VI ❤ SPORTSSPILL

Bet builder

En bet builder er en funksjon som tilbys av noen bookmakere eller betting sider som lar brukere lage tilpassede spill ved å kombinere forskjellige valg til en enkelt innsats. I stedet for å være begrenset til forhåndsinnstilte spillalternativer, lar innsatsbyggere spillere tilpasse innsatsene sine basert på deres preferanser og spådommer.

Med en innsatsbygger kan brukere velge flere utfall fra en enkelt begivenhet eller på tvers av forskjellige begivenheter og slå dem sammen til en enkelt kupong. For eksempel, i en fotballkamp kan du kombinere valg som første målscorer, totalt antall mål, antall hjørnespark og sluttresultat for å lage et tilpasset spill.

Denne funksjonen gir fleksibilitet og større kontroll over spillalternativer, slik at brukere kan skreddersy innsatsene til spesifikke scenarier eller spådommer. Bet buildere kommer ofte med dynamiske odds som beregnes automatisk basert på de valgte valgene, noe som gir åpenhet i den potensielle utbetalingen.

Det er viktig å merke seg at tilgjengeligheten til spillbyggere kan variere mellom bookmakere, og de spesifikke alternativene for å tilpasse spill kan også variere. Det anbefales alltid å gå gjennom vilkårene og betingelsene for spillbyggerfunksjonen og forstå reglene og begrensningene før du plasserer dine egendefinerte spill.

bet builder banner
rinet redaksjonen
Forfatter
enrico redaksjonen
Sjekket av
 • Enrico
Publisert

12.08.2023

Oppdatert

17.05.2024

Eksempel på bet builder

La oss si at du er interessert i en fotballkamp mellom lag A og lag B. Ved å bruke en innsatsbyggerfunksjon kan du opprette et tilpasset spill med følgende valg:

 1. Lag A vinner kampen
 2. Over 2,5 mål scoret i kampen
 3. Spiller X for å score det første målet

Ved å kombinere disse valgene oppretter du en enkelt innsats. Oddsen for hvert valg vises, og innsatsbyggeren beregner den totale oddsen for din egendefinerte innsats basert på de valgte valgene.

Hvis oddsen for at lag A vinner er 2,00, oddsen for over 2,5 mål er 1,80, og oddsen for at spiller X scorer først er 3,50, vil innsatsbyggeren beregne de kombinerte oddsene for din egendefinerte innsats som følger:

2,00 (lag A vinner) x 1,80 (over 2,5 mål) x 3,50 (spiller X scorer først) = Totalodds på 12,60

Dette betyr at hvis du plasserer en innsats på, la oss si, 100 kroner på din egendefinerte innsats og alle tre valgene går i oppfyllelse, vil du potensielt vinne 1260 (10 x 12,60) totalt.

Spillbyggeren lar deg lage unike kombinasjoner av valg, noe som gir deg mer fleksibilitet og kontroll over dine spillvalg. Det øker nivået av tilpasning og personalisering i din spillopplevelse.

Bookmakere som tilbyr bet builder

Flere populære bookmakere og tippeplattformer tilbyr spillbyggerfunksjoner til sine kunder. Selv om tilgjengeligheten til spillbyggere kan variere avhengig av plattform, er her noen kjente bookmakere som vanligvis tilbyr denne funksjonen:

Bet365 Bet Builder

Bet365 Bet Builder: Bet365 er kjent for sine omfattende sportsbetting-alternativer, og Bet Builder-funksjonen deres lar brukere lage tilpassede spill ved å kombinere forskjellige markeder innenfor en enkelt begivenhet.

4.8 /5
Bet365 bonus

100 % opptil

1.000 kr

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • Bankwire Betalingsmetode

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence
Maks. bonusinnsats 1.000 kr
Bonusprosent 100 %
Bonustype Velkomstbonus
Minsteodds 1,20
Omsetningskrav 1
Gyldighet 30

888sport Bet Builder

888sport Bet Builder: 888sport er et anerkjent nettkasino og sportsbook som tilbyr en innsatsbyggerfunksjon, som lar brukere lage personlige spill ved å kombinere ulike valg innenfor en enkelt begivenhet.

100 % opptil

1.000 kr

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • AstroPay Betalingsmetode

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence
Maks. bonusinnsats 1.000 kr
Bonusprosent 100 %
Bonustype Velkomstbonus
Minsteodds 1,5
Omsetningskrav 10
Gyldighet 60

Unibet Bet Builder

Unibet Bet Builder: Unibet tilbyr en innsatsbyggerfunksjon som lar kunder lage personlige spill ved å kombinere ulike markeder og valg innenfor en enkelt begivenhet.

4.8 /5
Unibet bonus

200 % opptil

1.000 kr

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • revolut logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence
Maks. bonusinnsats 1.000 kr
Bonusprosent 200 %
Bonustype Velkomstbonus
Minsteodds 1,4
Omsetningskrav 10
Gyldighet 30

Betfair Same Game Multi: Betfairs Same Game Multi-funksjon gjør det mulig for brukere å bygge tilpassede spill ved å kombinere valg fra samme begivenhet, inkludert forskjellige markeder og utfall.

Det er verdt å merke seg at tilgjengeligheten og spesifikke vilkår for spillbyggerfunksjonen kan variere mellom norske bettingsider. Det anbefales å besøke de respektive bookmakernes nettsteder eller kontakte kundestøtten deres for å få nøyaktig og oppdatert informasjon om deres spillbyggertilbud.

Bettingsidene vi har foreslått ovenfor tilbyr altså denne funksjonne, men mange av de andre operatørene vi har anmeldelser av gjør det samme. Så det er verdt din tid å utforske det som er tilgjengelig og lese våre anmeldelser for å få mer informasjon.

Hvorfor bet builder tilbys

Spillbyggere tilbys for å øke spenningen og engasjementet til sportsspill ved å gi brukerne muligheten til å lage sine egne unike spillopplevelser. Det tilfører et element av personalisering og kreativitet til spillprosessen, og hever den utover tradisjonelle innsatsalternativer.

Tenk deg å være arkitekten bak ditt eget spillmesterverk, hvor du kan blande ulike utfall og markeder for å konstruere et tilpasset spill som passer perfekt med dine spådommer og instinkter. Det er som å være en strategisk hjerne, nøye velge puslespillbrikkene som vil frigjøre potensialet for spennende gevinster.

Spillbyggere gir spillere mulighet til å bryte seg løs fra begrensningene til standardspillalternativer og lage sine egne fortellinger innenfor en sportsbegivenhet. Det er en invitasjon til å tre inn i skoene til en virtuell trener, og sette sammen et drømmeteam med spådommer og profetier for å maksimere adrenalinrushet som følger med hver kamp.

Ved å tilby spillbyggere anerkjenner spillselskaper at hver spiller har et unikt perspektiv og ønsker å være en aktiv deltaker i spillprosessen. Det er en mulighet for spillere til å vise frem sin ekspertise, analytiske ferdigheter og intuisjon ved å lage spill som reflekterer deres individuelle strategier.

Til syvende og sist er spillbyggere designet for å gjøre sportsspillverdenen om til et lerret av ubegrensede muligheter, der spillere kan slippe fantasien løs, nyte et økt nivå av involvering og oppleve spenningen ved å se sine egne skreddersydde spill komme til live. Det er en invitasjon til å være arkitekten bak din egen spillskjebne, forvandle måten du engasjerer deg i favorittsportene dine på og gjøre hver innsats til et mesterverk i seg selv.

Hvilke sporter tilbys bet builder på?

Byggere av sportsspill tilbys vanligvis på populære lagidretter som fotball (fotball), basketball, baseball og amerikansk fotball. Disse sportene tiltrekker seg en stor fanskare og har et bredt spekter av markeder og resultater å velge mellom, noe som gjør dem ideelle for innsatsbyggerfunksjonen.

I fotball, for eksempel, kan du kombinere valg som første målscorer, totalt antall mål, antall hjørnespark og sluttresultatet for å lage et tilpasset spill. Dette lar spillere gå dypere inn i spillet, analysere ulike aspekter og lage unike spillscenarier.

Basketball bet buildere kan gjøre det mulig for deg å kombinere valg som vinnerlaget, spillerpoengsum, returer og assists for å konstruere din egen personlige innsats basert på din innsikt og spådommer.

Baseballspillbyggere kan innebære å kombinere valg som vinnerlaget, antall homeruns, totalt scorede runs og pitcher strikeouts, noe som gir deg muligheten til å tilpasse innsatsen din basert på analysen din av spillet.

På samme måte kan spillbyggere på amerikansk fotball tillate deg å kombinere valg som vinnerlaget, totalt antall poeng, pasningsyards og hastige touchdowns for å lage et skreddersydd spill som gjenspeiler din forståelse av sporten.

Ved å tilby innsatsbyggere på disse sportene, imøtekommer bookmakere interessene og preferansene til et bredt spekter av sportsentusiaster, og gir dem en mer interaktiv og oppslukende spillopplevelse.

skjermbilde bet builder betsafe
Skjermbilde: Bet builder betsafe

Ulike varianter av bet builder

Selv om kjernekonseptet forblir det samme – slik at brukere kan lage tilpassede spill – kan de spesifikke funksjonene og tilgjengelige valgene variere. Her er noen eksempler på ulike typer innsatsbyggere:

 1. Single Event Bet Builder: Denne typen innsatsbygger lar brukere kombinere ulike valg innenfor en enkelt sportsbegivenhet. For eksempel, i en fotballkamp, kan du lage et tilpasset spill ved å velge den første målscoreren, totalt antall mål og vinnerlaget.
 2. Multi-Event Bet Builder: Noen innsatsbyggere lar brukere kombinere valg fra flere sportsbegivenheter eller kamper. Dette gir større fleksibilitet og muligheten til å lage tilpassede spill som spenner over forskjellige sporter eller turneringer.
 3. Same Game Multi Bet Builder: Denne typen innsatsbygger fokuserer på å lage tilpassede innsatser innenfor samme spill eller kamp. Brukere kan kombinere ulike valg som vinnerlaget, spillerstatistikk og spesifikke spillresultater, alt innenfor en enkelt hendelse.
 4. Request-a-Bet: Noen bookmakere tilbyr en «Request-a-Bet»-funksjon, der brukere kan foreslå sine egne tilpassede spillideer til bookmakeren. Hvis godkjent, vil bookmakeren gi odds for de forespurte valgene, og brukeren kan plassere innsatsen.

Det er viktig å merke seg at tilgjengeligheten og spesifikke typer spillbyggere kan variere mellom ulike bookmakere og plattformer. Alternativene og funksjonene som tilbys vil avhenge av bookmakerens tilbud og sportene eller begivenhetene de dekker.

Fordeler og ulemper med bet builder

 • Tilpasning: Spillbyggere lar brukere tilpasse innsatsene sine ved å kombinere ulike valg og markeder i henhold til deres preferanser. Dette gir en personlig spillopplevelse skreddersydd for individuelle strategier og spådommer.
 • Fleksibilitet: Med en innsatsbygger har spillerne friheten til å utforske et bredt spekter av utfall innenfor en enkelt begivenhet eller på tvers av flere begivenheter. Den utvider spillalternativene utover tradisjonelle markeder, og tilbyr flere muligheter til å finne verdi og unike spillscenarier.
 • Forbedret engasjement: Spillbyggere øker engasjementsnivået ved å involvere spillere i den strategiske beslutningsprosessen. Det oppmuntrer til en dypere analyse av spillet eller begivenheten, og fremmer en mer interaktiv og oppslukende spillopplevelse.
 • Potensial for høyere odds: Ved å kombinere flere valg til ett enkelt spill, kan spillbyggere tilby høyere odds sammenlignet med individuelle spill. Dette betyr at vellykkede spesialtilpassede spill kan føre til større potensielle utbetalinger, noe som forsterker spenningen og potensielle belønninger.
 • Kompleksitet: Spillbyggere kan være mer komplekse enn tradisjonelle spillalternativer, spesielt for nybegynnere. Det brede utvalget av valg og kombinasjoner som er tilgjengelig kan kreve en dypere forståelse av sporten eller begivenheten for å ta informerte valg.
 • Begrenset tilgjengelighet: Spillbyggere tilbys kanskje ikke av alle bookmakere eller for enhver sport eller begivenhet. Tilgjengeligheten av spillbyggerfunksjoner kan variere, og brukere må kanskje velge spesifikke bookmakere som tilbyr dette alternativet.
 • Potensielle nedre grenser: Noen bookmakere kan pålegge lavere innsatsgrenser for tilpassede spill opprettet gjennom innsatsbyggere sammenlignet med standardspill. Dette kan begrense det maksimale beløpet som kan satses på et tilpasset spill.
 • Økt risiko: Som med enhver form for spill, er det alltid en risiko for å tape penger. Tilpassede spill opprettet gjennom innsatsbyggere er intet unntak. Jo flere valg som er inkludert i et spill, desto høyere er risikoen for at ett eller flere valg ikke blir som forutsagt, noe som resulterer i tap.
 • Tilpasning: Spillbyggere lar brukere tilpasse innsatsene sine ved å kombinere ulike valg og markeder i henhold til deres preferanser. Dette gir en personlig spillopplevelse skreddersydd for individuelle strategier og spådommer.
 • Fleksibilitet: Med en innsatsbygger har spillerne friheten til å utforske et bredt spekter av utfall innenfor en enkelt begivenhet eller på tvers av flere begivenheter. Den utvider spillalternativene utover tradisjonelle markeder, og tilbyr flere muligheter til å finne verdi og unike spillscenarier.
 • Forbedret engasjement: Spillbyggere øker engasjementsnivået ved å involvere spillere i den strategiske beslutningsprosessen. Det oppmuntrer til en dypere analyse av spillet eller begivenheten, og fremmer en mer interaktiv og oppslukende spillopplevelse.
 • Potensial for høyere odds: Ved å kombinere flere valg til ett enkelt spill, kan spillbyggere tilby høyere odds sammenlignet med individuelle spill. Dette betyr at vellykkede spesialtilpassede spill kan føre til større potensielle utbetalinger, noe som forsterker spenningen og potensielle belønninger.
 • Kompleksitet: Spillbyggere kan være mer komplekse enn tradisjonelle spillalternativer, spesielt for nybegynnere. Det brede utvalget av valg og kombinasjoner som er tilgjengelig kan kreve en dypere forståelse av sporten eller begivenheten for å ta informerte valg.
 • Begrenset tilgjengelighet: Spillbyggere tilbys kanskje ikke av alle bookmakere eller for enhver sport eller begivenhet. Tilgjengeligheten av spillbyggerfunksjoner kan variere, og brukere må kanskje velge spesifikke bookmakere som tilbyr dette alternativet.
 • Potensielle nedre grenser: Noen bookmakere kan pålegge lavere innsatsgrenser for tilpassede spill opprettet gjennom innsatsbyggere sammenlignet med standardspill. Dette kan begrense det maksimale beløpet som kan satses på et tilpasset spill.
 • Økt risiko: Som med enhver form for spill, er det alltid en risiko for å tape penger. Tilpassede spill opprettet gjennom innsatsbyggere er intet unntak. Jo flere valg som er inkludert i et spill, desto høyere er risikoen for at ett eller flere valg ikke blir som forutsagt, noe som resulterer i tap.

Tips å følge for bet builder

Her er noen tips du bør vurdere når du bygger dine egne spill ved å bruke en innsatsbyggerfunksjon:

 • Forskning og analyse: Ta deg tid til å undersøke og analysere lagene, spillerne og nylige prestasjoner. Vurder faktorer som form, skader, head-to-head rekorder og spillestiler. Jo mer informasjon du samler inn, jo bedre kan du vurdere sannsynligheten for spesifikke utfall.
 • Identifiser verdimuligheter: Se etter valg som gir verdi i form av odds. Vurder sannsynligheten for at hvert valg skal skje og sammenlign det med oddsene gitt av bookmakeren. Hvis du tror oddsen er høyere enn den faktiske sannsynligheten, kan det være en verdimulighet verdt å inkludere i din egendefinerte innsats.
 • Bland og match-valg: Eksperimenter med forskjellige kombinasjoner av valg for å lage unike innsatsscenarier. Vurder å blande ulike markeder, for eksempel målscorere, totalt antall mål og kampresultater, for å bygge et tilpasset spill som stemmer overens med spådommene dine.
 • Vurder risiko og belønning: Balanser ønsket om høyere potensielle utbetalinger med risikonivået som er involvert. Å inkludere for mange risikable valg kan redusere sjansene for å vinne, så det er viktig å finne en balanse mellom attraktive odds og realistiske utfall.
 • Hold deg informert: Hold deg oppdatert med de siste nyhetene, lagoppstillingene og eventuelle endringer i siste liten som kan påvirke resultatene av valgene dine. Hold deg tilkoblet pålitelige sportsnyhetskilder og følg relevante sosiale mediekontoer for rettidige oppdateringer.
 • Sett grenser og administrer bankroll: Før du plasserer din egendefinerte innsats, sett et budsjett og sett grenser for innsatsaktiviteten din. Bare sats det du komfortabelt har råd til å tape og unngå å jage tap. Husk at ansvarlig gambling er nøkkelen.
 • Nyt opplevelsen: Spillbygging er en mulighet til å vise frem din kunnskap og strategiske tenkning. Omfavn spenningen og spenningen ved å lage dine egne unike spill, og husk å nyte prosessen og selve spillet.

Ved å følge disse tipsene kan du få mest mulig ut av innsatsbygger-funksjonen, og legge til et ekstra lag med spenning og kreativitet til dine sportsbettinginnsatser.

FAQ

Noen plattformer tillater å kombinere valg fra forskjellige sporter i en enkelt tilpasset innsats, og tilbyr spennende cross-sport muligheter.

Noen bookmakere tilbyr muligheten til å dele dine egendefinerte spill med andre brukere. Dette kan gjøres gjennom sosiale medieplattformer eller dedikerte fellesskapsfora innenfor bettingplattformen.

Noen bookmakere tilbyr en «Request-a-Bet»-funksjon, som lar brukere foreslå sine egne tilpassede innsatsideer for vurdering.

Bookmakere kan tilby kampanjer som forbedrede odds eller eksklusive oddsbonuser for spillbyggere, og legger til ekstra insentiver for å utforske tilpassede spillalternativer.

Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]