Skip to main content

Unibet bonuskode og anmeldelse

Bonus

1000 kr

Bonuskode

Ikke Obligatorisk

Innskudd

100 €
+

Bonus

100 €
=

Kreditt

100 €

Forhold

 • Innskudd: 100 kr
 • Bonus in %: 200%
 • Minsteodds: 1,4
 • Umsetzung: 10x
 • Zeitliche Frist: 30 Tage
Innskuddstyper
 • mastercard
 • visa
Test nå

Det er ikke mange bookmakere som er mer kjente enn det Unibet er, og dette er en bettingside med en spesiell posisjon hos norske spillere. I denne anmeldelsen av Unibet skal vi se på alt du behøver å vite om denne operatøren, velkomstbonus, utvalg av spill og mye mer. Les videre her for all informasjon.

💻 Hjemmeside:www.unibet.com
🏢 Selskap:Kindred Group
🌎 Sted:Malta
📅 Opprinnelse:Siden 1997
🎁 Bonus:1000 kr
🔒 Lisens:Malta

Prøve resultater: 94/100

Innholdsfortegnelse

💰 » Unibet velkomstbonus💳 » Betalingsmetoder
🎁 » Unibet bonuskode » Betting marked
🔍 » Bonusbetingelser 📊 » Unibet Odds
Prøve resultater🏆 Anmeldelse: 94 / 100

Unibet betting bonus i detalj

unibet logoUnibet har en flott velkomstbonus for nye spillere, og som vi tror de fleste vil bli glade for å motta. Den er på 200% opptil 1000 kroner. Det betyr at du i realiteten kun trenger å sette inn 500 kroner for å få det meste ut av den. Da får du nemlig 1000 kroner i bonus, og totalt 1500 kroner å spille for. Det er en flott bouns, og da den har ganske rimelige bonuskrav i tillegg så føler man seg enda mer positiv ovenfor bonusen.

Maks. bonusinnsats:1000 kr
Bonustype:Velkomstbonus
Bonusprosent:200 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd100 kr
Minsteodds:1,40
Omsetningskrav:10 x
Gyldighet:30 dager
Innskuddsmetode:Alle tilgjengelige

Du må sette inn minst 100 kroner for å kvalifisere til bonusen, men vi antar at de fleste vil få maks ut av den for å motta 1000 kroner. Det er noe vi anbefaler spillere å gjøre i det minste så får du en god opplevelse. Du har 30 dager på deg til å oppfylle alle krav som finnes hos operatøren, noe vi føler er generøst nok.

unibet bonuskode

Velkomstbonus: Mer aktuell Unibet Bonus

Det er rett og slett en god oddsbonus, og en vi også tror at de fleste spillere vil like.
Du har også andre velkomstbonuser hos Unibet, en for poker, to for casino i tillegg til denne for odds. Det er med andre ord mye å velge mellom, noe vi tror at spillere vil like veldig godt.

Unibet betting fordeler og ulemper

Det er ingen tvil om at Unibet er en av de mest populære og beste bettingsidene på nett. Den har veldig mange fordeler, men er det også noen ulemper som man eventuelt bør vite om? Les Nedenfor har vi forsøkt å klargjøre de for deg!

 • Kundeservice 24 timer i døgnet, alle dager
 • Svært god velkomstbonus
 • Trygg og rettferdig
 • Svært godt spillutvalg

 • Har ingen norsk versjon
 • App ikke tilgjengelig i Norge
 • Altfor få betalingsmetoder

Bonuskode Unibet mai 2023

Det er ingen bonuskode for Unibet, og du kan sette i gang med spillingen rett etter at du har registrert deg og gjort ditt første innskudd. Det er noe vi setter pris på, for det er enklere og smidigere når man finner bonuskoder andre steder, som hos oss. Selve spillingen hos Unibet blir da ganske smidig og enkel, og du kan raskt fokusere på akkurat det, å spille og ha det gøy. Så kan du besøke oss for å se når det kommer nye bonuskoder for deg som du kan benytte!

Aktivering av Unibet velkomstbonus

Det å sette i gang med spillingen hos Unibet er raskere og smidigere enn du tror, og bedre enn det har vært før. Nedenfor har vi ordnet en rask guide for deg slik at du får den hele oversikten og ikke går til prosessen med en bekymring.

 1. Besøk siden og klikk på «Register». Her vil du umiddelbart få valget om hvilken velkomstbonus du vil ha.
 2. Velg bonusen du vil ha, og fortsett. Du skal skrive inn navn, e post og passord. Du skal også fylle inn fødselsdag.
 3. Deretter er det den personlige informasjonen du skal fylle inn. Altså hvor du bor, ditt telefonnummer og lignende. Du kan også velge hvilket land du bor i, hvor Norge er tilgjengelig.
 4. Fyll inn alt dette, så er du klart. Verifiser kontoen din enten via epost eller telefon, og du er i gang. Da kan du foreta ditt innskudd og aktivere bonusen din!

Bonusbetingelser for Unibet bonuskode

Nå som du vet litt mer om bonusen du får fra Unibet er det også samtidig greit å vite litt mer om kravene som gjelder og hva som forventes av deg. Det er visse viktige ting å vite om, slik det er fra alle kampanjer hos et spillselskap som Unibet. Les videre nedenfor for hva du må gjøre.

Innskudd

Det høyeste kvalifiserende innskuddet du kan gjøre ligger på 500 kroner. Det er fordi prosentsatsen er 200% opp til 1000 kroner. Derfor behøver du kun å sette inn 500 kroner. Den laveste kvalifiserende innsatsen ligger på 100 kr!

Bonuskode

Det er ingen bonuskode nødvendig for å få deres velkomstbonus. Du bare velger hvilken bonus du vil ha når du registrerer deg, gjør ditt innskudd og du er i gang. Det blir ikke så mye enklere eller smidigere enn det!

Tilgjengelige spill

Cash in, som det kalles hos Unibet er ikke gyldig for spill. Og du kan ikke kombinere live betting med vanlig betting heller. Hver for seg kan du spille dem og det vil telle mot omsetningskravet, men altså ikke sammen.

Omsetningskrav

Omsetningskravet for denne bonusen er på x10. Det er faktisk litt høyere enn vi trodde den ville være, og også sammenlignet med andre operatører. Det er ikke umulig å vinne på en sli bonus, men det gjør det kanskje litt mer komplisert.

Minimum odds

Den laveste kvalifiserende oddsen er på 1.40. Det er noe vi liker godt, og gir deg nok av muligheter innen fotball og alle de andre sportene som er tilgjengelige og på tilbud. Du har mange valgmuligheter i det minste.

Utløpsdato

Du har 30 dager på deg til å oppfylle alle krav som operatøren legger på deg. Det er bra med tid, men du bør helst ikke være altfor sløv med å sette i gang. Men 30 dager pleier uansett å være god nok tid, og det er noe forskjellige bettingsider også tilbyr.

Test av andre ting hos Unibet sport betting

Nå som du vet alt du behøver å vite om bonusen som Unibet tilbyr deg er det også på tide å vite litt mer om hva Unibet ellers har å tilby. Det er heldigvis ganske mye, og det er verdt å vite om innskuddsmetodene, oddsen, marked og annet som vil forme opplevelsen din. Les gjerne videre nedenfor så du får den fulle oversikten, før du bestemmer deg for å bli en spiller der.

Innskudd og uttak hos Unibet

Unibet er en interessant side på mange måter når det gjelder betalingsmetoder. På grunn av uenigheter med Lotteritilsynet er det svært vanskelig med metodene som er tilgjengelige. Faktisk har du kun Visa og Mastercard du kan bruke for innskudd. Det er det eneste alternativet du har. Det koster ingenting, og du kan sette inn opp til 20 000 kroner. Det er dog litt vanskelig å bli glad for så få betalingsmetoder.

BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
VISA50kr -
30.000 kr
Umiddelbar//Ingen
Mastercard50kr -
30.000 kr
Umiddelbar//Ingen
RevoltN/AUmiddelbarN/AUmiddelbarIngen
HipayN/AUmiddelbarN/AUmiddelbarIngen
WizzN/AUmiddelbarN/AUmiddelbarIngen
KwickGoN/AUmiddelbarN/AUmiddelbarIngen
bankoverføringN/AUmiddelbarN/AUmiddelbarIngen

Det samme gjelder uttak hvor du har kun bankoverføring du kan benytte deg av. Det gjør det igjen vanskelig, og ikke optimalt. Det koster ingenting å ta ut, og det er ingen grenser på uttak av det vi kan se. Det er greit nok, men vi forventer at spillere snart vil få flere metoder tilgjengelige, både for innskudd og uttak.

Tid på overføringer

Når du setter inn penger hos Unibet så er overføringen umiddelbar. Det er veldig fint å ha, selv om du ikke har mange metoder tilgjengelig. Når det gjelder uttak har du kun bankoverføring. Det gjør det litt vanskeligere, om enn bare for at prosessen tar lang tid. Uttaket behandles innen 12 timer hos Unibet, men metoden i seg selv kan ta opp til 10 dager. Det er langt i fra optimalt, men det er altså det eneste som er tilgjengelig.
Som sagt håper vi det forandres på snart.

Sport og betting marked

Unibet tilbyr spill på en mengde forskjellige sporter og marked. Det er enda en sterk side av operatøren, Det er for mange av dem til at vi kan nevne alle her, og vi oppfordrer deg til å ta en titt selv.


Fotball
🏀
Basketball
🎾
Tennis
🏐
Volleyball
🏈
Fotball
🏒
Ishockey
🎮
eSports
🏎
Motor

Alpint
🏓
Bordtennis
🎯
Dart
🤾‍♂
Håndball
🎱
Snooker
🥌
Curling
24+

De er titalls ulike sporter å velge mellom, og alle har sin egne marked. Det er klart, det er visse sporter som har høyere prioritet når det kommer til marked, men alle har dem. Det er i det hele tatt svært få, om noen, mangler hos Unibet gjeldende dette.

Marked for fotball

Det er ingen overraskelse at fotball har høy prioritet hos Unibet, slik det er hos alle andre bookmakere i Europa spesielt. Derfor kan du forvente mye fokus på det, når det gjelder bonuser, utvalg av spill og ikke minst marked. Det er mye du kan satse på, og det inkluderer kamper og hendelser i selv de laveste og mest ukjente konkurransene og ligaene.
Det er hundrevis av ulike marked å spille på, spesielt på de aller største kampene. I tillegg tilbyr Unibet live streaming, og det er jo fantastisk gøy å se på kampene mens man spiller på dem. Det har du mulighet til med Unibet.


Oddsen hos Unibet

Unibet er kjent for en høy kvalitet på det som tilbys spillere, og oddsen er enda en faktor. Du får en svært konkurransedyktig odds hos Unibet, uansett hva du ønsker å spille på. Enten det er tennis eller fotball så tilbyr operatøren spillere det de liker når det gjelder odds. Man føler at man har mulighet til et godt potensielt utbytte på enhver kamp og hendelse med oddsen som tilbys. Det er akkurat slik det skal være.

🇩🇪 BuLi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Comeon Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Mobilebet Logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%


Design av nettsiden

Det er noe gjenkjennelig og enkelt med Unibet sin nettside. Den har de tradisjonelle fargene som den har hatt fra begynnelsen, og en enkel og smidig layout. Du finner fort frem til hele utvalget av ulike ting de har. Enten det er bonuser, sporter, casino eller hvordan du registrerer deg. Det er noe spillere i dag har blitt vant med, og fungerer veldig godt for øvrig. Nye kunder kommer i hvert fall ikke til å treffe på noen problemer med navigasjonen på siden.

Unibet Website

Unibet tilbyr en rekke høye odds, spesielt for fotball.

Dette er dog ikke en norsk bettingside lenger, så Unibet er kun tilgjengelig på engelsk.


Unibet App

Unibet vet veldig godt hva spillere liker, og det er definitivt å få en god opplevelse på mobil. Det gir de deg uansett om du er på iPhone eller Android. Du kan laste ned skreddersydde apper i henhold til hva du liker å spille på, enten det er odds, casino eller poker.

📱 Android📱 iOS💻 Mobile
Ja ✅Nei ❌Ja ✅

Du har også tilgang til nettversjonen som er den samme som du får på PC, om enn bare i miniformat. Den fungerer også veldig godt hvor du blir tilbudt alt det samme gjeldende kampanjer, utvalg av sport og lignende. Unibet tilbyr rett og slett en av de beste opplevelsene på telefon, enkelt og greit.

Kundeservice

Som veldig mange andre moderne bettingsider så har du 24 timers kundeservice hos Unibet. Den kommer på telefon, e post og live chat. Du kan velge den du foretrekker, men sistnevnte metode er naturlig nok den raskeste. Hjelp får du ikke på norsk, dessverre, men engelsk er vel ikke et problem uansett, for de aller fleste.

📞 HotlineNei ❌
📩 E-Mailinfo-no@unibetsupport.com
💬 ChatJa ✅
📋 FAQJa ✅

Ellers er det veldig mye informasjon å finne på denne siden, hvor de for eksempel har en god og utfyllende FAQ. Les gjennom det hele, så har du en god oversikt på hva Unibet tilbyr, og hva du kan forvente.

Sikkerhet og lisens

Unibet får sin lisens fra Malta Gaming Authority. Det er enkelt og greit en av de beste lisensene som finnes på markedet, og som gir oss mye mer tillit til siden enn vi ellers ville hatt med en annen lisens. Det gjør Unibet til en fullt lisensiert og regulert bettingside, og vi har sett at veldig mange nye bettingsider også har sin lisens derfra.

LisensSikkerhet
Curacao Odds LisensMalta LisensSSL-kryptering
gamcare.org.uk
gamblingtherapy.org
gamblersanonymous.org.uk
gamanon.org.uk

Foruten det så er sikkerhetsfunksjonene satt på plass blant de beste. Du har den seneste SSSL krypteringsteknologien og alle overføringer, personlig informasjon og lignende er helt trygt. Du kan med andre ord spille helt uten bekymringer hos Unibet, og bare tenke på å vinne.

Konklusjon – Bonuskode Unibet Norge

Konklusjon icon
Som du sannsynligvis har forstått allerede så er det mye vi liker med Unibet. Det er en operatør som har et godt utvalg av bonuser, fin velkomstbonus for odds og har mange sporter og marked i tillegg. Den er svært trygg å spille på, har en god lisens, og behandler spillerne godt, med et fint rykte.
Det eneste som mangler er betalingsmetoder, men det formoder vi kommer til å bli ordnet på. Ellers det er ingenting å klage på, og vi anbefaler Unibet til alle potensielle nye spillere, du vil ikke angre!

FAQ Unibet

Ja, det gjør det så absolutt. Du får en velkomstbonus på 200% opptil 1000 kroner. Sett altså bare inn 500 kroner, og få det meste ut av bonusen. Det er også bonuser for andre seksjoner, som casino og poker.
Det er noe man får instruksjoner om når bonuskoden dukker opp. Det er ikke en vanskelig prosess, og har du en bonuskode uten å være registrert, kan du aktivere den ved registrering. Ellers går du til kontosiden din, hvor du vil finne all nødvendig informasjon.
Nei, en bonuskode fra Unibet kan kun brukes en gang per kunder. Du kan motta en bonus, aktivere den, og deretter vil den ikke kunne brukes og gjelder ikke lenger. Da må du nok bare smøre deg med tålmodighet til en ny bonuskode dukker opp.
Det er ikke noe vi vet om på forhånd, men vanligvis kommer det en ny bonuskode når kampanjeperioden til den forrige er over. Det kan være uker eller måneder som en slik kampanjeperiode varer.
Ja, Unibet har flere bonuser og tilbud for eksisterende spillere. Du har gratisspinn, gratisspill, reload bonus, cashback, innskuddsbonus og mye mer. Unibet er kjent for utvalget av bonuser, tross alt!


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]