Skip to main content

Leovegas bonuskode og anmeldelse

Bonus

3000 kr

Bonuskode

Ikke Obligatorisk

Innskudd

100 €
+

Bonus

3000 kr
=

Kreditt

6000 kr

Forhold

 • Innskudd: 100 kr
 • Bonus in %: 100%
 • Minsteodds: 1,80
 • Umsetzung: 4x
 • Zeitliche Frist: 30 Tage
Innskuddstyper
 • mastercard
 • visa
Test nå

Når du spiller hos Leovegas setter du i gang et spill hos en legendarisk bookmaker. Alle har hørt om Leovegas, og tar man en titt på velkomstbonus, utvalg av spill og odds, og alt annet som tilbys, så ser man godt grunnen til at den er så populær. Så les gjerne igjennom vår anmeldelse av Leovegas, og finn ut alt du behøver å vite om!

💻 Hjemmeside:www.leovegas.com/en-no/
🏢 Selskap:LeoVegas Gaming plc
🌎 Sted:Sverige
📅 Opprinnelse:Siden 2011
🎁 Bonus:3000 kr
🔒 Lisens:MGA

Prøve resultater: 94/100

Innholdsfortegnelse

💰 » Leovegas velkomstbonus💳 » Betalingsmetoder
🎁 » Leovegas bonuskode » Betting marked
🔍 » Bonusbetingelser 📊 » Leovegas Odds
Prøve resultater🏆 Anmeldelse: 94 / 100

Leovegas bonus i detalj

leovegas logoDet er mye som er verdt å vite om bonusen du får for ditt første innskudd hos Leovegas. Først og fremst får du bonus på 100 opptil 3000 kr på odds! Det er mye mer enn man får fra kampanjer hos andre bookmakere. Det gir en veldig god start på spillingen, og du føler deg velkommen.

Maks. bonusinnsats:3000 kr
Bonustype:Velkomstbonus
Bonusprosent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd100 kr
Minsteodds:1,80
Omsetningskrav:4 x
Gyldighet:30 dager
Innskuddsmetode:Alle tilgjengelige

I tillegg er det fint med kravene, hvor du har et omsetningskrav på kun 4x, og kvalifiserende minsteodds på 1.80. Det er fullt mulig å omsette bonusen, og oppfylle alle kravene med andre ord. Spesielt med tanke på at du har 30 dager på deg. Det gir god nok tid til alt du behøver, ikke minst å bli kjent med operatøren og hvordan du ønsker å spille. Vi skal dog gå nærmere gjennom Leovegas bonus nedenfor.

leovegas bonuskode

Gjeldende LeoVegas bonuskode for nye kunder.

Det er for øvrig andre bonuser å få hos Leovegas, for casino spesifikt. For eksempel tilbyr Leo Vegas bonus opptil 6000 kr og 100 gratisspinn! Det er en god bonus det også.

Husk at du kan kun velge en av disse bonusene.

Fordeler og ulemper hos Leovegas

Selv om dette er en veldig god bookmaker er det klart at det er også negative aspekter ved den. Men hvordan veies de opp mot det positive? La oss se på fordeler og ulemper:

 • Veldig bra utvalg på odds
 • En av de beste velkomstbonusene
 • Svært trygg å spille på

 • Ingen døgnåpen kundeservice

Bonuskode Leovegas mai 2023

Det er ingen bonuskoder hos Leovegas akkurat nå. Du behøver altså ikke å tenke på hvordan du aktiverer bonusen som sådan, foruten å gjøre innskudd og spille der. Det er nok like greit i manges øyne, da man rett og slett setter fortere i gang med spillingen. Men du kan være sikker på at når Leovegas tilbyr bonuskoder, så har vi dem, og da kan du få enda mer penger å spille for.

Aktivering og registrering hos Leovegas bonus

Det å sette i gang med spillingen hos Leovegas er en relativt rask prosess. De krever ikke at du går igjennom en lang prosess, og spillere pleier som oftest å være klare for innskudd i løpet av et par minutter.

 1. Klikk på Play Now, og husk at Leovegas ikke er på norsk. Du kan også registrere deg via Google, og via den vanlige måten.
 2. Om du velger sistnevnte må du skrive inn din e post og passord. Deretter er det personlige opplysninger, som navn, adresse og alt det der.
 3. Det er alt du trenger å gjøre. Gå inn på seksjonen for innskudd, velg din foretrukne metode, hvor mye du vil sette inn, og bekreft.
 4. Da er du ferdig, vent til transaksjonen er gjennomført, og få din bonus aktivert!

Bonuskrav for Leovegas sin bonuskode

Det å vite detaljene om en bonus som dette er viktig. Spesielt fordi det er en ganske høy bonus i forhold til det du får de fleste andre steder, men også fordi om du skal satse dine ekte penger så bør du gjerne ha all informasjon tilgjengelig. Det bidrar vi med nedenfor.

Innskudd

Det laveste kvalifiserende innskuddet for å få denne flotte oddsbonusen er på 100 kroner. Det er lavt nok til at det er akseptabelt for alle. Det høyeste innskuddet du kan gjøre er opptil 3000 kr, som også er grensen på bonusen som du kan få. Ganske greit med andre ord!

Bonuskode

Det er ingen bonuskode for å motta denne bonusen. Du bare gjør ditt innskudd, aktiverer bonusen og du er i gang. Vi vet at det er noe som spillere foretrekker som oftest, og det gjør det enklere å sette i gang hos Leovegas. Du kan dog regne med å finne Leovegas bonuskode andre steder!

Tilgjengelige spill

Av det vi kan ser det ingen begrensninger på typene av spill tilgjengelige for å omsette bonusen. Vi tok en nøye titt gjennom vilkårene for bonusen, og det var ingenting som er utelukket. Det liker vi godt, og det bare beviser at det Leovegas tilbyr er veldig bra, generelt sett.

Omsetningskrav

Det er kanskje omsetningskravet for velkomsttilbud fra Leovegas som er det aller beste. For det ligger nemlig så lavt som 4x. Det er det svært få spillselskaper, om noen, som kan måle seg med. Og det beste er at du får en god mulighet til å klare kravet! En vri her er at du må spille omsetningskrav for ditt innskudd, ikke for bonusen du mottar. Det er ingen omsetningskrav for selve bonussummen.

Minimum odds

Den laveste oddsen du kan satse på er 1.80. Det er helt greit etter vår mening det Leovegas tilbyr her, og du trenger ikke å lete lenge for å finne en kamp med slik odds. Igjen, det gjør det mulig for deg å vinne litt!

Utløpsdato

Du har 30 dager på deg til å omsette bonusen, men du har 14 dager på deg fra du registrerer deg til å aktivere bonusen. Så først 14 dager, så 30 dager for omsetning. Det er viktig å vite med slike kampanjer, som er litt forskjellige fra det du har opplevd før kanskje.

Test av alt annet Leovegas tilbyr

Dette er en fantastisk boookmaker, som vet veldig godt at gode bonuser ikke er nok til å friste spillere. Derfor finner du veldig mye annet bra å spille på, og en veldig fin og trygg opplevelse totalt sett. Det er en grunn til at Leovegas er en av de mest populære norske bettingsidene, og det skal vi gå litt mer i detalj nedenfor! Les gjerne videre dersom det er noe som interesserer deg.

Innskudd og uttak hos Leovegas

Leovegas er en god operatør, og de gjør sitt beste for å tilby gode løsninger for innskudd og uttak. For innskudd har du:

BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
VISA100kr -
50.000 kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
1 - 5
dager
Ingen
Mastercard100kr -
50.000 kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
1 - 5
dager
Ingen
Neosurf100kr -
50.000 kr
Umiddelbar100 kr -
30.000 kr
UmiddelbarIngen

Det laveste innskuddet du kan gjøre er 100 kr, mens den øvre grensen er svært høy. Såpass høy at det ikke er et problem for deg. Det er gratis å foreta innskudd, av det vi kan se, så du trenger ikke å bekymre deg. For uttak har du:

 • Revolut
 • Muchbetter

For en operatør som dette er ikke det overraskende, men det er to såpass gode metoder at vi ikke klager altfor mye på det heller. Du har 3 gratis uttak per 30 dager, hvor det deretter koster deg 30 kr per uttak. Grensene er også her høye nok for spillere.

Tid på transaksjoner

Når du vil gjøre et innskudd hos Leovegas kan du regne med at overføringen er umiddelbar. Det er en såpass moderne og god bookmaker at det er noe man kan forvente, og det fungerer bra. For uttak er det en behandlingstid på 24 timer, men det pleier å gå fortere enn det som oftest.

Deretter er det opp til deg å velge hvilken metode du vil benytte deg av, slik at det går raskere.

Sport og betting marked

Det er absolutt ingen overraskelse at Leovegas er bra på odds og sport. Tvert i mot er det noe vi forventer av en bettingside som dette, og du kan registrere deg der i visshet om at du får et veldig godt utvalg av sport. Utvalget av sport er veldig bra, og de har alt fra fotball til Jai Alai. Om du ikke vet hva sistnevnte er så kan Leovegas gi deg en fin introduksjon til akkurat det! Odds og sport hos Leovegas er en stor grunn til suksessen, og det er flere titalls sporter å velge fra.


Fotball
🏀
Basketball
🎾
Tennis
🏐
Volleyball
🏈
Fotball
🏒
Ishockey
🎮
eSports
🎭
TV & Novelty

Baseball
🏓
Bordtennis
🎯
Dart
🤾‍♂
Håndball
🥊
MMA
🎳
Bowling
21+

Marked for fotball

Fotball er et stort fokus hos Leovegas, og det er det mange kampanjer også handler om. Tar du en titt på utvalget av kamper i fotball, og markedene, så vil du forstå hva vi mener. Det er hundrevis av marked for alle kamper, uansett status. Det vet vi veldig godt at spillere setter pris på, og det er en god fordel hos Leovegas.


Oddsen hos Leovegas

Oddsen hos Leovegas er svært bra. Du får en god verdi for pengene du satser, og det er viktig for spillere i Norge. Det er jo en side som har et godt rykte, og når du vil plassere innsats med dine penger kan du hele tiden være sikker på at spill og sport har en god og konkurransedyktig odds. Det er et minimum for en slik side, og det klarer de svært godt, i tillegg til en rekke andre fordeler.

🇩🇪 BuLi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
Leovegas Logo95,0%97,5%96,6%94,0%95,0%
Comeon Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Mobilebet Logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%


Design og navigasjon

Leovegas er karakteristisk oransje, og det er noe som for mange definerer den. Det er dog mye å finne bak masken som sådan. Blant annet har du en veldig fin navgiasjon, det å finne informasjon og opplysninger er enkelt, og generelt føler man at alt du trenger er noe museklikk unna.

leovegas website

Hjemmesiden til LeoVegas.

Det å registrere seg har vi gått igjennom, og er enkel prosess for nye spillere, og det tilbyr Leovegas på en god måte. Det er langt i fra vanskelig hos Leovegas.


Leovegas App

Dersom du er en av mange som liker å spille på telefon, så har du mange valgmuligheter. Du har blant annet apper å laste ned, men i Norge må du bytte region på telefonen din. Om du heller vil så kan du spille direkte på nettleseren din, og få en like god opplevelse. Det er tilgjengelig for alle operativsystem, og fungerer like bra som på PC.

📱 Android📱 iOS💻 Mobile
Nei ❌Nei ❌Ja ✅

Det er noe spillere setter pris på, og er ofte stilte spørsmål for en operatør som dette. Leovegas på mobil er svært bra, også for nye spillere.


Kundeservice

For de anledningene du behøver hjelp så får du det via e post, live chat og kontaktskjema. Vi vet at Leovegas sier at de har døgnåpen kundeservice, men når vi prøvde den så var det ingen hjelp å få. Det kan være at noe var galt teknisk, eller andre årsaker. De har en norsk e-post adresse, og når du får hjelp så er den av høy kvalitet.

📞 Hotline❌ Nei
📩 E-Mailsupport-no@leovegas.com
💬 ChatJa ✅
📋 FAQJa ✅

Det er naturligvis veldig mye informasjon å finne på selve siden, via deres FAQ og andre seksjoner.


Sikkerhet og lisens

Når du bestemmer deg for å satse ekte penger er det klart at du vil ha tillit fra du gjør ditt første innskudd. Det er tilfellet hos Leovegas med deres sikkerhet hvor de bruker den aller nyeste sikkerhetsteknologien for å passe på at alt er i orden. Det er også en side som er bevist rettferdig, og ikke minst har et veldig godt rykte.

LisensSikkerhet
Malta (MGA) LisensMGA Lisenswww.hjelpelinjen.no
www.spillavhengighet.no
www.blakors.no
www.ganorge.no

Det hjelper også at de har sin lisens fra Malta, en av de beste utstederne i bransjen, og gir en god følelse før du setter i gang med spillingen din.

Konklusjon – Bonuskode Leovegas Norge

Konklusjon iconDet er rett og slett veldig mye å like med Leovegas og det som tilbys. Du kan satse dine ekte penger og stole på at du blir behandlet bra og rettferdig, og at du har en rimelig sjanse. Det er ikke noe man får overalt, og sånn sett er spesielt velkomstbonus som Leovegas tilbyr et veldig godt eksempel. Operatøren har litt problemer med få betalingsmetoder, og en live chat som trøbler.

Men ellers er det svært få problemer, hvor du har mange spill, god odds og føler deg veldig sikker når du spiller. Leovegas er en av de beste, det har de bevist opp gjennom årene. Registrer deg i dag, og spill!

FAQ Leovegas

Ja, det gjør det. Du får en oddsbonus på opptil 3000 kr, noe som er veldig bra, i tillegg til svært fordelaktige vilkår. Leovegas tilbyr også casino bonus, live casino bonus og mye annet. Ta en titt, og du kan vinne ekte penger!
Det gjør du ikke, fordi det ikke finnes en. Du kan bare gjøre ditt innskudd og bonusen aktiveres selv. Om du får bonuskode for å motta bonus, så følger du bare instruksjonene, eller så kontakter du kundeservice for å få hjelp.
Nei, en bonuskode kan kun brukes en gang, og deretter har du ikke tilgang til den mer. Da får du pent vente til det dukker opp en ny bonuskode som du kan spille med ekter penger på!
Det spørs helt og holdent på dem. Det er ingenting vi vet om på forhånd, men vanligvis kommer det en ny bonuskode når den forrige kampanjen er over. Det er uansett noe vi skal være blant de første til å fortelle deg om.
Ja, det gjør det. Kunder som har spilt hos Leovegas får mye forskjellig. Det gjelder innskuddsbonus, reload bonus, gratisspinn, free bet og mye mer. Bare hold et øye på deres kampanjer for å være oppdatert!


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]