Skip to main content

1bet bonuskode og anmeldelse

Bonus

1000 kr

Bonuskode

WB1001B

Innskudd

100 €
+

Bonus

1000 kr
=

Kreditt

2000 kr

Forhold

 • Innskudd: 100 kr
 • Bonus in %: 100%
 • Minsteodds: 1,80
 • Umsetzung: 12x
 • Zeitliche Frist: 21 Tage
Innskuddstyper
 • bitcoin
 • mastercard
 • neteller
 • skrill
Test nå

1bet sportsbook er en av de mest kjente bookmakerne på markedet, og det er det god grunn til. Les her alt du behøver å vite om denne siden, hva slags bonus den har, og ikke minst bonuskoden til velkomstbonusen! Og du får for øvrig mye mer informasjon enn bare det, så ta en titt videre, så skal vi hjelpe deg med alt du behøver.

💻 Hjemmeside:www.1bet.com/nn/
🏢 Selskap:B1 Ltd.
🌎 Sted:Malta
📅 Opprinnelse:Siden 2010
🎁 Bonus:1000 kr
🔒 Lisens:Curaçao
Prøve resultater: 94/100

Innholdsfortegnelse

💰 » 1bet velkomstbonus💳 » Betalingsmetoder
🎁 » 1bet bonuskode » Betting marked
🔍 » Bonusbetingelser 📊 » 1bet Odds
Prøve resultater🏆 Anmeldelse: 95 / 100

1bet betting bonus i detalj

1bet LogoNå du registrerer deg hos 1Bet for første gang vil du oppdage at de har en velkomstbonus på 100% opp til 1000 kroner. Det er ganske standard for bonuser, selv om vi vet om andre operatører som har en enda høyere bonussum. Når du krever denne bonusen så må du skrive en bonuskode, som er: WB1001B.

Maks. bonusinnsats:1000 kr
Bonustype:Velkomstbonus
Bonusprosent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd100 kr
Minsteodds:1,80
Omsetningskrav:12 x
Gyldighet:21 dager
Innskuddsmetode:Alle tilgjengelige utenom Skrill og Neteller

Da blir bonusen aktivert for deg, og er noe galt oppfordrer vi deg til å ta kontakt med kundeservice. Du må sette inn minst 100 kroner for at bonusen skal aktiveres, og det meste du kan sette inn er 1000 kroner. Totalt får du altså 2000 kroner å spille for, men husk at innskuddet blir først spilt igjennom.

1bet bonuskode

Gjeldende 1bet bonuskode for nye kunder.

Du har et omsetningskrav som er på 12x, noe som er litt høyt, og i hvert fall høyere enn mange andre oddsbonuser. Minsteoddsen ligger på 1.80, noe som er akseptabelt i seg selv. Du har 21 dager på deg til å omsette, og deretter vil bonusen bli kansellert om du ikke har klart det.

1bet betting fordeler og ulemper

Dette er en interessant bettingside, som det er fornuftig å bli mer kjent med. Så la oss se på både positive og negative aspekter.

 • Erfaren og pålitelig operatør
 • Godt utvalg av spill
 • Svært trygg å spille på
 • Har 24/7 kundeservice

 • Vanskelig krav rundt velkomstbonus
 • Har ikke live streaming

Bonuskode 1bet mai 2023

Når du aktiverer din velkomstbonus har du altså en bonuskode. Den er WB1001B. Du må skrive inn bonuskoden før du setter inn penger, og gjør du ikke det, så må du ta kontakt med kundeservice med en gang. Og du må ikke plassere en innsats før du gjør det. Ellers vil du miste bonusen.

Ellers har vi også bonuskode 1Bet for deg, som vi gjerne ser at du benytter deg av.

Hvordan du aktiverer bonusen

Det er klart at du må være en spiller hos 1Bet for å aktivere deres oddsbonus som velkomst. Vi har enda ikke casino uten registrering i Norge, så la oss hjelpe deg:

 1. Klikk på «Registrer deg nå!» for å sette i gang prosessen.
 2. Du kan opprette konto på den vanlige måten, eller via Facebook eller Google.
 3. Uansett hva du velger så er det de vanlige opplysningene som kreves, før du er ferdig.
 4. I hjørnet av skjemaet spør de om du har en kupongkode som skal aktiveres. Klikk på den og følg instruksjonene.
 5. Deretter gjør ditt første innskudd, og du kan skrive din bonuskode også på innskuddssiden.

Bonusbetingelser for 1bet bonuskode

Det er viktig å vite alle disse detaljene før du setter i gang med spillingen og omsetningen av bonusen. Da har du det klarere for deg hva denne bettingsiden krever, og hvorvidt det er akseptabelt for deg eller ikke.

Innskudd

Det laveste kvalifiserende innskuddet for denne bonusen er 100 kroner, og det meste du kan sette inn er 1000 kroner. Om du setter inn 1200 kroner, får du fortsatt kun 1000 kroner i bonus. Husk det.

Bonuskode

Det finnes en bonuskode for 1Bet velkomstbonus, og den er WB1001B. Den må du skrive inn før du gjør ditt første innskudd og i hvert fall før du plasserer din første innsats.

Tilgjengelige spill

For omsetningen av bonusen kan du ikke satse på noen NHL-marked, ei heller på flere forskjellige NBA-marked. Se gjennom vilkårene selv for flere detaljer, så du ikke gjør feil. Men det er ikke andre krav foruten dette, av det vi kan se.

Omsetningskrav

Omsetningskravet er ganske høyt, det ligger på 12x, noe som er mye høyere enn mange andre norske bettingsider. Vi er litt usikre på hvorfor den er lagt så høyt, men det er vel bare noe man må godta.

Minimum odds

Den laveste kvalifiserende oddsen er 1.80, det føler vi er greit nok, og selv om det finnes oddsbonus som er lavere, så er det ikke en krise heller. Du får et godt utvalg av kamper med slik odds.

Utløpsdato

Du har 21 dager på deg til å oppfylle krav som 1Bet stiller deg angående deres velkomstbonus. Det er noen dager færre enn andre spillselskaper, men fortsatt helt ok.

Andre aspekter å vite om 1Bet

Da vi har snakket ferdig om bonusen og bonuskoden bør du gjerne bli kjent med andre ting hos 1Bet. Det gjelder betalingsmetoder, utvalg av sport og marked, kundeservice og lignende. Les videre nedenfor!

Du bør jo vite litt om de ulike bettingmulighetene du kan bruke bonusen din på.

Innskudd og uttak hos 1bet

Når du registrerer deg hos 1Bet blir du umiddelbart møtt med innskuddsmetodene. De er:

BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
Mastercard100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
50.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
VISA100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
50.000 kr
1 - 3
dager
Ingen
Skrill100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
50.000 kr
1 dagIngen
Neteller100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
50.000 kr
1 dagIngen
EcoPayz100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
50.000 kr
1 dagIngen
100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
50.000 kr
1 dagIngen
Bank Wire100 kr -
20.000 kr
Umiddelbar100 kr -
50.000 kr
1 - 5
dager
Ingen

Det er altså ikke et så stort utvalg, men de er gratis, og overføringen skjer umiddelbart. For uttak kan du bruke:

 • Bankoverføring
 • Krypto
 • AstroPay
 • Kredittkort

Du kan ta ut maks 50 000 kroner i uken, og foretar du flere uttak per måned, så koster det 8% av ditt uttak.

Tid på overføringer

Når du setter inn penger hos 1Bet så skjer det umiddelbart. For uttak er det alltid saktere, og hos 1Bet har de en behandlingstid på 24 timer. Det liker vi godt, og betyr at du kan få pengene utbetalt relativt raskt deretter.

Sport og betting marked

Når du går inn på oddsen til 1Bet, eller live betting, vil du se at de har et svært godt utvalg av sporter for deg. De har også en egen seksjon for eSport, og totalt sett er det veldig mye for deg der å spille på. De har gjort alt enkelt og oversiktlig, og ikke minst med et veldig godt utvalg, alt fra fotball til politikk!


Fotball
🏀
Basketball
🎾
Tennis
🏐
Volleyball
🏈
Fotball
🏒
Ishockey
🎮
eSports
🏎
Motor

Alpint
🏓
Bordtennis
🎯
Dart
🤾‍♂
Håndball

Baseball
🥌
Curling
19+

Apropos fotball, så er det en prioritet hos operatøren. De legger veldig mange marked til de selv mest diffuse kampene verden over. Det er mye å spille på, og topp underholdning hele veien.


Oddsen hos 1bet

Oddsen er akkurat som god som den bør være. Den er kanskje ikke revolusjonerende, men du vil alltid føle at den er konkurransedyktig og at du får noe ut av den. Enten det er spill på spesifikke marked, live betting eller vanlig plassering av innsats så har de lagt til gode odds.

🇩🇪 BuLi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
1bet Logo94,9%92,6%92,2%92,5%92,9%
Comeon Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Mobilebet Logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%

Du kan vinne bra med andre ord, så lenge du treffer! Men vi anbefaler at du spiller på det du kjenner og tar det forsiktig, for det kan fort gå over styr.


Layouten hos 1bet sportsbook

På mange måter er dette en ganske generisk bettingside. Det er lett å få oversikt på alt du behøver, og informasjonen er der den bør være. Siden er på norsk, så det er lettere å finne ut av hvor alt er, og hva du må gjøre. Som beskrevet ovenfor er registreringen enkel, og det er lett å sette i gang med plasseringen av innsatser også.

1bet website

Hjemmesiden til 1bet.

All informasjon vi har kommet med her i vår 1Bet anmeldelse fant vi enkelt på deres egen side. Så de er gjennomsiktige og til å stole på, noe vi legger veldig mye vekt på.


1bet App

Dersom du har en Android kan du laste ned appen deres via nettsiden, men det går ikke for iOS. Uansett så har du muligheten til å spille direkte på nettleseren på telefonen din, for begge operativsystem. Det fungerer helt fint, og det er enkelt å komme i gang ikke minst. Du blir tilbudt det samme på telefon som på PC, en god brukervennlighet, navigering og tilbud av bonuser og sport.

📱 Android📱 iOS💻 Mobile
Ja ✅Nei ❌Ja ✅

Det er ingenting å tvile på når det kommer til 1Bet på telefon, og du kan spille med en og samme konto.


Kundeservice

For de anledningene du behøver hjelp så er det greit å vite at den er tilgjengelig 24 timer i døgnet, alle dager i året. Du får hjelp både via live chat og e post. Det er flott å ha når du har spørsmål, om oddsbonus, eller andre viktige ting.

📞 HotlineNei ❌
📩 E-Mailsupport@1bet.com
💬 ChatJa ✅
📋 FAQJa ✅

Du kan også ta en titt på deres FAQ og andre informasjonssider. Der finner du mye som kan være svært nyttig for deg. Du får ikke hjelp på norsk, men vi antar at de fleste kan engelsk, og kan få ordnet sine saker på den måten.


Sikkerhet og lisens

Du kan føle deg helt trygg og sikker når du spiller hos 1Bet. Det er en operatør som bruker den seneste krypteringsteknologien og har brannmurer på serverne sine. Det gjør at personlige opplysninger og økonomiske detaljer alltid er private og passet på.

LisensSikkerhet
Curacao Odds LisensCuracao LisensSSL-kryptering
Ansvarlig Spilling
GamblingTherapy.org

Det er fint med en lisens fra Curacao, noe som gjør dette til en fullt regulert bettingside, som du kan stole på. Ansvarlig spill og rettferdig spill blir tatt på alvor hos 1Bet.

Konklusjon – Bonuskode 1bet Norge

Konklusjon iconDet er mye å like med 1Bet, med oppsettet og hva du får ut av å registrere deg. Det er kanskje ikke den største oddsbonusen i verden, men den har en funksjon, og gir ikke minst mer å spille for, noe som er poenget. Utvalget av sport, marked og lignende er bra også.

Vi skulle gjerne sett kravene til velkomstbonusen var litt mildere, men det er ikke så mye vi kan klage på ellers. 1Bet tilbyr deg akkurat det du er ute etter, så det er verdt tiden din å gi den en sjanse. Det kommer du nok ikke til å angre på.

FAQ 1bet

Ja, det gjør det så absolutt. Den ligger på 100% opp til 1000 kroner. Det er også naturlig nok vilkår og krav du må oppfylle, og de har vi snakket om ovenfor.
Den bruker du når du registerer deg for første gang hos 1Bet. Koden for velkomstbonusen er WB1001B. Andre bonuskoder kan du få fra oss!
Nei, en bonuskode kan kun brukes en gang per spiller, eller konto. Når du har brukt bonuskoden vil den ikke lenger være gyldig. Da får du vente til det kommer en ny bonuskode.
Det spørs helt på operatøren, og den kan forandres på helt uten varsel. Velkomstbonusen vi har snakket om her gjelder ut 2023, men det kan dukke opp en ny bonus, med en ny bonuskode. Det vet ikke vi.
Ja, det gjør det, og de er forskjellige. Du har velkomstbonus for 1Bet casino, cashback, free spins, reload og flere andre kampanjer og promoer som er verdt å holde et øye på.


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]