VI ❤ SPORTSSPILL

Bonus uten innskudd

Det finnes mange slags ulike bonuser som betting sider tilbyr deg og det gjelder å være klar over dem, hvor bonus uten innskudd er en av dem! Da får du mest ut av spillingen din, og bonusene kan komme på ulike måter. I all hovedsak er det altså snakk om bonuser uten innskudd, så selve risikoen for deg som spiller er veldig lav, og dette kan anses som gratis penger. Det er noe man får jevnt og trutt, men litt handler det også om hvilken bookmaker du spiller på. Det er blant annet noe du skal få hjelp til her hos oss, så du vet hvilken side du bør spille på.

Ofte er det bonuser som er tilgjengelige for nye spillere, men det er ikke utelukkende sånn heller. Finner du bonus uten innskudd, eller på engelsk free bets, så er det noe du bør ta i mot. Her kan du lese mer om det, og hva du rett og slett kan forvente fra en innskuddsfri bonus. Og det er viktig å ha så mye informasjon som mulig. Man vil jo tross alt maksimere muligheten for gevinst, og en bonus uten innskudd er på mange måter en gratis sjanse for deg. Så hvorfor ikke gjøre det meste ut av den når du først har den?

Ta en titt på vår artikkel og se om det er noe nyttig informasjon for deg her. Vi gir deg alt du trenger når det kommer til opplysninger og detaljer, så du vet at du ikke behøver å sette inn penger for eksempel når det kommer til bonus uten innskudd. La oss hjelpe deg, så kommer du til å få gode opplevelser.

Topp 3 bettingsider med bonus uten innskudd

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • Perfect Money Logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • Curacao Betting Licence

100 % opptil

1.200 kr

Høydepunkter

 • 1200 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 94,60%
 • Har Cashout funksjon
 • Flott for fotball
 • Perfekt for livespill
 • Fin design og navigering
Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • ezeewallet logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • Curacao Betting Licence

100 % opptil

2.000 kr

Høydepunkter

 • 2000 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 95,50%
 • iOS- og Android-app
 • Fin design og navigering
 • Perfekt for livespill
 • Har Cashout funksjon
Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • United Kingdom Betting Licence

100 % opptil

250 kr

Høydepunkter

 • 250 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 95,10%
 • Perfekt for livespill
 • Flott for fotball
 • Har Cashout funksjon
 • Stort utvalg av spill
bonus uten innskudd banner
rinet redaksjonen
Forfatter
enrico redaksjonen
Sjekket av
 • Enrico
Publisert

12.08.2023

Oppdatert

11.01.2024

Slik fungerer en bonus uten innskudd

Når dette er en bonus du vil benytte deg av så er det sånn at du helst vil spille på de beste bettingsidene som tilbyr dette. Ofte er det sånn at de beste bookmakerne også har de beste bonusene uten innskudd, men det avhenger litt på hva man er ute etter. Det er klart, det er også visse vilkår knyttet til det, så man kan ikke gjøre som man vil når det kommer til bonusene.

Det er jo litt derfor vi er her, for å hjelpe deg, og for å hjelpe nye spillere ikke minst. Det er en ganske stor og komplisert verden når det kommer til bonuser generelt sett, men når det også da handler om faktisk ekte penger man får spille med så blir det ikke mindre komplisert. I all hovedsak betyr at du må innfri vilkår og betingelser før du eventuelt kan ta ut gevinster, noe som du sannsynligvis regnet med?

Det er noe vi skal se på her i vår artikkel, og det er også sånn at de beste vilkårene finner man ofte på de beste bookmakerne. For å si det enkelt; Det er en grunn til at de beste bookmakerne er så populære som de faktisk er.

For å gjøre det hele enklere for deg å finne gratis bonus uten innskudd så har vi laget liste for deg, så du får smidig og raskt oversikten. Det er jo veldig mange ulike konkurrenter, så det kan være fort litt vanskelig for deg å holde oversikten. For slike bonuser uten innskudd er helt gratis og er blant de mest populære i bransjen, men det kan være greit å kunne skille mellom de virkelig gode bonusene fra de som man kanskje bør holde seg unna?

Derfor er vi er, og du kan stole på at vi kan hjelpe deg med alt du behøver når det kommer til innskuddsfrie bonuser, uansett om du har konto hos de beste i bransjen, eller i noen av de mer ukjente bookmakerne.

Du får alt du trenger hos oss, og velger du en av våre bookmakere så har du gjort et godt valg!

Hva bonus uten innskudd egentlig innebærer

Som nevnt ovenfor så finnes det altså mange ulike typer av både casino bonuser og bonuser hos bettingsider. Det er tross alt noe som er veldig i viktig for spillere, spesielt for lojale spillere som kanskje er ute etter en belønning. Det er dog noe som blir tilbudt spillere både for å begynne å spille, for eksempel åpne en konto, men også for å fortsette å spille. Det er dog ofte sånn at det er større bonuser for nye spillere, da det blir brukt som en måte på å friste deg som ny spiller når du kanskje får en bonus uten innskudd.

Det er dog ikke noe man skal forvirre med en velkomstbonus, i hvert fall ikke i den klassiske forstand. Bonuser uten innskudd kan dog bli tilbudt nye spillere også, det er i hvert fall ingenting som utelukker det. Det finnes også visse bookmakere som tilbyr bonus uten innskudd som en motivasjon for å registrere deg på siden deres. Og det er jo helt opp til deg for om du vil registrere deg eller ikke, men om du uansett har planer om å sette i gang hos en ny operatør, så er dette en god mulighet.

Hva det i essens betyr for deg som spiller er at du får en bonus uten å måtte sette inn penger for å få den. Det er noe som var ganske uvanlig før, men har blitt mer og mer normalt. Det er vel uansett sånn at bonuser uten innskudd blir tilbudt ved forskjellige anledninger når du er allerede registrert hos en bookmaker. Det er noe som helt gratis for deg, så du behøver liksom ikke å tenke så mye på om du vil akseptere bonusen eller ikke. Det er også ofte sånn at man får denne typen bonus når man gjør sitt første innskudd, og da er det på en måte bonus i tillegg til velkomstbonusen. Den er ikke like «gratis» som bonus uten innskudd, men essensen i den er den samme allikevel.

Fordi det er innsatser du får uten å risikere dine egne penger, uansett om det er ditt eget beløp som du har satt inn, eller om det bare er fra bonusbeløpet. Den bonusen går utenpå det altså. Så det er store likheter sånn sett.

Det er ingen større risiko for deg, og det er sånn at du kan vinne ekte penger med gratis penger. Og det uten å gjøre et innskudd altså. Så det er ikke så rart at det frister for mange spillere. Selve bonusen kan ta forskjellige former, men som oftest er det snakk om kanskje free bets, hvor du kan plassere innsats gratis. Det er dog visse begrensninger lagt på, om bonusen er angående free bets. Det varierer fra bookmaker til bookmaker hvor mye du kan vinne, men det er ikke som oftest sånn at det er ubegrenset. Det er noe man rett og slett må regne med, og betyr at du må i større grad bare ha det gøy med bonusen, i stedet for å regne med at du skal vinne veldig mye.

Enkelt forklart er bonus uten innskudd en relativt risikofri måte å spille litt på og plassere innsatser, og i stedet for å sette inn egne penger, så kan du jo benytte deg av operatørens penger først. Det er tross alt en av de mest populære bonusene av en grunn!

Fordeler og ulemper ved bonuser uten innskudd

Det å få en bonus uten innskudd er veldig fint, men det er alltids både negative og positive aspekter ved det. Om man ikke har så mye erfaring med det kan det føles litt usikkert. Les her hvor vi ser gjennom både fordeler og ulemper ved bonuser uten innskudd.

Fordelene av bonus uten innskudd

Alle liker bonuser, det er det første, så om man ikke behøver å gjøre et innskudd for det, er det jo perfekt. Men har du virkelig tenkt gjennom alle de fine fordelene du får?

 • Gratis: Dette er viktig å peke på. For en bonus uten innskudd er faktisk gratis. Det kan til og med hende at det er sånn at du ikke har gjort noe innskudd før du får en slik bonus. Det innebærer altså ingen risiko for deg, noe som er ganske unikt.
 • Risikofritt: Dette er ikke et konsept man knytter til en gamblingoperatør, men det er faktisk tilfellet at det er uten risiko for deg. Du har ikke satt inn dine penger, og du taper altså ingenting på det, selv om du ikke skulle vinne noe med bonusen. Det er en flott type av frihet man ikke får så ofte i en bettingside.
 • Gode muligheter for gevinst: Det kan kanskje føles litt som at det er vanskelig å finne, men det er ikke tilfellet. Du blir nok ikke millionær med en slik bonus, men vinne på det kan du. Og det er vel lite bedre enn å vinne på noe man ikke har risikert sine egne penger på i tillegg.
 • Kan bli kjent med alskens sporter: Når du har gjort innskudd med dine egne penger vil du kanskje ikke risikere så mye. Du vil være forsiktig og passe på, derfor vil du også spille på det du kjenner. Det behøver ikke å være tilfellet med en bonus uten innskudd. Da kan du bli kjent med sporter du ikke har prøvd og ha det litt gøy!

Ulemper ved bonuser uten innskudd

Det er viktig å ha klart for seg hva som forventes av deg, og hva du eventuelt kan mislike med en bonus uten innskudd.

 • Kan være vanskelige vilkår: Du kan tenke deg at bettingoperatører er i bransjen for å tjene penger. Og selv om de gir deg bonus uten innskudd, så vil de ikke tape penger. Derfor kan det ofte være vanskelige og høye krav og vilkår. Det gjør det vanskelig å ta ut eventuelle gevinster, via høye omsetningskrav for eksempel.
 • Begrenset spill: En bonus uten innskudd kommer ofte med begrenset spill. Det kan være begrenset på hvor mye du kan satse per innsats, hvilken odds du er tillatt eller hvilke sporter og kamper som kan spilles på. Det er vel ikke noe du bør legge alt for mye vekt på, men det er greit å vite om.

Innskuddsbonus vs bonus uten innskudd: Hva som er mest populært?

Det er klart at beegge disse bonusene er populære hver for seg. Det er naturlig, på grunn av at det er bonuser. Men det er samtidig klart at mange liker å få gratis ting også, noe som bonus uten innskudd er. La oss se litt nærmere på det:

Innskuddsbonuser er større

Saken er vanligvis den at om du får en innskuddsbonus er det en større bonus. Men det da er det også vanlig at du har strengere krav, slik at det er vanskeligere å vinne mye.

Bonus uten innskudd er ofte gratis

Det er klart, en bonus uten innskudd får du som oftest etter å ha vært en lojal spiller over en lenger periode. Men selve bonusen man mottar er gratis som sådan, og kan være veldig fordelaktig.

Innskuddsbonus kommer med risiko

Det er jo sånn at når du setter inn dine egne penger er det en viss risiko for at du taper. Gjør du innskudd på 1000 kroner er det ingen garanti for at du tjener noe. Den risikoen har du naturligvis ikke når det kommer til bonus uten innskudd.

Du kan vinne med bonus uten innskudd

Greia med en bonus uten innskudd er det at du kan vinne penger på det. Selv om du vinner bare 100 kroner, så er det 100 kroner mer enn du hadde før. Det er litt vanskeligere når det kommer til innskuddsbonuser, hvor du må vinne mye, for at du skal tjene på det.

Hvordan kreve en bonus uten innskudd

Det er få steg man må fullføre før man får en slik bonus:

 1. Bruk vår bettingside: Du må naturligvis finne en bettingside som tilbyr dette. Det er ikke så vanskelig, spesielt om du leser hos oss. Vi har alltid oppdaterte lister og passer på at du får den beste informasjonen og de beste tipsene. Vi vet det er viktig for dere, og da er det også viktig for oss.
 2. Se an kravene som gjelder: Deretter må du sannsynligvis gjøre ditt første innskudd, slik at du aktiverer alle eventuelle bonuser. Dette er noe veldig mange operatører vil at man skal gjøre, selv om det finnes visse som ikke har slike krav. Det kan hende at du får en bonus uten innskudd umiddelbart ved registrering.
 3. Ha det gøy: Så er det bare å spille og ha det gøy. Det er vanskelig å si nøyaktig når man blir tilbudt en bonus. Om det er noe som blir tilbudt når du registrerer deg så er det bare til å ta i mot den, naturligvis. Du taper tross alt ikke penger, og du risikerer heller ingenting, noe som naturligvis bør vektlegges.
bonus uten innskudd for tiden
Spilleren ser etter en bonus uten innskudd på internett.

Hvordan bruker man en bonus uten innskudd?

Dette er viktig for mange å vite, for det kan fort vekk knyttes litt usikkerhet rundt det og hva man er tillatt. Så les fort her!

Spill på hva du vil Dette er noe som kanskje man tror man er begrenset av, men du er fri til å spille. Så lenge det ikke er satt noen spesielle krav, kan du satse på hva du enn vil.
Pass bare på at det ikke er noe spesielt du må gjøre før du setter i gang med spillingen, slik at du får det meste ut av det som er mulig.
Ta sjanser Tenk på det som gratis penger, hvor det ikke innebærer en risiko for deg. Du er da fri til å bruke pengene som du vil.
Så lenge du gør det innenfor rammeverket som er satt, så vil du ikke bli begrenset av noe. Det gjør det gøy å spille. Spill på sporter og kamper du ikke kjenner til så mye, om enn bare for å bli litt kjent med dem.
Les gjennom kravene Selv om du får gratis penger så er det alltid krav. Se gjennom dem før du spiller, så har du det gøy med spillingen din.
Da har du samtidig en mye større sjanse til å vinne. Dette er viktig, for det er som sagt ingen risiko for deg. Taper du så taper du, men det kan også hende at du vinner, og da er det jo flott!

Hvordan du får benyttet en bonus uten innskudd

Det er ikke en veldig komplisert prosess. Du bruker den på akkurat den samme måten som en vanlig bonus.

Finn en god bettingside

Desto bedre en bettingside er, jo bedre vilkår får man ut av det. Det gjør at sjansene dine for å vinne penger blir bedre. Og da er det jo perfekt at du er her med oss, da vi skal hjelpe deg med å finne de beste bookmakerne for deg å spille på.

Les gjennom kravene før du spiller

Det er viktig, slik at du vet hva som forventes og kan få mest mulig ut av bonusen din. Da vet du om det er omsetningskrav eller lignende. Det kan spille en stor rolle hvorvidt du ender opp med å vinne penger eller ikke.

Ha det gøy

Det er viktig å ha det gøy med en slik bonus, for det er ingen risiko. En bonus uten innskudd krever altså ingenting fra deg, og du kan spille fritt. Du kan teste nye sporter og spill, marked og mye annet. Det er tross alt gratis penger for deg, så hvorfor ikke ha det gøy? Det er jo derfor man spiller i utgangspunktet.

Du risikerer ingenting

Om du får 200 kroner i bonus uten innskudd så må du spille dem. Det er ikke sånn at du kan ta dem ut senere. Det er gratis penger, men i aller høyeste grad virtuelle sådanne for din del. Det bør jo frigjøre deg, slik at du har det gøy og bare spiller! Ta en sjanse på kamper og annet, som du ikke har gjort før. Og som du ikke ville gjort med dine egne penger.

FAQ

Svar: Jepp, det er det faktisk. Du som benytter deg av en bonus uten innskudd risikerer ikke noe fra din egen lomme. Det eneste du risikerer er om du har vunnet på en kupong og må oppfylle krav og vilkår. Men utenom det så er det ingenting som koster deg, noe som er en stor grunn til at dette er blant de aller mest populære bonusvariantene som finnes.

Svar: Ja, når det kommer til denne typen bonuser så kan du alltid regne med at det vil finnes krav og vilkår. Det kan være omsetningskrav, eller andre typer av vilkår. Det eneste som er sikkert er at de finnes, og det er til å forvente. Ellers ville de bare gitt bort penger, og det kan vel ikke regne med at en gamblingsside kommer til å gjøre? Forsøk å spill på siden som har aller best krav, så det blir lettere for deg å ta ut gevinster.

Svar: Ja, det skal det være. Det er ingen grunn til at det skal legges restriksjoner på mobilspill, og siden du har konto hos bør tilrettelegge for spill av bonus uten innskudd også på telefonen. Om det ikke har det, så er ikke det så veldig positivt for den siden, og ikke noe vi ville anbefalt veldig for deg å spille på.

Svar: Ja, det er som oftest det. Det er klart, det er visse sider som kanskje forsøker å lure deg, men brorparten av bookmakerne er ærlige. Men ved å bruke sider som vår så eliminerer du i stor grad risikoen for deg at du velger feil side å spille på, så vi anbefaler at du leser hos oss titt og ofte for å få de beste tipsene.

Svar: Når det gjelder vanlige bonuser for sports betting, som en velkomstbonus pleier det å være på rundt ganger 5 opp til ganger 8. Det avhenger sterkt på hvilken side du spiller på. Når det gjelder omsetningskrav på bonus uten innskudd så kan det være noe høyere, men om det er over ganger 10, for eksempel, så bør du kanskje avslå. Fordi det er veldig vanskelig å få noe ut av et så høyt omsetningskrav.

Svar: Det finner du på de aller fleste bettingsider, men det er vanskelig å få oversikt. Derfor kan vi hjelpe deg med å få all info du behøver, så du bare skal tenke på hvordan du kan få det aller meste ut av bonusen som du har fått.

Svar: Det avhenger helt på hvilken operatør du spiller på, men optimalt sett skal det ikke være noen begrensinger. Det er dog visse sider som setter en grense på hvor mye du kan vinne. Vinner du for eksempel 1000 kroner, så kan det hende at grensen er på 500 kr. Det betyr at du vinner kun sistnevnte sum. Det er også andre operatører som legger grenser på hvor høy oddsen kan være, slik at du blir begrenset på den måten også. Det finnes visse operatører som ikke har grenser i det hele tatt.

Svar: Det kan du så absolutt og sannsynligheten for at du vinner er like høy som om du skulle spilt med dine egne penger. Det er ingen forskjell sånn sett, og det hele avhenger på deg og hva du liker å spille på. I motsetning til online casino så kreves det litt ferdigheter og kunnskaper når det kommer til betting, og jo dyktigere du er desto bedre er det. Derfor har det heller ingenting å si om du spiller vanlig eller med bonus uten innskudd. Vinne kan du uansett.

Svar: Ja, men det avhenger til en stor grad på operatøren. Det er visse bookmakere som liker å dele ut bonus uten innskudd ganske ofte, mens andre liker å være litt mer reserverte med det. Vi oppdaterer dog vår side daglig med de beste tilbudene og tipsene, så får du den hjelpen du behøver.

Svar: Nei, det er noe som skjer veldig sjeldent, om ikke aldri. For eksempel er det ikke mulig å bruke samme bonuskode to ganger, med mindre det har skjedd en feil. Og da kan du stole på at det blir oppdaget, og at eventuelle gevinster du har fått ut av det blir fjernet. Det føles kanskje ikke veldig rettferdig, men operatørene er ikke interesserte i å gi bort penger, det kan du stole på.

Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]