Skip to main content

Bettingsider med Visa

Det bør ikke komme som en overraskelse at det finnes veldig mange bettingsider med Visa. Noe som er nytt for innskudd og uttak spesielt for norske spillere som ofte mangler gode alternativ. Her skal vi presentere for deg de forskjellige stedene du kan betale med Visa, og om det i det hele tatt er noe du bør gjøre. Innskudd med Visa er veldig populært, så la oss se litt nærmere på det!

De beste bookmakerne som godtar Visa som betalingsmetode

 • Bonus

  2000 kr

  Forhold

  5x | 2,00 | 30 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk
 • Bonus

  1.200 kr

  Forhold

  5x | 1,40 | 7 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk
 • Bonus

  2000 kr

  Forhold

  5x | 1,50 | 30 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk
 • Bonus

  600 kr

  Forhold

  8x | 1,75 | 30 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk
 • Bonus

  1000 kr

  Forhold

  10x | 1,4 | 30 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk

bettingsider med visa banner

Innholdsfortegnelse

» Bettingsider med Visa» Tid for innskudd
💳 » Innskudd med Visa🪙 » Finnes det gebyr?
💵 » Uttak med Visa🎁 » Bonus med Visa
🔎 » Grenser på innskudd🏆 » Beste alternativet

Bettingsider i Norge med Visa

visa logoOm du har noen som helst erfaring med de fleste bettingselskaper så vet du at i Norge er det vanskelig. Blant norske bettingsider er det ofte få alternativ, noe som gjør betalingsmetoder som Visa Mastercard desto viktigere. De er blant de mest populære, mye fordi norske kunder allerede har disse betalingsmetodene tilgjengelige. Det er dog verdt å vite at for de aller fleste bookmakere så tilbys kun innskudd med Visa, og ikke uttak.

Det er fordi staten ikke tillater norske banker å ta i mot betalinger fra utenlandske spillselskaper. Det å bruke Visa er dog veldig enkelt, og bettingsider som godtar metoden gjør det smidig. En viktig ting å huske er at selv om norske myndigheter forsøker, så er det fortsatt ingen som kan stoppe deg fra å spille hos bookmakere. Det å overføre penger er smidig, og mens betalingen går kan du jo bli kjent med operatøren som sådan.

Som du ser på listen ovenfor er det så mange ulike bookmakere som tilbyr betaling med Visa, at du vil enkelt finne muligheten til å gjøre innskudd. Og vi vet at veldig mange norske spillere er glade i denne metoden, naturlig nok.

 • Veldig tilgjengelig for norske spillere
 • En av de mest kjente, og tryggeste
 • Gode grenser
 • Raske overføringstider i de fleste tilfeller

 • Ikke ofte tillatt å gjøre uttak
 • Kan ha gebyr
 • Ikke tilgjengelig overalt


Innskudd med Visa

Dette er altså en ganske enkel prosess, og når du setter inn ekte penger er det lett å gå gjennom. Det fungerer hos de fleste bettingsider akkurat på samme måte som når du kjøper noe på nettet.

 1. Finn bettingsider tilbyr Visa blant sine betalingsmetoder, og registrer en konto der.
 2. Velg Visa som din foretrukne innskuddsmetode, og velg hvor mye du vil gjøre innskudd med.
 3. Fyll inn all informasjon som kreves, altså kortnummer og alt det der.
 4. Betalingen går gjennom vanligvis umiddelbart, og ditt første innskudd er et faktum.
 5. Det er lett å finne Visa hos de fleste bettingsider, så spill i vei!


Uttak med Visa

Ofte er det sånn at du ikke kan bruke ditt Visa kort for uttak, men det finnes naturligvis unntak. Dersom du er interessert i akkurat det, så er det veldig enkelt å gjøre, spesielt om Visa kortet er knyttet direkte.

 1. Gå inn på din bettingside og der hvor innskudd og uttak gjøres.
 2. Klikk på Visa som uttaksmetode, og fyll inn informasjonen som kreves. Dersom du har gjort dette før, behøver du ikke å gjøre det igjen.
 3. Du velger hvor mye du vil ta ut, og setter i gang.
 4. Det kan variere hvor lang tid det tar, og hvilke grenser som finnes for uttak på bettingsider. Det bør du lese mer om på regler og vilkår på den spesifikke bettingside.

Generelle grenser på innskudd og uttak

Først og fremst kan vi si at grensen på innskudd er mye høyere enn den er for uttak på det norske markedet. Betting på nett, og spesielt utenlandske bettingsider har interesse av å ha pengene så lenge som mulig inne på deres side, så lenge du spiller.

Den nedre grensen både på innskudd og uttak pleier å være 100 kroner, men også 200 kroner. For uttak kan det dog variere kraftig når det gjelder maks uttak. Du kan for eksempel kanskje ta ut maks 5000 kr, eller 20 000 kroner. Det varierer såpass mye at det er vanskelig å si sikkert.

For innskudd med Visa er grensene høyere, og du har operatører som tillater deg å gjør innskudd blant annet opp til 25 000 kroner, eller 50 000 kroner. Det er ikke et problem hos bettingsider.

Tid for innskudd og uttak

Dette har vi allerede snakket litt om, men innskudd med Visa gjøres umiddelbart via norske banker. Du får pengene tilgjengelig for spill med en gang, og det er liksom ingenting å lure på når det gjelder å betale med Visa.

Når du vil ta ut penger er det et par ting å tenke på. Det ene er hvor lang behandlingstid operatøren har. Det kan være at spillselskaper har kun 24 timer, en time, eller 5 dager. Det spørs. Deretter avhenger det av hvor rask banken din er til å godkjenne overføringen.

Finnes det gebyr for uttak og innskudd

Det kan det gjøre, både fra den bettingside du spiller hos, og fra banken din. Det er vanskelig å gå gjennom hvordan alle de forskjellige bookmakerne fungerer her, men de kan ta alt fra prosentvise andeler, til faste gebyr. Det kan også være helt gratis, og vi har lagt merke til at det har blitt mer og mer vanlig.

Bonus med Visa hos bettingsider

Det er flere oddsbonuser å finne med Visa som metode når du gjør innskudd. Det står nærmere forklart i deres regler og vilkår, og i motsetning til for eksempel elektroniske lommebøker eller forhåndsbetalte kort, så kan Visa brukes for å kreve bonus.

Det er ikke alltid tilfellet, men som oftest kan du bruke Visa.

Er Visa en trygg betalingsmetode?

Ja, det vil vi absolutt si at den er. Faktisk er den kanskje en av de aller tryggeste, med tanke på koblinger til norsk bank, og hvor bra selskapet er. De bruker den seneste teknologien for å passe på, og når også bookmakerne gjør det, så er det gode grunner til å stole på Visa som betalingsmetode!

Hvilke andre betalingsmetoder er tilgjengelige?

Det er flere andre beatlintsmetoder du kan bruke. Visse er kredittkort, e lommebøker, forhåndsbetalte kort, og også kryptovaluta. Det er ikke kun Visa som er en god metode for betting med andre ord. Du har:

Konklusjon – Anbefaler vi Visa?

Konklusjon iconJa, dersom du finner visa på en side som tilbyr spill på odds, kan du som oftest stole på operatøren. Det er en god og pålitelig måte å overføre penger på, hvor veldig mange gjør det allerede. Det er like trygt og sikkert å bruke Visa på en bettingside som det er å kjøpe klær på nettet.

Når man også ser på at overføringstidene er raske, lave eller ikke-eksisterende gebyr, og populariteten til metoden, så anbefaler vi Visa til alle. Den er lett å bruke, til å stole på, og har alt man ønsker seg av sikkerhet. Og den tilbys ikke minst hos mange bookmakere. Gjør innskudd med Visa, og ha det gøy!

FAQ

Det er det veldig mange som gjør, og ovenfor har vi ramset opp de vi føler de beste alternativene for deg å velge. Det er et system som er enkelt å bruke, og går via vår side direkte til bookmakeren dersom du ønsker det.
Det kan du så absolutt gjøre. Det er det mange operatører som tilbyr, og da må du bruke kredittkort som Visa og Mastercard. Det står i regler og vilkår for de individuelle bonusene, men det er absolutt mulig, ja.
Et innskudd med Visa vil være umiddelbart tilgjengelig for spill. Det kan kanskje ta et par minutter, på det meste, før du får pengene på konto, og kan spille. Det er også noe spillere i dag forventer.
Ja, det kan du. Det er mange alternativ, og du kan spille, og vinne, hos flere forskjellige bookmakere når du bruker Visa.

Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]