Skip to main content

Bonus uten innskudd

Det finnes mange slags ulike bonuser som betting sider tilbyr deg og det gjelder å være klar over dem, hvor bonus uten innskudd er en av dem! Da får du mest ut av spillingen din, og bonusene kan komme på ulike måter. I all hovedsak er det altså snakk om bonuser uten innskudd, så selve risikoen for deg som spiller er veldig lav, og dette kan anses som gratis penger. Det er noe man får jevnt og trutt, men litt handler det også om hvilken bookmaker du spiller på. Det er blant annet noe du skal få hjelp til her hos oss, så du vet hvilken side du bør spille på.

Ofte er det bonuser som er tilgjengelige for nye spillere, men det er ikke utelukkende sånn heller. Finner du bonus uten innskudd, eller på engelsk free bets, så er det noe du bør ta i mot. Her kan du lese mer om det, og hva du rett og slett kan forvente fra en innskuddsfri bonus. Og det er viktig å ha så mye informasjon som mulig. Man vil jo tross alt maksimere muligheten for gevinst, og en bonus uten innskudd er på mange måter en gratis sjanse for deg. Så hvorfor ikke gjøre det meste ut av den når du først har den?

bonus uten innskudd banner

Ta en titt på vår artikkel og se om det er noe nyttig informasjon for deg her. Vi gir deg alt du trenger når det kommer til opplysninger og detaljer, så du vet at du ikke behøver å sette inn penger for eksempel når det kommer til bonus uten innskudd. La oss hjelpe deg, så kommer du til å få gode opplevelser.

Gratis bonus uten innskudd hos de beste norske bookmakerne

Når dette er en bonus du vil benytte deg av så er det sånn at du helst vil spille på de beste bettingsidene som tilbyr dette. Ofte er det sånn at de beste bookmakerne også har de beste bonusene uten innskudd, men det avhenger litt på hva man er ute etter. Det er klart, det er også visse vilkår knyttet til det, så man kan ikke gjøre som man vil når det kommer til bonusene.

Det er jo litt derfor vi er her, for å hjelpe deg, og for å hjelpe nye spillere ikke minst. Det er en ganske stor og komplisert verden når det kommer til bonuser generelt sett, men når det også da handler om faktisk ekte penger man får spille med så blir det ikke mindre komplisert. I all hovedsak betyr at du må innfri vilkår og betingelser før du eventuelt kan ta ut gevinster, noe som du sannsynligvis regnet med?

Det er noe vi skal se på her i vår artikkel, og det er også sånn at de beste vilkårene finner man ofte på de beste bookmakerne. For å si det enkelt; Det er en grunn til at de beste bookmakerne er så populære som de faktisk er.

For å gjøre det hele enklere for deg å finne gratis bonus uten innskudd så har vi laget liste for deg, så du får smidig og raskt oversikten. Det er jo veldig mange ulike konkurrenter, så det kan være fort litt vanskelig for deg å holde oversikten. For slike bonuser uten innskudd er helt gratis og er blant de mest populære i bransjen, men det kan være greit å kunne skille mellom de virkelig gode bonusene fra de som man kanskje bør holde seg unna?

Derfor er vi er, og du kan stole på at vi kan hjelpe deg med alt du behøver når det kommer til innskuddsfrie bonuser, uansett om du har konto hos de beste i bransjen, eller i noen av de mer ukjente bookmakerne.

Du får alt du trenger hos oss, og velger du en av våre bookmakere så har du gjort et godt valg!

Hva bonus uten innskudd egentlig innebærer

Som nevnt ovenfor så finnes det altså mange ulike typer av både casino bonuser og bonuser hos bettingsider. Det er tross alt noe som er veldig i viktig for spillere, spesielt for lojale spillere som kanskje er ute etter en belønning. Det er dog noe som blir tilbudt spillere både for å begynne å spille, for eksempel åpne en konto, men også for å fortsette å spille. Det er dog ofte sånn at det er større bonuser for nye spillere, da det blir brukt som en måte på å friste deg som ny spiller når du kanskje får en bonus uten innskudd.

Det er dog ikke noe man skal forvirre med en velkomstbonus, i hvert fall ikke i den klassiske forstand. Bonuser uten innskudd kan dog bli tilbudt nye spillere også, det er i hvert fall ingenting som utelukker det. Det finnes også visse bookmakere som tilbyr bonus uten innskudd som en motivasjon for å registrere deg på siden deres. Og det er jo helt opp til deg for om du vil registrere deg eller ikke, men om du uansett har planer om å sette i gang hos en ny operatør, så er dette en god mulighet.

Hva det i essens betyr for deg som spiller er at du får en bonus uten å måtte sette inn penger for å få den. Det er noe som var ganske uvanlig før, men har blitt mer og mer normalt. Det er vel uansett sånn at bonuser uten innskudd blir tilbudt ved forskjellige anledninger når du er allerede registrert hos en bookmaker. Det er noe som helt gratis for deg, så du behøver liksom ikke å tenke så mye på om du vil akseptere bonusen eller ikke. Det er også ofte sånn at man får denne typen bonus når man gjør sitt første innskudd, og da er det på en måte bonus i tillegg til velkomstbonusen. Den er ikke like «gratis» som bonus uten innskudd, men essensen i den er den samme allikevel.

Fordi det er innsatser du får uten å risikere dine egne penger, uansett om det er ditt eget beløp som du har satt inn, eller om det bare er fra bonusbeløpet. Den bonusen går utenpå det altså. Så det er store likheter sånn sett.

Det er ingen større risiko for deg, og det er sånn at du kan vinne ekte penger med gratis penger. Og det uten å gjøre et innskudd altså. Så det er ikke så rart at det frister for mange spillere. Selve bonusen kan ta forskjellige former, men som oftest er det snakk om kanskje free bets, hvor du kan plassere innsats gratis. Det er dog visse begrensninger lagt på, om bonusen er angående free bets. Det varierer fra bookmaker til bookmaker hvor mye du kan vinne, men det er ikke som oftest sånn at det er ubegrenset. Det er noe man rett og slett må regne med, og betyr at du må i større grad bare ha det gøy med bonusen, i stedet for å regne med at du skal vinne veldig mye.

Enkelt forklart er bonus uten innskudd en relativt risikofri måte å spille litt på og plassere innsatser, og i stedet for å sette inn egne penger, så kan du jo benytte deg av operatørens penger først. Det er tross alt en av de mest populære bonusene av en grunn!

Det positive og negative med bonuser uten innskudd

fordeler og ulemper ikonSom med så mye annet her i livet så er det både positive og negative aspekter også når det kommer til bonuser uten innskudd. Det er som sagt sånn at det er regler og vilkår når du spiller slike bonuser, men så er det jo også sånn at man ikke trenger å sette inn egne penger for å benytte seg av bonusen. Her skal vi ta en rask titt på hvorfor du bør benytte deg av en slik bonus, og hva du eventuelt bør tenke på når du får en innskuddsfri bonus.

Det er spesielt viktig for nye spillere, som kanskje ikke har så mye erfaring i industrien, da det hele kan føles litt overveldende til tider! Så det er viktig å ha litt informasjon på forhånd, slik at når du først begynner å spille og ta i mot bonuser at du vet hva det hele går ut på. Det å vinne ekte penger er ikke helt umulig med en slik bonus, men ved å gi deg så gode forutsetninger som mulig, så høyner du i hvert fall sjansen for deg selv. Og da kanskje gir du bookmakeren du har valgt å spille på en nesestyver i tillegg, da de sannsynligvis har regnet med at du ikke kommer til å vinne med gratis bonus som de gir deg. Da får du det beste av alle verdener, rett og slett, og det er bare gøy!

Hvorfor du bør benytte deg av bonus uten innskudd

I essens handler dette altså om at det er risikofritt for deg. Det er ikke sånn at du er garantert til å vinne, men det er garantert sånn at du ikke kommer til å tape noen av dine egne penger når du spiller med bonus uten innskudd. Det er jo det som er det viktige her, og som gjør at man egentlig kan spille uten å bekymre seg.

Det er snakk om gratis penger egentlig, og ekte penger for den del. Så da sier det seg selv at de aller fleste kommer til å akseptere et slikt tilbud. Det kan være at du også får et stort utvalg av kamper du kan spille på også, slik at begrensningene ikke er så store når det kommer til akkurat det. Det er viktig, for det skal jo helt klart være gøy å spille også, og om det er lite å velge mellom så ville ikke det vært så fristende. Men det er som oftest ikke tilfellet, så du kan ha det like gøy med spillingen din som alltid, bare at det er med gratis penger, for å si det sånn.

Det er ikke noe man kan si så ofte om andre bonuser som man får på bettingsider. En annen fordel som kanskje mange ikke tenker på er det at det gjør det lettere for deg som er nybegynner. For det er faktisk mange forskjellige ting man bør lære seg når man setter i gang med betting, og har man ikke erfaring nødvendig så kan det være vanskelig å vinne. Da er det jo greit å åpne en konto og sette i gang med dine gratis innsatser. Da kan du lære litt om selve bettingen, om hvordan det foregår, men også om selve siden du spiller på.

Du kan lære og deres regler og vilkår, og hvordan de generelt sett behandler spillerne sine. Det er faktisk veldig verdifullt, og du kan også lære om muligheten til å vinne. Eller nærmere bestemt om å avveie dine beste muligheter, uten å ta en egen risiko med dine egne penger. Det er klart, du får ikke bonus uten innskudd hele tiden, men de ter jo egentlig ikke så veldig mye som tilsier at du bør unngå å bruke dem, når du først får innskuddsfrie bonuser.

Alt dette gjør det vel alt i alt et ganske enkelt valg å benytte seg av bonus uten innskudd, når det er tilgjengelig. Og noen bookmakere har faktisk ingen begrensninger på hvor mye du kan vinne, noe som er ganske gøy! Det betyr at du kan treffe på kupongen din, og vinne stort, uten å ha risikert noe selv!

Hva ulempene kan være

con ikonI teorien bør det ikke være altfor mange ulemper ved å benytte seg av en bonus uten innskudd. Som nevnt ovenfor så risikerer du ikke dine egne penger, noe som er bra. Men det er dog ofte sånn at slike tilbud, om vi kan kalle dem for det, inneholder noen ganske restriktive krav og vilkår, som gjør det vanskelig å vinne. Det er derfor vi nevnte ovenfor at det er ofte de beste bookmakerne som også har de beste vilkår og betingelser når det gjelder bonus uten innskudd.

For det kan for eksempel være veldig høye krav, som for eksempel et omsetningskrav på ganger 15 når det kommer til gevinster fra en bonus uten innskudd. Det er veldig høyt, og slettes ikke uvanlig. Og det betyr da at selv om du har vunnet stort, så kan det hende at du ikke får tatt ut noen gevinster på grunn av for høye krav og vilkår. Noe som ville vært ganske synd, men slettes ikke umulig. Igjen, det handler uansett om at du får gratis penger å spille med, og du kan vinne ekte penger med det, men det kan være begrensinger på spillingen.

Vi har jo også nevnt at det kan være at visse kamper, sporter eller ligaer ikke er tilgjengelige. Og kanskje akkurat den sporten du er «ekspert» på, som du føler deg mest komfortabel med ikke er tilgjengelig?

Det er også noe som kan skje, og da kan utvalg av spill ikke være noe som er så greit for deg. Det er ikke verdens største greie, men om du vil optimere muligheten til å vinne så er det i hvert fall ikke positivt.  Til slutt så må vi igjen nevne dette med regler og vilkår, og at bookmakere kan være veldig spesifikke med hvordan de vil at du skal spille før du får ta ut eventuelle gevinster. For selv om de gir deg gratis penger, så er det ikke ofte sånn at de faktisk vil at du skal vinne, for da taper de jo penger. Så les nøye gjennom vilkår og betingelser, så har du i hvert fall all info du trenger før du setter i gang med spillingen. Men gratis penger innebærer i det minste ingen risiko for deg, og du behøver heller ikke å sette inn penger eller gjøre et innskudd.

Bonus uten innskudd vs. Innskuddsbonus

Dette er to ganske vanlige bonustyper som bettingsider tilbyr sine spillere, og begge er egentlig ganske gode å benytte seg av. Det avhenger egentlig litt på hva du er ute etter også. Om det er sånn at du vil spille risikofritt, så er en bonus uten innskudd absolutt det beste for deg.

Men om du liker å satse litt mer, og om du liker litt mildere krav og vilkår så kan det hende at en helt vanlig innskuddsbonus er det rette for deg. La oss ta en liten sammenligning her, så du får en oversikt over hva du kan forvente deg.

Husk at valget mellom disse to bonusene er individuelt, og at det kan være forskjellige ting som frister deg til å velge det ene eller det andre.

Bonus uten innskudd:

 • Du spiller helt risikofritt. Det er ikke din egne penger du spiller med og det er i aller største grad helt gratis for deg.
 • Du kan vinne ekte penger med bonusen du får, og selv om omsetningskrav og lignende kan være høyt, så er det fortsatt veldig liten risiko for deg.
 • Det er en veldig god måte å bli kjent med en ny bookmaker, for å se om siden er for deg eller ikke, og du bør spesielt ta en titt på de mest populære bookmakerne slik at du får et godt inntrykk av hva det er som blir tilbudt.
 • Det kan være visse bookmakere som begrenser hvor mye du kan vinne, enten ved at selve summen du får å spille med er lav, eller at du får eksempel ikke kan vinne mer enn 200 kr, eller kanskje så mye som 5000 kr. Derfor anbefaler vi at du leser gjennom vilkårene.
 • Det kan være begrenset hvilke kamper som er tilgjengelige, og visse marked kan være utilgjengelige for spill.
 • Pass på å spille på en side som ikke begrenser oddsen du har mulighet til å plassere innsats på. Spiller Manchester City mot et tredjedivisjonslag i FA Cupen så er det sannsynligvis høy odds på at underdogen vinner. Ved visse bookmakere er det da ikke lov til å spille på dem, i risiko for at du faktisk vinner for mye penger.
 • Paradoksalt nok så kan det ved visse bettingselskap være sånn at de har valgt at du ikke får spilt på Manchester City ved dette tilfellet. Det er fordi sannsynligheten til at du vinner er såpass høy, slik at de taper penger på det. Det gjør det kanskje litt uoversiktlig for deg, men derfor er det viktig å lese om eventuelle oddsbegrensninger.

Innskuddsbonus:

 • Det er ofte mye lavere omsetningskrav når det kommer til slike bonuser. Det betyr at du lettere kan ta ut eventuelle gevinster, uten at operatøren stiller urimelige krav.
 • Større risiko. Spiller du med dine egne penger er det klart at det er en større risiko. Fordi det er jo fullt mulig å tape på en spillekupong, og gjør du det så har du altså tapt dine egne penger. Den risikoen har du ikke med en bonus uten innskudd.
 • Det er dog nesten aldri begrensinger på hvor mye du kan satse eller vinne. Om det er en operatør som legger slike kunstige begrensninger så anbefaler vi at du bytter til en annen.
 • Alt er tilgjengelig å spille på, bortsett fra i de tilfeller hvor det står spesifikt skrevet noe annet.
 • Du må foreta et innskudd for å få bonus. Det er ikke så overraskende, men om det er en bookmaker du kanskje er litt usikker på så frister det muligens ikke altfor mye. For når du først har gjort ditt innskudd er det ikke akkurat enkelt og smidig å ta ut pengene igjen, uten å foreta noen innsatser. Så du får liksom ikke muligheten til å få «feelingen» av en operatør, før du må sette inn penger.
 • Setter du inn penger, selv en liten sum, så aktiverer du innskuddsbonusen, så om du da har lyst til å sette inn større summer for å få bonusen, så forsvinner den sjansen. Så det er rett og slett noe man må avveie selv.

Hvordan du får bonus uten innskudd på det norske markedet

I realiteten er det ingen forskjeller om du får gratis bonus uten innskudd fra en bookmaker aktiv på det norske markedet kontra en som ikke er det. Selve mekanismene er de samme, selv om du kanskje automatisk har litt mer tillit til en som aksepterer norske spillere. Men de viktige detaljene går ut på selve registreringsprosessen, og det å identifisere de gode bookmakerne, og utelukke de dårlige.

Det er jo noe du får fra oss, ved at vi kun anbefaler gode bookmakere, men det er ofte visse steg man må ta for å få en slik bonus. Det kan variere om det er nye spillere som blir tilbudt en bonus uten innskudd, eller om du må ha vært spiller i en viss periode først.

Den enkleste metoden er ofte den metoden der du som spiller ikke behøver å gjøre noe som helst. Det kan for eksempel være at du allerede er en registrert spiller, og blir sendt bonusen til deg. Da kan du egentlig bare aktivere den og spille, uten å tenke så mye mer på det. Det er den beste måten, for de aller fleste spillere.

Men så er det så klart også metoder der det er bare for nye spillere, og får å få en innskuddsfri bonus må du kanskje velge den når du registrerer deg. Det er mange bookmakere som vil at du skal velge din bonus i registreringsprosessen, så det er noe du bør holde et øye med på, slik at du husker å velge den.

bonus uten innskudd for tiden

Spilleren ser etter en bonus uten innskudd på internett.

Det kan også hende at du må ta kontakt med kundetjenesten til operatøren for å få bonusen. Det kan gjøres via telefon, live chat eller e-post, og med mindre det står noe spesifisert så kan du bruke alle disse metodene uten noe problem.

Om du er usikker på hva du må gjøre så anbefaler vi at du tar kontakt med kundetjenesten uansett, så er du sikker på at du får en helt gratis bonus uten innskudd. Husk også det at det kan være en bonuskode som du må benytte deg av.

De te ren kode som er spesifikk for akkurat den bonusen du er ute etter, og det kan være ulike måter å aktivere den på. Da anbefaler vi igjen at du tar en titt på kravene og vilkårene for bonusen, slik at du kan begynne å spille med en bonus uten innskudd.

Som sagt så er det ingen spesielle forskjeller fra det å få en slik bonus fra det norske «markedet» som fra et som ikke er like fokusert på oss. Det viktige er å ta deg tiden du trenger til å lese gjennom alt, så får du nok oversikten du behøver. Det varierer fra bookmaker til bookmaker, og det er ofte forskjellige krav fra side til side.

Litt hjelp for deg

La oss bare ta et raskt eksempel på hvordan du aktiverer en bonuskode for bonus uten innskudd:

 • Først må du registrere deg på en ny side, selv om det kan være at du allerede har en konto der. Da må du følge hele registreringsprosessen slik den er på siden.
 • Det er her i denne prosessen at du kan bli bedt om å velge en bonuskode for din spilling. Om det finnes en bonuskode for bonus uten innskudd så velger du den.
 • Da kan det være at du må skrive inn denne bonuskoden mens du registrerer deg, eller på for eksempel på bankseksjonen etter at du har logget deg inn. Som nevnt ovenfor kan det også hende at du må sende koden til kundetjenesten. Metoden du må bruke står uansett detaljert på bonuskoden, så det bør ikke være noe problem.
 • Deretter fullfører du registreringen, etter at du har fått koden. Og da skal koden være klar for deg til å bruke, for den kontoen du har registrert deg på, og ingen annen.
 • Da logger du bare inn og da bør du se at koden skal være tilgjengelig for deg. Om den ikke er det så tar du kontakt med kundetjenesten for å få hjelp.
 • Da skal alt være i orden, og de kampene og markedene tilgjengelige for bonusen vil også vise seg frem. Så handler det bare om å ha det gøy!

Hvordan man bruker en bonus uten innskudd

Det handler for det meste om å ha det gøy, men det er faktisk sånn at det er mulig å vinne litt penger på det. Men i aller største grad så handler det også om hvilke restriksjoner, om noen, som er lagt på bonusen. For det forteller deg mye om hva som er mulig å gjøre, og hva du ikke får lov til, for å si det sånn. Derfor bør du også velge fra våre lister, da vi alltid vil anbefale deg å bruke de beste bookmakerne for dette. Da vet du liksom at du får mest mulig ut av spillingen din.

Når det kommer til selve spillingen så avhenger det i stor grad på hva som er tilgjengelig også. Om alle marked er tilgjengelige til å spille på så kan du i stor grad spille som du alltid har gjort det, men du kan også ta litt sjanser. Med tanke på at dette ikke er dine egne penger, så risikerer du jo egentlig ingenting, så hvorfor ikke ha det litt gøy samtidig?

For det er ikke sånn at man får tilbudt en bonus uten innskudd bare en gang i livet, så det kommer flere sjanser og muligheter til å ha det litt gøy, eller for å spille mer seriøst.

Det er til en viss grad litt opp til en selv hvordan man velger å løse det, men det er ingen tvil om at det også avhenger på eventuelle begrensninger som finnes fra operatørens side. En ting vi ikke har nevnt hittil er at bonus uten innskudd innebærer ikke at du kan satse så mye du vil og regne med at operatøren dekker det. Det er ikke sånn at du får 1000 kroner å spille for på en eneste innsats. Det er langt lavere summer enn det, for eksempel 50 kroner, eller 100 kroner.

Mye mer enn det kan man ikke regne med, så selv om man i teorien sier at man kan vinne millioner, så stemmer det ikke helt, dessverre. Det er jo strengt tatt ikke noe man forvente heller, men ofte kan det være misledende reklame ved mange av disse tilbudene, og da kan være fort gjort å akseptere noe som man kanskje ikke er helt komfortabel med. Husk også det at selv om du registrerer deg på en side og benytter deg av deres bonus uten innskudd for spill på sport, så betyr ikke det at du må alltid spille der. Du kan like fort avregistrere deg etter at du er ferdig med bonusen, om du ikke liker siden for eksempel.

Vi anbefaler uansett at du velger en bonus uten innskudd fra en god sportsbook. Det er kanskje ikke så lett for deg å vite forskjellen på en god og en dårlig en, men det er utrolig viktig. Først bør du ta en oversikt på hvilke sporter som er tilgjengelige og om live betting også er mulig.

En annen faktor er oddsen. For du vil vel få det meste ut av kupongen din når du satser, og det er mange sports betting sider som gir deg lavere odds. Ta en rask sammenligning, noe du også får hjelp til hos oss, for å se hvor det lønner seg å spille. Om det er sånn at du blir en ny kunde på en side vil du kanskje fortsatt få gode bonuser etter at du er ferdig med bonusen uten innskudd? Det er i hvert fall det som er naturlig.

Hva som er viktig i Norge

Noe som er veldig viktig i Norge er å vite hvilke betalingsmetoder som aksepteres. Det er viktig uansett hvor man spiller, men i Norge er det spesielt viktig fordi det er veldig få metoder som kan brukes. Det kan for eksempel være at du må lage deg en ny konto på en e-lommebokstjeneste for få tatt ut dine gevinster. Ofte er det sånn at du ikke kan ta ut penger direkte til din bankkonto, noe du bør tenke på før du bestemmer deg for hvor du vil spille.

Ta også gjerne en titt på ryktet til siden du har sett tilbudet fra. Har den et godt rykte, og anbefaler for eksempel vi den, så kan du trygt bruke den. Ellers så er det kanskje noe du bør unngå for ditt eget beste?

Igjen, det handler om å ha det gøy. Får du bonus uten innskudd, eller så kalte free bets, så vær litt kreativ. Sats på marked og kamper du ellers ikke ville vurdert. Ta en titt på handicapmarkedet også, så finner du kanskje noe å spille på der i tillegg.

Hvordan få det meste ut av bonus uten innskudd

Det handler om å ta det litt med ro. For selv om du får gratis penger å spille med handler det først og fremst å vite hva du begir deg ut på. Er det virkelig gratis, eller må du gjøre et innskudd først?

Det høres kanskje litt selvmotsigende ut, men ofte kan det være at du setter inn 50 kroner, og får en free bet på 200 kroner å spille for. De 200 kronene kan du ikke ta ut selv, og er kun til å spilles med. Det er dog ikke noe som vil overraske deg, med tanke på at du ikke får bonusen uten å gjøre som de sier. Så om de vil at du skal gjøre et minsteinnskudd først, så må du faktisk gjøre det, for å få bonusen. Så det å ta seg god tid er veldig viktig altså.

Og leser du nøye gjennom vilkår og betingelser så er det fort gjort at du legger merke til visse muligheter som er tilgjengelige for deg. Først velger du altså den beste mulige bookmakeren som er tilgjengelig, og som tilbyr bonus uten innskudd. Et godt tips er deretter å følge oddsen, og med tanke på at dette er risikofritt for deg, så vil vi anbefale at du velger det som har høyest odds som mulig.

Det virker kanskje ikke som en god strategi, men med tanke på at selve innsatsen som du kan benytte deg av sannsynligvis er ganske lav, så må du gjøre det du kan for å høyne sjansene for å vinne så mye som mulig. Det kan være at du heller vil risikere lite, og heller vinne litt i stedet for ingenting, og det forstår vi.

Men om du satser på flere forskjellige marked og kamper, innenfor det som er tillatt for deg, så kan du vinne ganske mye. Spesielt om du velger kamper og marked med høy odds. SÅ er det klart, at sjansen for at du skal vinne korrelerer med oddsen du blir tilbudt, men da er det i det minste sånn at du virkelig kan vinne bra med penger om kupongen skulle gå inn.

Noen gode tips – eller hacks!

Tenk på å velge en bookmaker som har en høy utbetalingsgrense. Skulle det være sånn at du vinner, og vinner mye, så er det kjedelig om det er lagt begrensninger på hvor mye du kan ta ut. Mange sider har som oftest ganske høye grenser, men det finnes visse som legger strenge grenser, spesielt om det er snakk om gevinster fra bonus uten innskudd. Det innebærer at selv om det er ubegrenset hvor mye du kan vinne, så er det fortsatt sånn at du ikke kan ta ut alle pengene, når du selv vil det. Og det erganske kjedelig. Pass på å spille på en bonus som har høye grenser, nesten uansett hva slags grenser det er snakk om i dette tilfellet.

Men om du kanskje er en seriøs spiller, og ikke tenker så altfor mye på å ha det gøy, så er det viktig med disiplin. Det er vel egentlig viktig uansett om man er en storspiller, eller bare vil ha det gøy. Og det gjelder selv for spill på bonuser uten innskudd. Det er lett å bli dratt inn i det hele når det kommer til slike ting, om man spiller uten å tenke gjennom det så altfor mye.

Og med tanke på at en slik bonus er gratis så er det å anbefale at man gjør så mye ut av det som man kan. Kanskje er det spesielt viktig om det er en virkelig gode side du har registrert deg på. Fordi da kan du jo faktisk bruke eventuelle gevinster du har fått fra bonus uten innskudd til å plassere innsatser igjen på siden.

Du kan jo for all del ta ut pengene om du vil det, men om du har tenkt nøye gjennom det, så kan det være videre gevinster for deg. Det er å gjøre seg selv en tjeneste om man går litt dypere inn i informasjonen rundt bonusen. Da vet man nemlig nøyaktig hva man har muligheten til å gjøre, noe som man kan veldig god nytte av.

Husk hvorfor du blir tilbudt en bonus uten innskudd

Det er viktig å huske at folk som driver bookmakere ikke gjør det ut av veldedighet. De gjør det for å tjene penger, og derfor tilbyr de også bonus uten innskudd. Det er en måte å få deg inn gjennom døra, inn på siden deres, slik at du kan oppdage alle de andre bonusene og det deres operatør tilbyr. De regner med at du ikke kommer til å vinne på innsatsen du får gratis fra dem, og uansett om du gjør så vinner du heller ikke så mye.

Skulle du dog vinne mye så er det også ofte sånn at de har satt på plass strenge krav når det gjelder omsetningskrav og generelle vilkår. Om du har det klart for deg før du setter i gang med spillingen så kommer du nok til å klare deg bra. Det høres kanskje litt kjedelig ut, men vi vil nevne igjen at det er utrolig viktig at du velger en god bookmaker å spille på, og det er noe vi kan hjelpe deg med her altså!

Konklusjon

KonklusjonAlt i alt er det ingen større grunn til å avstå fra en bonus uten innskudd. Spesielt ikke om det er den eneste bonusen tilgjengelig for deg der og da. Om det er at du må velge mellom dette, og en større innskuddsbonus, så er det noe du må velge og tenke på. Men ellers, hvorfor ikke ta i mot gratis penger og gratis innsatser når du får dem? Free bets innebærer altså ingen ekterisiko for deg som spiller, så det er ingenting du behøver å nøle over.

Du får rett og slett muligheten til å vinne med innskuddsfrie bonuser og så lenge du vet hva du går til, så er det jo ikke et problem. Vi vil tørre påstå at selv om du er en helt nybegynner i gambling, og det å spille på bookmakere, så er det ingen risiko for deg å benytte deg av bonus uten innskudd. Du behøver ikke å gjøre et innskudd, og det er ikke egne penger man spiller med. Gevinstene dine, om du vinner, an du også få betalt ut, og det er en flott måte å lære seg «gamet» på, uten at du må betale dyrt for eventuelle nybegynnerfeil.

Dette er som sagt kanskje den aller mest populære bonusen som finnes, uansett om du spiller på en bettingside eller om det er et online casino. Folk liker å få gratis ting, spesielt om det er mulig å vinne noe med det. Husk bare å lese gjennom alle kravene og vilkårene som står der, så du vet hva som forventes av deg, og hva du bør holde et øye på.

Og det beste med det hele er at du kommer til å finne gode bookmakere å spille på her hos oss. Det er derfor vi er her tross alt, for å gjøre det lettere for deg å få en god spilleopplevelse. Derfor kan du alltid ta en tur innom hos oss for å se hva de nye tilbudene er og hvor vi anbefaler deg å spille. Da vet du i det minste at sidene vi anbefaler at du spiller på har best mulige krav og vilkår for å oppfylle når det kommer til bonusen og at du kan stole på siden rent generelt sett også.

Det er noe som er viktig for oss, og noe vi ønsker å hjelpe deg med. For øvrig gjelder det for alt som har med betting å gjøre, ikke bare for bonuser uten innskudd. Så la oss hjelpe deg, bruk en bonus uten innskudd og ha det litt gøy mens du plasserer innsatser. Det kommer du nok til å kose deg med!

FAQ

Svar: Ja, det er som oftest det. Det er klart, det er visse sider som kanskje forsøker å lure deg, men brorparten av bookmakerne er ærlige. Men ved å bruke sider som vår så eliminerer du i stor grad risikoen for deg at du velger feil side å spille på, så vi anbefaler at du leser hos oss titt og ofte for å få de beste tipsene.
Svar: Ja, men det avhenger til en stor grad på operatøren. Det er visse bookmakere som liker å dele ut bonus uten innskudd ganske ofte, mens andre liker å være litt mer reserverte med det. Vi oppdaterer dog vår side daglig med de beste tilbudene og tipsene, så får du den hjelpen du behøver.
Svar: Det kan du så absolutt og sannsynligheten for at du vinner er like høy som om du skulle spilt med dine egne penger. Det er ingen forskjell sånn sett, og det hele avhenger på deg og hva du liker å spille på. I motsetning til online casino så kreves det litt ferdigheter og kunnskaper når det kommer til betting, og jo dyktigere du er desto bedre er det. Derfor har det heller ingenting å si om du spiller vanlig eller med bonus uten innskudd. Vinne kan du uansett.
Svar: Nei, det er noe som skjer veldig sjeldent, om ikke aldri. For eksempel er det ikke mulig å bruke samme bonuskode to ganger, med mindre det har skjedd en feil. Og da kan du stole på at det blir oppdaget, og at eventuelle gevinster du har fått ut av det blir fjernet. Det føles kanskje ikke veldig rettferdig, men operatørene er ikke interesserte i å gi bort penger, det kan du stole på.
Svar: Ja, det skal det være. Det er ingen grunn til at det skal legges restriksjoner på mobilspill, og siden du har konto hos bør tilrettelegge for spill av bonus uten innskudd også på telefonen. Om det ikke har det, så er ikke det så veldig positivt for den siden, og ikke noe vi ville anbefalt veldig for deg å spille på.
Svar: Det avhenger helt på hvilken operatør du spiller på, men optimalt sett skal det ikke være noen begrensinger. Det er dog visse sider som setter en grense på hvor mye du kan vinne. Vinner du for eksempel 1000 kroner, så kan det hende at grensen er på 500 kr. Det betyr at du vinner kun sistnevnte sum. Det er også andre operatører som legger grenser på hvor høy oddsen kan være, slik at du blir begrenset på den måten også. Det finnes visse operatører som ikke har grenser i det hele tatt.
Svar: Ja, når det kommer til denne typen bonuser så kan du alltid regne med at det vil finnes krav og vilkår. Det kan være omsetningskrav, eller andre typer av vilkår. Det eneste som er sikkert er at de finnes, og det er til å forvente. Ellers ville de bare gitt bort penger, og det kan vel ikke regne med at en gamblingsside kommer til å gjøre? Forsøk å spill på siden som har aller best krav, så det blir lettere for deg å ta ut gevinster.
Svar: Jepp, det er det faktisk. Du som benytter deg av en bonus uten innskudd risikerer ikke noe fra din egen lomme. Det eneste du risikerer er om du har vunnet på en kupong og må oppfylle krav og vilkår. Men utenom det så er det ingenting som koster deg, noe som er en stor grunn til at dette er blant de aller mest populære bonusvariantene som finnes.
Svar: Det finner du på de aller fleste bettingsider, men det er vanskelig å få oversikt. Derfor kan vi hjelpe deg med å få all info du behøver, så du bare skal tenke på hvordan du kan få det aller meste ut av bonusen som du har fått.
Svar: Når det gjelder vanlige bonuser for sports betting, som en velkomstbonus pleier det å være på rundt ganger 5 opp til ganger 8. Det avhenger sterkt på hvilken side du spiller på. Når det gjelder omsetningskrav på bonus uten innskudd så kan det være noe høyere, men om det er over ganger 10, for eksempel, så bør du kanskje avslå. Fordi det er veldig vanskelig å få noe ut av et så høyt omsetningskrav.