Skip to main content

Zulabet bonuskode og anmeldelse

Bonus

2000 kr

Bonuskode

Ikke Obligatorisk

Innskudd

100 €
+

Bonus

2000 kr
=

Kreditt

4000 kr

Forhold

 • Innskudd: 200 kr
 • Bonus in %: 100%
 • Minsteodds: 1,50
 • Umsetzung: 5x
 • Zeitliche Frist: 30 Tage
Innskuddstyper
 • bank-ueberweisung
 • mastercard
 • neteller
 • paysafecard
Test nå

Zulabet betting er en av de nyeste bookmakerne på markedet, og i vår anmeldelse skal vi se på alt du behøver å vite. Det gjelder eventuell bonuskode hos Zulabet, hvordan du får bonus, lisens, utvalg av spill og mye annet. Eid og drevet av Maltix LTD., Zulabet har gjort et stort inntrykk på kort tid, og en du bør bli kjent med!

💻 Hjemmeside:www.zulabet.com/no/
🏢 Selskap:Maltix Limited
🌎 Sted:Malta
📅 Opprinnelse:Siden 2019
🎁 Bonus:2000 kr
🔒 Lisens:MGA

Prøve resultater: 94/100

Innholdsfortegnelse

💰 » Zulabet velkomstbonus💳 » Betalingsmetoder
🎁 » Zulabet bonuskode » Betting marked
🔍 » Bonusbetingelser 📊 » Zulabet Odds
Prøve resultater🏆 Anmeldelse: 92 / 100

Zulabet betting bonus i detalj

zulabet logoNår du spiller på norske bettingsider så har norske spillere høye krav. Det vet Zulabet mye om, derfor tilbyr de deg en 100 bonus opp til 2000 kroner på ditt første innskudd for betting. De har også en casino bonus opptil 5000 kr og 200 free spins. Du må velge en av disse.

Maks. bonusinnsats:2000 kr
Bonustype:Velkomstbonus
Bonusprosent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd200 kr
Minsteodds:1,50
Omsetningskrav:5 x
Gyldighet:30 dager
Innskuddsmetode:Alle tilgjengelige utenom Skrill og Neteller

Når det gjelder bettingbonusen er den smidig og enkel å få tak i, og du må gjøre et innskudd på minst 200 kroner for å få tilgang til den. Det er jo ganske standard, og vil ikke utgjøre et problem for noen. Det meste du kan få ut av bonusen er 2000 kroner, naturlig nok. men det å få totalt 4000 kroner å spille for er ikke å kimse av.

zulabet bonuskode

Gjeldende Zulabet bonuskode for nye kunder.

Spesielt når du også får vite at du har et omsetningskrav på kun x5, og at minsteoddsen ligger på 1.50. Det er noe vi liker godt, og noe som vi også regner med at spillere i dag er glade for. Du har 30 dager på deg til å oppfylle alle krav og vilkår som operatøren har, noe vi føler er mer enn god nok tid til å ordne med alt.

Zulabet betting fordeler og ulemper

Da dette er en ganske ny bookmaker er det klart at ikke alt er perfekt enda. Derfor kan det være både fordeler og ulemper ved å spille der. La oss se nærmere på dem her.

 • Uttak behandles innen 24 timer
 • Svært enkelt å navigere
 • Veldig fin velkomstbonus
 • Fungerer godt på telefon

 • Har ingen live stream for betting
 • Kan ikke satse mye med bonuspengene

Bonuskode Zulabet mai 2023

Selv om vår Zulabet anmeldelse i stor grad handler om bonuskoder, er det ingen du må bruke for å få velkomstbonusen, ei heller noen av de andre bonusene. Det gjelder alle slags type bonuser, cashback, reload bonus, free spins og annet.
Dog kan vi hjelpe deg med å finne Zulabet bonuskode, slik at du kan få noe som mange andre spillere ikke har. Og det i seg selv er jo noe å bli glad for. Da blir det ikke minst større sjanser for gevinster!

Aktivering av Zulabet velkomstbonus

Det å sette i gang med spill hos Zulabet fungerer veldig fint. Selve registreringsprosessen er smidig, og er ikke noe utenom det vanlige. Men les gjerne vår guide for å å å litt mer informasjon rundt dette!

 1. Når du vil ha Zulabet sin oddsbonus må du først registrere deg altså. Klikk på «Registrering».
 2. Allerede her kan du velge din velkomstbonus, eller skrive inn bonuskode dersom du har det.
 3. Deretter handler det om å fylle inn personlig informasjon, som navn, e-post, adresse og lignende.
 4. Da er du faktisk klar, og kan foreta ditt første innskudd. Ta en titt på bonusvilkårene for nye spillere, og sett i gang!

Bonusbetingelser for Zulabet bonuskode

Det er ingen bonuskode som sådan, men det er en flott velkomstbonus hos Zulabet, som vi gjerne vil fortelle deg litt mer om her. Få med deg alle de små detaljene før du setter i gang med spillingen.

Innskudd

Det laveste kvalifiserende innskuddet er på 200 kroner, mens det meste du kan sette inn for bonussummen er 2000 kroner. Du kan altså få totalt 4000 kroner å spille for, om du gjør det meste ut av bonusen.

Bonuskode

Det er ingen bonuskode for velkomstbonusen. Det betyr at du bare kan velge bonusen når du registrerer deg. Dersom du har spørsmål anbefaler vi deg å ta kontakt med kundeservice for å få hjelp.

Tilgjengelige spill

Det er ingen sporter, marked eller kamper som er forbudte å spille på for bonusen. Det eneste du ikke kan gjøre er å benytte deg av cash out eller systemspill. Totalt sett føles det ganske rettferdig.

Omsetningskrav

Når du skal omsette denne bonusen vil du se at den har et omsetningskrav på x5. Det er noe vi føler er akseptabelt, og gir deg i hvert fall en rimelig sjanse til å lykkes med omsetningen. Det er mer enn hva vi kan si om andre bookmakere.

Minimum odds

Den laveste kvalifiserende oddsen for omsetning er 1.50. Igjen, det er noe vi ikke har et problem med i det hele tatt, og med et stort utvalg av kamper og marked med en slik odds, er det mye å spille på!

Utløpsdato

Du må oppfylle alle krav rundt bonusen innen 30 dager. Det betyr at du har god tid på deg, men det er viktig å være obs på. Etter 30 dager faller bonusen bort, og alle eventuelle gevinster du har fått teller ikke mer.

Andre ting å vite om Zulabet sports betting

Når vi utfører anmeldelser av norske bettingsider er det mange forskjellige ting å se på. En av de viktigste aspektene er for eksempel det at operatøren må være trygg og ha en god lisens. Det er også viktig at utvalget av sport er bra, og at det er en god variasjon.
Så er det klart, vi vil bli behandlet rettferdig, med god kundeservice, og fine betalingsmuligheter. Alt det skal vi se på i vår Zulabet anmeldelse, slik at du kan få den beste og tydeligste informasjonen mulig.

Innskudd og uttak hos Zulabet

Det første å vite om er betalingsmetodene, og de er gode hos Zulabet, om enn ikke spektakulære. Når det gjelder innskudd så er det meste du kan sette inn 50 000 kroner per overføring. Det er gratis uansett hvilken metode du velger, noe vi vet mange liker. Innskuddsmetodene er:

BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
Mastercard100 kr -
50.000 kr
Umiddelbar500 kr -
70.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
VISA100 kr -
50.000 kr
Umiddelbar500 kr -
70.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
Paysafecard100 kr -
50.000 kr
Umiddelbar500 kr -
70.000 kr
1 dagIngen
Astropay100 kr -
50.000 kr
Umiddelbar500 kr -
70.000 kr
1 dagIngen
Skrill100 kr -
50.000 kr
Umiddelbar500 kr -
70.000 kr
1 dagIngen
Bank Wire100 kr -
50.000 kr
Umiddelbar500 kr -
70.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
Neteller100 kr -
50.000 kr
Umiddelbar500 kr -
70.000 kr
1 dagIngen

Gjeldende uttak er grensen 500 kr per overføring, og per dag. 70 000 kr er grensen per måned. Alle uttak er gratis. Uttaksmetodene er som følger:

 • Astropay
 • Paysafecard
 • eZeeWallet
 • Bankoverføring
 • Kredittkort
 • Neteller
 • Skrill

Tid på transaksjoner

Alle innskudd hos Zulabet er umiddelbare, noe som er standard. Når det kommer til uttak er det en behandlingstid på opp til 5 dager. Det kan gå mye fortere, men det er greit å vite om.

Sport og betting marked

Uansett om du vil satse på vanlig betting, live odds eller virtuell sport, så har Zulabet alt du er ute etter. Variasjonen i sportsutvalget er svært bra, hvor det er dybde i sportene, og ikke minst i de ulike ligaene og konkurransene. Det er ikke bare Champions League det handler om, for å si det sånn.


Fotball
🏀
Basketball
🎾
Tennis
🏐
Volleyball
🏈
Fotball
🏒
Ishockey
🎮
eSports
🏎
Motor

Alpint
🏓
Bordtennis
🎯
Dart
🤾‍♂
Håndball
🎱
Snooker
🥌
Curling
27+

Noe av det kan man også se reflektert i bettingmarkedene for fotball. Alle vet jo at det er det mest populære, men Zulabet har gjort en god jobb her. Det er hundrevis av marked, for stort sett alle fotballkamper.

Oddsen hos Zulabet

Den rett og slett konkurransedyktig, og du vil ikke føle at du mangler noe når du spiller der. De har gjort det enkelt og oversiktlig med alt som tilbys, og det er gode odds uansett hva du spiller på, også på live betting.

🇩🇪 BuLi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
Zulabet Logo95,1%95,2%95,0%94,9%95,2%
Comeon Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Mobilebet Logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%

VI har sammenlignet det litt med andre operatører, og det Zulabet tilbyr står ikke tilbake for noe av det konkurrentene gjør


Layouten hos Zulabet sportsbook

Det er viktig at en bettingside ikke roter for mye når det gjelder designet og oversiktligheten. Det har heldigvis Zulabet unngått, hvor det er utrolig lett å finne informasjon, registrere seg og generelt finne ut av ting.

Zulabet website

Hjemmesiden til Zulabet.

Zulabet App

Det å spille på telefon er noe som flere og flere foretrekker, og Zulabet skuffer ikke. Det er ikke en app tilgjengelig, men du kan spille på nettleseren til telefonen din, både på iOS og på Android. Da får du den samme høye kvaliteten vi har pratet om her for PC. Det betyr god bonus, flott utvalg av spill, og ikke minst trygghet.

📱 Android📱 iOS💻 Mobile
Nei ❌Nei ❌Ja ✅

Du kan overføre og fortsette spillingen fra enhet til enhet, på en og samme konto også.


Kundeservice

For de anledningene du behøver hjelp så finnes det en døgnåpen live chat hos Zulabet. Du kan også få hjelp via e-post, men vi vet at de aller fleste foretrekker live chat. Det er ikke hjelp tilgjengelig på norsk, men alle kan jo engelsk, og de er raske og kunnskapsrike.

📞 Hotline+47 80024919
📩 E-Mailsupport@zulabet.com
💬 ChatJa ✅
📋 FAQJa ✅

Vi oppfordrer deg til å utforske operatørens egne FAQ, og det er ellers mye informasjon å finne på siden.


Sikkerhet og lisens

Zulabet får sin lisens fra Malta Gaming Authority, en av de aller beste lisensutstederne i bransjen, og en som man virkelig føler at man kan stole på. De stiller strenge krav til enhver operatør, også til Zulabet.

LisensSikkerhet
Malta (MGA) LisensMGA LisensSSL-kryptering
BeGambleAware
Gamcare
ISO-sertifisert
COMODO

Når det kommer til sikkerhet bruker operatøren den seneste SSL-krypteringsteknologien, som også har blitt standard i bransjen. Zulabet er også bevist rettferdig via eCOGRA-sertifikatet de har.

Konklusjon – Bonuskode Zulabet Norge

Konklusjon iconVi kan like godt si det med en gang, vi har ingenting negativt å påpeke om Zulabet bettingside. Det er en fin velkomstbonus, godt utvalg av spill, og ikke minst en trygghet i spillingen via lisensen fra Malta. Det at det er en ny operatør gjør det bare enda mer imponerende, og en som man kan ha store forhåpninger om i fremtiden også.

Uansett om du er ute etter en ny norsk bettingside eller ei, så bør du gi Zulabet en sjanse!

FAQ Zulabet

Ja, det er det. Den ligger på 100% opp til 2000 kroner. Og med gode vilkår i tillegg utgjør det en ganske god bonus.
Den bruker du når du registrerer deg. Om du allerede er en spiller hos Zulabet så anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice for hjelp.
Nei det kan du ikke. Bonuskoder er begrenset til kun en gang, og selv om du prøver å bruke den igjen, så vil ikke det hjelpe!
Det kan vi ikke si sikkert. Det er dog noe som forandres fra tid til tid, og du kan stole på at vi kommer til å holde deg oppdatert når det skjer.
Ja, det gjør det. Du kan få cashback, reload bonus, free spins og mye annet hos Zulabet. Dette er noe de har prioritert!


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]