Skip to main content

Winning bonuskode og anmeldelse

Bonus

250

Bonuskode

Ikke Obligatorisk

Innskudd

100 €
+

Bonus

250 kr
=

Kreditt

500 kr

Forhold

 • Innskudd: 250 kr
 • Bonus in %: 100%
 • Minsteodds: 1,01
 • Umsetzung: 1x
 • Zeitliche Frist: 15 Tage
Innskuddstyper
 • bitcoin
 • mastercard
 • neteller
 • visa
Test nå

Hos Winning bookmaker finner du en bettingside som startet i 2022, men som har gjort seg svært bemerket siden da. Eid og drevet av Dama N.V. Winning er en seriøs side å spille på, som gir deg flotte bonuser og store bettingmuligheter. Les mer i vår anmeldelse av bookmakeren her, og finn ut alt du behøver, og det er ikke rent lite!

💻 Hjemmeside:www.winning.io/no
🏢 Selskap:Dama N.V.
🌎 Sted:Curacao
📅 Opprinnelse:Siden 2022
🎁 Bonus:250 kr
🔒 Lisens:Curacao

Prøve resultater: 94/100

Innholdsfortegnelse

💰 » Winning velkomstbonus💳 » Betalingsmetoder
🎁 » Winning bonuskode » Betting marked
🔍 » Bonusbetingelser 📊 » Winning Odds
Prøve resultater🏆 Anmeldelse: 94 / 100

Winning bonus i detalj

winning logoDet er en ganske interessant bonus for nye spillere hos Winning. Det er at det er et riskfree bet. Det er gratisspill på mange måter, hvor om du taper på innsatsen, så får du pengene tilbake. Det laveste kvalifiserende innskuddet ligger på 250 kr, og det er også kun den summen som vil aktivere bonusen. Det er en myk start ho sen bookmaker som dette, men gir deg ikke all verdens av spenning som sådan.

Maks. bonusinnsats:250 kr
Bonustype:Risikofri innsats
Bonusprosent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd250 kr
Minsteodds:1,01
Omsetningskrav:1 x
Gyldighet:15 dager
Innskuddsmetode:Alle tilgjengelige

Noe annet interessant er også det at det er svært få vilkår knyttet til det. Du må spille ditt risikofrie gratisspill før det har gått 15 dager etter aktivering, men ellers er det ingenting annet som er spesifisert. Til forskjell fra de andre velkomstbonusene som slike sider har, så er det enkelt og greit hos Winning.

winning bonuskode

Gjeldende winning.io bonuskode for nye kunder.

Du gjør ditt innskudd på 250 kr, får risikofri bet og spiller. Dersom du vinner, så beholder du pengene. Om du taper, så får du pengene dine tilbake! Interessant med andre ord!

Winning fordeler og ulemper

Dette er nok en bookmaker som de aller fleste spillere vil like, men den har naturligvis både fordeler og ulemper. Og vi føler det er viktig å fortelle deg om det, slik at du har all informasjon nødvendig. Som nedenfor:

 • Veldig mange sporter
 • Svært god kundeservice
 • Fin og pålitelig lisens
 • God på mobil

 • Ingen klassisk velkomstbonus
 • Ikke veldig mange betalingsmetoder

Bonuskode Winning mai 2023

Det er en bonuskode du må bruke for å aktivere velkomstbonusen hos Winning. Den er RiskFreeBet. Den må du skrive inn når du gjør ditt første innskudd og et område for å skrive inn denne koden er tilgjengelig for alle innskuddsmetoder. Du er nødt til å skrive inn koden dersom du vil aktivere den. Ellers gjør du det kvalifiserende innskuddet, men får ikke bonus.

Se nøye gjennom det hele før du gjør innskuddet ditt, slik at du ikke gjør noen feil.

Aktivering av Winning bonus

Det er en kort prosess å sette i gang med registrering og første innskudd hos Winning. La oss hjelpe deg med det her, slik at du vet hvordan du setter i gang.

 1. å inn på Winning, og klikk på Påmelding. Da vil du med en gang bli bedt om å fylle inn e post, passord, land og hvilken valuta du vil ha.
 2. Det er alt! Du blir umiddelbart registrert, du kan verifisere kontoen via e posten din, og gjøre ditt første innskudd.
 3. Der kan du også skrive inn eventuell bonuskode, eller bare sette inn penger for å aktivere oddsbonusen! Da er du ferdig, og kan sette i gang med spillingen.

Bonuskrav for Winning bonuskode bonus

Det er viktig å vite hva som gjelder for en slik bonus. Og spesielt siden det er free bet velkomstbonus. Det betyr at det er ikke de vanlige vilkårene som sådan, og du har andre regler og vilkår å forholde deg til. Færre enn du kanskje er vant med, men likefullt verdt å vite om, naturligvis.

Innskudd

Det eneste kvalifiserende innskuddet når du gjør ditt første innskudd er 250 kr. Det er da du får aktivert bonusen, om du setter inn mindre, så får du ikke bonus, og setter du inn mer, får du ikke en større bonus heller, for å si det sånn.

Bonuskode

Bonuskoden for Winning sin velkomstbonus er Free bet. Det står i kravene, men husk uansett å holde et øye med på det, slik at du ikk efår deg en overraskelse når du gjør ditt første innskudd. Det er viktig når du vil aktivere din oddsbonus.

Tilgjengelige spill

Av det vi kan se er det ingen begrensninger på hvilken spill og sporter du kan satse på med denne bonusen. Du har altså en ganske stor frihet i å velge hva du vil gjøre, og vi regner med at de fleste uansett vil velge å spille på fotball. Men som sagt, det er greit å ha friheten i å velge det man vil gjøre selv.

Omsetningskrav

Av det vi kan se er det ingen omsetningskrav på denne bonusen. Dersom du taper på din innsats vil du få pengene du har satt inn tilbake. Dersom du vinner får du pengene. Det er litt uklart hos Winning, og vi skulle ønske de gjorde bonusen tydeligere. Men du får nok vite alt du trenger når du spiller selv.

Minimum odds

Det er ikke et krav om minimum odds på en slik bonus. Du kan spille på det du ønsker, men vi tror at det meste du kan vinne er 250 kr på din innsats. Det er tross alt noe en bookmaker som dette ikke ønsker å tape altfor mye penger på, så det er nok noe man må regne med.

Utløpsdato

Dette er ikke tydeliggjort i vilkårene til denne bonusen, men generelle regler og vilkår for Winning tilsier at du har 15 dager på deg til å plassere innsatsen. Vi formoder dog at de fleste vil plassere en innsats som free bet gir ganske fort uten å nøle. Så en tidsfrist som sådan vil nok ikke være et stort problem for de fleste.

Test av alt annet Winning tilbyr

Foruten det at en nye bettingsider som dette har bonuser og at vi skal forklare dem, er det viktig å vite alt det andre som en side som dette tilbyr deg. Norske spillere er ganske kresne på dette, tross alt, og fra du gjør ditt første innskudd vil du ha en god opplevelse.

Alt det skal vi se på her, det vil si betalingsmetoder, marked, sporter, kundeservice og hva slags lisens bookmakeren har. Dette er viktig for nye spillere å vite før de lager en ny konto hos Winning. Og det får du altså med deg om du leser nedenfor!

Winning innskudd og uttak

Når du vil gjøre et innskudd hos Winning kan du bruke:

BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
VISA200kr -
40.000 kr
Umiddelbar200kr -
40.000 kr
1 - 5
dager
Ingen
Mastercard200kr -
40.000 kr
Umiddelbar200kr -
40.000 kr
1 - 5
dager
Ingen
Bitcoin200kr -
40.000 kr
Umiddelbar200kr -
40.000 kr
UmiddelbarIngen
Mifinity200kr -
40.000 kr
Umiddelbar200kr -
40.000 kr
UmiddelbarIngen
Neteller200kr -
40.000 kr
Umiddelbar200kr -
40.000 kr
UmiddelbarIngen
Bankwire//5000 kr -
40.000 kr
1 - 5
dager
Ingen

Det er totalt sett et ganske godt utvalg av tilgjengelige betalingsmetoder, og de beste bonusene kan aktiveres via disse. Det er gratis å gjøre innskudd, og det meste du kan sette inn er 40 000 kroner, hvor den laveste summen er på 200 kr. For uttak kan du bruke:

 • RevolutBankoverføring
 • Kryptovaluta
 • MiFinity

Det er bortimot like bra det, men bruker du bankoverføring er minste uttak på 5000 kr. Det meste du kan ta ut er 40 000 kroner, og det er gratis med uttak av det vi kan se. Det er godt nytt for nye spillere, da det er noe mange foretrekker. Se dog gjennom regler og vilkår for enda flere detaljer om dette.

Tid på transaksjoner

Når du setter inn penger så er det en umiddelbar overføring. Det gjelder alle de tilgjengelige metodene. For uttak er det en behandlingstid på opptil 24 timer, noe som er raskt nok. Deretter avhenger det av hvilken metode du har valgt, da for eksempel bankoverføring kan ta inntil 10 dager før overføringen er gjort.

Sport og betting marked

Dette er noe som mange legger vekt på, og det er godt å vite at Winning passer på å gi deg et svært godt utvalg av sporter og marked som du behøver. Du vil finne flere titalls sporter som du kan satse på, alt fra fotball, vannpolo, basketball, motorsport, kampsport og mye mer. Det er også en god blanding av det tradisjonelle og det moderne, med tanke på at de også tilbyr virtuell sport og e sport.


Fotball
🏀
Basketball
🎾
Tennis
🏐
Volleyball
🏈
Fotball
🏒
Ishockey
🎮
eSports

Golf

Baseball
🏓
Bordtennis
🎯
Dart
🤾‍♂
Håndball
🥊
MMA
🏎
Formel 1
14+

Marked for fotball

Gå på enhver fotballkamp og du kan forvente å finne hundrevis av marked for alle kamper. Enten det er en VM-finale eller en kamp i andre divisjon i Norge. Bortimot alt som skjer på en fotballbane kan spilles på, og det er lett å se hva som er tilgjengelig. Oddsen er god, og utvalget enda bedre.


Oddsen hos Winning

Det å ha en god odds er livsviktig for de beste norske bettingsidene. Det er heldigvis noe denne operatøren vet veldig godt, da de har passet på at du har gode muligheter til å vinne litt penger på stort sett alt du kan satse på. Sammenlignet med andre bookmakere mangler ikke Winning noenting, noe som naturligvis er viktig for nye spillere.

Og det gjelder for øvrig alt du ønsker å spille på, slik at enhver type ny spiller som registrerer seg hos Winning vil finne god odds og bra ting å spille på.

🇩🇪 BuLi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
Winning Logo95,0%97,5%96,6%94,0%95,0%
Comeon Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Mobilebet Logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%


Design og navigasjon

Det er litt interessant med Winning, for til tross for at det er en ganske ny operatør, så er det ikke en som gir en umiddelbar moderne følelse. Den er ganske tilbakeholden, med mørke farger, og den vil nok gi et inntrykk av seriøsitet. Det fungerer godt for vår del, da du får lettere oversikt på en slik side.

winning.io website

Hjemmesiden til winning.io.

Som du har sett er det lett å registrere seg, finne frem til det man vil spille på, og annen viktig informasjon. Det setter vi pris på, og formoder at nye spillere gjør også det.


Winning App

Når du er ute av huset, eller bare ikke orker å sitte ved PC-en så er det greit å ha et bra mobilcasino. Det tilbyr Winning, og selv om de ikke har laget en egen app, så fungerer opplevelsen direkte på nettleseren veldig godt. Du får tilgang til alle de samme bonusene, spillene, sportene og alt ellers om er på PC.

📱 Android📱 iOS💻 Mobile
Nei ❌Nei ❌Ja ✅

Du kan lage deg en ny konto, eller bruke den samme på tvers av plattformene. Valget er ditt, og du får en god opplevelse uansett hva du velger.


Kundeservice

For de anledningene du behøver hjelp er det greit å vite at det er tilgjengelig døgnet rundt. Du får tilgang til kundeservice når du ønsker det, via live chat og e post. Det er vel akkurat slik det skal være, for operatører som dette vet veldig godt at mange spillere foretrekker å spille midt på natten. Det er noe du kan gjøre hos Winning, og samtidig forvente å få hjelp.

📞 Hotline❌ Nei
📩 E-Mailsupport@winning.io
💬 ChatJa ✅
📋 FAQJa ✅

Vi anbefaler også at du tar en titt på deres FAQ, hvor de har svar på mange av spørsmålene som blir oftest stilt.


Sikkerhet og lisens

Dette er et spillselskap som har sin lisens fra Curacao. Det er det for øvrig mange som har av våre bettingsider som vi har anmeldelse av, så det er ikke noe problem. Det gir deg stabilitet i spillingen, og en god pålagt regulering av enhver side.

LisensSikkerhet
Curacao Odds LisensCuracao Lisenswww.gamcare.org.uk
www.gamblingtherapy.org
gamblersanonymous.org.uk

Det hjelper at operatøren tar sikkerhet på alvor, hvor de bruker den seneste SSL-krypteringsteknologien for å passe på alt som skal passes på. Det inkluderer overføringer, personlige opplysninger og økonomiske detaljer. Det skulle bare mangle, men det er uansett greit at alt dette er på plass.

Konklusjon – Bonuskode Winning Norge

Konklusjon iconDet er mye å like med Winning, hvordan siden er satt opp og hva som tilbys. Den har noe for enhver type spiller, og har flere gode typer av bonuser. Velkomstbonusen som sådan vil nok gi delte meninger, men totalt sett er den jo risikofri!

Utenom det har du mye å spille på, god kundeservice og mye bra ellers. En bedre tydeliggjøring rundt vilkår for bonuser hadde vært bra, men det er ikke en stor klage, egentlig! Dersom du er ute etter en ny bookmaker å spille på, så er Winning et godt valg!

FAQ Leovegas

Ja, det gjør det. Det er et free bet du får, om du setter inn 250 kr. Det er ikke verdens høyeste bonus, men om du taper så får du pengene tilbake! Du har også casino bonus på 100 opptil 3100 kr 150 gratisspinn!
Det gjør du ved å skrive den inn når du setter inn penger, eller på kontosiden din. Det kan være individuelt avhengig av hvilken bonuskode det er snakk om. Har du spørsmål om Winning bonus anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice også.
Nei, en bonuskode hos Winning kan kun brukes en gang. Det er noe som står tydelig i deres regler og vilkår, og noe man ikke kommer seg unna. Du kan for all del prøve å aktivere bonusen igjen, men du kommer ikke til å lykkes!
Det er noe som er helt opp til dem, og noe vi ikke vet om i forkant. Derfor kan vi aldri si det sikkert, men som oftest kommer det en ny bonuskode når kampanjeperioden til den foregående er over.
Ja, det gjør det så absolutt. Det er flere bonuser, blant annet casino bonus, hvor du får gratisspinn, cashback, reload bonus, innskuddsbonus og annet. Du har også gratisspill for betting og andre kampanjer du kan ta del i.


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]