Skip to main content

Bet365 bonuskode og anmeldelse

Bonus

1000 kr

Bonuskode

Ikke Obligatorisk

Innskudd

100 €
+

Bonus

1000 kr
=

Kreditt

2000 kr

Forhold

 • Innskudd: 50 kr
 • Bonus in %: 100%
 • Minsteodds: 1,20
 • Umsetzung: 1x
 • Zeitliche Frist: 30 Tage
Innskuddstyper
 • bank-ueberweisung
 • mastercard
 • paysafecard
 • visa
Test nå

Rent umiddelbart kan vi si at det er veldig mye å like med bet365. Det er kanskje den operatøren som har best rykte i bransjen, og som mange føler de virkelig kan stole på. De er eksperter innen betting, men har også en veldig fin oddsbonus. Vil du finne mer ut om dette så les gjerne videre, slik at du får med deg all informasjon!

💻 Hjemmeside:www.bet365.com
🏢 Selskap:Hillside (Sports) ENC
🌎 Sted:England
📅 Opprinnelse:Siden 2020
🎁 Bonus:1000 kr
🔒 Lisens:MGA

Prøve resultater: 98/100

Innholdsfortegnelse

💰 » Bet365 velkomstbonus💳 » Betalingsmetoder
🎁 » Bet365 bonuskode » Betting marked
🔍 » Bonusbetingelser 📊 » Bet365 Odds
Prøve resultater🏆 Anmeldelse: 98/ 100

bet365 bonus i detalj

bet365 logoDet er mye man vil like med bet365 når man besøker den. Men da vi skal snakke om bet365 bonus så er den også noe å skryte av. Den er nemlig på 100% opptil 1000 kroner. Det fungerer som spillkrediter, noe som innebærer at du først må spille igjennom ditt eget innskudd, før du får bonusen. Derfor står det 1x omsetningskrav i tabellen.

Maks. bonusinnsats:1000 kr
Bonustype:Velkomstbonus
Bonusprosent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd50 kr
Minsteodds:1,20
Omsetningskrav:1 x
Gyldighet:30 dager
Innskuddsmetode:Paysafecard og alle andre forhåndsbetalte kreditt- og debetkort kan ikke brukes

Den detaljen er viktig, fordi operatøren har ikke et omsetningskrav for bonusen, og eventuelle gevinster du får derfra. Det er unikt, spesielt med en så stor sum man får i bonus også. Når du vil spille med bonusen har du et krav om at oddsen på spillet skal være minst 1.20. Det er såpass lavt at vi ikke kan innbille oss at det er et problem for noen. Du har 30 dager på deg, noe som er mer enn nok tid for de aller fleste til å spille. Rekker du det ikke før fristen så vil det hele kanselleres.

bet365 bonuskode

Gjeldende bet365 bonuskode for nye kunder.

bet365 har også en casino bonus, eller flere for den saks skyld. Den er ganske lik som den du finner på odds. Du får 100% bonus opptil 1000 kroner. Du kan bare velge en av disse, så velg med omhu i forhold til hva du liker å spille på aller best.

Fordeler og ulemper hos bet365

Dette er en veldig populær bookmaker, og det er veldig mye å like med den. Men det er verdt å vite om alle aspektene, både det gode og det ikke så gode. Les her for enda flere detaljer.

 • Svært raske uttak
 • Har live streaming
 • Har live chat døgnet rundt
 • Gode bonuser

 • Få betalingsløsninger tilgjengelig

Bonuskode bet365 mai 2023

bet365 opererer ikke med bonuskoder, i hvert fall ikke når det gjelder bonusene som de tilbyr direkte på sin egen side. Det betyr dog ikke at operatøren ikke tilbyr bonuskoder i det hele tatt, og det er noe vi forhåpentligvis kan hjelpe deg med. Det er flere forskjellige typer av bonuser du kan motta hos bet365, og mange av dem kommer med en bonuskode, når bonusen er «utenfra».

Så om bonuskoder er noe du liker så kan du få det, og derfor bør du også besøke oss, slik at vi kan hjelpe deg med det.

Registrering og aktivering av bonus

Med en så moderne operatør som det bet365 er så regner man med at registreringen går raskt, og heldigvis er det tilfellet. Det er en ordinær prosess, som du er ferdig med veldig fort.

 1. Gå inn på hjemmesiden og klikk på Bli Medlem. Med en gang blir du bedt om land, navn og epost. Du må også skrive ditt mobilnummer.
 2. Når du har gjort det skal du fylle inn enda mer informasjon, om adresse og fødselsdato. Ganske standard med andre ord.
 3. Det er alt du behøver å gjøre, og du kan gjøre ditt første innskudd. Det er mange bonuser hos bet365, men velkomstbonusen er den første du får.
 4. Skriv inn summen, bekreft, og du er i gang!

Bonuskrav for bet365 bonuskode å vite om

Bonuskravene som bet365 stiller er ikke veldig vanskelig, og på mange måter er de ganske vennlige. Det betyr at du kan regne med å få mye ut av bonusen din når du aktiverer den. Men det er kanskje greit med enda flere detaljer. Det kan vi hjelpe deg med nedenfor, så du får den fulle oversikten av det bet365 tilbyr.

Innskudd

Det er et minsteinnskudd på 50 kroner for å ta del av denne bonusen. Det høyeste innskuddet du kan gjøre 1000 kroner. Du kan naturligvis sette inn mer dersom du vil det, men du får ikke en høyere bonus uansett.

Bet365 Bonuskode

Det er ingen bet365 bonuskode hos denne operatøren. Det trenger du ikke å tenke på når du spiller der, eller når du vil registrere deg der for første gang. Du bare gjør ditt innskudd, følger vilkårene og så får du bonusen. Vi liker den måten å gjøre det på, og bonuskoder kan du finne andre steder!

Tilgjengelige spill

Av det vi kan se er det ingen begrensninger på hvilke spill og sporter du kan spille på. Så lenge du spiller innenfor den kvalifiserende oddsen skal sporten eller kampen du har valgt ikke være et problem. Og med tanke på at bet365 tilbyr veldig mye å spille på så gir det deg et godt utvalg.

Omsetningskrav

Det som kanskje er aller mest interessant med bonusen fra bet365 er at den ikke har et omsetningskrav. Vi har lest nøye gjennom krav og vilkår, og omsetningskrav nevnes ikke. Det eneste du må gjøre å spille gjennom innskuddet ditt en gang for at du skal kvalifisere for bonusen. Men alle eventuelle gevinster fra bonusen har altså ikke et omsetningskrav.

Minimum odds

Den laveste kvalifiserende oddsen du kan spille på er 1.20. Det er mye lavere enn stort sett alle andre bookmakere, og gir deg et enormt utvalg av kamper, marked og hendelser å spille på. Det gjør det litt lettere å omsette bonusen på den måten.

Utløpsdato

Du har 30 dager på deg til å oppfylle alle krav som bet365 har. Som du allerede har sett er det ikke veldig mange krav, ei heller vanskelige. Så det er fint å se, for det er ikke mange spillselskaper som gir deg såpass fordelaktige vilkår som det bet365 gjør.

Test av andre seksjoner hos bet365

Det å ha en bet365 bonus er flott, men du må jo ha et sted å spille det på. Utvalget av sport, andre bonuser, odds og lignende er svært viktig. Og det er det vi skal prate om her, om hva du kan forvente å få hos bet365, og om det er noe du vil like eller ei.

Vi kan allerede si herifra at det er veldig mye bra med bet365 generelt, og hva som tilbys. Så les gjerne videre, og finn ut om spill, sikkerhet, lisens og alt det andre som er viktig!

Innskudd og uttak hos bet365

Da dette er en bookmaker med lisens fra Malta kan du ikke regne med mange betalingsmetoder. Det er fordi de er begrensede av den norske stat. Derfor finner du for innskudd bare:

BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
VISA50kr -
200.000 kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
1 - 5
dager
Ingen
Mastercard50kr -
200.000 kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
1 - 5
dager
Ingen
Bankwire500 kr -
1 million kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
1 - 5
dager
Ingen
Paysafecard50 kr -
30.000 kr
Umiddelbar//Ingen

Det minste du kan sette inn er 50 kr med kort, og det meste er en million kroner med bankoverføring. For Visa og Mastercard ligger den summen på 200 000 kroner. Det er svært gode grenser med andre ord, og begge deler er gratis. For uttak har du:

 • Visa
 • Mastercard
 • Bankoverføring

Vi er positivt overrasket over at du kan bruke bankkort for uttak, og det minste du kan ta ut er igjen 50 kr. Grensen på uttak ligger på 300 000 kroner, om du bruker bankoverføring. Det er ingen grenser på hvor ofte du kan ta ut, og det koster heller ingenting.

Det er svært gode fordeler ved å overføre penger til og fra bet365, bare ikke så mange metoder!

Tid på transaksjoner

Når du vil gjøre innskudd hos bet365 så er det umiddelbart med bankkort. Bruker du den andre tilgjengelige metoden kan det ta opp til 10 dager, noe som er standard. For uttak er begge like raske, etter at uttaket er behandlet. Det pleier dog å gå veldig fort.

Sport og betting marked

Utvalget av sport hos bet365 er veldig bra, og de tilbyr ofte sporter å spille som mange andre operatører ikke gjør. Foruten de mest populære som fotball, basketball og lignende, så tilbyr de mye annet interessant. Du kan blant annet finne cricket, netball, lacrosse og lignende. Det er ofte typisk engelske sporter, som ikke er like populære i Norge. Men de gir jo enda en måte å spille på, og det er et godt utvalg. Husk også at bet365 har svært god live streaming, som kan gi muligheter til å se mange kamper og events online.


Fotball
🏀
Basketball
🎾
Tennis
🏐
Volleyball
🏈
Fotball
🏒
Ishockey
🎮
eSports
🏎
Motor

Baseball
🏓
Bordtennis
🎯
Dart
🤾‍♂
Håndball
🥊
MMA
🏂
Alpin
6+

Marked for fotball

Det er ingen tvil om at fotball er størst, og spesifikt Premier League. Det er ingen som kan konkurrere med dette, og bet365 er også eier av Stoke City. bet365 tilbyr svært mange marked for fotball, uansett hvilken kamp det er snakk om, som antall mål, hjørnespark og mye mer. Det er for mye av det til at vi kan snakke om dem alle her, og vi anbefaler deg i stedet at du tar en titt på utvalget av marked selv. Lyst til å spille kommer du definitivt til å få!


Odds hos bet365

Oddsen som tilbys hos bet365 er kanskje et av deres sterkeste sider. På mange måter fungerer bet365 som en målestokk for andre bookmakere, for så bra er oddsen. Du har alltid fordelaktige, og konkurransedyktige, odds å spille med. Uansett hvilken sport det gjelder, eller marked for den del.

🇩🇪 BuLi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
Bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
Comeon Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Mobilebet Logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%
Svenbet Logo94,5%96,5%95,2%91,5%95,2%

For selvsagt vet bet365 viktigheten av å tilby gode odds, noe som har vært en stor del av grunnlaget til suksessen deres.


Design og navigasjon

NDette er ikke en ny bettingside, i det hele tatt. Så spillere kjenner til den klassiske blandingen av grønt og grå som man finner der. Det fungerer godt, for det en enkelhet i måten bet365 presenterer seg på. Det er svært enkelt å få tilgang til informasjon, og ingenting er skjult. Det er noe mange andre operatører sliter med, men det er ikke tilfellet her.

bet365 website

Hjemmesiden til bet365.

Man føler en slags trygghet og stabilitet bare ved å se på siden deres, og da blir det enda mer spennende å se hva som ellers tilbys.


Bet365 App

Denne operatøren er kjent for å være en av de beste på mobil, enten det er på app eller nettleseren. Befinner du deg i Norge må du dog bytte region på telefonen for å få tilgang til app. Så da er det forståelig dersom du heller bare bruker nettleseren og spiller direkte der. Det er tilgjengelig for alle operativsystem, både iOS og Android.

📱 Android📱 iOS💻 Mobile
Ja ✅Ja ✅Ja ✅

Utvalget er like godt på telefon som på PC, enten det gjelder bonuser, odds, sport og lignende. Det er flott å se, og det er en god grunn til at så mange spillere foretrekker å spille bet365 på mobil.


Kundeservice

bet365 er en såpass god operatør at du ofte ikke trenger hjelp. Men det vil nok skje i blant at kundeservice er nødvendig. Da har du heldigvis gode alternativ. Først og fremst er deres kundeservice åpen døgnet rundt. Så uansett når du behøver støtte, så får du det. En annen ting er at du kan ta kontakt via live chat, e post, telefon og vanlig post. De har sitt kontor i England, så eventuell post tar ikke lang tid.

📞 HotlineJa ✅
📩 E-Mailsupport-nor@customerservices365.com
💬 ChatJa ✅
📋 FAQJa ✅

Ellers er dette en operatør med veldig mye informasjon, og har et eget kundesenter som kan svare på veldig mange av spørsmålene dine.


Sikkerhet og lisens

bet365 er en bettingside med et veldig godt rykte, og da hjelper det også at de har sin lisens fra Malta. For norske spillere betyr det en fullt regulert gamblingside, som er nødt til å etterkomme alle krav som lisensutstederen setter. Derfor ser du at ansvarlig spill, og rettferdig spill, blir tatt såpass på alvor.

LisensSikkerhet
Malta (MGA) LisensMGA LisensSSL-kryptering
BeGambleAware
eCOGRA
www.rgf.org

Det gjelder for øvrig også sikkerheten hos operatøren. SSL kryptering passer på alle opplysninger du har oppgitt til bet365, og at alle transaksjoner du foretar er trygge. Det er noe man bør ha som et krav uansett, men det er godt å se at alt slik er på plass.

Konklusjon – Bonuskode Bet365 Norge

Konklusjon iconSom du sikkert har forstått til nå så er det veldig mye med bet365 vi liker. Den har egentlig alt det en bookmaker behøver. Den har gode bonuser, med flotte vilkår, og et enormt godt utvalg av spill. Det er rett og slett en veldig god kombinasjon, og selv om den ikke har så mange betalingsløsninger så er det noe vi kan tilgi. Både fordi vi vet at det er vanskelig i Norge, men også på grunn av alle de andre positive aspektene du får med bet365.

Dette er en bookmaker du bør prøve, og vi anbefaler at du registrerer og spiller der i dag. Det vil du ikke angre på!

FAQ Bet365

Ja, det er det. Du kan få 1000 spillkrediter hos bet365 når du gjør ditt første innskudd. Vi har forklart alle detaljene ovenfor, og det er også bonuser der for casino, dersom du heller foretrekker det.
Det bør du se igjennom vilkårene for å finne ut av. For øyeblikket tilbyr ikke bet365 en bonuskode. Men om du tar kontakt med kundeservice via live chat så kan du regne med å få hjelp fra dem også.
Nei, en bonuskode fra bet365 kan kun brukes en gang. Det er standard praksis, og da må man smøre seg med tålmodighet til det blir sluppet en ny bonuskode. Du kan jo for all del prøve å bruke den samme bonuskoden, men det vil ikke fungere.
Det er ikke noe vi vet om på forhånd, men du kan rimeligvis anta at når kampanjeperioden for den nåværende bonuskoden er over, så vil det dukke opp en ny en ganske raskt. Det er tross alt noe spillere forventer, og det vet dette spillselskapet.
Ja, det gjør det, og de kan ha ulike karakteristikker, for det er mange bonuser hos bet365. Det kan være free spins, free bets, reload bonus, cashback og mye annet. Dette er en erfaren operatør, og vet at de må tilby lojale spillere gode bonuser!


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]