NÓS ❤ APOSTAS ESPORTIVAS

Beste Innskuddsbonus i Norge

Det er ikke akkurat en mangel på bonuser for deg som vil spille på en bookmaker, og her kan du lese om beste innskuddsbonus som finnes i dag. Det er viktige faktorer som for eksempel hvilken bookmaker man skal spille på, hva som er en god bonus og andre ting. Det er noe du kan få hjelp med her, for en god innskuddsbonus kan utgjøre en stor forskjell for deg når du spiller, og når du registrerer deg på en ny bookmaker.

Vi skal i all hovedsak snakke om innskuddsbonuser i denne artikkelen, og da er det som oftest snakk om velkomstbonuser. Men det er naturligvis ikke begrenset til bare det, da det finnes mange andre anledninger man kan få en innskuddsbonus på. Alt dette kan du regne med å vite mer om her hos oss, uansett om det er ditt første innskudd eller om du har foretatt innskudd et antall ganger. Husk også at selv om vi her snakker om innskuddsbonuser for betting, så finnes det også for online casino.

Er dette noe du har kjennskap til så er det perfekt, om ikke, ta en titt på vår artikkel for å få all hjelp du behøver med å få en så god bettingopplevelse som mulig. Og spiller du på en gamblingside så er du nødt til å bli kjent med bonuser, da det er noe av det mest populære som finnes der, og som du kan forvente å bli tilbudt ofte.

Her får du vite litt om bonuser generelt, og hva du bør anse for å være den beste innskuddsbonus.

Topp 3 bettingsider med Innskuddsbonus

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • Perfect Money Logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • Curacao Betting Licence

100 % bis zu

1.200 kr

Høydepunkter

 • 1200 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 94,60%
 • Har Cashout funksjon
 • Flott for fotball
 • Perfekt for livespill
 • Fin design og navigering
Betalingsmåter
 • visa logo
 • Mastercard Betalingsmetode
 • Neosurf Logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence

500 % bis zu

500 kr

Høydepunkter

 • 500 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 94,80%
 • iOS- og Android-app
 • Gratis livestreaming
 • Har Cashout funksjon
 • Perfekt for livespill
Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • Neosurf Logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence

100 % bis zu

1.000 kr

Høydepunkter

 • 1000 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 91,70%
 • iOS- og Android-app
 • Flott for fotball
 • Stort utvalg av spill
 • Fin design og navigering
innskuddsbonus banner
rinte forfatter
Forfatter
Sjekket av

Enrico

Dato

12.08.2023

Oppdatert

24.10.2023

Emne

Sportsbetting

Erfaring

Siden 2014

Noen av de beste bonusene for betting i Norge

Mye handler egentlig om hva du selv er ute etter. Det handler om å vite hva som finnes dog, og velkomstbonuser er utrolig populære. Det er de man får når man registrerer seg på en ny side for første gang. Da får du en innskuddsbonus, og den kan for eksempel være på 100 prosent opptil 1000 kr.

Det betyr at om du gjør ditt første innskudd på 1000 kr, så vil da operatøren gi deg 1000 kr til å spille for. Det innebærer at du får opptil 2000 kr å spille for. Så er det klart at det er vilkår knyttet til den bonusen, og da er det ikke bare bonusen, men også ditt innskudd. For eksempel så snakker man ofte om omsetningskrav, men regler og vilkår tilsier at du må omsette for totalsummen du spiller for, altså 2000 kr i dette tilfellet.

Det er noe som spillere uansett er klare til å akseptere, med mindre det er altfor høye krav, som gjør at du nesten i essens kaster bort dine egne penger. Det er vel noe man gjerne vil unngå å gjøre, derfor er det viktig å lese regler og vilkår, så du er oppdatert på alt slik.

Free bets

Dette er også en veldig populær bonus, og med den så betyr det at du ikke behøver å gjøre et innskudd. Du får altså bonusen uten innskudd, og da sier det seg selv at det er veldig populært blant spillere. Da er det også sånn at vilkår og betingelser er litt strengere enn om det er snakk om en vanlig velkomstbonus.

For ellers, om du vinner på innsatsen fra en free bet så har operatøren gitt deg gratis penger, og det er ikke noe de er fryktelig glade i å gjøre!

Andre bonuser

Velkomstbonus og free bets er kanskje de to mest populære bonusene, men det finnes andre også. Blant annet har man oddsboost, hvor man rett og slett får en bedre odds på spillingen. Du kan også få cashback, noe som er spesielt nyttig for deg når du taper. Da får du en viss prosent tilbake, som du da kan plassere som innsats igjen.

Det er også verdt å nevne reloadbonus, som er en slags innskuddsbonus, men fordelt over flere innskudd. Hvor stor bonus du får avhenger på hvor mange innskudd du har gjort over en gitt periode, og hvor store innskuddene har vært.

Hvordan du får innskuddsbonuser

Det er flere ulike måter å gjøre det på, og det avhenger på om du er allerede registrert på en side eller ikke. La oss ta en titt på de forskjellige måtene man får tilgang til innskuddsbonuser, som for eksempel velkomstbonus.

Du kan registrere deg

Den aller vanligste måten å få en innskuddsbonus er om du registrerer deg på en ny bookmaker. Da får du en eksklusiv bonus som er ment kun for nye norske spillere i Norge. Når det gjelder antall ganger du får en slik bonus, så er det bare for ditt første innskudd, om ikke noe annet står spesifisert.

Det innebærer at du altså må gjøre ditt første innskudd på siden, og deretter se på hvilke regler og vilkår de har. Se det an først og fremst om bonusen som blir tilbudt er fristende for deg eller ikke. Men om du for eksempel blir tilbudt 100 prosent bonus opptil 2000 kr så er det klart at det frister.

Da får du både dine egne penger å spille med, men også ekte penger fra operatøren selv. Totalt 4000 kroner i dette scenariet for å sette i gang spillingen hos en ny operatør er ikke til å kimse av. Og det er jo på en måte gratis penger. Spesielt om du uansett hadde planlagt å registrere deg på en ny side.

I de aller fleste tilfeller er det egentlig ingen grunn til å avslå en slik bonus. Det er bortimot ubegrenset hvor mye du kan vinne, og vilkårene hos de beste bookmakerne pleier også å være ganske rimelige. Og har bookmakeren et lavt omsetningskrav i stedet for høyere omsetningskrav så er det enda bedre.

En bonus for når du gjør et innskudd

Denne er også ganske vanlig, og blir tilbudt det som operatøren anser for å være lojale spillere. Da kan det hende at du får det samme tilbudet som du fikk når du registrerte deg for første gang.

Vilkårene pleier å være de samme, så den eneste forskjellen er egentlig bare det at du ikke trenger å registrere deg på en ny side for å få den.

Kjøp deg en bonus

Det er visse bookmakere som har butikker, eller noe lignende. Andre har kanskje et VIP-program, mens andre lar deg samle opp poeng som du da kan benytte for å kjøpe en bonus.

Innskuddsbonus slik den er fremstilt ovenfor kan være en slik du kan kjøpe, og det finnes det noe av på det norske markedet. Det er på en måte helt gratis, og poengene får du som en slags belønning for ditt spill hos den spesifikke operatøren.

Innskuddsbonus uten omsetningskrav

Dette er noe som blir tilbudt ganske sjeldent, men om du får en slik bonus får du sannsynligvis veldig lite penger å spille med. Med andre kan det nesten bli ansett som en liten prøvesmak på hva operatøren har å tilby deg. Når du skal finne de beste bookmakerne, så tilbyr de som oftest større bonuser, men da med omsetningskrav.

Du taper jo i teorien ingenting med å ta imot en innskuddsbonus uten omsetningskrav, men ikke regn med å vinne altfor mye med det heller. Når du får bonus du må omsette kan du vinne mer også!

Pass på eventuell bonuskode

Ofte er det sånn at mange bookmakere også krever at du skriver inn en bonuskode. Det kan hende at du ikke får bonuskoden direkte fra operatøren, men fra en annen kilde.

Den er gyldig å bruke, og du får ofte svært gode bonuser ut av det. Men da må du huske å aktivere koden, og hvordan du gjør det varierer fra operatør til operatør. Ta en nøye titt på bonusen slik at du vet hva du må gjøre.

Fordeler og ulemper ved velkomstbonus odds

Som ved alt annet i livet er det positive og negative aspekter også ved dette, men vi vil nok påstå at det er langt mer positivt å hente med en innskuddsbonus. Det er tross alt en bonus du ikke en gang er tvunget til å akseptere, om du ikke vil det. Og du får jo ekstra penger å spille med, som er ekte penger, i tillegg til dine egne. Det norske markedet er fullt av slike tilbud for norske spillere, og mange registrerer seg på flere forskjellige bookmakere for å få velkomstbonuser et antall ganger på samme tid!

Fordeler

 • Du får mer penger å spille med enn du opprinnelig hadde. En slik bonus er alltid attraktiv, og det føles nesten som en eksklusiv bonus også, da den kun er for nye kunder.
 • Det er som oftest ingen øvre grense på hvor mye du kan vinne. Du kan for eksempel vinne 10 000 kroner med hjelp av velkomstbonusen, og så lenge du klarer omsetningskravet så er det dine penger.
 • Det gir også en god introduksjon til selve operatøren du velger å registrere deg på. Da kan du se om det er en side for deg eller ikke, og om du er villig til å legge inn mer penger på den. Det er greit å se på ryktet og hva folk sier om bettingsiden før du bestemmer deg. Men det å spille selv er også veldig nyttig så klart
 • Det er rett og slett gøy! Det å ha flere tusen kroner å spille for er gøy, og er kanskje ikke noe som er særlig aktuelt for deg ved andre anledninger. Du risikerer mindre av dine egne penger når det er også bookmakeren som gir deg litt å spille med, og du kan rett og slett ha det gøy. Noe som tross alt er mye av poenget!

Ulemper

 • Omsetningskravene kan være ganske høye. Spesielt om det er snakk om en bookmaker som ikke er den beste. De er ikke like villige til å behandle kundene sine veldig godt, og kan derfor gjøre det vanskeligere, eller nesten umulig, å ta ut gevinster. Pass deg for det.
 • Det er i essens et lokketilbud. Poenget med en velkomstbonus, eller generelt sett en innskuddsbonus, er å lokke deg til siden deres. Det er klart, de tar en viss risiko ved å gjøre det, men formålet er at du skal bli på siden og fortsette å gjør et innskudd. Det er noe de fleste er klare over, men det er greit å bli minnet på det.
 • Det kan være begrenset hvor lenge bonusen er gyldig. Det kan for eksempel være at du må omsette bonusen innen en uke, eller enda kortere ved visse bookmakere. Det er ikke veldig lang tid, og om du ikke klarer det så forsvinner alt, både det du har satt inn selv, bonusen og eventuelle gevinster.
 • Begrensninger på hvor mye du kan ta ut. Det kan være at du får bonusen, men at det er satt grenser på uttaket. Enten at du for eksempel må ta ut mer enn du vil, eller at du ikke kan ta ut hele beløpet. Det er altså veldig viktig å lese gjennom vilkår og betingelser før du bestemmer deg for hva du vil gjøre.

Hva du bør vite før du tar i mot en innskuddsbonus

Det er på mange måter mye av det samme som vi har gått gjennom ovenfor, men det er veldig viktig å være bevisst på hvorfor man i det hele tatt blir tilbudt en innskuddsbonus. Og da særlig om det er snakk om velkomstbonuser. De gjør det ikke for å være snille med deg, og de forventer tvert i mot at du skal bli en fast kunde hos dem, mer eller mindre. Men om du vet om alle detaljene før du bestemmer deg, så er det i større grad du som har valget i dine hender. Da er det også lettere for deg å bestemme deg for hva som er gode bonuser, og hvor du foretrekker å spille hen.

Detaljer angående omsetningskravet

Omsetningskrav er et ord man ser ofte, og det er viktig å vite hva det er snakk om her. Et lavt omsetningskrav er alltids å foretrekke, men høyere omsetningskrav kan innebære at det ofte er snakk om større bonuser.

Men la oss si at du blir tilbudt en bonus på 100 prosent opptil 1000 kroner. Som nevnt ovenfor betyr det altså at du får totalt 2000 kr å spille for, ditt eget innskudd inkludert. Det er en voksen sum med penger å spille med, og så sier vi at du har vunnet litt også. Det som er interessant her er at omsetningskravet ikke snakker om selve summen du har vunnet, i de aller fleste tilfeller. Det er i stedet sånn at kravet gjelder pengene du har spilt for, altså de 2000 kronene.

Om omsetningskravet er på ganger 5, betyr det at du må spille for 10 000 kroner for å oppfylle kravet. Du må omsette en så høy sum altså, og når det kommer til betting er det også ofte krav på hvor lav oddsen kan være. Ofte er det vanlig med en odds på minst 2.0 for at spillet skal være gyldig mot kravet. Krav og vilkår for alle bonuser du er interessert i skal fortelle deg om dette, men det er greit å vite om på forhånd.

Det er også sånn at du kan ha en uke på deg, eller lenger tid, for å foreta en hel omsetning av pengene. Vi anbefaler sterkt at du tar en god titt å lese regler og vilkår slik at du er sikker på hva du vil gjøre. Er det for høyt omsetningskrav er det sannsynligvis sånn at bookmakeren ikke er veldig pålitelig, og da er det best å spille et annet sted.

Hvordan du kan få det meste ut av din bonus

Når man først får en bonus så er det greit å få det meste ut av den. Det er jo greit å kunne vinne litt penger, når man har ekstra penger å spille for. Her har vi noen raske tips for deg som lurer!

Krev maks bonus Om du blir tilbudt en bonus på 100 prosent opp til 2000 kroner er det å anbefale at du setter inn 2000 kroner. Da får du totalt 4000 å spille for, og enda større sjanser til å vinne. Det er klart, da blir omsetningskravet høyere, men belønningen desto bedre.
Les gjennom vilkårene Dette er kanskje noe som sier seg selv. Men du bør være oppdatert på hva slags vilkår du har, og hva som forventes av deg. Kanskje har du omsetningskrav på ganger 8 og bare 7 dager på deg. Det er viktig å vite før du setter i gang!
Spill på det trygge Om du virkelig vil vinne, så anbefales det at du spiller på sporter og kamper du kjenner. Da er det mer sannsynlig at du “vet” hva som skjer, og har større potensiale til å vinne på den måten.
Unngå dårlige bonuser En dårlig bonus kan defineres for å ha for høye omsetningskrav, urimelig frist eller lav sum. Det er like greit å unngå det først som sist, da sannsynligheten for at du faktisk vinner blir mindre med slike bonuser.

FAQ

Svar: Jepp, det kan man. Det er noe vi har snakket om oppe i teksten, og da er det ikke en velkomstbonus, men en vanlig innskuddsbonus altså. En svært populær en for øvrig.

Svar: De aller fleste har det, om enn bare fordi det er noe kunder krever. Det er dog tegn på at visse operatører velger å gjøre det litt annerledes, men du finner nok velkomstbonus de aller fleste steder.

Svar: Etter vår mening så bør du det, så lenge du stoler på siden. Det er ingenting galt med en velkomstbonus, og du får altså bare mer penger å spille for, noe som tross alt er bare positivt. Risikoen ved det er at omsetningskravet kan være for høyt, men det er noe du uansett kan lese om på forhånd for å unngå overraskelser.

Svar: Det avhenger helt på operatøren, men vi har sett bookmakere tilby 2000 kroner for velkomstbonus odds, eller for en vanlig innskuddsbonus. Så det er mye penger å hente sånn sett.

Svar: Vel, det gjør du hos oss. Vi oppdaterer våre lister og anbefalinger hele tiden, slik at du kan være konstant oppdatert på de beste innskuddsbonusene og hvor du kan hente dem. Det er noe som er viktig for oss, og du kan stole på at du får best mulig informasjon fra oss også, hele tiden.

Svar: Ja, det skal ikke være et problem. Før så ble PC-spill prioritert, men nå har du som oftest mulig til å spille på alle plattformer med en konto. Vil du omsette bonusen din mens du sitter på bussen? Det kan du!

Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]