Skip to main content

Betway bonuskode og anmeldelse

Bonus

1000 kr

Bonuskode

Ikke Obligatorisk

Innskudd

100 €
+

Bonus

1000 kr
=

Kreditt

2000 kr

Forhold

 • Innskudd: 100 kr
 • Bonus in %: 100%
 • Minsteodds: 1,75
 • Umsetzung: 6x
 • Zeitliche Frist: 30 Tage
Innskuddstyper
 • mastercard
 • visa
Test nå

Veldig mange spillere i dag kjenner til Betway bookmaker, og her skal vi fortelle deg alt du behøver. Enten det gjelder bonusen, bonuskoder eller hva du kan spille på. Dette er en av de mest erfarne sports bettingsidene i bransjen, og med en flott oddsbonus har de alt du trenger for en fantastisk opplevelse!

💻 Hjemmeside:www.betway.com/no-no/
🏢 Selskap:Betway Ltd
🌎 Sted:Malta
📅 Opprinnelse:Siden 2007
🎁 Bonus:1000 kr
🔒 Lisens:MGA

Prøve resultater: 94/100

Innholdsfortegnelse

💰 » Betway velkomstbonus💳 » Betalingsmetoder
🎁 » Betway bonuskode » Betting marked
🔍 » Bonusbetingelser 📊 » Betway Odds
Prøve resultater🏆 Anmeldelse: 92 / 100

Betway betting bonus i detalj

betway logoDet er mye å like med Betway sin velkomstbonus for nye spillere. Den er på 100% opptil 1000 kroner. Det er ikke den høyeste bonusen, men du føler deg bra når du spiller hos Betway. Kanskje er det på grunn av det solide ryktet som operatøren har.

Maks. bonusinnsats:1000 kr
Bonustype:Velkomstbonus
Bonusprosent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd100 kr
Minsteodds:1,75
Omsetningskrav:6x
Gyldighet:30 dager
Innskuddsmetode:Innskuddsmetode: Kreditt- eller debetkort, Zimpler, PaySafe, EntroPay Visa, Trustly, EcoPayz eller PayPal

Det er verdt å vite at det laveste kvalifiserende innskuddet er 100 kroner, og du må spille på en minsteodds på 1.75 for at det skal gjelde for omsetningskravet. Selve omsetningskravet ligger på 6x, noe som er rimelig nok i seg selv. Du har også 30 dager på deg til å oppfylle alle krav, noe vi føler er mer enn nok, og bør ikke føre til noen problemer.

Betway Bonuskode

Gjeldende Betway bonuskode for nye kunder.

Betway har noe som heter Flexibonuser, og vi oppfordrer deg til å ta en nærmere titt på det for å se hvordan det påvirker bonusvilkårene. Det er noe som påvirker hva slags minsteodds du får på omsetningskravet for spesifikke spill. Det kan føles litt komplisert i begynnelsen, men når du blir kjent med det så går det helt fint.

Betway betting fordeler og ulemper

Det mye å like med Betway, som har et av de beste ryktene i bransjen. Men hva med potensielle ulemper? La oss se på det her:

 • Veldig god betting
 • God kundeservice
 • En trygg og sikker bettingside
 • Revidert av eCOGRA

 • Litt lav velkomstbonus
 • Ganske få betalingsmetoder

Bonuskode Betway mai 2023

Det er ingen bonuskode nødvendig for å aktivere velkomstbonusen. I stedet velger du den når du registrerer deg, og bare setter inn pengene. Det er ikke mer enn det som kreves før du er i gang med spillingen og omsetningen.
Vi kan dog hjelpe deg med bonuskode for oddsbonus, om det er det du vil ha. Dersom det er tilfellet oppfordrer vi deg til å ta en god titt på alle vilkår også!

Hvordan du aktiverer bonusen

Dette er stort sett en like enkel prosess hos Betway som det er på andre norske bettingsider. Men det kan være greit med en liten guide, som vi har her.

 1. Gå inn på Betway sin hjemmeside og klikk på «Registrer».
 2. Da vil du se at hele skjemaet for registrering er på en og samme side. Det er vanlige opplysninger som skal oppgis, som navn, adresse og lignende.
 3. Helt nederst står de tilgjengelige velkomstbonusene du kan velge, hvor deres oddsbonus også er. Velg den.
 4. Fullfør registreringen og gå til innskuddssiden. Der setter du inn penger med en av de godkjente metodene, og så får du bonusen!

Bonusbetingelser for Betway bonuskode

Det er viktig å snakke om alle vilkår for bonuser, og også for Betway. Selv om det ikke er en bonuskode som sådan, er det verdt å vite hva du har å gjøre med, før du bestemmer deg for å spille der.

Innskudd

Du må naturlig nok foreta et innskudd for å aktivere bonusen, og det skal være på minst 100 kroner. Det er rimelig nok. Maks innskudd for å få det meste ut av bonusen er 1000 kroner, noe gir deg altså totalt 2000 kroner å spille for.

Bonuskode

Som sagt er det ingen bonuskode hos Betway, noe kanskje de fleste synes er like greit. Vi kan dog hjelpe deg med bonuskode for Betway, så helt håpløst er det ikke!

Tilgjengelige spill

Det er forskjellige typer av sporter og spill du kan gjøre. I det hele tatt er det svært få begrensninger, men minsteoddsen forandrer seg basert på spillet. Det vil du bli fortalt om.

Omsetningskrav

Gjeldende omsetningskravet hos Betway så ligger det på 6x. Det er helt ok, men kneppet høyere enn det du finner hos andre bettingsider vi har anmeldt. Det er dog ikke rare forskjellen.

Minimum odds

Her er det viktig at du ser på vilkårene, for minsteodds kan gå fra 1.29 opp til 1.75, avhengig av hva slags spill du velger. Ta en titt på det, men det er en god minsteodds uansett.

Utløpsdato

Du har 30 dager på deg til å oppfylle alle krav, noe som gir deg mer enn nok tid til å bli kjent med operatøren og hvordan du kan spille. 30 dager skal være mer enn nok tid for omsetning.

Innskudd og uttak hos Betway

Det med betalingsmetoder er alltid litt vanskelig hos norske bettingsider, og det er litt av det samme med Betway. For å se på innskudd først, så kan du bruke NeoSurf, Astropay, eZeeWallet, Mifinity, Visa og Mastercard. Det er gratis å foreta innskudd, men det er få detaljer på grense, det gjelder både for innskudd og uttak.

BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
Mastercard100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
20.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
VISA100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
20.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
AstroPay100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
20.000 kr
1 dagIngen

Når du vil ta ut penger kan du bruke bankoverføring, MiFinity og eZeewallet. Det er dog få detaljer hos Betway rundt dette, noe vi ikke liker så godt.

Tid på overføringer

Som alltid er innskudd umiddelbare og du kan spille med en gang. Når det kommer til uttak tar det lenger tid, opp til 72 timer, noe vi føler er litt for lenge. Spesielt for en så moderne bookmaker.

Sport og betting marked

Det er mye forskjellig å satse på hos Betway, naturlig nok. Det er kanskje flere sporter der enn noe annet sted, alle med sine egne dybder og variasjoner. Det er ikke bare de mest populære ligaene, sportene og konkurransene som får oppmerksomhet. Rett og slett er utvalget godt og en flott kombinasjon av tradisjonelle og moderne sporter.


Fotball
🏀
Basketball
🎾
Tennis
🏐
Volleyball
🏈
Fotball
🏒
Ishockey
🎮
eSports
🏎
Motor

Alpint
🏓
Bordtennis
🎯
Dart
🤾‍♂
Håndball
🎮
eSports

Golf
22+

Fotball er et veldig stort fokus hos Betway, og det ser man blant annet på markedsutvalget. Enten du vil spille vanlig betting eller live betting har du som oftest hundre eller flere marked å satse på. Det gir utrolig god variasjon i spillingen, og ikke minst i omsetning av oddsbonus.


Oddsen hos Betway

Med tanke på statusen Betway har så er det klart at det er en viss standard operatøren må opprettholde gjeldende bonuser. Og det føler vi at de klarer fint med det som tilbys.

🇩🇪 BuLi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
Betway Logo91,6%91,8%92,2%91,6%91,4%
Comeon Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Mobilebet Logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%

Det er flotte odds på alle typer av kamper, og du føler at du får litt igjen for innsatsen din. Det kan man ikke si om alle bettingsider.


Layouten hos Betway sportsbook

Betway er en nettside hvor mye foregår. Det er ganske mye tekst om man sammenligner med andre, og det er lett å bli litt forvirret. Man finner jo ut av det, men kanskje en litt renere stil ikke ville skadet?

betway website

Hjemmesiden til Betway.

Betway App

Betway har en app både for iOS og for Android. For sistnevnte operativsystem kan du laste den ned direkte fra Betway, mens du må gå på Appstore for iOS. Om du ikke vil, så kan du spille direkte på nettleseren på telefonen din.

📱 Android📱 iOS💻 Mobile
Ja ✅Ja ✅Ja ✅

Det fungerer bortimot like bra, og du har tilgang til alle de samme bonusene, sportene og alt du liker ellers fra operatøren. Valget er ditt med andre ord!


Kundeservice

En god ting med Betway er at de har døgnåpen kundeservice. Du kan få hjelp både via live chat og e-post. Det er greit nok, men du må igjennom veldig mange spørsmål før du får tilgang til live chat. Hvorfor de ikke kan bare ha snakkeboblen på skjermen slik andre operatører gjør det, vet vi ikke.

📞 HotlineNei ❌
📩 E-Mailno-support@betway.com
💬 ChatJa ✅
📋 FAQJa ✅

De har i det minste en veldig god FAQ, som dog svarer på mange av spørsmålene dine. Men de kunne med hell vært litt mer fleksible med tilgangen til live chat.


Sikkerhet og lisens

Betway får sin lisens fra Malta Gaming Authority – MGA. Dette er kanskje den aller beste lisensutstederen i bransjen, og spiller en avgjørende rolle i forhold til hvordan du blir behandlet. Det betyr at ansvarlig spill blir tatt på alvor, og det samme med rettferdig spill, blant annet med konkurransedyktig odds.

LisensSikkerhet
Malta (MGA) LisensMGA LisensSSL-kryptering
GamblingTherapy
eCOGRA

Sikkerheten er også en prioritet, med sertifikat fra eCOGRA, og teknologi med SSL-kryptering. Alt blir passet på, og det eneste du behøver å bekymre deg for er hvorvidt du vinner eller ei?

Konklusjon – Bonuskode Betway Norge

Konklusjon iconDet er mye å like med Betway betting, og alt vi har snakket om. Velkomstbonusen er komfortabel, om enn ikke den største. Utvalget av spill er veldig bra, og det samme er lisensen. De skulle gjerne hatt litt mer tydelighet rundt betalingsmetodene, og live chat kunne vært enklere.

Ellers er dette dog en veldig god side å spille på, som vi antar at de fleste vil ha gode erfaringer med når de først setter i gang. For det er en god grunn til at operatøren har eksistert så lenge i bransjen, og har et såpass godt rykte som den har i nå. Spill i dag og gi det en sjanse.

FAQ Betway

Ja, det er det, og det er en vi har snakket om ovenfor. Du får 100 prosent bonus opp til 1000 kroner når du gjør ditt første innskudd hos Betway. Denne bonusen kan du også bruke for casino, dersom du vil det.
Om du har en bonuskode kan du bruke den når du registrerer deg, eller så følger du instruksjonene til de individuelle bonuskodene som vi har for deg.
Nei, en bonuskode kan kun brukes en gang. Du kan godt prøve å aktivere den igjen, men det vil du ikke lykkes med. Da får du vente til vi har en ny bonuskode for deg!
Det varierer kraftig, men det pleier vanligvis å være når kampanjeperioden er slutt. Deretter bruker det å dukke opp en ny bonuskode ganske raskt.
Ja, det har Betway. Det er en operatør som vet å belønne lojale spillere og har stadig vekk kampanjer og promoer, og andre bonuser. Både for betting og for casino.


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]