Skip to main content

Ivibet bonuskode og anmeldelse

Bonus

1500 kr

Bonuskode

Ikke Obligatorisk

Innskudd

100 €
+

Bonus

1500 kr
=

Kreditt

3000 kr

Forhold

 • Innskudd: 100 kr
 • Bonus in %: 100%
 • Minsteodds: 2,00
 • Umsetzung: 5x
 • Zeitliche Frist: 7 Tage
Innskuddstyper
 • bank-ueberweisung
 • bitcoin
 • mastercard
 • visa
Test nå

Om en fin velkomstbonus er det du er ute etter, sammen med et flott utvalg av spill, da er ivibet stedet for deg. Uansett om du har mye erfaring, eller er en ny spiller, denne operatøren har det du er ute etter. Les videre her, og finn ut hvorfor!

💻 Hjemmeside:www.ivibet.com
🏢 Selskap:TechOptions Group B.V.
🌎 Sted:Kypros
📅 Opprinnelse:Siden 2019
🎁 Bonus:1500 kr
🔒 Lisens:Curacao

Prøve resultater: 94/100

Innholdsfortegnelse

💰 » Ivibet velkomstbonus💳 » Betalingsmetoder
🎁 » Ivibet bonuskode » Betting marked
🔍 » Bonusbetingelser 📊 » Ivibet Odds
Prøve resultater🏆 Anmeldelse: 94 / 100

Ivibet betting bonus i detalj

ivibet logo
Når du gjør ditt første innskudd hos ivibet vil du bli møtt av en oddsbonus på 100% opptil 1500 kroner. Generelt sett vil vi mene at det er ganske greit, og med gode regler og vilkår i tillegg så blir det enda bedre.

Maks. bonusinnsats:1500 kr
Bonustype:Velkomstbonus
Bonusprosent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd100 kr
Minsteodds:2,00
Omsetningskrav:5 x
Gyldighet:7 dager
Innskuddsmetode:Ingen informasjon

Du bør også vite at operatøren har en velkomstbonus for casino, fordelt på dine to første innskudd på 75% opptil 3000 kroner. Du kan kun velge en av dem.
Når det gjelder bounsen for odds så er helt ok altså. Du må gjøre et minsteinnskudd på 010 kroner for å kvalifisere, og det meste du kan sette inn er 1000 kroner. Du blir møtt med et omsetningskrav på ganger 5, og operatøren har også en minsteodds på alle kvalifiserende spill som er på 2.00. Det må være akkumulatorspill for at det skal telle.

ivibet bonuskode

Gjeldende Ivibet bonuskode for nye kunder.

Nye kunder har 7 dager på å oppfylle alle krav, så det gjelder å sette i gang så fort som mulig med andre ord!

Ivibet betting fordeler og ulemper

Dette er en interessant norsk bettingside, og for nye spillere har den naturlig nok både fordeler og ulemper. La oss se på dem litt nærmere her.

 • Veldig mange sporter å spille på
 • Gode uttaksgrenser
 • Fin velkomstbonus
 • God kundeservice

 • Ingen app for telefon
 • Kort gyldighet på bonus

Bonuskode Betinia mai 2023

Når du vil aktivere denne bonusen, så er det ingen bonuskode du behøver å tenke på. Du kan bare sette i gang med innskuddet, få bonusen automatisk, og sette i gang med spillingen. Det er smidig og raskt, og du behøver ikke å tenke på noe annet heller.
Vi har dog lagt merke til at operatøren har bonuskoder for andre bonuser og kampanjer. Så hold et øye på det, slik at du vet alt du må gjøre for enhver bonus du får. For det er faktisk et ganske stort utvalg av dem hos ivibet.

Hvordan du aktiverer bonusen

Det å registrere seg hos spillselskaper i dag er mye lettere enn det var for bare noen få år siden: Du kommer fort i gang med alt du behøver, og det er å få tak i bonusen!

 1. Klikk på «Registrer deg», og da vil registrering være i gang. Her vil du med en gang velge hvilken bonus du vil ha. Har du en kampanjekode, kan du bruke denne her.
 2. Fyll inn e post og passord på dette trinnet. På neste skal du skrive inn navn og velge valuta, hvorav NOK er tilgjengelig
 3. På det siste steget handler det om adresse, før du er ferdig med opprettelse av kontoen.
 4. Deretter blir du møtt med innskuddssiden, hvor du ser metodene tilgjengelige, og du kan gjøre ditt første innskudd!

Bonusbetingelser for Ivibet bonuskode

Vi har snakket litt om bonuskodene du har når du vil motta bonus, men la oss gå litt mer i detalj om dem, og hva som faktisk gjelder for deg. Det kan vise seg å være en hjelp i lengden når du får vite alt du trenger om tilbud fra ivibet.

Innskudd

Det laveste kvalifiserende innskuddet tilgjengelig hos ivibet ligger på 100 kr. Når det kommer til det høyeste innskuddet er det 1000 kr, du får ikke mer, selv om du setter inn mer.

Bonuskode

Det er altså ingen bonuskode for velkomstbonusen du får fra ivibet for sport. Det kan dog finnes andre bonuser som krever at du skriver inn bonuskoden, men ikke for denne spesifikke altså!

Tilgjengelige spill

I motsetning til mange andre nye bettingsider i dag, så er den eneste måten du kan omsette bonusen på via akkumulatorspill. Det må være totalt minst 2.00 i odds, og bare spill som inneholder unike begivenheter vil telle mot fullføring av omsetning.

Omsetningskrav

Du har et omsetningskrav på ganger 5 hos ivibet, noe vi føler er ganske bra for en bonus på sport i Norge. Det gjør at du føler det er mulig å vinne litt, i motsetning til mange av de andre bonusene som operatører gir i dag.

Minimum odds

Dette har vi så vidt snakket om ovenfor, men den laveste kvalifiserende oddsen er 2.00, og den må være kun på akkumulatorspill. Husk det, så du omsetter dine vilkår på en skikkelig måte.

Utløpsdato

Du har 7 dager på deg til å oppfylle alle kravene som denne operatøren har, noe som ikke er veldig mye. Det betyr at du må begynne å spille med en gang du får tilgang til denne bonus for sport.

Andre ting vi ser på

Foruten bonusene vi har snakket om er det mye annet som er verdt å vite om ivibet og hva den kan tilby deg. Det gjelder sport, kundeservice, lisens og mye annet. For at du skal få den beste dekningen av en bookmaker som mulig, så tar vi en titt på alt dette. Da blir det lett for deg å finne frem til informasjonen du behøver, og mer enn nok til at du kan bestemme deg for om du vil spille der eller ei.

Innskudd og uttak hos Ivibet

Det er alltid en viktig faktor for spillere i Norge, at man har gode betalingsmetoder. Det er tilfellet hos ivibet, hvor de har noen av de mest populære. For innskudd får du:

BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
Mastercard100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
20.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
VISA100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
20.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
Bank Wire100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
20.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
Bitcoin100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
20.000 kr
1 dagIngen
AstroPay100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
20.000 kr
1 dagIngen

Det er gratis å gjøre innskudd, og grensene for innskudd er veldig høye, avhengig hvilken du bruker.

For uttak kan du bruke:

 • Kredittkort
 • Pay via bank
 • Bitcoin
 • Revolut
 • eZeeWallet
 • MiFinity
 • Astropay
 • Perfectmoney

Det er igjen gratis å foreta uttak, men det står ikek tydelig hvor mye du kan ta ut.

Tid på overføringer

Innskudd er altså umiddelbare, mens uttak behandles innen 24 timer. Det er noe vi liker godt, og selv om visse vilkår gjelder, så er det helt i orden.

Sport og betting marked

Det er mye som er viktig for en bookmaker som dette, men utvalg av sport er kanskje det viktigste. Hos ivibet får du flere enn du noen gang kommer til å behøve, og du har alt fra det moderne til mer tradisjonelle sporter. I det hele tatt fungerer utvalget veldig bra.


Fotball
🏀
Basketball
🎾
Tennis
🏐
Volleyball
🏈
Fotball
🏒
Ishockey
🎮
eSports
🏎
Motor

Baseball
🏓
Bordtennis
🎯
Dart
🤾‍♂
Håndball
🏏
Cricket
🥊
MMA
9+

Fotball er alltid i fokus hos betting sider, og det samme gjelder hos ivibet. De har bortimot hundrevis av marked for fotballkamper, uansett hvor stor eller liten kamp det er. De vet veldig godt at interessen er så stor, og tilrettelegger for spill deretter.


Oddsen hos Ivibet

Det er en god og konkurransedyktig odds hos ivibet. Du finner det både på vanlig betting, live betting og på de ulike markedene. Det er enkelt å se at oddsen er like god, om ikke bedre enn det du finner mange andre steder, og det gjør ivibet til et veldig godt valg sånn sett. Jo mer du blir kjent med de tilgjengelige spillene og oddsen, desto bedre vil du forstå hva vi mener.

🇩🇪 BuLi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
Ivibet Logo94,9%95,3%94,8%94,5%95,0%
Comeon Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Mobilebet Logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%


Layouten hos Ivibet sportsbook

En fin ting, rent umiddelbart, er at ivibet er på norsk. Det betyr at når du setter i gang med spillingen, og når du vil opprett konto, så er det mye enklere å forstå det hele. Siden i seg selv er lett å navigere, og det er mye informasjon tilgjengelig i tillegg.

Ivibet website

Hjemmesiden til ivibet.

De gjør det enkelt for deg å være kunde der, og har delt opp alle de forskjellige spillseksjonene for å unngå forvirring.


Ivibet App

Det er ingen app for ivibet, men du kan like godt spille direkte på nettleseren din, uansett om du har iOS eller Android. Det er bare å gå inn på kontoen din, eller lage en ny, og sette i gang. Du blir tilbudt de samme tingene som du får på PC, og bruker du samme konto kan du også fortsette spill fra enhet til enhet, dersom du behøver det.

📱 Android📱 iOS💻 Mobile
Nei ❌Nei ❌Ja ✅


Kundeservice

Når du behøver hjelp hos ivibet vil du finne at de ikke har en live chat, og at du heller må kontakte dem via e post eller kontaktskjema. Da lover de at du får hjelp innen 24 timer, men vi skulle gjerne sett en live chat også.

📞 HotlineNei ❌
📩 E-Mailsupport@ivibet.com
💬 ChatJa ✅
📋 FAQJa ✅

Ellers er det mye god informasjon som finnes på selve siden, hvor deres FAQ svarer på mye av det du lurer på.


Sikkerhet og lisens

Når det kommer til lisens bruker ivibet en fra Curacao. Det er det ingenting i veien med som sådan, da det er en veldig populær lisensutsteder. De passer på, og sikrer at rettferdig og ansvarlig spill blir overholdt.

LisensSikkerhet
Curacao Odds LisensCuracao LisensSSL-kryptering
18+ symbol

For din sikkerhet finnes den seneste SSL krypteringsteknologien, og passer på alt, både dine personlige opplysninger og transaksjonsdetaljer.

Konklusjon – Bonuskode Ivibet Norge

Konklusjon iconDet er mye å like med ivibet og hva de tilbyr. Bonusene er gode, også for nye spillere, og de har svært mange gode sporter du kan spille på. Du får nok en veldig god opplevelse og det er lett å se hvorfor det har blitt en såpass populær operatør.

Vi skulle gjerne sett en bedring på kundeservice, og kanskje en oppmykning når det gjelder bonuskrav. Men ellers er det lite å klage på, og vi kan anbefale ivibet til alle som er ute etter et nytt sted å spille.

FAQ Ivibet

Ja, det er det, og den ligger på 100% opp til 1500 kroner. Med helt ok vilkår i tillegg, så er det fullt mulig at du ender opp med å vinne litt penger på spillingen din.
Den skriver du inn under registrering, eller så går du inn på kontosiden din, dersom du har mottatt en nylig. Du kan også kontakte kundeservice så hjelper de deg.
Nei, en bonuskode fra ivibet kan kun brukes en gang. For all del, du kan prøve den igjen, men det vil ikke gi deg noen resultater i det hele tatt.
De bytter etter at kampanjeperioden er over, eller til ivibets forgodtbefinnende. Det er ikke noe vi har kontroll over, men vi kan opplyse deg når forandringer forekommer.
Ja, det er det. Det er bonus for casino poker, cashback, reload bonus, free spins og mye mer. Der med andre ord mye å se frem til om du blir en spiller hos ivibet!


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]