NÓS ❤ APOSTAS ESPORTIVAS

Om oss – lær å kjenne Oddsbonuser360.com

Oddsbonuser360.com er en ny nettside som ble opprettet for å informere nordmenn om alt som omhandler betting på nett. Vi ønsker å informere om hvor du kan registrere deg for å spille på oddsen online samt finne de aller beste oddsbonusene. Dette gjør vi fordi vi vet at det kan være vanskelig å navigere det store utvalget av bettingsider tilgjengelig på nett.

Nye sider dukker opp hver eneste dag og det kan være vanskelig å vite hvilke som er til å stole på og ikke. Nettopp derfor tilbyr vi her objektive og informative guider og anmeldelser til å hjelpe på vei. Med lidenskap for sport og betting på nett og lang erfaring med dette, kan du stole på oss.

Teamet bak Oddsbonuser360

Oddsbonuser360 ble opprettet og driftes i dag av to sportsentusiaster – Fredrik og Lisa. Vi så et behov for en nettside som fokuserer på de beste oddssidene og -bonusene for nettopp norske spillere, og opprettet like greit vår egen portal. I tillegg til oss to får vi også hjelp av dyktige frilansskribenter til å få skrevet rikelig med innhold som vi sjekker og publiserer.

Fredrik – redaksjonsleder og sportsnerd

fredrik editor

Mitt navn er Fredrik og jeg er redaksjonsleder her på Oddsbonuser360. Som leder for redaksjonen tar jeg de siste beslutningene og sjekker at alt innhold vi publiserer holder mål til de standardene vi har satt.

Min bakgrunn er som både sportsfan og skribent fra tidlig alder. Jeg ser mye på kamper både på TV og live, og jeg er også glad i skrive nyhetsartikler og blogginnlegg om ulike sporter. Da jeg ble 18 og begynte å spille på oddsen, fant jeg raskt ut at det å finne og skrive om de beste bettingsidene å spille på ble en ny hobby – en hobby som mindre enn 10 år senere ble omgjort til en karriere med oppstarten av denne nettsiden.

Mitt mål er å publisere innhold som er informativt, objektivt og engasjerende slik at du får mest mulig ut av din opplevelse hos oss.

Nina – journalist og bonusentusiast

nina editor

Mitt navn er Nina, jeg er 27 år gammel og utdannet journalist. Jeg er fra og bor nå i Oslo, men har i 20-årene mine reist mye rundt i verden som frilansjournalist etter studiene mine. Jeg ble fort forelsket i det å skrive om spill på nett og fokuserer i dag kun på dette tema fulltid.

Når det kommer til bettingsider og casino på nett, er min klare favorittdel de mange bonusene som deles ut. Jeg er derfor alltid på utkikk etter beste bonus for norske spillere. Med beste bonus tar jeg i betraktning både type bonus, beløp og vilkår og betingelser som følger med.

Mitt mål er å vise til de beste tilbudene der ute slik at du kan få mest mulig ut av pengene dine når du spiller på nett.

Objektiv informasjon til spilleglade nordmenn

Det viktigste for oss er å dele objektiv informasjon om spill på nett. Med det mener vi at alle våre guider og anmeldelser er skrevet kun for å informere, ikke for å selge eller sette et spesielt selskap i et godt lys. Vi ser på både fordeler og ulemper og gir et helhetlig bilde, slik at du skal kunne gjøre din bedømming basert på våre funn.

De beste og tryggeste tilbudene

Vi ønsker å vise deg de absolutt beste tilbudene når det kommer til bettingsider og bonuser på nett. I alle våre sjekker og anbefalinger setter vi sikkerhet som førsteprioritet. Du kan derfor være sikker på at alle anbefalinger fra oss er trygge for norske spillere.

Ønsker du å dele ris eller ros?

Vårt mål er å dele objektiv informasjon som kan være nyttig for norske spillere som er på utkikk etter en ny bettingside eller vil lære mer om det å spille på oddsen. Vi gjør dette for å være til hjelp og ønsker selvfølgelig å gjøre alt vi kan for å glede akkurat deg. Dersom du føler at det er noe du mangler her på siden eller noe du ønsker at vi tar opp, er det bare til å ta kontakt med oss. Det samme gjelder hvis du ønsker å dele ris eller ros eller andre kommentarer enten angående vår nettside eller noen av bettingsidene vi anbefaler. Vi ser fram til å høre fra deg!