VI ❤ SPORTSSPILL

Samarbeid med oss

På bonusscommesse360.co.uk tilbyr vi anmeldelser av bettingsider og relevant informasjon om online betting. Vi jobber kontinuerlig med å utvide ekspertteamet vårt for å kunne dele enda mer oppdatert innhold med brukerne våre.

Hvorfor søke?

Å være en del av teamet vårt betyr at du blir en del av en gruppe internasjonale fagfolk som har som mål å tilby den beste sammenligningsportalen for bettingsider i Storbritannia. Våre anmeldelser er basert på strenge evalueringskriterier – vi garanterer en gjennomgående høy standard.

Fleksibel arbeidstid

Vi er klar over at alle ansatte har ulike behov. Derfor tilbyr vi fleksible arbeidstider for å gi deg en god balanse mellom jobb og fritid.

100 % hjemmekontor

Mennesket har alltid stått i sentrum for prosjektet vårt. Derfor tilbyr vi våre ansatte muligheten til å jobbe hjemmefra. Dette sparer deg for lange reiser til arbeidsplassen og gir deg mer tid til de viktige tingene i livet.

Opplæringsmuligheter

Vi investerer i de ansattes utvikling. Vi arrangerer jevnlig nettbaserte kurs og andre opplærings- og utviklingsmuligheter for å sikre at du alltid er oppdatert.

Attraktiv godtgjørelse

Det er viktig for oss at din profesjonalitet og ditt engasjement belønnes på en god måte. Derfor tilbyr vi konkurransedyktig godtgjørelse og muligheten til å motta ytterligere belønning basert på dine prestasjoner.

Dynamisk arbeidsmiljø

Hos oss er ingen dag lik den andre. Du blir en del av et dynamisk team som hele tiden utvikler seg for å kunne tilby de beste løsningene for leserne våre.

Bli en del av teamet vårt

Hvis du brenner for nettspillverdenen, er på utkikk etter spennende utfordringer og har lyst til å vokse sammen med oss, kan dette være starten på et godt samarbeid.

«Forbedre spilleropplevelsen sammen med oss.»

Grafisk designer

Som grafisk designer hos bonusscommesse360.co.uk er du ansvarlig for den grafiske utformingen av innholdet vårt. Din oppgave er å skape et tiltalende design som formidler kompleks informasjon til leserne våre på en tydelig og forståelig måte. Dette er deg:

Erfaring: Du har erfaring med grafisk design, gjerne innen digitale medier eller innholdsproduksjon. Som erfaren grafisk designer kan du bruke Adobe Creative Suite med fokus på Photoshop, Illustrator og InDesign.

Fleksibilitet: Du er i stand til å disponere tiden slik at du kan fullføre prosjekter effektivt og til rett tid, og du er fleksibel i forhold til ulike behov og finner alltid en kreativ løsning.

Kreativitet: Din kreativitet er nøkkelen til suksess i denne stillingen. Du vil få muligheten til å utvikle innovative visuelle konsepter som forteller overbevisende historier og styrker merkevarens estetikk.

Lidenskap for sportsbetting: Ideelt sett har du en genuin lidenskap for sportsbetting og er i stand til raskt å forstå og overføre komplekse ideer og konsepter til visuelle uttrykk.

Ansvarlig for sosiale medier

Som Social Media Manager har du dokumentert erfaring med å dele sportsinnhold. Jobben din er å følge med i verden av online sportsspill og holde deg oppdatert på de siste nyhetene i bransjen.
Dette er deg:

Erfaring: Du har en utdannelse innen kommunikasjon eller tilsvarende arbeidserfaring. Du har dokumentert erfaring i rollen som Social Media Manager og har inngående kunnskap om de viktigste sosiale plattformene: Instagram, TikTok, X osv.

Kreativitet: Du har utmerkede verbale og visuelle kommunikasjonsevner og kan selvstendig utvikle visuelt innhold som forteller overbevisende historier og styrker merkevaren vår.

Ansvarlighet: Vi krever at våre frilansere innen sosiale medier er ansvarlige, strukturerte, pålitelige og i stand til å overholde tidsfrister. Vi er på utkikk etter erfarne, kreative personer som kan bidra med sine sterke sider i et team som brenner for sport og nettspill.

Lidenskap for sportsspill: Den ideelle kandidaten har en lidenskap for sportsbetting og kjenner markedet for online betting godt. Han/hun må være i stand til å omsette ideene og kunnskapen sin til innlegg og historier i sosiale medier.

Slik søker du

Hvis du har erfaring og de rette ferdighetene til å bli en del av vårt internasjonale team, kan du fylle ut skjemaet nedenfor. Takk skal du ha!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn
Hvilket språk snakker du?
Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]