VI ❤ SPORTSSPILL

Langoddsen

Langoddsen er en populær måte å drive med betting på i Norge, drevet av Norsk Tipping, landets statseide bettingsider. Den lar nordmenn sette spill på ulike sportsbegivenheter og konkurranser.

Langoddsen tilbyr et bredt spekter av idretter å satse på, inkludert fotball (fotball), ishockey, håndball, tennis, basketball og mer. Deltakere kan plassere spill på individuelle kamper eller kombinere flere kamper for å lage en multi-bet-kupong.

Spillet tilbyr forskjellige typer spill, for eksempel utfallet av en kamp (seier, uavgjort eller tap), antall mål eller poeng scoret og andre spesifikke utfall. Oddsen for hvert spillalternativ bestemmes av Norsk Tipping basert på deres analyse av lagenes prestasjoner, statistikk og andre relevante faktorer.

For å delta i Langoddsen må enkeltpersoner være minst 18 år og ha registrert konto hos Norsk Tipping. Veddemål kan plasseres hos autoriserte forhandlere, gjennom terminaler lokalisert i ulike virksomheter over hele Norge, eller online via Norsk Tippings nettside eller mobilapp.

Beste langoddsen bettingsider

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • Neosurf Logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence

0 % opptil

o kr

Høydepunkter

 • 0 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 92,80%
 • Perfekt for livespill
 • iOS- og Android-app
 • Flott for fotball
 • Har Cashout funksjon
langoddsen banner
rinet redaksjonen
Forfatter
enrico redaksjonen
Sjekket av
 • Enrico
Publisert

13.08.2023

Oppdatert

17.05.2024

Det er viktig å merke seg at Langoddsen opererer innenfor de regulatoriske rammene av norske gamblinglover, som inkluderer ansvarlige gamblingtiltak og begrensninger på annonsering. Inntektene fra Langoddsen og andre Norsk Tipping-spill brukes primært til å støtte ulike offentlige tiltak i Norge, som sport, kultur og humanitære formål.

Litt historie om Langoddsen

Langoddsen ble introdusert i 1993 av Norsk Tipping, landets statseide pengespilloperatør. Det ga nordmenn en lovlig og regulert plattform for å spille på sportsbegivenheter. Langoddsen ble raskt populær, og tilbyr en rekke sports- og spillalternativer.

Gjennom årene har det utviklet seg med teknologiske fremskritt, slik at spillere kan plassere spill gjennom terminaler, nettplattformer og mobilapper. Langoddsen fortsetter å være en betydelig del av Norges gamblinglandskap, og tilbyr sportsentusiaster muligheten til å drive ansvarlig sportsspill.

Hvordan spille på Langoddsen?

For å spille på Langoddsen må du først registrere deg hos Norsk Tipping, oppgi din personlige informasjon og bekrefte alderen din. Når du har en registrert konto og satt inn penger på den, kan du fortsette å plassere innsatsene dine.

Start med å velge sporten du vil satse på fra de tilgjengelige alternativene som fotball, ishockey, håndball eller tennis. Deretter velger du de spesifikke kampene innen den sporten du ønsker å satse på.

Bestem deg for hvilken type spill du vil plassere, for eksempel å forutsi kampresultatet (seier, uavgjort eller tap), måltotaler, handikapspill eller andre spesifikke utfall. Trenger du oddstips Langoddsen er det alltids hjelp å finne!

Deretter legger du til dine valgte spill på spillekupongen og spesifiser beløpet eller innsatsen du vil satse på hvert valg.

Før du fullfører, se gjennom spillekupongen din for å sikre at alle valg og innsatser er nøyaktige. Når du er fornøyd, bekrefter du innsatsen og sender den inn. Det angitte beløpet vil bli trukket fra kontosaldoen din.

Noen tips for betting på Langoddsen

 • Undersøk og hold deg informert: Før du plasserer dine spill, gjør grundige undersøkelser om lagene eller spillerne som er involvert, deres nylige form, skader og andre relevante faktorer. Hold deg oppdatert med de siste nyhetene og utviklingen innen sportene du satser på.
 • Forstå oddsen: Ta deg tid til å forstå hvordan odds fungerer og hva de representerer. Høyere odds indikerer generelt en lavere sannsynlighet for at utfallet inntreffer, men gir høyere potensiell avkastning. Lavere odds indikerer høyere sannsynlighet, men lavere potensiell avkastning.
 • Begynn med kjente sporter: Hvis du er ny på sportsbetting, er det lurt å begynne med sporter du er mest kjent med. Å ha kunnskap om og forståelse av sporten og dens lag eller spillere kan øke sjansene dine for å ta informerte spillvalg.
 • Vurder multiple bets: Langoddsen lar deg lage multi-bet-kuponger ved å kombinere forskjellige kamper eller utfall. Mens den potensielle avkastningen kan være høyere, husk at risikoen også øker. Vær forsiktig og vurder sannsynlighetene nøye.
 • Sammenlign odds: Sjekk flere bookmakere eller plattformer for å sammenligne odds og finne den beste verdien for dine spill. Ulike operatører kan tilby litt forskjellige odds for samme begivenhet, så det kan være fordelaktig å ta seg tid til å sammenligne.

Hvordan Langoddsen fungerer

Langoddsen jobber ved å la deltakerne satse på ulike sportsbegivenheter. Brukere kan velge sporten de vil spille på og velge spesifikke kamper innenfor den sporten. De bestemmer seg for hvilken type innsats de vil plassere, for eksempel å forutsi kampresultatet, måltotaler, handikapspill eller andre spesifikke utfall.

Skjermbilde: Langoddsen Norsk tipping
Skjermbilde: Langoddsen Norsk tipping

Oddsen for hvert spillalternativ bestemmes av Norsk Tipping basert på deres analyse av lagenes prestasjoner og andre relevante faktorer. Deltakere kan legge til sine valgte spill på spillekupongen, spesifisere innsatsen for hvert valg og bekrefte innsatsen. Hvis spådommene deres er riktige, vinner de den tilsvarende utbetalingen basert på oddsen.

Konklusjon

Langoddsen gir nordmenn en regulert plattform for å drive med sportsspill. Ved å tilby en rekke sporter, spillalternativer og odds, lar Langoddsen deltakerne glede seg over spenningen ved å forutsi utfall og potensielt vinne utbetalinger.

Ansvarlig gamblingspraksis og informert beslutningstaking er imidlertid avgjørende for en positiv spillopplevelse.

Sammenligningsrapportene kan også være av interesse for deg:

FAQ

Nei, når et spill er bekreftet og plassert på Langoddsen, kan det ikke kanselleres eller endres. Det er viktig å gjennomgå spillekupongen din nøye før du bekrefter innsatsen for å sikre nøyaktigheten.

Ja, det er begrensninger for å delta på Langoddsen. For å plassere spill må du være minst 18 år gammel og ha en registrert konto hos Norsk Tipping. Du må være bosatt i Norge, eller i hvert fall ha norsk identifikasjon. Det er ikke tillatt å spille på Langoddsen i utlandet heller.

Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]