VI ❤ SPORTSSPILL

Betalingsmetoder hos bettingsider

Det å vite om hva slags betalingsmetoder man kan bruke i Norge er viktig. Først og fremst fordi det er grei informasjon å ha, men også fordi staten har gjort innskudd og uttak mye vanskeligere enn det bør være. Så det er definitivt viktig å få med seg det som er relevant når du vil gjøre innskudd og uttak. Vi skal se på loven, hvilke metoder som du kan bruke, og hvilke som ikke er tilgjengelige. Da har du best mulig oversikt på situasjonen!

rinet redaksjonen
Forfatter
enrico redaksjonen
Sjekket av
 • Enrico
Publisert

12.08.2023

Oppdatert

10.01.2024

Betalingsmetoder i Norge og restriksjonene

I Norge er det veldig mange som liker å spille på bookmakere, og det vet også bettingsidene selv. Derfor ser man et så stort utvalg av sider å spille på. Men ofte ser man at de er begrenset i hva slags løsninger som tilbys. Det er ikke fordi de selv ikke vil tilby gode løsninger, men fordi staten ikke tillater det.

betalingsmetoder i norge banner

For eksempel så har staten stoppet norske banker fra å behandle overføringer fra utenlandske spillselskaper. Du kan sette inn penger hos dem, men svært ofte kan du ikke foreta uttak på bettingsider til din bank. Det er fordi den eneste bookmakeren i Norge som kan tilby spill, lovlig, er Norsk Tipping. De har monopol, men det er uansett begrenset hva staten kan gjøre. Stadig vekk dukker det opp løsninger og alternativ, som også er trygt for deg som spiller.

Det finnes løsninger på problemet

Selv om innskudd og uttak ikke er ideelt løst av norske myndigheter så finnes det fortsatt nok av tilgjengelige betalingsmetoder. Det er jo en grunn til at det norske markedet for betting bare vokser hele tiden. En ting som operatørene gjør er å etablere et annet selskap hvor de foretar utbetalingene fra. Det vil ikke være registrert som bettingsider i Norge, men som et annet type selskap.

Du kan bruke fortsatt bruke Visa kort på mange bettingsider, og andre betalingsmetoder som e lommebøker, kryptovaluta, forhåndsbetalte kort og lignende er fortsatt mulig å bruke. Ikke alle er like mulig å få i Norge, blant annet Skrill og Neteller, men alternativ har du uansett. Og det er jo noe som man tenker på hos bettingsider, hvordan man skal løse dette. De vil jo at du skal gjøre innskudd og uttak hos dem, og derfor er de kreative med løsningene også.

Betalingsmetoder som fungerer i Norge

Som sagt så finnes det betalingsmetoder i Norge som fortsatt fungerer, og som er blant de mest kjente de siste årene. Det er dog kanskje ikke alle du er like godt kjent med, og da gjør det godt med en introduksjon til dem, som kommer her.

Visa på bettingsider

Visa BetalingsmetodeDette er den aller mest populære betalingsmetode hos norske spillere, fordi de aller fleste har et Visa kort. Har du en konto hos en norsk bank, har du også Visa kort. Det er en sikker og trygg tjeneste, men som har blitt lagt begrensninger på for norske spillere. Det er trygt å bruke dog, noe som gjør det til en høy prioritet blant norske spillere.

 • Veldig pålitelig
 • Veldig mange norske spillere har tilgang
 • Har relativt raske overføringer
 • Ikke alle er komfortable med å oppgi Visa informasjon
 • Kan ikke foreta uttak

Bankoverføring som betalingsmetode

Bankwire BetalingsmetodeOm du vil bruke bankoverføring som betalingsmetode så er det en ganske grei måte å gjøre det på. Det tar dog lang tid å overføre penger til og fra utenlandske bettingsider. Det du må ha er en bankkonto, og de internasjonale detaljene. Altså IBAN, BIC og lignende. Det vet vi at ikke alle er så komfortable med, men flere bruker metoden allikevel.

 • En fin og trygg betalingsmetode
 • Behøver bare bankkonto
 • Høye grenser
 • Har lange overføringstider for uttak på bettingsider
 • Kan medføre gebyr

MuchBetter er et godt alternativ

MuchBetter BetalingsmetodeDette er blant de betalingsmetoder tilgjengelige i Norge, som ikke alle kjenner til. Men når du ønsker å spille, så er det et godt alternativ, og er en fin elektronisk lommebok å benytte seg av også. Overføringene er raske for norske spillere med MuchBetter hos bettingsider, og de tar ei heller gebyr. Du kan også bruke betalingsmetoden på telefon, noe som gir deg fin oversikt når du vil gjør innskudd, for eksempel.

 • Trygg å bruke
 • Koster aldri noen ting
 • ar kort prosesseringstid
 • Ikke veldig kjent blant norske spillere

Bettingsider med Revolut

Revolut BetalingsmetodeRevolut tilbyr på mange måter alt på et sted. Det er både en utsteder av kart, en betalingstjeneste, og en e lommebok i ett. Det gjør den naturlig nok veldig populær, men husk at du må søke om kortet, og for å bli kunde der. Det er ikke en vanskelig prosess som sådan, men innskudd og uttak kan koste litt. Det fine er at mange norske bettingsider tilbyr betalingsmetoden og du kan gjøre innskudd hos dem med Revolut.

 • Veldig trygg og moderne
 • Raskt å overføre penger
 • En rask og enkel registrering
 • En betalingsmetode som ikke brukes til å gjøre innskudd ofte blant nordmenn

Stadig mer populært med Neosurf

neosurf BetalingsmetodeDette er forhåndsbetalte kort som du kan kjøpe. Det er dog ikke tilgjengelige for norske spillere i dag, men du finner det i andre land. Årsaken til at vi nevner Neosurf som en betalingsmetode er fordi du kan registrere deg på nett, og bli kunde hos dem der. Det har du faktisk muligheten til å gjøre, og da kan den fungere som andre elektroniske lommebøker. Vi kan også si at Neosurf kanskje er den aller tryggeste måte å spille på, når du ønsker å gjøre innskudd.

 • Svært trygg å bruke
 • Gode grenser
 • De fysiske kortene ikke tilgjengelig i Norge
 • Litt komplisert
 • Ikke like enkelt med uttak

Mifinity som betalingsmetode

mifinity BetalingsmetodeDette er en god metode å benytte seg av, hvor du bare kan laste ned en app og sette i gang. Du må overføre penger til denne kontoen, men de må du uansett gjøre for alle andre betalingsmetoder. Forhåndsbetalte kort er vel untak, men det fine med Mifinity er at vi ser at den er stadig mer tilgjengelig hos bettingsider. Det gjør den ideell å bruke, og du kan ikke minst stole på metoden som sådan.

 • Veldig enkel å bruke
 • Gode grenser
 • Koster ingenting
 • Få brukere i Norge

Bitcoin som betalingsmetode

Bitcoin BetalingsmetodeDette er noe som blir stadig mer populært hos bettingselskaper, noe som er ganske forståelig. Det er en metode som er gratis å bruke, helt anonym og som er lett å få oversikt på. Du vil dog ikke finne den hos bettingsider som har lisens fra Malta, det pleier å være de fra Curacao som tilbyr den.

Det er noe vi anbefaler å lese mer om før du bestemmer deg for om det er for deg eller ei, det er flere ting du bør vite om. Men Bitcoin er definitivt en betalingsmetode som kommer til å bli mer og mer brukt blant spillere.

 • Helt trygg og anonymt
 • Veldig raskt
 • Ingen gebyr
 • Du må ha en form for krypto, Bitcoin i dette tilfellet
 • Mange er redde for metoden

Pass på bonusvilkårene gjeldende betalingsmetoder

Det er flere ting å vite om forskjellige betalingsmetoder og hvilke som er gyldige. Når det gjelder oddsbonuser spesifikt, så er det ofte sånn at det er bestemt hvilke du kan gjøre innskudd og uttak med, for at du skal kvalifisere for bonusen. Som oftest kan du ikke bruke e lommebøker, mens Visa Mastercard pleier å være det som foretrekkes.

Det er noe som står i bonusvilkårene, og ikke noe de er altfor ivrige til å fortelle om når du vil sette inn penger for å få bonusen. Derfor anbefaler vi at du alltid tar en god titt på alle bonuskrav som finnes. Du kan også lese gjennom våre anmeldelser av bettingsider, hvor vi forteller deg alt du behøver å vite!

Betalingsmetoder som ikke fungerer i norske bettingsider

Det er noe vi har snakket om, men det kan være greit å vite mer spesifikt hvilke metoder man ikke kan bruke i norske bettingsider på nett. Bruk av e lommebøker er populære nok i seg selv, men det er visse av dem som ikke er tilgjengelige betalingsmetoder.

Betting med Paypal

Dette var en metode som var svært populær før, men som egentlig bare falt ut av bildet. De prioriterer ikke online betting lenger, og spillere har i stor grad glemt dem også. Det vinnes andre, bedre, e lommebøker.

Betting med Paysafecard

En metode som er veldig lik den Neosurf tilbyr, med forhåndsbetalte kort. Paysafecard er en del av Paysafe Group, som også har Skrill Neteller, og ingen av disse tilbys i for det norske markedet.

Skrill betting

Dette var en foretrukken betalingsmetode for mange nordmenn, men norske myndigheter gjorde kort prosess, og la press på Paysafe Group til å nekte innskudd og uttak. Det klarte de bra, dessverre, og du kan heller ikke gjøre uttak med denne, mens andre regioner ikke har problemer i det hele tatt.

Neteller Betting

Neteller er i akkurat samme situasjon som Skrill og Paysafecard. Det var en svært populær metode, men flere har i dag måttet benytte seg av andre metoder som MuchBetter og Neosurf. Litt synd er det jo, for dette var svært gode alternativ.

Betting med Trustly

Dette er en metode med opprinnelse i Sverige, og er veldig populær i nabolandet. Den var også tilgjengelig i en kort periode i Norge, men de tette båndene landene i mellom førte til en rask enighet om at det ikke kunne brukes til betting.

EcoPayz Betting

En helt vanlig e lommebok som var tilgjengelig i en periode. Du kan godt benytte deg av noen av de andre alternativene vi har snakket om her, helt uten problemer. Dog er det jo alltid greit å ha så mange alternativ som mulig.

Rapid Transfer Betting

Gir deg, som navnet antyder, raske overføringer. Kan ikke lenger brukes for norske bettingselskaper, men mange andre alternativ du har, da dette er på en måte en mer moderne metode for bankoverføring!

FAQ

Det vi kan si om dette er at du bør velge den som er trygg, rask og gratis. Det er mange som er det, både elektronisk lommebok, bankkort og andre. Vi har snakket om dem ovenfor, for det spørs jo litt på hva du er ute etter rent personlig. De vi har anbefalt ovenfor kan du bruke med full trygghet.

Ja, det er det. Eller, det er ikke ulovlig, og det er ingen som kan stoppe deg. Du kan registrere deg hvor som helst hvor norske spillere godtas, og sette i gang. Det er det veldig mange bettingsider som gjør, og som du kan foreta innskudd hos.

Ja, det kan det godt være. Det kan være at bookmakeren tar et gebyr, og det kan være at betalingsmetoden gjør det. Derfor bør du lese hos oss når det gjelder betalingsmetoder bettingsider, slik at du får den oppdaterte og viktige informasjonen!

Vanligvis pleier det å bli utført umiddelbart. Bettingsider er nemlig svært ivrige på å ta i mot dine penger, så vanligvis kan du sette i gang og plassere innskudd minutter etter at du har gjort innskudd. Om ikke raskere enn det også!

Det spørs helt på hvilke bettingsider du spiller på. Innskudd pleier å være umiddelbare, mens uttak kan ta opp til 24 timer. Det kan ta betydelig lenger tid enn det, opp til for eksempel 5 arbeidsdager. Det er viktig å lese om dette hos bettingselskaper, så du ikke får deg en overraskelse.

Det er helt opp til deg og hva du er komfortabel med. Spillere fungerer på ulike måter, men det beste er å velge en som er tilgjengelig mange steder, og som er rask. Trygghet bør naturlig nok være en prioritet det også.

Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]