Skip to main content

Mobilebet bonuskode og anmeldelse

Bonus

600 kr

Bonuskode

Ikke Obligatorisk

Innskudd

100 €
+

Bonus

100 €
=

Kreditt

100 €

Forhold

 • Innskudd: 100 kr
 • Bonus in %: 500%
 • Minsteodds: 1,75
 • Umsetzung: 8x
 • Zeitliche Frist: 30 Tage
Innskuddstyper
 • mastercard
 • paysafecard
 • trustly
 • visa
Test nå

Mobilebet er en av de mest kjente bookmakerne i Norge, og det med god grunn. De har ordnet en flott opplevelse for alle spillere, uansett om du er på telefon eller på PC. Siden oppstarten i 2014 så har de vokst og vokst, og det blir interessant å se gjennom denne anmeldelsen for hva de kan tilby deg! Les her så tar vi det derfra!

💻 Hjemmeside:www.mobilebet.com
🏢 Selskap:Co-Gaming Ltd
🌎 Sted:Malta
📅 Opprinnelse:Siden 2014
🎁 Bonus:600 kr
🔒 Lisens:Malta
Prøve resultater: 94/100

Innholdsfortegnelse

💰 » Mobilebet velkomstbonus💳 » Betalingsmetoder
🎁 » Mobilebet bonuskode » Betting marked
🔍 » Bonusbetingelser 📊 » Mobilebet Odds
Prøve resultater🏆 Anmeldelse: 94 / 100

Mobilebet betting bonus i detalj

mobilebet logo

Det er en interessant velkomstbonus på tilbud hos Mobilebet. Det er ikke en tradisjonell innskuddsbonus som sådan, men du får en free bet. Det betyr at du må sette inn 250 kroner, spille det, så får du et gratisspill på 250 kroner fra Mobilebet. Det er ikke verdens største bonus, men det er en som har gode vilkår, og som vi har lagt merke til at er ganske populær blant spillere også.

Maks. bonusinnsats:250 kr
Bonustype:Free bet
Bonusprosent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd250 kr
Minsteodds:1,50
Omsetningskrav:N/A
Gyldighet:7 dager
Innskuddsmetode:Alle tilgjengelige

Du har kun 7 dager på deg, men med tanke på at det er en innsats i sin helhet du må plassere er ikke det noe som bør være et stort problem. En interessant ting å bemerke er at du ikke har et omsetningskrav for denne bonusen. Du bare spiller ditt freebet, og vinner du, så er pengene dine! Det er kanskje en stor del av grunnen til at bonustypen er såpass populær og som ikke er avskrekkende i det hele tatt. Vi skal dog gå igjennom alle regler og vilkår for denne bonusen nedenfor.

Mobilebet bonuskode

Velkomstbonusen hos Mobilebet er for tiden hele 600 KR.

Du bør også vite at Mobilebet tilbyr casino bonus. Du kan velge mellom to ulike. Den ene ligger på 500% opptil 500 kr. Den andre er mer tradisjonell og er 100% opptil 3000 kroner. Uansett hvilken du velger må de omsettes innen 30 dager. Husk, bare en kan velges av det Mobilebet tilbyr, inkludert oddsbonusen.

Mobilebet betting fordeler og ulemper

Innledningsvis har vi skrytt mye av Mobilbet, men kanskje uten å presisere hva som gjør den god. Og samtidig kan det finnes visse ulemper med bettingsiden? La oss se litt nærmere på både fordeler og ulemper.

 • Ubetaling innen 24 timer
 • Veldig bra på mobil!
 • Trygg bookmaker

 • Ingen app
 • Kundeservice ikke døgnåpen

Bonuskode Mobilebet mai 2023

Det er ingen bonuskode tilgjengelig for velkomsbonusene hos Mobilebet. Du bare gjør ditt innskudd, så vil bonusen aktiveres selv etter registrering. Det er like greit for de aller fleste, da man kan fortere komme i gang med spillingen, noe som er poenget. Men det betyr ikke at du ikke får bonuskoder i det hele tatt, og det er noe vi forhåpentligvis kan hjelpe deg med. Om det ikke finnes noen i akkurat dette øyeblikk som du leser så kan du besøke oss igjen snart. Da skal det nok finnes bonuskoder for deg som du kan bruke.

Aktivering av Mobilebet velkomstbonus

Om det er sånn at du vil ha bonusen som tilbys av Mobilebet må du nødvendigvis også registrere deg. Det skal vi ta en titt på her, med en rask guide, slik at du er klar over hva som forventes.

 1. Først må du skrive inn ditt telefonnummer, hvor du får en verifiseringskode for å bekrefte at du er du. Det er noe alle norske spillere hos Mobilebet må gjøre.
 2. Deretter blir du ført videre til skjemaet hvor du skal fylle inn all relevant informasjon som de spør etter. Her kan du også velge hvilken velkomstbonus du vil ha, eller om du har en bonuskode.
 3. Alt dette fungerer veldig bra og raskt, og det er alt du behøver å gjøre. Da går du bare til innskuddsseksjonen, velger din foretrukne betalingsmetode og gjør innskudd!

Bonusbetingelser for Mobilebet bonuskode

Vi har allerede snakket litt om kravene som du får fra Mobilebet, men nedenfor går vi igjennom dem i litt mer detalj og gir deg alle opplysningene du trenger. Det er ulike ting som er verdt å vite, og som du bør være klar over etter registrering.

Innskudd

Det eneste kvalifiserende innskuddet er 250 kroner. Du kan sette inn mer enn det om du vil, men bonusen er den samme, altså gratisspill på 250 kroner. Det er også det laveste du kan sette inn, så du har ikke akkurat et stort utvalg blant bonuser sånn sett.

Bonuskode

Det er ingen bonuskode tilgjengelig, eller nødvendig, for å få velkomstbonusen hos Mobilebet. Det er noe vi synes er like bra, så da kan du fokusere på å spille hos Mobilbet etter at registrering er gjort og ditt første innskudd er plassert.

Tilgjengelige spill

Alle spill er i utgangspunktet tilgjengelige for å plassere gratisspillet på. Det er ingen spesielle unntak av det vi kan se. Det er litt spesielt, men det gir definitivt en god følelse når man skal spille. Spesielt satt sammen med de andre fordelaktige vilkårene.

Omsetningskrav

Det er ingen omsetningskrav for denne bonusen. Det er ganske vanlig når det komme til slike bonustyper, men det er fortsatt veldig greit når man faktisk får en slik bonus. Det gir også et godt utvalg av spill og muligheter å satse på uten stor frykt.

Minimum odds

Den laveste kvalifiserende oddsen ligger på 1.50. Det føler vi er mer enn rimelig og igjen gir deg stort utvalg av kamper og hendelser å plassere din innsats på. Dette er noe Mobilebet får gjort på en god måte, noe vi også liker godt!

Utløpsdato

Du har 7 dager på deg til å plassere innsatsen etter at du har fått den. Det er god nok tid, spesielt med tanke på at det er kun en innsats. Mer enn det behøver man ikke å si, og mange finner kravene hos Mobilebet rimelige og gode.

Test av andre ting hos Mobilebet sport betting

Det er mer til Mobilebet enn bare deres velkomstbonus. Det er en norsk bettingside som fungerer veldig godt på alt det andre som er viktig også. Da tenker vi blant annet på utvalg av sport, marked, kundeservice, betalingsmetoder og lignende. Det kan man ikke si om alle operatører, og gjør denne til en favoritt hos mange. La oss se på de ulike tingene som du som spiller kan forvente å finne hos Mobilebet.

Innskudd og uttak hos Mobilebet

Mobilebet presenterer de tilgjengelige betalingsmetodene uten at du en gang behøver å registrere deg. For innskudd og uttak kan du bruke:

 • Visa
 • Mastercard
 • Revolut
 • Bitcoin
 • eZeeWallet
 • MiFinity
 • AstroPay
 • Neosurf
BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
VISA50kr -
30.000 kr
Umiddelbar//Ingen
Mastercard50kr -
30.000 kr
Umiddelbar//Ingen
JetonN/AUmiddelbarN/AUmiddelbarIngen
NeosurfN/AUmiddelbarN/AUmiddelbarIngen
BankoverføringN/AUmiddelbarN/AUmiddelbarIngen

Alle er gode og smidige metoder, men alle innskudd under 2000 kroner har et gebyr på 2%. Har du et innskudd over den summen er det ingen gebyr. For uttak har du en gratis per måned, deretter koster det 50 kroner per uttak. Det er ikke ideelt føler vi. Visa gir deg 2 gratis uttak per kalendermåned.

Tid på overføringer

Alle innskudd hos Mobilebet er umiddelbare, det ser man også på teknologien til disse metodene. For uttak er det en behandlingstid på opptil 24 timer, noe vi føler er akseptabelt. Det er generelt gode vilkår for betalingsmetodene hos Mobilebet, noe alle spillere liker.

Sport og betting marked

Det er mye Mobilebet gjør på en god måte, men det aller beste er nok utvalg av sport og marked som er tilgjengelig. Betting avhenger helt og holdent på dette, og du har også live betting hos Mobilebet, så klart.


Fotball
🏀
Basketball
🎾
Tennis
🏐
Volleyball
🏈
Fotball
🏒
Ishockey
🎮
eSports
🏎
Motor

Alpint
🏓
Bordtennis
🎯
Dart
🤾‍♂
Håndball
🎱
Snooker
🥌
Curling
7+

Det er veldig mange sporter å plassere spill på, alt fra fotball, tennis, håndball, e sport, kampsport og titalls andre. Det er noe som også hele tiden utvides slik at du får så mye som mulig å spille på. Det er jo tross alt noe som holder deg fast til en operatør når de har så mye bra. En annen ting er også det at dybden i de ulike sportene er svært god, så du trenger ikke bare å spille på største kampene i de største ligaene, dersom du ikke vil det.

Marked for fotball

Marked for fotball, og fotball generelt, er et naturlig fokus hos Mobilebet. Det er det som spilles aller mest på, og du har bokstavelig talt hundrevis av marked tilgjengelig for selv de minste kampene. Det er en enormt god variasjon og det gjør det å plassere en innsats underholdende og gir en fin dynamikk til spillingen. Marked for fotball er en stor styrke hos Mobilebet, ta en titt selv!


Oddsen hos Mobilebet

Ethvert spillselskap må ha konkurransedyktig odds. Det er så mange andre bookmakere man kan benytte seg av dersom man ikke er fornøyd med utvalg og kvalitet på odds. Heldigvis er ikke det et problem hos Mobilebet, hvor du har mange ulike sporter og marked å spille på.

🇩🇪 BuLi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
Mobilebet Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Comeon Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Mobilebet Logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%

God odds finner du på alle marked og måter å spille på, også når det gjelder omsetning av bonus. Vi sammenligner hele tiden med konkurrenter som bookmakere som Mobilebet har, og det er mye fordelaktig å si om det som tilbys fra denne operatøren!


Design av nettsiden

Det er veldig enkelt å bli kjent med Mobilebet, og alt av spill og bonuser som finnes der. Det er en god laget nettside med enkel tilgang til informasjon, og den er i tillegg på norsk. Det gjør det hele enda smidigere for mange norske spillere, og det er også en side som er svært gjennomsiktig med det den tilbyr.

Mobilebet website

Mobilebet-hjemmesiden gir en første titt på sportene og kampanjene som tilbys.

Registreringen er enkel i tillegg, hvor du får en fin opplevelse med å sette i gang med spillingen. Slik skal det være, og det klarer Mobilebet å oppnå på en god måte i tillegg.


Mobilebet App

Det er litt ironisk at en bettingside som heter Mobilebet ikke har en egen app. Det er dog realiteten her, og du spiller via nettleseren på telefonen din om du skal være mobil. Det fungerer for øvrig veldig greit og det er ingen problemer med det. Du har operatøren tilgjengelig på alle operativsystem, og det er en god og moderne mobilversjon man får også.

📱 Android📱 iOS💻 Mobile
Nei ❌Nei ❌Ja ✅

Du får tilgang til alt det samme som på PC, og det er en god optimalisering og navigering på siden i tillegg. Alt fungerer rett og slett veldig bra på telefon med Mobilebet. Noe man strengt tatt forventer også.


Kundeservice

Mobilebet er altså på norsk, og du får også norsk hjelp. Dessverre er ikke den tilgjengelig døgnet rundt. Live chat og svar på e post kan du forvente innen normale åpningstider. De er ikke verdens undergang, men spillere i dag har jo blitt vant med å ha døgnåpen live chat.

📞 HotlineNei ❌
📩 E-Mailkundeservice@mobilebet.com
💬 ChatJa ✅
📋 FAQJa ✅

Det er ellers mye informasjon å finne på selve siden, via deres FAQ eller andre informasjonslenker. Det er en gjennomsiktig og god operatør sånn sett, som du kan regne med å få hjelp fra, bare ikke døgnet rundt.


Sikkerhet og lisens

Mobilebet får sin lisens fra Malta Gaming Authority. Da det er en av de beste lisensutstederne du finner på markedet gjør det at man har mye mer tillit til operatøren enn man ellers ville hatt. Bare ved å se hva slags lisens de har føler man seg bedre. Det er en godt regulert side, som du kan spille på uten bekymringer.

LisensSikkerhet
MGA LisensMGA LisensSSL-kryptering
Hjelpelinjen.no
Spillpendendik.no
Blakors.no


Det ser man også på sikkerhetsfunksjonene som er satt på plass. Du har det seneste innen SSL krypteringsteknologi, og rettferdig og ansvarlig spill tas på alvor. Dette er en av Mobilebets store styrker.

Konklusjon – Bonuskode Mobilebet Norge

Konklusjon iconVi liker Mobilebet veldig godt og vi tror også at nye spillere vil like det som tilbys. Det er en bookmaker som egentlig ikke har noen mangler, og de har gode bonuser, sammen med et godt utvalg av sport og marked. Det er den ideelle kombinasjonen, og de har i tillegg gode betalingsmetoder. Alt dette liker vi veldig godt, og vi anbefaler Mobilebet til alle som er ute etter en ny bookmaker å spille på.

FAQ Mobilebet

Ja, det gjør det. Mobilebet har et gratisspill med verdi på 250 kroner, dersom du gjør et lignende første innskudd. Kravene og alt annet har vi snakket om ovenfor. Det er også Mobilebet casino bonus, to av dem. Du kan bare velg en velkomstbonus.
Den bruker du enten ved registrering eller ved å gå inn på kontosiden din. Der vil du finne en plass til å skrive inn koden. Dersom du ikke finner ut av det anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice via e post eller live chat for hjelp.
Nei, en bonuskode fra Mobilebet kan kun brukes en eneste gang. Deretter er den ikke gyldig for din konto lenger. Da må du enkelt og greit vente til det kommer en ny bonuskode.
Det er noe som er helt opp til dem, og som vi ikke har noen kontroll over. Som oftest byttes bonuskoden etter at kampanjeperioden er over, og det kan være uker eller måneder. Eller helt impulsivt og tilfeldig for den del. Vi skal i hvert fall fortelle deg om det når det skjer.
Ja, det har Mobilebet. De har flere ulike bonuser, og du kan også kjøpe bonuser i butikken med poeng. Da kan du få cashback, reload bonus og mye annet. Det er en populær funksjon hos Mobilebet og kan gi deg flere bonuser.


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]