VI ❤ SPORTSSPILL

Enrico Kvalitetssjef

Siden 2013 har jeg fulgt med på spillverdenen i Tyskland, Italia og internasjonalt. Jeg liker dialogen mellom oss kolleger og det stimulerende og varierte arbeidsmiljøet.

Jeg har spilt aktivt siden 2003 og kjenner godt til markedet for sportsspill. I de første årene av karrieren min fokuserte jeg hovedsakelig på å lage innhold til sosiale medier for å skape interesse og entusiasme for sportsspill. Min lidenskap for online betting har gitt meg inngående kunnskap. Og jeg liker også å overføre denne lidenskapen til innleggene mine.

De siste årene har jeg imidlertid tatt på meg en ny utfordring: Jeg er ansvarlig for kvaliteten på innholdet på nettstedet bonusscommesse360.co.uk. Denne rollen krever at jeg er nøye med detaljene og har en dyp forståelse for lesernes behov og interesser. Mitt fokus på kvalitet har bidratt til å gjøre bonusscommesse360.co.uk til en seriøs, pålitelig og populær sammenligningsportal for italienske spillere.

De viktigste tingene
Content writer siden: 2011
Kontakt: enrico@oddsbonuser360.com
Utdannelse: Master i virksomhet
Språk: Norsk, engelsk, tysk
Kompetanseområder: sportsbetting, odds bonuser, anmeldelser
Personlig informasjon om Enrico
Erfaring med sportsbetting siden: 2003
Favoritt bettingside: 22bet
Foretrukket type spill: Kombinerte spill
Største seier: ca. 5.000 euro
Tifoso del club: BTSV Braunschweig

Tre spørsmål til Enrico om sportsspill

  1. Hvordan kom du inn i sportsbettingens verden?
    Min første kontakt med sportsbetting var med surebets. Jeg lærte imidlertid raskt at erfaring og solid ekspertise fører til suksess. I sportsbetting er det ingen enkle penger å tjene.
  2. Hvor ofte plasserer du innsatser?
    Jeg plasserer vanligvis 1 eller 2 spill i helgen. Og selvfølgelig spiller jeg alltid før og under VM og EM.
  3. Hva synes du om lisensen for tippesider?
    Lisenser er nødvendige for oss tippere. Og jeg er helt enig i lisensen som utstedes av Toll- og monopoltilsynet. Selv om jeg kjenner til absolutt pålitelige spillsider med utenlandsk lisens.
enrico redaksjonen

Enrico

  • Kvalitetssikring

Les mer om de andre redaktørene våre her: Om oss