VI ❤ SPORTSSPILL

EmirBet bonus og anmeldelse

Høydepunkter

 • 1000 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 91,1%
 • Ryddig og elegant design
 • Flott for fotball
 • Har Cashout funksjon
 • E-sport

Sammendrag

I denne artikkelen informerer vi deg om sportene du kan spille på hos Emirbet og sikkerheten som tilbys av denne plattformen. Vi vil også fortelle deg om bonusen denne operatøren tilbyr og hvordan den er sammenlignet med andre bookmakere, så ta en titt nedenfor og du vil få all informasjonen du trenger.


rinet redaksjonen
Forfatter
enrico redaksjonen
Sjekket av
 • Enrico
Publisert

12.12.2023

Oppdatert

21.06.2024


Fordeler

 • Godt utvalg av sport og marked
 • Elegant design
 • Vennlig velkomstbonus
 • Samarbeid med en anerkjent oddsleverandør

Ulemper

 • Utbetalingen kunne vært bedre
 • Ingen mobilapp

Informasjon

Lisenser
 • Curacao Betting Licence
Selskap

Bellona N.V.

Grunnlegger

2023

Nettsted

www.emirbet.com

Betalingsmåter
 • visa logo
 • Mastercard Betalingsmetode
Utbetaling

1 - 2 dager

Apper
 • Mobile Logo
Kontakt

Chat


EmirBet bonus i detalj

4.5 /5

Som du kan se av tabellen er det en god bonus tilbudt fra EmirBet. Den er altså på opptil 1000 kroner, og du kan få totalt 2000 kroner å spille for dersom du gjør et maks innskudd. Det er ganske standard når det gjelder en bettingbonus sånn sett.

EmirBet bonusDetaljer
Maks. bonusinnsats:1000 kr
Bonustype:Velkomstbonus
Bonusprosent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd:100 kr
Minsteodds:1,80
Omsetningskrav:16x
Gyldighet:21 dager

For å kvalifisere til bonusen må ditt første innskudd være på minst 100 kroner. Vi vet dog at de fleste foretrekker å sette inn maks, slik at de får det meste ut av bonusen. Vit dog at omsetningskravet er på 16x, noe som er høyt for en bettingbonus. Det gjør det umiddelbart litt vanskeligere å få noe ut av bonusen som sådan. Du har i hvert fall en god minste odds på 1.80, og du har 21 dager på deg til å omsette bonusen.

Nedenfor skal vi gå igjennom alt enda nærmere, slik at du får den fullstendige oversikten. Her kan vi også nevne at du får en casinobonus dersom du vil ha den, og den er opptil 10 000 kroner. Du kan bare velge en av disse!

Aktivering av bonus hos EmirBet

Dette er en ganske grei side å bli kjent med, men det er klart at den har visse ting du bør vite om på forhånd. Som for eksempel hvordan du registrerer deg og aktiverer bonusen. Det er ikke veldig vanskelig, men uansett greit å ha informasjon om.

 1. Klikk på Bli Med Nå på hovedsiden. Da vil du umiddelbart få valget mellom velkomstbonusene og du må skrive inn e post, brukernavn og passord
 2. Når du har gjort det vil neste steg være utfylling av mer informasjon, som navn, hvor du bor og lignende.
 3. Det er faktisk alt du behøver å gjøre, registreringen er gjort, og du kan gjøre innskuddet.
 4. Innskuddsmetodene blir med en gang presentert, velg den du vil bruke, og sett i gang!

Bonuskrav for EmirBet bonuskode

Her skal vi se på de spesifikke aspektene av bonusen, hvor mye du får, og ikke minst hva som forventes av deg som spiller. Det er viktig å vite, så du får det meste ut av velkomstbonusen til EmirBet.

Du må sette inn minst 100 kroner for å aktivere velkomstbonusen hos EmirBet. Det er en helt fin grense, og noe de aller fleste tar seg råd til. Det meste du får ut av bonusen er 1000 kroner, setter du inn mer, får du heller ikke mer.
EmirBet har en bonuskode, og den er EMIR100. Den er enkel å huske, og du må skrive den inn når du foretar ditt første innskudd. Dersom du glemmer det får du ikke bonusen, og da bør du kontakte kundeservice for å få hjelp.
Av det vi kan se er de aller fleste typer av spill tilgjengelige. Det er dog spesifisert at NHL ikke kan satses på, og det er også visse innsatstyper i NBA som også er utilgjengelig. Ta gjerne en titt på krav og vilkår for å få en fullstendig oversikt.
Omsetningskravet hos EmirBet er høyt, på hele 16x. Det gjør det vanskelig å si at du realistisk sett kommer til å vinne. Men det er jo verdt å prøve med bonusen, da det uansett bare er ekstra penger du spiller med.
Den laveste kvalifiserende oddsen ligger på 1.80. Det er noe som vi føler er akseptabelt, og som gir et godt utvalg av spill og kamper. Sett i forhold til omsetningskravet så er den fordelaktig, og gjør godt sånn sett.
Du har 21 dager på deg til å oppfylle alle krav når det gjelder EmirBet sin velkomstbonus. Det føler vi er greit nok, og mer enn god nok tid. Men med tanke på det relativt høye omsetningskravet så bør du sette i gang med spillingen så raskt som mulig.

EmirBet bonussammenligning

Her skal vi ta en titt på alt som har med betting å gjøre når det kommer til EmirBet. Da tenker vi ikke på bonusene, men alt annet. Altså når det kommer til de tilgjengelige betalingsmetodene, utvalget av sporter og odds og mye mer. Det er mye å vite, og vi føler det er viktig at du har den fullstendige oversikten før du setter i gang med spillingen din!

comeon logo

Bonusinnsats: 100€
Bonusprosent: 100%
Minsteodds: 1,50
Omsetningskrav: 5x
Gyldighet: 100 Tage

bet365 Logo

Bonusinnsats: 100€
Bonusprosent: 100%
Minsteodds: 1,50
Omsetningskrav: 5x
Gyldighet: 100 Tage

unibet logo

Bonusinnsats: 100€
Bonusprosent: 100%
Minsteodds: 1,50
Omsetningskrav: 5x
Gyldighet: 100 Tage

leovegas logo

Bonusinnsats: 100€
Bonusprosent: 100%
Minsteodds: 1,50
Omsetningskrav: 5x
Gyldighet: 100 Tage

EmirBet Innskudd og uttak

3.5 /5

Det å foreta overføringer til EmirBet, og ta ut penger, er enkelt takket være alle de gode alternativene. For innskudd kan du velge:

BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
visa logo100krUmiddelbar100 kr –
20.000 kr
1 – 2
dager
Ingen
Mastercard Betalingsmetode100krUmiddelbar100 kr –
20.000 kr
1 – 2
dager
Ingen
Neteller Betalingsmetode100krUmiddelbar100 kr –
5.000 kr
1 – 2
dager
Ingen
Mifinity Betalingsmetode100krUmiddelbar100 kr1 – 2
dager
Ingen
Bitcoin Betalingsmetode100krUmiddelbar100 kr –
200.000 kr
Ingen
Bankoverføring100krUmiddelbar100 kr –
20.000 kr
1 – 2
dager
Ingen

Det er mer enn nok for de aller flestes behov, og alle metodene er gratis, og med høye grenser. For Mastercard er grensen på for eksempel 20 000 kroner, og med et minsteinnskudd på 100 kroner.

Når du vil ta ut penger kan du bruke:

 • Visa
 • Mastercard
 • Neteller
 • MiFinity
 • Bankoverføring
 • Diverse krypto

Du ser med andre ord er at det er svært få forskjeller, noe vi liker veldig godt. Grensene på uttak er 10 000 kroner per dag og 200 000 kroner i måneden. Det er såpass høyt at ingen vil klage på det. Det er gratis å ta ut, av det vi kan se.

Sport og betting marked

4.0 /5

Emirbet tilbyr et bredt spekter av sporter for tipping, med et mangfoldig utvalg som passer til ulike preferanser. Hos Emirbet kan du finne en omfattende liste over sporter å satse på, inkludert populære alternativer som fotball, basketball, tennis bettingsider og cricket, samt nisjesporter som dart, håndball og snooker. Med et så omfattende utvalg er det mange alternativer å utforske og satse på, noe som sikrer at du kan finne noe som matcher dine interesser.

⚽ Fotball🏀 Basketball🎾 Tennis
🏐 Volleyball🎮 E-sport🏒 Ishockey
🚴‍♂ Sykling🥊 Boksing⚾ Baseball
🏸 Badminton🥍 Lacrosse🤾‍♂ Håndball
🏉 Rugby🏏 Cricket16+

Når det kommer til fotballkamper, tilbyr Emirbet et solid utvalg av spillmarkeder å velge mellom. Du kan finne en rekke alternativer for populære fotballigaer og turneringer, inkludert men ikke begrenset til den engelske Premier League, UEFA Champions League, La Liga, Serie A og Bundesliga. Emirbet tilbyr en rekke spillmarkeder for fotballkamper, som kampresultatet, over/undermål, asiatiske handikap og mange flere. Med et mangfold av markeder tilgjengelig, kan du nyte en dynamisk og engasjerende spillopplevelse for fotballkamper hos Emirbet.

Odds hos Emirbet

3.5 /5

Det er ingen overdrivelse å si at EmirBet har global anerkjennelse. Da er det nødvendig å tilby gode odds på markedet og sport. Det inkluderer selvfølgelig også live betting, hvor EmirBet er en fantastisk spiller. Det gir konkurransedyktige odds på alt som kan spilles, og er en bookmaker som er kjent med måtene å tiltrekke seg spillere på. Etter å ha sett på en kort sammenligning med deres konkurrenter, kan du se hva vi mener om EmirBet gode odds.

Bettingsider🇩🇪 Buli🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
emirbet logo91,0%91,2%91,2%91,2%91,1%
888sport logo92,5%93,5%93,4%92,4%92,7%
bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
unibet logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
mobilebet logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%

Vi anbefaler dog at du tar selv en titt på oddsen, men vi føler den er konkurransedyktig. Det er i hvert fall ikke noe vi kan kritisere den for!

Design av nettsiden

5.0 /5

Da det er mange forskjellige spillselskaper er det viktig at designet på siden er bra og oversiktlig, og at man får lyst til å spille. Det er noe vi føler at EmirBet har fått til på en god måte, hvor det er lett å finne alt du behøver. Alle knapper er enkle å forstå, informasjon er raskt tilgjengelig, og ikke skjult.

emirbet bonuskode
emirbet website

EmirBet har en god navigasjon og fargevalget på siden er interessant med en kombinasjon av gull og svart som fungerer veldig godt.

Som du så ovenfor er også registreringen rask og smidig, så de har satt sammen en god opplevelse. De har delt opp alle spillene i forskjellige kategorier, så de ikke blir blandet sammen.

Emirbet App

3.5 /5

Det er ingen app tilgjengelig for Emirbet dersom du ønsker å spille på telefon. Det er for så vidt noe som har blitt mer og mer vanlig de siste årene, hvor man i stedet må bruke nettleseren på telefonen sin. Det er ingenting i veien med det, da kvaliteten på det EmirBet leverer der er høy nok.

📱 Android📱 iOS📱 Mobile
NeiNeiJa

Du blir tilbudt de samme spillene, bonusene og alle de andre fordelene som du har på PC. Du er i tillegg svært trygg når du spiller, så du behøver ikke å bekymre deg selv om du skulle være på et usikret nettverk. Slike ting er viktige å tenke på, og sånn sett har utviklerne av EmirBet gjort en god jobb med hvordan operatøren er satt opp på telefon.

Kundetjeneste

3.5 /5

Det er forskjellige måter å få hjelp på hos EmirBet. Den mest populære er naturligvis live chat, men du har også mulighet til å ta kontakt via e-post. De har en døgnåpen kundeservice, og de hjelper deg til og med på norsk. Det er ikke noe man får så ofte, så det setter vi jo naturligvis pris på. De hjelper deg raskt og effektivt, slik at du finner ut av det du trenger.

📞 Hotline📩 E-Mail💬 Chat📋 FAQ
NeiNeiJaJa

I tillegg så har EmirBet en god FAQ hvor de svarer deg på det aller meste. Der vil du finne ofte stilte spørsmål, og ikke minst svarene på dem. Det er en god metode å finne informasjon på slik at man kan fortsetter spillingen sin.

Sikkerhet og lisens

5.0 /5

Emirbet er en relativt ny bettingside, som ble etablert i 2021. Den er lisensiert av Curaçao Gaming Authority (CGA), som er en anerkjent gamblingmyndighet. CGA-lisensen er gyldig til 2027. Emirbet bruker en rekke sikkerhetsfunksjoner for å beskytte sine kunders personlige og økonomiske informasjon, inkludert 128-bits SSL-kryptering, et svindeldeteksjonssystem og datasentersikkerhet. Totalt sett ser Emirbet ut til å være en legitim og sikker bettingside, og en som vi føler at vi kan anbefale til deg.

FAQ Emirbet

Ja, det gjør det. De har en velkomstbonus på 100% opptil 1000 kroner. Det er en fin introduksjon til operatøren, men husk at det finnes en bonuskode. I tillegg har EmirBet en velkomstbonus for casino, og du kan kun velge en av disse.

Den bruker du ved å skrive den inn når du gjør ditt første innskudd. Får du en annen bonuskode så vil det stå i vilkårene til bonusen om hvordan den aktiveres. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du har spørsmål.

Nei, en bonuskode fra EmirBet kan kun brukes en gang. Du kan jo forsøke å bruke den igjen, men det vil nok ikke fungere. Da må du bare vente til en ny bonuskode kommer, noe som forhåpentligvis ikke bør ta altfor lang tid.

Det spørs, og det er noe som er vanskelig for oss å vite. Vanligvis vil kampanjeperioden stå i bonusen så du vet hvor lenge den varer. Så det kan være at bonuskoden byttes hver tredje eller sjette måned. Det er noe som er vanskelig for oss å si.

Ja, det gjør det. Men det er en situasjon som hele tiden forandrer seg, men det er uansett greit å vite at eksisterende spillere kan få både innskuddsbonuser, reloadbonus, cashback og lignende. For å ikke snakke om freebet!


Ingen tilgjengelige anmeldelser


Har du et spørsmål eller en mening om bettingsider?

E-postadressen din vil ikke bli publisert

0 /5

Sikker bonuskode

Bonuskode

Testresultat

oddsbonus360 logo black Testresultat 06 / 2024
4.1 /5

Bonus
4.5 /5
Innskudd og uttak
3.5 /5
Sport og betting marked
4.0 /5
Betting Odds
3.5 /5
Design av nettsiden
5.0 /5
App
3.5 /5
Kundetjeneste
3.5 /5
Sikkerhet og lisens
5.0 /5

Evaluer Emirbet nå