Skip to main content

Bettingsider med Bitcoin

Er det en ting som har gjort inntrykk i bettinindustrien og finanssektoren de siste årene, så er det kryptovaluta som bitcoin. Det er noe som dominerer på en måte som gjør det veldig interessant å se hvor det vil ende. Og i dag er det flere og flere bookmakere som tilbyr kryptovaluta som betalingsmetode.

Beste bettingsider som godtar Bitcoin

 • Bonus

  2100 kr

  Forhold

  5x | 1,50 | 27 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk
 • Bonus

  2000 kr

  Forhold

  5x | 2,00 | 30 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk
 • Bonus

  2000 kr

  Forhold

  5x | 1,50 | 30 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk
 • Bonus

  1000 kr

  Forhold

  5x | 2 | 7 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk
 • Bonus

  1.200 kr

  Forhold

  5x | 1,40 | 7 Dager

  Bonuskode

  Ikke Obligatorisk

bettingsider med bitcoin banner

Innholdsfortegnelse

» Bettingsider med Bitcoin» Tid for innskudd
💳 » Innskudd med Bitcoin🪙 » Finnes det gebyr?
💵 » Uttak med Bitcoin🎁 » Bonus med Bitcoin
🔎 » Grenser på innskudd🏆 » Beste alternativet

Spillselskaper med Bitcoin i Norge

bitcoin logoDette er en betalingsmetode man ikke kan unngå å vite om. Kryptovaluta har tatt av, og bettingindustrien vet hvordan de skal henge seg på slike trender. Du har mange bettingside som tilbyr flere forskjellige kryptovalutaer, hvor Bitcoin er den mest populære sånn sett. Det er fullt forståelig, og vi ser at det er også mye brukt i Norge.

Det har tatt litt tid, men i dag har vi flere og flere operatører som gir deg denne muligheten, og det er svært gode bettingsider for øvrig i tillegg. Ser du på listen vår over bettingselskaper som har kryptovaluta så vil du forstå at dette er noe man kan henge seg på.

Ikke bare det, men det gir deg et veldig godt alternativ når det kommer til hvilke betalingsmetoder du kan velge mellom. Det kommer nye kryptovalutaer hele tiden, og det er virkelig verdt å utforske videre. Vil du vite mer om Bitcoin spesifikt så les gjerne videre, hvor vi også skal fortelle litt om fordeler og ulemper med betalingsmetoden.

 • Svært høye grenser
 • Ingen ekstra registrering
 • Raske overføringer
 • Svært trygg å bruke
 • Få med deg bonuser på bettingsider

 • Kan føles utrygt for visse
 • Ikke alle operatører som tilbyr enda


Innskudd med Bitcoin – instruksjoner

Først og fremst bør du ha Bitcoin. Du kan kjøpe Bitcoin på mange forskjellige steder, bare pass på å gjøre det et sted et er trygt. Så kan du følge vår raske guide!

 1. FiVelg bettingsiden du vil spille på, som har kryptovaluta som tilgjengelig metode.
 2. Velg Bitcoin og skriv inn summen du vil sette inn. Den kan være veldig høy.
 3. Fyll inn informasjonen som kreves, bekreft og spill!


Uttak med Bitcoin – instruksjoner

Det er like enkelt å ta ut penger med Bitcoin som det er å sette inn. De beste bettingsider gjør det også veldig enkelt for deg, og har klare instruksjoner på hva som skal gjøres.

 1. Velg siden du har spilt på fra før av med kryptovalutaer.
 2. Velg Bitcoin som uttaksmetoden, og skriv inn hvor mange BTC du vil ta ut.
 3. Igjen, fyll inn informasjonen som kreves, det pleier å være en kode, og du er ferdig.
 4. Da har du tatt ut pengene veldig raskt, om det er en god bettingside.

Generelle grenser på innskudd og uttak

Da dette er en av de mest populære måtene å overføre penger på, så er det også gode grenser. Dels fordi krypto i seg selv er uregulert, så du kan sette inn så mye du vil. Vi har for eksempel sett grenser på over en million kroner hos visse operatører, når det gjelder kryptovalutaer spesifikt. Det er en grense du ikke får andre steder.

Og det gjelder begge veier for øvrig. Det er den aller minste bekymringen med Bitcoin.

Behandlingstider på transaksjoner

Generelt kan man nok si at Bitcoin er den aller raskeste metoden. Det er klart, det avhenger av hvor du spiller, men Bitcoin fungerer så raskt med transaksjoner at du vil bli ferdig på et blunk. Der du må vente veldig lenge på ferdige overføringer med andre betalingsmetoder, har du pengene umiddelbart tilgjengelig ved innskudd.

Når du foretar uttak så handler det kun om behandlingstiden til spillselskaper. Bitcoin overføres umiddelbart til deg etter at uttaket er godkjent av operatøren.

Er det gebyr for innskudd og uttak?

Det er ingen gebyr for deg når du benytter deg av Bitcoin. Det er ikke noe noen spillere ønsker å betale, og uansett om du setter inn penger eller tar ut, skal du ikke betale noe. I hvert fall ikke fra kryptovalutaen sin side. Kanskje operatøren du spiller på krever gebyr for eksempel, men generelt er det noe du unngår når du vil overføre penger hos norske bettingsider. I motsetning til hvordan det er hos norske banker.

Innskuddsbonus Bitcoin på bettingsider?

Vi har tatt en titt gjennom mange bookmakere, og vi ser få begrensninger gjeldende bitcoin, og kryptovaluta generelt. Det er til og med visse operatører som tilbyr spesifikke bonuser om du gjør betalinger med Bitcoin og annen kryptovaluta, noe vi liker. Du kan også få tilgang til vanlig velkomstbonus på betting på nett med kryptovaluta.

Alt står tydelig forklart i vilkårene for bonusene, og i våre anmeldelser av spesifikke bettingsider forteller vi hvor valutaen godtas for innskuddsbonus.

Er Bitcoin en trygg betalingsmetode?

Faktisk er dette en av de trygge betalingsmetodene som finnes. Det er fordi at den bruker blockchain og en teknologi som skjuler alle dine spor, og det er kun du som har tilgang til dine penger via en personlig kode. Ingen kan få tilgang, og det gjelder heller ikke bettingsider du spiller på.

Vi tør påstå at Bitcoin er den tryggeste betalingsmetoden som finnes for betting i dag!

Hvilke andre betalingsmetoder er tilgjengelige?

Dersom du ikke helt føler deg trygg på Bitcoin, eller ønsker å teste noe annet for betting, så har du gode valgmuligheter. Vi har gått gjennom mange av dem her hos oss, og hvordan de fungerer. Blant annet kan du finne:

Konklusjon – Anbefaler vi Bitcoin?

Konklusjon iconJa, om du har tilgang til BTC og du vet litt om hvordan kryptovalutaen fungerer, så er det en veldig god metode. Du er totalt trygg, anonym, med gode grenser og veldig raske transaksjoner. På mange måter er det en gamblers drøm som blir oppfylt, og Bitcoins i dag er noe av det mest populære og trendy. Du kan få tilgang til Bitcoin ved å kjøpe det, og det vet vi at mange bookmakere også hjelper deg med.

Om du vil teste noe nytt, eller følge med på trendene så er dette en veldig god betalingsmetode, på akkurat den bettingsiden du liker å spille på. Stort bedre enn det blir det ikke, og det er heller ingen myndigheter som kan ha kontroll på hva du gjør med dine penger. Gi det en sjanse!

FAQ

Det er flere forskjellige bettingsider som gjør det. Du kan gjøre innskudd og uttak med Bitcoin uten problemer, og det er en stadig økning i operatører som tilbyr kryptovaluta som et alternativ.
Ja, det kan du få. Vi har sett flere operatører som har det som et tilgjengelig alternativ, enten Bitcoin eller en annen kryptovaluta. Det er ikke et problem, og det er tross alt noe bettingselskaper må rette seg etter, da det er populært.
Det pleier å være umiddelbart. Bitcoin bruker en såpass ny og rask teknologi, at du kan gjøre et innskudd og regne med å få pengene tilgjengelig med en gang for å spille med dem. Det er det man vil ha, tross alt.
Ja, det kan du, og ovenfor har vi en liste over flere av dem. Du får tilgang til flere gode alternativ som er populære blant spillere. Og det er ikke minst trygt med transaksjoner via kryptovaluta.

Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]