Skip to main content

Free bets

Det å spille online kommer med mange interessante muligheter, og det handler litt for deg å ta vare på dem så mye som mulig og da er free bets er en slik mulighet. En slik bonus som er veldig populær blant mange spillere. Det er dog mange ting man bør vite om det, spesielt om man er en nybegynner.

Free bets er jo som navnet tilsier innsatser som er gratis, men de kommer som oftest med vilkår, og måten du får dem på varierer også. Det er store forskjeller fra bookmaker til bookmaker, og det er derfor vi er her, for å hjelpe med all informasjon og opplysninger som du faktisk behøver.

free bets banner

De beste norske bookmakerne med free bets

Dette er alltid noe som er veldig viktig, fordi tillit til siden du skal spille på bør ha en avgjørende rolle hvorvidt du velger å registrere deg der eller ikke. Derfor er det bra du er her hos oss, fordi vi har akkurat den ekspertisen, kunnskapen og erfaringen du behøver. Da kan du stole på oss når vi anbefaler en operatør. Ikke bare fordi selve tilbudet erbra, men også for at det er en god bookmaker å spille på.

Det norske markedet er jo et mål for mange operatører fordi vi spiller så mye, så det er viktig å kunne skille det gode fra det dårlige, for å si det sånn. Da får du også det meste ut av selve bonusen, fordi vilkårene er så gode som de kan få blitt. Det gjør at det potensielt sett kan være lettere for deg å vinne, og ikke minst klare eventuelle omsetningskrav og andre vilkår som finnes.

Hvordan du får free bets

En ting som er verdt å vite her er at selv om det heter free bets, så er det teknisk sett ikke helt sant. Det er litt paradoksalt, fordi du må som oftest gjøre et innskudd før du får denne bonusen. Men det som er interessant er da at du egentlig får en innskuddsbonus, og så er free bets et ekstra tillegg til bonusen som sådan. Noen ganger kan det hende at du får gratis innsats som en slags belønning på en bookmaker, om du har vært kunde der lenge, så det avhenger i stor grad på hvilken side du spiller på.

Hvordan prosessen er

Først og fremst må du finne en side som tilbyr denne bonusen i det hele tatt. For denne artikkelens formål skal vi fokusere på free bets du får når du registrerer deg på en ny side, men du kan altså også få det om du er kunde allerede.

free bets hvordan prosessen unibe

Registrer deg for Unibet Free Bets

Den enkleste måten å få en free bet er å følge siden vår. Da får du all oppdatert informasjon som også sikrer deg den aller beste gamblingopplevelsen også. Som sagt, du må da registrere deg på siden, og følge instruksjonene. Du må som oftest foreta et innskudd først, for å få tilgang til bonusen.

Da er det vanligst at du får både en velkomstbonus og free bets i tillegg. Det er også som oftest sånn at det er krav og vilkår for begge deler, men at de ikke har noe med hverandre å gjøre. Vanligvis er det sånn at omsetningskravene for gevinster via free bets er høyere enn om du skulle vinne med velkomstbonusen.

Deretter er det bare å følge instruksjonene som operatøren krever for at du skal få bonusen. Det kan for så vidt hende at du må benytte deg av en bonuskode. Om det er tilfellet så bare skriver du den inn der de krever. Det bør ikke være et problem, og vær sikker på å ta kontakt med kundetjenesten om du føler noe er feil, eller om du har spørsmål.

Benytter du deg av siden vår for å finne frem vil det fort bli mye enklere for deg, og du kommer til å kunne sette i gang med spillingen mye raskere. Det er i det minste en fordel og mulighet du bør benytte deg av.

Husk bare å se på vilkårene før du bestemmer deg for hvilket tilbud du vil akseptere.

Hvordan du finner bookmakere med free bets

Vel, ikke for å skryte altfor mye av oss selv, men du har funnet et veldig godt sted hos oss. Du kan også skrive free bets på Google, og da vil du se vår side dukke opp høyt på søkelistene der. Det er en gjennomgående kvalitet og ekspertise på det vi driver med her, og som generelt sett er utrolig viktig og grei for deg å bruke.

Hva du gjør

Som sagt, du bare besøker oss fra tid til annen og ser på hvilke operatører som tilbyr free bets. Da vil vi lage en god liste for deg somhele tiden blir oppdatert og som du kan stole på. Vi er fullstendig nøytrale i dette, så du kan ha tillit til at du får de beste tipsene og rådene om hvor du bør spille.

  • Det du bør se etter rent generelt sett er variert. Det avhenger mye på hva du selv er ute etter, og hvor opptatt du er av krav og vilkår. Men for eksempel bør du se om det er et minste innskudd du må foreta før du får bonusen.
  • Det kan også hende at det må være en kvalifiserende innsats før du får tilgang til bonusen, er du komfortabel med det?
  • Er det sånn at du kan spille på alle sporter med free bets, eller har operatøren begrenset det?
  • Hvor mange ganger må man plassere innsats for at det skal være gyldig. Ideelt sett bør det være bare et par ganger, men man kan aldri være for sikker.
  • Vi vil også alltid anbefale deg å spille på en side som har et godt rykte og som har vært i bransjen i noen år. Det forteller mye om en operatør, og det er alltid en fordel når du skal velge operatør.

Går du gjennom disse stegene for å finne den beste bookmakeren så går det nok bra. Så kan du jo også for all del bruke våre lister for å gjøre det lettere og raskere for deg selv. For det å ha informasjon er jo viktig nok, men til syvende og sist vil man jo bare spille. Og det er noe vi helt klart kan hjelpe deg med, så du også har det gøy!

Fordelene med gratis innsatser

pro fordelene ikonFordelene er rett og slett det at du får mulighet til å plassere en innsats med penger som ikke er dine. Uansett om du vinner eller taper på kupongen så forsvinner innsatsen din. Og selv om du kanskje må gjøre et kvalifiserende innskudd eller innsats for å få tilgang til bonusen, er det lav risiko for deg. Spesielt om du er en som spiller på bookmakere i utgangspunktet.

Det er også veldig fordelaktig for de som kanskje ikke kjenner til industrien like godt og er i tvil om det er noe vil prøve seg på. Det å redusere risikoen samtidig som man spiller med ekte penger blir da den beste måten å gjøre det på. Spesielt fordi man faktisk kan vinne ekte penger med free bets også. Så det er en veldig god kombinasjon i så måte.

Greia er også det at free bets er nødvendige for mange bookmakere. Det er noe som de ser at kunder er ute etter og som er veldig populære. Det er også noe som tiltrekker nye spillere, samtidig som de eldre og mer erfarne vet hva de kan få med free bets. Og det er svært sjeldent at det er bare free bets i seg selv som kommer til å friste for deg når du vil plassere innsatser.

Det er større sannsynlighet for at du bruker det i samband med andre innsatser fra dine egne penger, eller fra velkomstbonus for eksempel. Det er i det hele tatt mange gode grunner til hvorfor free bets er så populære som de er i dag, og det er veldig lite sannsynlig at det er noe som kommer til å forandre seg. Og du kan være sikker på at vi hele tiden kommer til å oppdatere med de aller beste tilbudene, slik at du for det lettere.

Ulempene med free bets

con ulempene ikonDet kommer litt an på hvordan man ser på det, og hvor mye erfaring man har. Men generelt sett er det jo sånn at free bets egentlig ikke er gratis. Selve innsatsen man får bruker man ikke sine egne penger på, men for å få den så må man gjøre et innskudd. For eksempel innebærer det at du må gjøre et like stort innskudd, eller plassere en like stor innsats, som den du har fått i gave.

Det kan også være sånn at markedene, eller sportene, tilgjengelig for å bruke dine free bets på ikke er like lukrative eller gode å bruke. Det kan hende at de setter deg opp til å feile, for å si det sånn.

Noe annet som de aller fleste vil anse som negativt er også det at du må gjøre flere innsatser før du kan ta ut pengene, og det med dine egne penger. Det er ikke noe som så mange tenker over, og gjør at man kanskje får seg en overraskelse når man setter i gang. Da er free bets langt i fra like fristende som kanskje først trodde.

I tillegg til disse faktorene så må man også tenke på omsetningskravet, som kan være forholdsvist høyt avhengig på hvor du spiller. Det kan i praksis gjøre det umulig for deg å ta ut eventuelle gevinster fra free bets, da alle pengene dine blir brukt opp på omsetningskravet. I visse tilfeller kan det også være at du må fullføre omsetningskravet med dine egne penger. Så om du for eksempel har vunnet 200 kroner, og har et omsetningskrav på ganger 5, så må du spille 1000 av dine egne kroner.

Derfor bør man definitivt lese nøye gjennom alle vilkår og betingelser slik at man unngår overraskelser som dette. Dog er det også sånn at de beste bookmakerne ofte også har de aller beste vilkårene, og gjør det mulig for deg at du faktisk vinner når alt er sagt og gjort.

Hvilke sporter kan man spille på?

Dette er noe som totalt avhenger på hvilken operatør du får bonusen fra. Ofte er det sånn at fotball er definitivt en av sportene tilgjengelig, da det er den klart mest populære sporten i bettingmarkedet. Det er kanskje bare i USA at det er andre sporter det satses mer på, men i Norge, og resten av Europa er det helt klart fotball.

Det er noe som bookmakerne nesten må tilby, ellers vil det ikke være så mange som kommer til å ta i mot free bets derfra. Det innebærer dog ikke at alle ligaer, kamper eller marked er tilgjengelige, og det gjelder for øvrig hvilken som helst sport det er snakk om.

Det er også mye mulig at free bets vil rette deg mot mer diffuse sporter, og marked som kanskje ikke er like fristende å spille på. Det er noe som skjer ganske ofte faktisk, men du bør se etter de som tilbyr spill på sporter du kjenner. Det er viktig i forhold til dine egne vinnersjanser. Det gjelder også for eksempel når det kommer til markedene sporten har tilgjengelig.

velg sport gratisspill unibet

Velg Sport for free bets hos Unibet.

Hos de beste bookmakerne kan du bli tilbudt spill på Champions League, hesteløp, basketball og alt annet du egentlig er kjent med fra før av.

Som sagt, det avhenger helt på hvilken operatør det er snakk om. Noen tilbyr spill på spesifikke ligaer som Premier League i England, mens andre tilbyr mer variasjon. Det kommer an på hva du selv liker å spille på, og hva du kjenner til. Om lacrosse er en av sportene som kvalifiserer og du kjenner til det, da er det jo perfekt!

Generelt sett er det uansett sånn at vi anbefaler at du blir tilbudt free bets som dekker en sport du liker eller i det minste kjenner godt til. Da får du det meste ut av spillingen, i tillegg til at du har større sjanser for å vinne. For selv om eksempelet om lacrosse på en måte er gyldig, så er det langt i fra positivt om det er den eneste sporten som er tilgjengelig.

Da er det sannsynligvis sånn at det finnes andre betting sider som tilbyr deg fotball, håndball og alle de andre sportene som nordmenn liker best og som vi spiller mest på.

Må jeg spille pengene jeg har fått i free bets?

Ja, det må du. Det er ingen sider som lar deg ta ut pengene, fordi det ville vært som å gi bort penger. Får du for eksempel 100 kroner i free bets, så skal de plasseres på en innsats. Og det er ofte en tidsbegrensning på det også, så det kan ikke være midler du har på kontoen din for evig og alltid. En eller annen gang vil de forsvinne, så det er like greit å bare spille dem.

Det eneste du kan ta ut er eventuelle gevinster, og det er jo bare etter at du har oppfylt alle kravene som siden måtte ha. Akkurat dette bør ikke komme som noen overraskelse, for om de hadde latt deg ta ut bonus pengene så ville de tapt enormt mye på det. Og som nevnt så er free bets noe av det aller mest populære som finnes i bettingindustrien i dag.

Dette er viktig å huske, og man kan egentlig se på free bets som digitale penger. Det er noe du aldri kommer til å få se i det ekte liv, og er bare brukt som et insentiv for deg til å spille på siden og eventuelt vinne litt.

Som du sikkert har forstått til nå så er det altså vilkår og betingelser knyttet til dette, og den kanskje aller viktigste er at du må bruke bonus pengene på å plassere en innsats.

Hvordan free bets fungerer i Norge

Det er stort sett det samme i Norge som hvilket som helst annet land eller marked for betting. Man får tilbudet og så er det opp til deg å velge om du vil benytte deg av det eller ikke. Et er ingen ekstra vilkår eller krav bare for at man er i Norge, og man får heller ikke noe ekstra av den grunn.

En viktig detalj å tenke på er dog det at man i Norge har store restriksjoner på betalingsmetoder. Om du registrerer deg på en ny bookmaker er det viktig å tenke på om betalingsmetodene, og da spesielt for uttak, er noe som du er komfortabel med. De aller færreste kan tilby Visa og kortuttak, så da er det ofte nødvendig med e-lommebok. De som har spilt i industrien i noen år kjenner til alt dette, men Norge er svært restriktive på dette.

Det kan utgjøre problemer når du vil gjøre uttak av dine gevinster, uansett om det er gevinster fra free bets eller fra annet spill. Ellers kan det hende at tilbudene er til en viss grad skreddersydd det norske markedet. Ikke med tanke på summen man får, eller de generelle kravene og vilkårene. Da er det mer snakk om at sportene du kan spille på er mer rettet mot norske trender, og hva nordmenn liker generelt sett. Det er positivt, og verdt å holde øynene på.

Ulike typer av free bets

Som med mange andre bonustyper så er det visse varianter av free bets som du bør bli kjent med. Den vanligste, og den vi har snakket om til nå vet du sannsynligvis det meste om allerede. Og det er den typen som folk kjenner til fra før av også. Det er den du vil se mest av, også her hos oss. Men som sagt så finnes det andre, og de kan det være verdt å kjenne litt til, da de har gode fordeler for deg som bruker de også.

Innskuddsfrie free bets

Dette er en veldig populær variant, og som navnet tilsier så krever den ikke at du gjør et innskudd. Det betyr at du får den om du registrerer deg på en ny side og uavhengig om du gjør et innskudd eller ikke. Det er naturlig nok veldig fristende for mange, og du kan også få denne bonusen om du allerede er spiller. Da kan det være som en slags belønning til deg som en lojal spiller eller lignende.

Det man bør vite er at det ofte er høyere krav, som for eksempel omsetningskravet. For dette er i all hovedsak en bonus hvor det egentlig ikke kreves noen ting av deg. I hvert fall ikke rent økonomisk. Den er fordelaktig av flere grunner, og derfor er det lagt litt strengere krav. Det er noe man bør forvente og ikke så veldig rart. Vi har gitt deg en god oversikt over innskuddsfrie free bets, og hva du kan forvente av dem. Det er noe du bør ta en titt på, men regn med lavere summer å spille for, og høyere krav.

Risk free bet

Den har definitivt et veldig interessant navn. For risikofritter noe de fleste av oss kan bare drømme om når det kommer til gambling. Men denne bonusvarianten gir deg det, i hvert fall til en viss grad. Det er dog viktig å forstå hva det hele egentlig innebærer, og om det er noe som er attraktivt for deg. Noe det egentlig i de alle fleste tilfeller vil være faktisk.

Som bonus er det noe man som oftest blir tilbudt når man allerede er en eksisterende spiller. Det er en slags belønning for lojalitet, og fungerer egentlig veldig godt på mange måter. Det er alltid en risiko med å plassere innsatser, men med risk free bet så eliminerer man i hvert fall deler av det.

Et risk free bet betyr bare det at bookmakeren lover å gi deg tilbake en del av summen som du har satset, om du skulle tape på kupongen. I visse tilfeller kan det være 100 prosent av summen, men som oftest er det snakk om lavere summer enn det. Noen tilbyr for eksempel 50 prosent, mens andre 75 prosent, og andre igjen 100 prosent.

Som oftest er det dog krav og vilkår knyttet til dette, og det er ikke sånn at du kan satse 10 000 kroner og forvente å få alle pengene tilbake. Det er grenser på dette, og hvor mye du kan satse for å kvalifisere. Det kan faktisk også være omsetningskrav tilknyttet til dette, så det lønner seg å lese gjennom alle detaljene.

Men det er fortsatt en bonustype vi anbefaler at du benytter deg av. Når du først er registrert på en betting side så er det du det fordi du vil spille. Og om du får litt penger tilbake ut av det, så hvorfor ikke?

Så er også et positivt aspekt av dette at risk free bets pleier å være åpne til de aller fleste sporter, marked og bettingtyper. Så du får ikke plassert noen restriksjoner på deg, noe som er spesielt nyttig for nye spillere som vil bli kjent med det hele.

Price Boost

Som du kan innbille deg så er det mange andre måter å spille på, og som er gode også så lenge du vet om dem. Price boost er spesielt interessant, av mange ulike årsaker. Det er ikke en free bet i seg, men heller en bonus som gir deg bedre odds på kampene og markedene du vil spille på. Det er det i utgangspunktet ingen ulemper med, fordi alle vil jo ha bedre odds.

Det er dog viktig å passe på hvilken operatør som tilbyr price boost. Det er ofte sånn at bookmakerne som generelt sett tilbyr dårlig odds og tilbyr price boost i ny og ne. Det betyr egentlig at man ikke tjener noe på det som spiller, da du kan få den samme oddsen, eller bedre, på en annen betting side. Det kommer altså litt an på hvordan man ser på det. Men det er jo ingen tvil om at om det er en side du liker å spille på generelt sett, og den gir deg price boost, så er det ikke så mye å lure på.

Da tilgir du kanskje lettere at oddsen i utgangspunktet ikke er så bra, og at det er andre aspekter ved den som du setter pris på. Og det er noe vi har full forståelse for. Trygghet og pålitelig ved en bookmaker er tross alt utrolig viktig og det er definitivt noe du bør prioritere og tenke på.

SÅ er en bedre og høyere odds aldri noe man ser negativt på, og det er uansett noe som gir deg større gevinster, om du skulle treffe på din kupong. Greia er også det at du som spiller ikke behøver å gjøre noe for å få bonusen, ei heller er det noen krav sånn sett. Du bare spiller, og håper på at du vinner!

Hva du bør vite om krav og vilkår

Dette er noe vi har nevnt ofte i artikkelen vår, og noe som generelt er viktig å vite om. For som vi har sagt så er det ofte sånn at free bets og lignende egentlig ikke er gratis. Du får mer penger å spille for, men det knyttes så mange vilkår til det, at det er noe man må avveie om man vil benytte seg av. Med tanke på at de aller fleste uansett velger å si ja, så betyr det jo at vilkårene egentlig ikke er så ille. Men det er greit å vite om dem, og vite man bør se etter.

forhold-comeon-free-bets

Forhold: Comeon Bonus (Free Bets)

Pass på tiden

Noe mange ikke tenker på fordi elementer som omsetningskrav får mye oppmerksomhet, er at tilbudene ofte er tidsbegrensede. Selve tilbudet er tilgjengelig i et år kanskje, men når du først har akseptert tilbudet så kan det hende at du har bare en uke på deg, eller en måned, til å oppfylle alle kravene. Avhengig på hvor lang tid du får så kan det være veldig vanskelig å gjøre.

Får du for eksempel kun 7 dager på deg så er det vanskelig å oppfylle kravene om du må omsette for 2000 kroner. Spesielt da det kan være i en periode hvor kamper ikke går, og du kanskje ikke er helt komfortabel med bettingmarkedene som finnes. Det er noe som pleier å være på 14 dager, i det minste, men kan også være lenger.

Det er dog uansett noe du bør være klar over før du aksepterer bonusen. For husk, du har jo krav på deg at du må gjøre innskudd, og kanskje også plassere innsats før du får bonusen. Så om du gjør alt det, og du ikke har nok tid til å klare omsetningskravet så vil det kanskje føles litt som bortkastet? Det er noe man gjerne vil unngå. De beste bookmakerne gir deg nok av tid til å fullføre alt, mens de man kanskje bør unngå gir deg noen dager.

Da sier det seg nesten selv hva du bør velge, men valget er jo alltid opp til deg sånn sett.

Du må plassere innsats først

Vi skal snakke om omsetningskrav og alt det nedenfor, men det er viktig å vite at du ofte må plassere en innsats før du får tilgang til free bets. Det virker muligens litt paradoksalt med tanke på at ordet «free» er med, men det er sånn det er. Noe som innebærer at for å få en free bet på 200 kroner, så må du kanskje først gjøre et minste innskudd på 500 kroner og spille for 200 kroner av dine egne penger først.

Først da får du tilgang til bonussummen på 200 kroner som du kan bruke i free bets. Det er ikke akkurat verdens smidigste system, men det er sånn de har valgt å gjøre det, og det er lett for folk å bli litt lurt.

Men igjen, det kommer litt an på hva du er ute etter og hva du forventer. For du vet at du kommer til å plassere innsats et sted uansett, så da kan det kanskje like greit være et sted som gir deg den beste bonusen også?

Omsetningskravet

Dette er jo et ord vi har nevnt flere ganger, og det er veldig relevant også. Et omsetningskrav finnes bortimot for alle bonuser som blir tilbudt, og det er ved få anledninger at det finnes en bonus uten et slikt krav. Det er noe man rett og slett må regne med.

Når det gjelder free bets så er det ikke veldig komplisert. Men det er grei tå vite at omsetningskravet ofte handler om gevinsten man har fått fra free bets. Det betyr at om du har vunnet 500 kroner fra et free bet på 200 kroner, så er det 500 kroner du må omsette. Det er rett og slett sånn det fungerer, og er faktisk mer fordelaktig enn om du for eksempel tenker på hvordan en velkomstbonus gjør det.

Det betyr at om omsetningskravet er på ganger 5 så må du omsette for 2500 kroner før du kan ta ut eventuelle gevinster. Tenk også på at det er en minsteodds på kampene du spiller på for å fullføre kravet, som oftest ligger på rundt 2.0. Igjen, det er ingenting uvanlig med dette, og noe du kan regne med å finne overalt.

Vi har dog sett prov på at det er visse bookmakere som gjør det på en annerledes måte, men det er sånn standarden er i industrien på mange måter.

Andre ting å tenke på

Som alltid er det andre faktorer man må ta med i beregningen også, før man bestemmer seg hvor man vil akseptere bonusen fra. For all del, du kan akseptere den fra alle om du vil, men da må du oppfylle alle kravene også!

Men i Norge er det viktig å tenke på hvilke betalingsmetoder som er tilgjengelig, for det kan være at en spesifikk bookmaker har avtale med Skrill for eksempel. Det er ikke like lett å få til her i Norge, og gjør at akkurat den bookmakeren ikke er for deg. Det er et problem generelt sett med pengespill i Norge, og det er viktig å ha i bakhodet når man velger hvor man vil spille. Det er faktisk viktig uansett om det er snakk om free bets, eller bare for vanlig spill i det norske bettingmarkedet.

Se også gjerne på de generelle vilkårene og om det virker som en pålitelig side. Det er mange små detaljer som man kan gå glipp av om du skynder deg.

Kanskje er du en type spiller som liker spesifikke måter å spille på. Kanskje system er noe du liker. Vit at det kan være sånn at det er lagt restriksjoner på bettingtypene tilgjengelig. Kanskje tillater de kun singel, slik at du ikke kan vinne like mye. Det virker kanskje ikke som en veldig stor greie, men når man først er der så kan det være ganske irriterende med slike begrensninger.

Når vi har tatt en titt på de forskjellige bookmakerne som finnes står det klart for oss at de beste betting sidene legger veldig få, om noen, restriksjoner. Det gjelder hvor mye man kan vinne, lave omsetningskrav og rett og slett gir deg en bedre opplevelse som spiller der. Og det er også som oftest de vi ender opp med å anbefale her på vår side.

Det er mange faktorer som spiller inn, og du kan stole på at vi har oversikten på alt det som du behøver.

Hva du gjør når du trenger hjelp

Som vi har sett så er det ganske mange krav og vilkår for noe som kalles for free bets. Og det er vel noe man i det store og det hele forstår. Bookmakere er ikke i bransjen for å gi bort penger helt gratis, så det er greit nok. Men da er det også sånn at du som kunde forventer noe tilbake fra dem. Du forventer at de holder seg til avtalen som de tilbyr deg, og gir deg dine free bets når du har gjort alt riktig.

Og det er kanskje noe du tror ikke er et problem, men tro oss, det kan det være. Kanskje ikke når vi snakker om de aller beste operatørene, men det skjer og det behøver ikke å være noe de gjør bevisst heller. Noen ganger kan det være at det har skjedd en feil i systemet som må ordnes opp i. Andre ganger kan det være at det har skjedd en forvirring et eller annet sted.

Men noen gagner er det også bevisst, og de forsøker å sno seg unna så mye de kan. Først og fremst er det derfor vi alltid anbefaler at du spiller på en bookmaker med godt rykte og som vi anbefaler. Det gjør at sannsynligheten for at noe slikt skal skje minimalt, så du ikke behøver å bekymre deg for det.

Men om det er sånn at du har fullført alle krav og vilkår, men ikke fått bonusen, eller ikke kan ta ut dine gevinster så kan du først og fremst ta kontakt med operatøren selv. De har som oftest et telefonnummer, live chat eller e-post du kan benytte deg av. Som oftest er det noe som pleier å løse seg, for et godt rykte for en bookmaker er utrolig viktig. Og det er mange sider du som kunde kan uttrykke din mening om hvordan en bookmaker har oppført seg mot deg. Og det er mye mer skadelig for dem enn du kanskje skulle tro.

Men om det ikke fungerer, om de ignorerer deg, eller om de setter opp andre hindringer såer d et andre alternativ. Du kan rapportere dem til der de får sin lisens fra, i håp om at trussel om fjerning av lisens kan være et effektivt virkemiddel. Det er klart, det begynner å bli vanskelig da, og avhengig på hvor operatøren er basert, så er det lite man kan gjøre rent juridisk sett.

Men det er aldri positivt for dem å ha misfornøyde kunder, fordi de er helt avhengig av et godt rykte, og det finnes sider man kan uttrykke sin misnøye på, hvor man vet de også leser.

Det beste er dog som oftest å ta kontakt med dem direkte, enten via forum de kanskje har, eller vi kontaktmulighetene. De pleier å kunne hjelpe da, men det kan hende at du må mase litt på dem. Det er langt i fra ideelt, men når du først har gjort ditt innskudd og kanskje også plassert innsats, vil man så klart ha det som er lovet tilbake.

Og for å si det sånn, det er ingen statlige instanser i Norge som kommer til å hjelpe deg med det heller, da de heller vil at du bruker Norsk Tipping for dine gamblingopplevelser!

Konklusjon

KonklusjonDet er enkelt å se hvorfor free bets er så populært som det er. Det å kunne plassere gratis innsatser på kamper er noe som naturligvis frister, og det er like lett å se hvorfor så mange bookmakere tilbyr det også. Det er en god måte å få deg gjennom døra, spesielt når man legger det sammen med velkomstbonus, eller andre typer av bonuser også.

Om du er nybegynner i dette så kan vi forstå at du kanskje tar deg litt betenkningstid, men i realiteten er det ingenting å frykte. Spesielt ikke om du allerede har bestemt deg for å registrere deg på en ny side. For som nevnt, free bets har noen betingelser før du kan få dem, som at du må gjøre et innskudd. Men da får du altså som oftest både dine egne penger, eventuell bonussum fra operatøren, i tillegg til summen som free bet bonusen gir deg.

Det er naturligvis alltid opp til deg om du vil sette i gang med dette, men i utgangspunktet så er det ikke noe du bør være redd for, og du risikerer ingenting. Så er det jo i det hele tatt gøy også å spille, og får man litt ekstra penger å spille med, så er vel det et enkelt valg?

Og du har alltid vår støtte til å finne det beste tilbudet mulig. Da kan du være trygg på at bookmakeren kommer til å behandle deg godt, i tillegg til at tilbudet om free bets er så bra som du vil ha det.

Pass på å holde deg oppdatert på våre lister over de beste bookmakerne i Norge, og se om tilbudene er noe som du kan bli fristet av!

FAQ

Svar: Det avhenger litt på hva du er ute etter rent spesifikt, men vi oppdaterer våre lister stadig vekk, så du kan regne med å få de beste tipsene her hos oss. Og vi anbefaler utelukkende bookmakere som du kan stole på, naturligvis.
Svar: Som regel bør du det, og det er egentlig ingenting som bør stoppe deg. I hvert fall ikke om du spiller på en pålitelig bookmaker. Da får du det beste ut av det, samtidig som det egentlig ikke er noen risiko for deg. Igjen, vår liste hjelper deg med å finne gode og pålitelige bookmakere.
Svar: Det avhenger litt på hva du ser på som mye penger. For ofte er det begrensninger på hvor mye du kan vinne, for eksempel 500 kroner eller lignende. Og med tanke på at du kanskje får 200 kroner å spille for så sier det seg selv at summen ikke blir den aller høyeste. Når man også tenker på eventuelle krav og vilkår så blir det begrenset hvor mye man kan vinne. Men potensialet er der!
Svar: Det kan man, så lenge man har oppfylt krav og vilkår så er det ingenting som skal stoppe deg fra det. Om det er noe sannet som står spesifisert i betingelsene så anbefaler vi i stedet at du benytter deg av enannen bettingside.
Svar: Nei, det er noe som skjer veldig sjeldent. La oss si at du har en innsats på 200 kroner og vinner 1000 kroner på kupongen. Du får da kun 1000 kroner utbetalt, og innsatsen din blir ikke med. De ønsker tross alt ikke å gi bort penger helt gratis!
Svar: Det er noe som avhenger helt på hvilken side du spiller på, og hvordan bonusen er utformet. Det er jo alltid en fordel å ha så mange alternativ tilgjengelige som mulig, men det er ikke alltid tilfellet. Men om du liker fotball, og det er tilgjengelig for bonusen, så er det jo greit nok å velge en slik bonus da.
Svar: Nei, det er noe vi har sett på ovenfor. Det finnes ulike typer, og det kommer helt an på hva du liker og hvordan du foretrekker å spille når det gjelder hvilken type free bet du vil benytte deg av.
Svar: Det kan man få enten ved å registrere seg på en ny bookmaker og følge instruksjonene der, eller ved å være en eksisterende kunde og få det tilbudt. Begge deler er vanlige, og fungerer like godt.