Skip to main content

Bettingsider med MiFinity

Om du trenger en ny måte å gjøre innskudd og uttak på bettingsider, så er MiFinity et svært godt alternativ. En grunn til det er at det er mange bettingsider med mifinity, noe som gjør det lettere for norske spillere. Men les gjerne videre her, så skal vi fortelle deg alt du behøver å vite!

Beste bookmakere som godtar MiFinity

 • Bonus

  500 kr

  Forhold

  8x | 2 | 30 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk
 • Bonus

  2000 kr

  Forhold

  5x | 1,50 | 30 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk
 • Bonus

  600 kr

  Forhold

  8x | 1,75 | 30 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk
 • Bonus

  2000 kr

  Forhold

  5x | 2,00 | 30 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk
 • Bonus

  2000 kr

  Forhold

  5x | 1,50 | 30 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk

bettingsider med mifinity banner

Innholdsfortegnelse

» Bettingsider med MiFinity» Tid for innskudd
💳 » Innskudd med MiFinity🪙 » Finnes det gebyr?
💵 » Uttak med MiFinity🎁 » Bonus med MiFinity
🔎 » Grenser på innskudd🏆 » Beste alternativet

Spillselskaper med MiFinity i Norge

mifinity logoTiden er forbi hvor du kun hadde kort som alternativ på bettingsider. I dag har man blant annet e lommebøker som man kan benytte seg av, hvor MiFinity er en av dem. E wallets generelt er noe som har stadig flere brukere, og det er det gode grunner til.

Dette er en metode som er trygg å bruke, og som er veldig enkel å sette inn penger med. I tillegg er den fullt lovlig i Norge, noe vi ikke har veldig mange av på det norske markedet! Den er enkel å bruke, og bli kjent med, og du kan bare registrere deg og få Mifinity konto uten problemer. Da får du nok en fin betalingsmetode på nye bettingsider, noe som er gull verdt for norske spillere.

I tabellen ovenfor har du en liste over de beste bookmakerne som tilbyr MiFinity, og hvilke som kan føles best for deg å bruke. Og nedenfor har vi en rask liste med fordeler og ulemper om du velger å bruke MiFinity.

 • Tilgjengelig på mange bettingsider
 • Svært trygt å bruke mifinity
 • Flere måter å bruke MiFinity på
 • Fungerer godt på mobil

 • Kan koste om du bruker for annen handel
 • Kan være litt for lave grenser for transaksjoner


Innskudd med MiFinity – instruksjoner

Først og fremst må du finne gode bettingsider som tilbyr Mifinity som alternativ. Men det er en rask og enkel prosess, som de aller fleste vil raskt få oversikt på.

 1. Registrer deg hos Mifinity, og pass på at du har en aktivert Mifinity konto.
 2. Finn en bettingside som tilbyr denne e lommeboken for innskudd og uttak.
 3. Registrer deg, les gjennom vilkårene og gå til innskuddssiden.
 4. Der velger du MiFinity og skriver inn informasjonen som kreves.
 5. Skriv hvor mye du vil sette inn, og du er ferdig! Det er svært enkelt altså!


Uttak med MiFinity – instruksjoner

Det å gjøre uttak med denne metoden er bortimot like enkelt som innskudd. Den skal jo være enkel å bruke, og det er tydelig at de har jobbet mye med å gi deg en smidig brukeropplevelse.

 1. Gå til uttaksseksjonen på bettingsiden du spiller på.
 2. Klikk på MiFinity.
 3. Velg deretter summen på ditt uttak, og se an grensene.
 4. Husk å kontrollere at alle vilkår for bonuser og lignende er oppfyllt.
 5. Skriv inn dine MiFinity-opplysninger, og du er ferdig!

Generelle innskudd og uttaksgrenser

Grensene på hvor mye en kan sette inn varierer kraftig avhengig av hvor du spiller. Det kan være at grensen ligger på 10 000 kroner hos en respektabel bettingside, mens andre har mye høyere. Fra 10 000 – 25 000 kroner, pleier grensen å være.

For uttak er den enda lavere, hvor du også må huske å verifisere kontoen din før du foretar et uttak. De fleste bettingsider tilbyr rundt 10 000 kroner for hvert uttak, men det kan variere. Igjen oppfordrer vi å se nærmere hos hver enkelt operatør du vil spille på.

Behandlingstider for innskudd og uttak

Når du gjør et innskudd med MiFinity kan du forvente å få pengene med en gang. Det å overføre penger inn til en bettingside er ikke er et problem i det hele tatt, uansett om du bruker e lommebøker, Visa kort eller krypto.

«Problemet» er når du skal ta ut penger, hvor bettingsider gjerne vil bruke flere dager på å behandle din forespørsel. Det kan ta en time, men det kan også ta fem arbeidsdager. Da gjelder det bare å smøre seg med tålmodighet. Heldigvis er Mifinity selv rask til å godkjenne innskudd til den via de fleste spillselskaper.

Er det gebyr for innskudd og uttak?

Dette med gebyr og avgifter er alltid litt vanskelig, da både utenlandske bettingsider kan ta gebyr, men det kan også en betalingsmetode som MiFinity. For en tydeligere oversikt over hva Mifinity tar så bør du se nærmere hos deres egne hjemmeside. Der finner du informasjonen du behøver, for det avhenger litt av måte du setter inn penger på også.

Så kan det også være at flere bettingsider også tar gebyr for denne e lommeboken, men det er noe vi uansett forteller deg om i våre anmeldelser.

Bonus med MiFinity på bettingsider?

JJa, det er fullt mulig å få bonus når du spiller med MiFinity. Husk dog at vilkår for alle bonuser er tydelig presenterte og vi anbefaler deg å lese nøye gjennom alt så du har oversikt. Det bør ikke et være et problem å benytte seg av MiFinity, men det er greit å vite om på forhånd uansett.

Vi forteller for øvrig om det i våre anmeldelser, så du behøver ikke å bekymre deg altfor mye!

Er MiFinity en trygg betalingsmetode?

Ja, det er en av de tryggeste. De tilbyr den seneste teknologien for din sikkerhet og fungerer veldig godt med moderne norske bettingsider. Du kan bruke appen dersom du vil det, og da har du full kontroll på alt og dine overføringer.

Det er en god grunn til at MiFinity har blitt så populært så raskt, og norske spillere ville aldri brukt metoden dersom den ikke var trygg. Da har man andre alternativ, som Visa eller Mastercard, eller bankoverføring for den del.

Hvilke andre betalingsmetoder er tilgjengelige?

Det er flere andre tilgjengelige betalingsmetoder i Norge, og de aller fleste av dem har du nok hørt om allerede. Det handler om å ha et godt utvalg av andre betalingsmetoder slik at du kan velge fritt. Med andre ord akkurat slik man har det med:

Konklusjon – Anbefaler vi MiFinity?

Konklusjon iconJa, det gjør vi så absolutt. En av grunnene til det er at det rett og slett er en veldig god metode som du kan bruke helt uten å bekymre deg. Den tilbyr alt det en moderne metode bør gjøre, og den er i tillegg tilgjengelig på veldig mange sider som tilbyr betting. Det er en veldig god kombinasjon, spesielt for norske spillere som sliter med å finne et godt alternativ!

Utover det har heller ikke betalingsmetoden noen store mangler som overbeviser oss om at at du ikke bør benytte deg av den heller. Så gi den en sjanse om du ikke har gjort det allerede. Det vil du nok ikke angre på!

FAQ

Det er det mange som gjør. Vi har flere gode eksempler på dem ovenfor hvor vi anbefaler en rekke gode operatører. Det er også andre, så du har et godt utvalg om du vil bruke MiFinity.
Ja, det kan du få. Det er mange operatører som tilbyr en slik bonus når du gjør innskudd hos dem med MiFinity. Der det ikke er tilgjengelig vil det stå tydelig i vilkårene, og det er også noe vi informerer om i våre anmeldelser.
Det bør skje umiddelbart. Du skal ha dine penger på konto med en gang, og klare for spill. Det er slik en e lommebok som Mifinity fungerer, og det vi også forventer!
Det kan du, og det er derfor vi har skrevet hele den artikkelen, for å informere deg om dette. Du kan gjøre både innskudd og uttak helt uten problemer, og det er en god side å bruke!

Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]