VI ❤ SPORTSSPILL

Julian – Redaktør

Jeg heter Julian og er redaktør for bonusscommesse360.co.uk. I tillegg til mer enn 15 års erfaring, har jeg alltid hatt en stor lidenskap for sport og sportsspill.

Takket være min erfaring er jeg ansvarlig for koordinering av teamet, sammenligninger og anmeldelser på nettet. Jeg er alltid oppdatert på bettingbonuser og nyheter innen betting på det italienske markedet og internasjonalt.

Som redaksjonssjef overvåker jeg det publiserte innholdet. Jeg garanterer vår forpliktelse til å publisere uavhengig kvalitetsinformasjon. Jeg leder et velmotivert team av profesjonelle som produserer autentiske og transparente anmeldelser. Kjernen i bonusscommesse360.co.uk er alltid leserne våre. Sammen med teamet mitt gjør jeg alt jeg kan for å gjøre portalen vår til et referansepunkt for alle som leter etter de beste bookmakerne eller nyttige tips om sportsbetting.

De viktigste tingene
Content writer siden: 2015
Kontakt: julian@oddsbonuser360.com
Utdannelse: Master i journalistikk
Språk: Norsk, engelsk, tysk
Kompetanseområder: sportsbetting, bonuser og kampanjetilbud, anmeldelser
Personlig informasjon om Julian
Erfaring med sportsbetting siden: 2006
Favoritt bettingside: Bet365
Foretrukket type spill: Kombinerte spill
Største seier: ca. 4.000 euro
Klubbsupporter: Braunschweig

Tre spørsmål til Julian om sportsspill

  1. Hvordan begynte du med sportsspill?
    Bestevennen min åpnet en spillkonto hos bwin og vant 50 euro på én helg. Jeg ble imponert over den raske gevinsten og åpnet min egen spillkonto samme dag. På den tiden fungerte vennskapsbonusen godt hvis bwin ble anbefalt, og vi begge dro nytte av den.
  2. Hvor ofte plasserer du innsatser?
    Tidligere plasserte jeg definitivt flere spill enn i dag. Dessverre har jeg ikke tid for øyeblikket. Når alt kommer til alt, mener jeg at hvert spill må analyseres godt. For tiden spiller jeg for moro skyld og plasserer for det meste enkelt- eller kombinasjonsspill med høye odds.
  3. Hva synes du om lisensen for tippesider?
    Lisensen er en garanti for beskyttelse som spesielt hjelper de som er nye innen online betting. For å få lisens må bookmakerne oppfylle en rekke krav og følge strenge regler. Personlig spiller jeg bare på spillsider med italiensk eller europeisk lisens.
julian editorial

Julian

  • Redaktør

Les mer om de andre redaktørene våre her: Om oss