rett og slett bra. Det er tydelig at de vet hva de driver med hos Nordicbet, noe som bare er til fordel for deg som spiller.

Andre bonuser du kan få

Det er ikke mangel på promoer og kampanjer hos Nordicbet, og det gjelder for eksempel bonus uten innskudd, free bets, og som nevnt ovenfor, innskuddsbonus. Det er det spillere er vant til å få, så det er ikke så overraskende, men det er greit å ha bekreftet uansett.

Det er også en egen kampanjeside hos operatøren som vi anbefaler at du tar en titt på. Da kan du holde deg selv oppdatert på alt som foregår. Det er klart, om du er allerede en spiller der så vil du få tilbud sendt til deg, og du vil få tilbud som vi ellers kanskje ikke finner hos Nordicbet.

Utvalget på Nordicbet bonus er godt, noe som er veldig positivt!

Vårt inntrykk av Nordicbet

Inntrykket man får av en slik side er veldig viktig. Og da tenker vi faktisk ikke på faktorer som spill, bonuser, marked og lignende. Vi tenker heller på ting som kundeservice, hvor lett det er å finne informasjon og hvor enkelt det er å registrere seg.

Nordicbet nettsted

Nordicbet presenterer de mange kampanjene som for tiden tilbys på hjemmesiden.

For vi vet jo at visse operatører gjør det uforholdsmessig vanskelig, med alle disse tingene, noe som drar ned inntrykket veldig. Det er heldigvis ikke et problem man har hos Nordicbet. Fra første gang man begynner med registreringen, til man gjør sitt første innskudd, så føler man at det er kvalitet over hele linja. Det er en så enkel side å navigere, at du finner frme til alt, uten at du behøver å registrere deg faktisk.

Nordicbet er eid av Betsson group, som er et selskap som eier flere andre bookmakere. Og det er tydelig å se at den ekspertisen og erfaringen som de har, har påvirket kraftig også hvordan denne siden ser ut. Du kommer til å synes det er lett å være spiller der, og alt er veldig oversiktlig og lett å finne frem til. Det er egentlig akkurat slik vi vil ha det på en bookmaker. Selv om den kanskje kunne vært litt mer inspirerende, noe vi nevnte også ovenfor.

Nordicbet Norge på mobil

Nordicbet App

Dette er også noe som er viktig for mange, og det finnes en app også. Den er dog bare tilgjengelig for Android her i Norge. Og det er på grunn av strenge reguleringer på gambling her til lands, som gjør det umulig å laste ned appen via Appstore på iOS. Det betyr at om du vil ha den for din Android, så må du gjøre det direkte via nettleseren, hvor du får instruksjoner.

Det er litt synd, men Nordicbet fungerer faktisk veldig godt også om du spiller direkte på nettleseren. Den har alt du behøver, og det er ikke sånn at de har fjernet noe bare for å gjøre det mer komplisert. Du kan spille med samme konto over flere plattformer. Det innebærer at du da kan sette i gang et spill på PC, og ha kontroll over det mens du er ute på byen eller lignende.

Vit dog at om du bytter region på din iOS så kan det hende at du kan laste ned appen, men det må du velge selv om du vil gjøre.

Hvilke betalingsmetoder som finnes

Som nevnt ovenfor så er innskudd og uttak et problem i Norge, på grunn av restriksjoner fra Staten. Men Nordicbet har gjort så godt de kan, så du har i det minste NeoSurf, Visa Mastercard for innskudd. Det er gratis å gjøre innskudd, og du får pengene på spillekontoen din umiddelbart. Det laveste innskuddet er på 100 kroner, så det er vel egentlig greit nok, sånn sett.

Nordicbet innskudds- og uttaksalternativer

I tillegg til VISA og Mastercard, støtter Nordicbet også innskudd via Neosurf og bankoverføring.

Når det kommer til norske bettingsider så har de gjort en god jobb, og det er ikke så mye mer spillselskaper kan tilby i Norge. Så gjelder det også at når det kommer til uttak, så kan du bare bruke Bankoverføring. Selve prosesseringstiden er på maks 24 timer, så tar det deretter opp til 8 dager før du får pengene inn på din bankkonto. Vi skulle gjerne sett at det fantes flere, men det er det ikke så mye å gjøre med.

Kvaliteten på kundeservice

Nok et viktig aspekt for en betting side, og her har de gjort en god jobb. De har et eget hjelpesenter du kan besøke, hvor du har mulighet til å kontakte dem via telefon, live chat eller e post. Det er opp til deg hva du velger å gjøre, selv om live chat naturlig nok er den raskeste metoden.

📱 Hotline80069019
📩 Epostadressesupport-no@nordicbet.com
💬 Live Chat24/7
📋 Kontakt skjemaNei

Men det er også så mye annen informasjon du kan finne der, angående siden, at det er verdt å utforske deres FAQ for eksempel. Der kan du nemlig få svar på mange av tingene du lurer på. Om det er mer tekniske bekymringer du har, så bør naturligvis ta kontakt. Du får raskt og effektivt hjelp, og det er åpent 24 timer i døgnet, hvor du også får norsk hjelp!

Sikkerhet og lisens

Nordicbet får sin lisens fra MGA – Malta Gaming Authority. Det er en av de beste i bransjen, og du kan føle deg helt trygg når du spiller der. De har også satt på plass et moderne sikkerhetssystem som benytter seg av den seneste SSL-krypteringsteknologien.

Når det gjelder selve bettingen så vennligst spill ansvarlig, det finnes hjelp og lenker til organisasjoner som kan hjelpe deg hos Nordicbet, om du føler at det er nødvendig. Det er bra, og det viser at de tar spillerne på alvor.

Ekte kommentarer fra spillere

Det er alltid godt å se hva spillere av en bookmaker synes. Da får man inntrykket fra en nøytral person, noe som er mer verdifullt enn noe annet når det kommer til hva man skal mene om en betting side. Vi har blant annet:

Nordicbet Trustpilot

Nordicbet er fortsatt relativt nytt på Trustpilot. Rangeringene er derfor ennå ikke en målestokk.

Katrine: «Jeg var litt redd for å begynne med betting, men når jeg oppdaget Nordicbet så ble det med en gang enklere. Det var noe simpelt og elegant med siden, som tok vekk angsten. Jeg har en liten frykt for gambling, men hos Nordicbet var det så enkelt, og så var det i tillegg veldig gode bonuser da!»

Martin: «Jeg har mye erfaring med betting operatører fra før av, og jeg hadde hørt mye bra om Nordicbet også. Men jeg var ikke klar over hvor god siden faktisk var. Man kan vinne ekte penger med bonusen som blir tilbudt, det er et enormt godt utvalg av sporter, og jeg fikk hjelp nesten umiddelbart, midt på natten! Anbefalt til alle.»

Konklusjon

Det er tydelig at Nordicbet har gjort mye riktig. Det er en side som gir deg mange tilbud og som gjør det lett og smidig å spille. Det er det ikke alle bookmakere som gjør, og alle bonusene, sportene og markedene gjør det bare enda bedre.

Det er liksom bare kvalitet over det hele, uansett hva du eventuelt er ute etter. Og med tanke på at vi har sett gjennom veldig mange andre operatører, så er det noe vi trygt kan si ikke gjelder for de alle. Er det sånn at du vurderer å registrere deg på en ny side? Da bør du gi Nordicbet en sjanse, det vil du ikke angre på!

FAQ

Den får de fra Malta – Malta Gaming Authority, en av de beste i industrien, og som du kan stole på.
Den er på maks 24 timer, men det kan også være at forespørselen blir prosessert umiddelbart.
Det gjør det, og du kan bruke det når du vil. Du kan blant annet se La Liga hos Nordicbet.
Ja, det gjør det. Du kan ta en titt på promosiden deres, eller så finnes det mer informasjon i hjelpesenteret deres!

Våre tester for spillleverandøren Nordicbet

FAGTest
AnmeldelseNordicbet Anmeldelse
BonusNordicbet Bonus


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]