Skip to main content

Campobet bonuskode og anmeldelse

Bonus

2000 kr

Bonuskode

Ikke Obligatorisk

Innskudd

100 €
+

Bonus

2000 kr
=

Kreditt

4000 kr

Forhold

 • Innskudd: 200 kr
 • Bonus in %: 100%
 • Minsteodds: 1,50
 • Umsetzung: 5x
 • Zeitliche Frist: 30 Tage
Innskuddstyper
 • bank-ueberweisung
 • mastercard
 • neteller
 • paysafecard
Test nå

Her i vår Campobet anmeldelse skal du få vite alt du trenger om denne operatøren, bonusene og alt det som er interessant. Med lisens fra Malta Gaming Authority er du sikker og trygg, og siden er eid og drevet av Maltix LTD., som driver flere andre gode betttingsider.

Les vår anmeldelse av Campobet her, så skal vi hjelpe deg med alt du behøver!

💻 Hjemmeside:www.campobet.com/no
🏢 Selskap:Maltix Limited
🌎 Sted:Malta
📅 Opprinnelse:Siden 2004
🎁 Bonus:2000 kr
🔒 Lisens:MGA
Prøve resultater: 94/100

Innholdsfortegnelse

💰 » Campobet velkomstbonus💳 » Betalingsmetoder
🎁 » Campobet bonuskode » Betting marked
🔍 » Bonusbetingelser 📊 » Campobet Odds
Prøve resultater🏆 Anmeldelse: 94 / 100

Campobet betting bonus i detalj

Campobet LogoNår du er ute etter oddsbonuser er det klart at du vil ha den beste avtalen som sådan. og det er noe føler at man kan finne godt hos Campobet sportsbook. Bonusen for det første innskuddet du gjør er fint, og tilbyr deg mye bra å spille på.

Maks. bonusinnsats:2000 kr
Bonustype:Velkomstbonus
Bonusprosent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd200 kr
Minsteodds:1,50
Omsetningskrav:5 x
Gyldighet:30 dager
Innskuddsmetode:Alle tilgjengelige utenom Skrill og Neteller

Du får en 100% bonus opp til 2000 kroner for betting hos Campobet, noe vi synes er greit. Det er en fin velkomst, og det er i tillegg gode vilkår for å gjøre spillingen bedre. Det er verdt å vite at Campobet også har en casino bonus for spillere, som ligger på 100 bonus opp til 5000 kr i tillegg til 200 free spins. Du kan dog bare velge en av disse.

campobet bonuskode

Gjeldende Campobet bonuskode for nye kunder.

Når du har registrert deg hos operatøren er det laveste kvalifiserende innskuddet 200 kroner, og du får altså like mye som du setter inn, opp til 2000 kroner. Omsetningskravet ligger på x5, og minsteoddsen på spill er på 1.50. Alt i alt er dette gode vilkår for norske bettingsider, og du har 30 dager på deg. Det liker vi også!

Campobet betting fordeler og ulemper

Når vi skriver slike anmeldelser av Spillselskaper er det alltid fordeler og ulemper ved dem. Her skal vi ta en litt nærmere titt på akkurat det.

 • Høye uttaksgrenser
 • Flott velkomstbonus
 • Dusin sporter og tusenvis av kamper
 • Funker bra på telefon

 • Uttak behandles ikke i helger
 • Litt ubalansert gjeldende betalingsmetodene

Bonuskode Campobet mai 2023

Når du registrer deg hos Campobet bettingside vil du se at de ikke har en bonuskode. Bonusene som du kan kreve får du kreditert direkte til kontoen din etter innskudd, eller så må du ta kontakt med kundeservice. Det er ingenting i veien med det, da du kan komme fort i gang med spillingen din, uten at du behøver å gjøre noe ytterligere for å få bonusen.

Hos Oddsbonuser360 kan vi dog hjelpe deg med å finne bonuskoder for Campobet, det kan du stole på!

Aktivering av Campobet velkomstbonus

Det å registrere seg skal være en rask prosess hos enhver bettingside, og det er heldigvis tilgjengelig her. På få steg har du registrert deg, og er i gang med spillingen!

 1. Klikk på Registrering på siden til Campobet.
 2. Fyll inn informasjonen påkrevd, deriblant navn, adresse og alt det lignende.
 3. Dersom du har en bonuskode fra Campobet kan du bruke den her.
 4. Det er alt du behøver å gjøre, og da kan du foreta ditt første innskudd
 5. Du vil umiddelbart bli ført til innskuddssiden. Dersom du ikke velger bonusen du vil ha når du registrerer deg må du ta kontakt med kundeservice.

Bonusbetingelser for Campobet bonuskode

Det er viktig å ha detaljene rundt en bonus som dette før du setter i gang. Campobet tilbyr heldigvis gode vilkår over hele linja, og du kan spille enkelt og uten større bekymringer. Det er definitivt ikke tilfellet med alle oddsbonuser hos andre bookmakere.

Innskudd

Du må gjøre et innskudd på minst 200 kr for å aktivere velkomstbonusen. Det meste du kan sette inn er 2000 kroner, og da får du den summen i bonus også. Ganske enkelt og forståelig med andre ord.

Bonuskode

Det er ingen bonuskode når det gjelder aktiviseringen av velkomstbonus. Det er like godt, og du får fort satt i gang med bonusomsetningen og alt det andre som er gøy!

Tilgjengelige spill

Du kan spille på alle kamper, sporter og marked som Campobet tilbyr for omsetningen. Ingenting er forbudt som sådan, men du kan ikke bruke cash out eller spille systemspill. Noe mange nok ville sagt er forståelig.

Omsetningskrav

Det er et omsetningskrav på x5 for denne bonusen. Det vil de fleste spillere finne akseptabelt, og overkommelig ikke minst. Kombinert med et godt utvalg av kamper og marked, så kommer du til å ha det gøy.

Minimum odds

Den laveste kvalifiserende oddsen du kan spille med for omsetning ligger på 1.50. Vi føler det er mer enn godt nok, og det er lett for spillere å finne en slik odds. Det er i hvert fall noe som gjør det veldig mye lettere med omsetningen.

Utløpsdato

Du har 30 dager på deg til å oppfylle alle krav og vilkår som operatøren gir deg. Det føler vi er mer enn nok, og det finnes bettingsider som har langt verre vilkår, det kan vi garantere deg!

Andre ting å vite om Campobet sports betting

Når vi har vår Campobet anmeldelse er det mer enn bare bonuser og bonuskode det er verdt å vite om. Nedenfor vil vi fortelle deg andre, relevante, aspekter av denne operatøren. Det inkluderer mengden av sporter, kundeservice, betalingsmetoder og mye annet. Alt dette er verdt å vite om for spillere i dag, slik at du kan sette i gang med sport betting på best mulig måte hos Campobet.

Innskudd og uttak hos Campobet

En av de viktigste tingene er betalingsmetoder og hos Campobet får man mye bra. Når det gjelder innskudd kan du blant annet bruke:

BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
Mastercard100 kr -
30.000 kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
VISA100 kr -
30.000 kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
Paysafecard100 kr -
30.000 kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
1 dagIngen
AstroPay100 kr -
50.000 kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
1 dagIngen
Neteller100 kr -
30.000 kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
1 dagIngen
Bank Wire100 kr -
30.000 kr
Umiddelbar100 kr -
50.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
Skrill100 kr -
30.000 kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
1 dagIngen
EcoPayz100 kr -
30.000 kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
1 dagIngen

Det er en god blanding av bankkort, forhåndsbetalte kort og e-lommebøker. Det er gratis å gjøre innskudd, og det meste du kan sette inn er 50 000 kr, via Astropay. Når det gjelder uttak har du:

 • eZeewallet
 • Kredittkort
 • Astropay
 • Mifinity
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Bankoverføring

Litt færre alternativ, men fortsatt ganske bra. Det er igjen gratis med uttak, og det meste du kan ta ut er via bankoverføring, igjen 50 000 kroner.

Tid på overføringer

Alle innskudd til Campobet er umiddelbare, og du kan spille med en gang hos Campobet. For uttak er det litt annerledes. Uttak prosesseres ikke i helgene, og det kan ellers ta opp til 72 timer før pengene utbetales. Deretter er det opp til deg hvilken metode du velger.

Sport og betting marked

Når du har registrert deg og tar en titt på utvalget av sport hos campobet, så vil du bli glad. De har sporter, events, politikk og mye annet du kan satse på. Det er både tradisjonelle sporter som fotball, basketball og mye annet, men også moderne varianter, derav eSport og Virtuell Sport, blant annet. I tillegg har man live odds for å gjøre utvalget enda bedre.


Fotball
🏀
Basketball
🎾
Tennis
🏐
Volleyball
🏈
Fotball
🏒
Ishockey
🎮
eSports
🏎
Motor

Alpint
🏓
Bordtennis
🎯
Dart
🤾‍♂
Håndball
🎱
Snooker
🥌
Curling
22+

Tar du deretter en titt på markedet for fotball for eksempel, så vil du finne at det er gode marked å bruke oddsbonuser på. Bortimot alt som skjer på en fotballbane kan spilles på, og den variasjonen er en nøkkel hos operatøren!


Oddsen hos Campobet

En styrke av operatøren er at de har gode odds på det du kan spille på. Det gjelder uansett hva slags marked, sporter eller live odds du vil satse på. Du har konkurransedyktig odds hos Campobet, noe vi føler naturlig nok at er veldig viktig.

🇩🇪 BuLi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
Campobet Logo95,2%95,4%95,2%95,1%95,4%
Comeon Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Mobilebet Logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%

Variasjonen er igjen en styrke, så både nye spillere, og etablerte spillere, har noe gode sjanser når de skal spille hos Campobet!


Layouten hos Campobet sportsbook

All informasjon vi har funnet på siden har vært smidig og enkelt, og har ikke krevd mye arbeid. Alt er tydelig for alle å finne selv dersom man skulle ønske det, enten det er lisens, utvalg av spill, vilkår for bonuser eller annet.

campobet website

Hjemmesiden til Campobet.

Det er noe vi liker godt, og det tyder på en operatør som har tillit til det den driver med, og hvordan den opererer. Du Informasjonen om betting lignende er veldig lett tilgjengelig, og registreringen tar et minutt å fullføre.


Campobet App

Når du vil spille på telefon så har du ingen app som sådan. I stedet kan du spille direkte på nettleseren på telefonen din, uansett om du har iOS eller Android. Det fine er at du uansett får en svært god opplevelse, hvor det er brukeroptimalisert, god navigering, og flott design.

📱 Android📱 iOS💻 Mobile
Nei ❌Nei ❌Ja ✅

Det at det fungerer like bra på telefon som det gjør på PC er viktig for oss, og det er tilfellet hos Campobet. Du kan spille på en og samme konto, og omsette kampanjer både på telefon og andre tilgjengelige enheter.


Kundeservice

For de anledningene du behøver hjelp så er det tilgjengelig 24 timer i døgnet, alle dager i året. Uansett når du behøver hjelp, så får du det, og det er raskt og smidig uten større problemer. De er kunnskapsrike og ikke minst har de lyst til å hjelpe deg. Du kan ta kontakt via live chat, e post og telefon.

📞 HotlineNei ❌
📩 E-Mailsupport@campobet.com
💬 ChatJa ✅
📋 FAQJa ✅

Hjelpen er ikke på norsk, men det er heller ikke noe de fleste av oss forventer.


Sikkerhet og lisens

Campobet har kanskje den beste lisensen det er mulig å få, da den er fra Malta Gaming Authority. Det er en du kan stole på, og som gjør at dette er en fullt regulert og lisensiert bookmaker. Det er ikke alle norske bettingsider som har en slik lisens, og da Campobet har det, er det definitivt en stor fordel.

LisensSikkerhet
Malta (MGA) LisensMGA LisensSSL-kryptering
BeGambleAware
ISO-sertifisert
COMODO

Det gjør blant annet at sikkerheten er veldig god, med den seneste SSL-krypteringsteknologien, som også har blitt verifisert av COMODO. Du kan spille hos Campobet helt uten bekymringer for noe som helst.

Konklusjon – Bonuskode Campobet Norge

Konklusjon iconSannsynligvis har du forstått det hittil i vår Campobet anmeldelse, men det er mye vi liker. Alt fra lisensen, til den fine velkomstbonusen gjør dette en side vi kan anbefale til alle. Det er en trygghet og en fin atmosfære og når du i tillegg får en fin oddsbonus blir det jo et ganske enkelt valg!

Spill hos Campobet i dag, det er ikke noe du kommer til å angre på, og dra nytte av den flotte Campobet velkomstbonus!

FAQ Campobet

Ja, det er noe vi har forklart mye om ovenfor. Du får tilgang til velkomstbonusen når du registrerer deg, og etter at du har gjort ditt første innskudd.
Dersom du har en Campobet bonuskode kan du bruke den når er i gang med registreringsprosessen. Ellers anbefaler vi deg å ta kontakt med kundeservice som kan hjelpe!
Nei, det kan du ikke. En bonus hos Campobet kan kun brukes en gang når den tilbys, og det gjelder også for bonuskoder.
Det kan variere kraftig, og det er noe vi kommer til å fortelle deg om når den tid kommer. Det er vanskelig å vite på forhånd hva som vil skje.
Ja, Campobet har reload bonus, cashback, free spins og mye annet som du kan se frem til. Det handler ikke bare om velkomstbonus hos denne operatøren altså.


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]