Skip to main content

Norsk Tipping bonuskode og anmeldelse

Bonus

0 kr

Bonuskode

Ikke Obligatorisk

Innskudd

100 €
+

Bonus

0 kr
=

Kreditt

0 kr

Forhold

 • Innskudd: 0 kr
 • Bonus in %: 0%
 • Minsteodds: N/A
 • Umsetzung: N/A
 • Zeitliche Frist: 0 Tage
Innskuddstyper
Test nå

Det er mange ting å si om Norsk Tipping, og det er jo definitivt en av de mest populære operatørene for norske spillere. Noe av grunnen til det er sikkerheten man føler, men hva annet er det verdt å vite om denne norske bettingsiden? Les vår anmeldelse, og finn ut!

💻 Hjemmeside:www.norsk-tipping.no/
🏢 Selskap:Norsk Tipping AS
🌎 Sted:Hamar, Norway
📅 Opprinnelse:Siden 1947
🎁 Bonus:0 kr
🔒 Lisens:Norge

Prøve resultater: 94/100

Innholdsfortegnelse

💰 » Norsk Tipping velkomstbonus💳 » Betalingsmetoder
🎁 » Norsk Tipping bonuskode » Betting marked
🔍 » Bonusbetingelser 📊 » Norsk Tipping Odds
Prøve resultater🏆 Anmeldelse: 84 / 100

Norsk Tipping betting bonus i detalj

norsk tipping logoDa det å spille hos Norsk Tipping kanskje er mer populært enn noen andre spillselskaper, så har man automatisk høye forventninger. Rent umiddelbart kan vi si at det ikke er noen bonuser som blir tilbudt fra denne operatøren. Det er fordi Lotteritilsynet ikke ønsker å incentivere til innskudd og spill, og da har de utelukket alle bonuser, som man vanligvis får fra utenlandske bettingsider.

Maks. bonusinnsats:0 kr
Bonustype:Velkomstbonus
Bonusprosent:0 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd0 kr
Minsteodds:0,0
Omsetningskrav:0 x
Gyldighet:0 dager
Innskuddsmetode:-

Du får altså ikke en oddsbonus hos Norsk Tipping, noe som kanskje kan være litt skuffende. De har noe som heter premiebonuser, men det vinner du som en del av selve spillingen. Det er ikke noe du blir tilbudt som sådan. Det er forskjellige måter å gjøre dette på, og blant bettingselskaper så er Norsk Tipping ganske unik.

Norsk Tipping bonuskode

Norsk Tipping betting fordeler og ulemper

 • Den sikreste blant norske bettingsider
 • Godt utvalg av sporter
 • God odds, generelt sett
 • Rettferdig og ansvarlig spill prioritert

 • Ingen bonuser tilbudt i det hele tatt
 • Har ikke mange betalingsmetoder akkurat

Bonuskode Norsk Tipping mai 2023

Da det ikke er noen bonus, er det ei heller noen bonuskode å tilby deg. Det vil være tilfellet hele tiden, og og noe som ikke kommer til å forandre seg for deg som spiller hos Norsk Tipping. Det er litt uvanlig som sagt, men for nye spillere som ønsker å minimere risikoen, så kan det være ideelt, tross alt.
Vi har dog mange andre bonuskoder å tilby deg fra andre spillselskaper! Det handler til syvende og sist om hvordan du vil forvalte dine penger, for det finnes veldig mange forskjellige alternativ når det kommer til oddstipping.

Hvordan du aktiverer bonusen

Da dette er en norsk bookmaker, «regulert» av Staten og med lisens derfra, så er det få registreringsmetoder. Faktisk har du bare en!

 1. Du må ha en norsk bankkonto og en norsk adresse, i tillegg til BankID
 2. Du må klikke på Bli Kunde, og da setter du i gang
 3. Norsk Tipping er ikke tilgjengelig for utenlandske spillere, eller nordmenn i utlandet som ikke oppfyller disse kravene.
 4. Registreringsprosessen er rask og enkel, og du kommer fort i gang med spillingen. Det er den eneste metoden som finnes

Andre ting å vite om Norsk Tipping

Nå som vi er ferdige med å forklare deg at du ikke har en bonus hos operatøren, i det hele tatt, er det på tide å finne ut av hva du faktisk får hos Norsk Tipping. Da det er mange nye bettingsider som finnes, så har man mye å sammenligne med også.

Vi skal se på utvalget av sport og odds, hvordan du kan vinne, kundeservice og lignende.

Innskudd og uttak hos Norsk Tipping

Ei heller her får du veldig mange valgmuligheter akkurat. Du kan bruke Visa, Mastercard og Bankoverføring, og Vipps! Det gjelder både for innskudd og uttak. Grunnen til at dette er mulig er veldig enkelt, fordi Staten tillater det, og at bankene ikke vil gi deg noen problemer.

BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
Mastercard100 kr -
10.000 kr
Umiddelbar100 kr -
20.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
VISA100 kr -
10.000 kr
Umiddelbar100 kr -
20.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
Bank Wire100 kr -
10.000 kr
Umiddelbar100 kr -
20.000 kr
1 dagIngen

Du kan sette inn maks 10 000 kroner per måned, om du gjør det via kontantinnskudd. Det er høyere grenser via bankkort. Utover det er det ikke mer informasjon hos operatøren gjeldende andre metoder, eller hva slags grenser som finnes. For å finne ut av det må du opprette en konto og sette i gang med spillingen selv.

Tid på overføringer

Name the most important payment methods, what are the general deposit and withdrawal limits and there are fees for the payments?
Når du vil gjøre innskudd hos Norsk Tipping så foregår det umiddelbart. Du har penger tilgjengelig for spill med en gang, uten noen problemer. For uttak kan det ta opp til 3 dager før du får pengene utbetalt, noe som er greit nok.

Sport og betting marked

Dette er en operatør som vet at den er nødt til å tilby spillere gode marked og godt utvalg av sport for å holde deres oppmerksomhet. Spesielt med tanke på at de ikke har noen bonuser. Så det er bra at når du vil tippe så har du et veldig godt utvalg av sporter å velge mellom.


Fotball
🏒
Ishockey
🎾
Tennis
🤾‍♂
Håndball

Baseball
🏀
Basketball
🎱
Snooker
🎮
eSports
🎤
Underholdning

Fotball er en klar prioritet, da det er det mest populær blant norske spillere i dag. Og det betyr at du har flere titalls, om ikke hundrevis, av marked å velge mellom for bortimot hver eneste kamp. Det er noe for alle smaker og måter å spille på.


Oddsen hos Norsk Tipping

Oddsen hos denne norske bettingsiden er helt ok. Den er ikke blant de beste i bransjen, noe vi vet at flere har klaget på. Det er opp til enhver hvorvidt man velger å spille der eller ei når det kommer til oddsen. Den er god, men ikke mer.

🇩🇪 BuLi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
Norsk Tpping Logo91,6%93,6%93,6%91,9%93,5%
Comeon Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Mobilebet Logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%

De kunne med fordel vært litt mer vågale med oddsen og gitt litt mer, men de har nok begrenset seg litt for å ikke friste spillere for mye.


Layouten hos Norsk Tipping sportsbook

Når du besøker operatøren for første gang så vil du se at det er en enkel og oversiktlig side, men ikke veldig moderne. Den virker statlig, om man kan si det sånn, og det er den jo også. Informasjon på siden finner du enkelt, og alle vilkår rundt siden er lett tilgjengelig.

norsk tipping website

Hjemmesiden til Norsk Tipping.

Vi ville ikke forventet noe annet av en slik operatør, men det er greit å vite uansett. Registreringen er enkel som vi har snakket om ovenfor, og det er i det hele tatt fort gjort å sette i gang.


Norsk Tipping App

En fin ting er at dette er den eneste bettingappen du finner på iOS og Android, rent offisielt i Norge. Du kan laste dem ned direkte, og da får du alle de samme fordelene som du har på PC, i forhold til hvordan siden fungerer og lignende.

📱 Android📱 iOS💻 Mobile
Ja ✅Ja ✅Ja ✅

Du kan også spille direkte på nettleseren til telefonen din dersom du vil det, og det fungerer også helt fint. Det er et veldig godt alternativ, og du bruker så klart den samme kontoinformasjonen for pålogging på telefon også.


Kundeservice

Det er ikke døgnåpen kundeservice hos Norsk Tipping, men så kan du heller ikke spille til lenger enn 3 på natten. Etter det så stenges siden ned for spill, og du må vente til kl. 7 på morgen.

📞 HotlineJa ✅ (625 07770)
📩 E-Mailkundeservice@norsk-tipping.no
💬 ChatJa ✅
📋 FAQJa ✅

All hjelp er på norsk, og du kan få tak i dem via live chat, e post og telefon. Du kan også sende brev, dersom du føler det er best.


Sikkerhet og lisens

Dette er den eneste betting operatøren i Norge som har lisens. Det er den eneste i Norge som får lov til å by på pengespill, og er lisensiert, om noe, av Lotteritilsynet. Det er de som ansvarer for sikkerheten din, for at du blir behandlet rettferdig og at det er en god side å spille på.

LisensSikkerhet
Norge lisensSSL-kryptering
hjelpelinjen.no
world-lotteries.org
lottstift.no
european-lotteries.org

Det er jo definitivt noe betryggende i det, og bookmakeren har flere sertifikat for trygghet og sikker spilling.

Konklusjon – Bonuskode Norsk Tipping Norge

Konklusjon iconDet er ingen tvil om at dette er en interessant bookmaker, og for nordmenn den eneste «lovlige». Den tilbyr kanskje den sikreste og beste spilleopplevelsen mulig, men det er ingen bonuser. Det er svært få betalingsmetoder, og er på mange måter svært begrenset i det den tilbyr.

Det er kanskje midt i blinken for noen, for vi vet at veldig mange spiller på operatøren. Trenger du noe nytt, eller bare teste noe annerledes, gi Norsk Tipping en sjanse.

FAQ Norsk Tipping

Nei, Norsk Tipping har ingen bonus for nye spillere, så du kan kun spille med dine egne penger.
Det er ingen bonuskode hos Norsk Tipping, og ei heller en bonuskode. Vi kan heller ikke by deg på en, da Norsk Tipping har ingen bonuser.
Nei, det finnes ikke bonuskode å bruke hos denne operatøren. Du kan kun bruke dine egne penger.
Den bytter aldri, fordi det ikke finnes en bonuskode.
Nei, det er ingen bonuser hos Norsk Tipping, verken for nye spillere, eller eksisterende spillere hos operatøren.


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]