Skip to main content

Cashalot bonuskode og anmeldelse

Bonus

1000 kr

Bonuskode

CASH10

Innskudd

100 €
+

Bonus

1000 kr
=

Kreditt

2000 kr

Forhold

 • Innskudd: 100 kr
 • Bonus in %: 100%
 • Minsteodds: 1,80
 • Umsetzung: 10x
 • Zeitliche Frist: 14 Tage
Innskuddstyper
 • bitcoin
 • mastercard
 • neteller
 • visa
Test nå

Cashalot ble etablert i 2021, men har siden da gjort seg kjent blant spillere. I et felt med hundrevis av spillselskaper er det godt gjort i seg selv. Men hva er det som har gjort dem bemerket, og hva gjør dem gode for spillere? Det er du her for å finne ut av, så les gjerne videre i vår anmeldelse av Cashalot, så får du finne ut av alle detaljer du trenger å vite om.

💻 Hjemmeside:www.cashalot.bet
🏢 Selskap:Indigo Soft NV
🌎 Sted:Curaçao
📅 Opprinnelse:Siden 2021
🎁 Bonus:1000 kr
🔒 Lisens:Curaçao

Prøve resultater: 94/100

Innholdsfortegnelse

💰 » Cashalot velkomstbonus💳 » Betalingsmetoder
🎁 » Cashalot bonuskode » Betting marked
🔍 » Bonusbetingelser 📊 » Cashalot Odds
Prøve resultater🏆 Anmeldelse: 94 / 100

Cashalot betting bonus i detalj

cashalot logoNår du registrerer deg hos Cashalot har de en oddsbonus ventende på deg! Den er på 100% opptil 1000 kroner. Det er ganske vanlig for en slik bonus til å være, og du får den ved å skrive inn bonuskoden CASH10. Det er viktig å huske, for om du gjør ditt første innskudd uten å skrive inn koden så vil ikke bonusen aktiveres.

Maks. bonusinnsats:1000 kr
Bonustype:Velkomstbonus
Bonusprosent:100 %
Bonuskode:Ikke nødvendig
Minsteinnskudd1000 kr
Minsteodds:1,80
Omsetningskrav:10 x
Gyldighet:14 dager
Innskuddsmetode:Alle tilgjengelige

Når det gjelder kravene så skal vi gå mer spesifikt inn på dem nedenfor. Men det laveste kvalifiserende innskuddet for bonusen ligger på 50 kroner, og du har et omsetningskrav på 10x. Sistnevnte er litt høyt, men det er lite å gjøre med. Du kan spille på odds som er minst 1.80, og alt over det. Men ikke alle sporter er tilgjengelige. Det prater vi mer om nedenfor, som sagt. Du har 14 dager på deg til å oppfylle alle krav. Vi anbefaler at du er påpasselig, for dersom du ikke klarer kravet innen 14 dager, så forsvinner både bonussum, og pengene du har vunnet.

cashalot bonuskode

Gjeldende Cashalot bonuskode for nye kunder.

Cashalot har også en casino bonus. Den ligger på 200% opptil 5000 kroner. Det er en god bonus med andre ord, men du kan kun velge en av dem. Velger du oddsbonus, er det alt du får!

Cashalot fordeler og ulemper

Dette er definitivt en veldig interessant operatør, og det er verdt å vite så mye som mulig om den. Og da mener vi både de positive og de negative aspektene. Så da kan vi jo gå igjennom noen fordeler og ulemper med den:

 • Enkel og oversiktlig side
 • Lett å finne spill, og mange av dem!
 • En fin velkomstbonus
 • God, døgnåpen, kundeservice

 • Ikke på norsk
 • Får ikke vunnet mye via velkostbonusen

Bonuskode Cashalot mai 2023

Når du vil spille hos Cashalot og få velkomstbonus, må du først og fremst skrive inn bonuskoden. Den er CASH10 for velkomstbonusen som finnes hos Cashalot i dag. Du må naturligvis registrere deg først, og så skrive inn koden, før du gjør ditt innskudd.

Vi vet at de fleste foretrekker at du ikke behøver å skrive inn kode for velkomstbonus, og heller ha det for andre kampanjer, men det er ikke tilfellet hos Cashalot. Det er dog raskt gjort, og bonusen i seg selv er verdt å få. Trenger du hjelp med Cashalot bonuskoden anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice.

Aktivering av Cashalot bonus

Det å sette i gang med spill hos Cashalot er ikke en vanskelig prosess, men den er verdt å vite om i forkant. Da sparer du tid, og kan raskt sette i gang med spillingen, årsaken til at vi alle er her:

 1. Først klikker du på Register. Det er en engelsk side, og norsk er ikke tilgjengelig. Du kan registrere deg via vanlig e post, Google eller Facebook.
 2. Velger du førstnevnte må du skrive inn e post, brukernavn og passord i det første steget.
 3. Det andre steget består av å fylle inn personlig informasjon, navn, telefonnummer, adresse og lignende. Etter at du har gjort det er du ferdig med registreringen.
 4. Du kommer til innskuddssiden, velg din foretrukne metode, skriv inn summen, og bonuskoden. Bekreft, og du har fått din velkomstbonus!

Bonuskrav for Cashalot bonuskode

Cashalot har en helt fin velkomstbonus, men den har altså visse krav og vilkår du bør vite om. Nedenfor går vi igjennom dem en og en, slik at du får den komplette oversikten av hva det er som forventes av deg. Da får du i hvert fall ingen stygge overraskelser, og kan forhåpentligvis vinne litt!

Innskudd

Det laveste kvalifiserende innskuddet for aktivere velkomstbonusen fra Cashalot er 50 kroner. Det er mye lavere enn mange andre sider tillater, og det liker vi godt. Det meste du kan få i bonus er 1000 kroner, og det er også maks innskudd gjeldende denne velkomstbonusen. Du kan sette inn mer, men du får ikke mer!

Bonuskode

Når du vil aktivere denne bonusen er det en bonuskode: CASH10. Den skriver du inn på designerte området, og deretter foretar du ditt innskudd. Det er en rask og enkel prosess, og koden i seg selv er ukomplisert. Har du spørsmål oppfordrer vi deg til å ta kontakt med kundeservice.

Tilgjengelige spill

KDu kan bare spille på fotball, tennis, basketball og ishockey når du vil omsette denne bonusen. det er begrensninger med andre ord, men disse sportene er uansett så store, og har så mye å spille på at vi ikke tror det vil være et veldig stort problem. Vi skulle dog sett at det var en større frihet.

Omsetningskrav

Omsetningskravet er på 10x. Det er litt høyere enn vi er vant til fra andre operatører, som ofte har halve omsetningskravet. Det betyr at du må spille for 10 000 kroner, dersom du tar maks bonus. Det er for all del ikke umulig, men det gjør det naturlig nok vanskeligere.

Minimum odds

Den laveste kvalifiserende oddsen du kan spille for å omsette bonusen er 1.80. Det er helt greit etter vår mening. Vi vet om bookmakere som har høyere krav, og om bookmakere som har lavere krav. Derfor er Cashalot et sted midt i mellom, og det er som sagt greit nok.

Utløpsdato

Du har 14 dager til å oppfylle alle krav som Cashalot har. Det er ikke veldig lang tid, men ei heller umulig. Du får den tiden du behøver, men det er nok like greit å sette i gang med omsetningen når du kan, slik at du slipper å skynde deg. Dersom du ikke rekker det så mister du bonusen og eventuelle gevinster.

Test av bettingen hos Cashalot

Når vi ser på en bettingside som dette er det langt mer enn bare oddsbonuser du må vite om. En komplett anmeldelse skal nemlig fortelle deg hva en sportsside tilbyr, hva du kan forvente av sporter, odds, betalingsløsninger og lignende.

Alt det har vi samlet nedenfor for deg, slik at du får den komplette oversikten du trenger. Da er det også mye lettere for deg å bestemme deg for hvorvidt du vil spille der eller ikke. Og det kan spare deg tid, og penger! Så les gjerne videre nedenfor.

Cashalot Innskudd og uttak

Når tiden er kommet for å gjøre innskudd hos Cashalot kan du bruke:

BetalingsmetodeInnskuddBehandlingstidUttakBehandlingstidGebyr
VISA50kr -
50.000 kr
Umiddelbar100 kr -
50.000 kr
1 - 5
dager
Ingen
Mastercard50kr -
50.000 kr
Umiddelbar100 kr -
50.000 kr
1 - 5
dager
Ingen
Neteller50kr -
50.000 kr
Umiddelbar100 kr -
50.000 kr
UmiddelbarIngen
Bitcoin50kr -
50.000 kr
Umiddelbar100 kr -
50.000 kr
UmiddelbarIngen

Det er gratis å foreta innskudd, og det meste du kan sette inn er 50 000 kroner per gang. Det er det vi blir informert om, og vi er uansett fornøyde med utvalget av betalingsmetoder.

Når du vil gjøre uttak har du:

 • Bankoverføring
 • Neteller
 • Rapid
 • Kryptovaluta
 • Paysafecard

Uttaksmetodene kan dog forandre seg, da det er en ustabil situasjon gjeldende dette i Norge. Du kan ta ut opptil 50 000 kroner over en periode på syv dager. Tar du ut flere ganger i løpet av tretti dager koster det 3%.

Tid på overføringer

Når du vil gjøre et innskudd kan du forvente at pengene overføres umiddelbart, og at du kan spille med en gang. Det er vanlig praksis med slike sider, og det gjelder også for Cashalot.

For uttak er det en behandlingstid på opptil 5 dager. Deretter avhenger det av hvilken metode du har valgt for å ta ut pengene. Krypto og e lommebøker pleier å være veldig raske.

Sport og bettingmarked

Som enhver god bookmaker så har også Cashalot mye bra å tilby deg når det kommer til utvalg av spill og sport. Deres bettingseksjon er full av gode muligheter for å plassere en innsats, hvor du har vanlig betting, live betting, e sport og virtuell sport. Du har også klassiske sporter, som fotball, basketball, ishockey, håndball, kampsport, motorsport og mye, mye mer. Alt det en moderne spiller i dag kan ønske seg finner man hos Cashalot.


Fotball
🏀
Basketball
🎾
Tennis
🏐
Volleyball
🏈
Fotball
🏒
Ishockey
🎮
eSports
🏎
Motor

Baseball
🏓
Bordtennis
🎯
Dart
🤾‍♂
Håndball
🥊
MMA
🏂
Alpin
13+

Marked for fotball

Dette er en styrke hos Cashalot, hvor de har tusenvis av kamper å tilby deg nesten hele tiden. Og når det kommer til markedene har de flere hundre marked for alle kamper, store eller små. Enten du vil spille på Champions League eller på den albanske toppdivisjonen, så er utvalget av marked like godt!


Oddsen hos Cashalot

Noe vi alltid legger vekt på i våre anmeldelser er hva slags odds en bookmaker som denne tilbyr. Man kan alltid få en god bonus, men om man ikke har gode sjanser til å vinne litt penger med sine innsatser er det ikke noe poeng med gode bonuser. Heldigvis er ikke det en bekymring hos Cashalot, hvor de har god odds på alt du liker å spille på.

🇩🇪 BuLi🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EPL🇪🇸 LaLiga🇫🇷 Ligue1🇮🇹 SerieA
Cashalot Logo96,0%95,7%96,0%95,8%95,8%
Comeon Logo94,7%94,9%94,8%94,9%94,8%
Bet365 Logo94,4%94,8%94,0%93,7%94,0%
Unibet Logo94,9%96,0%94,8%95,0%93,8%
Mobilebet Logo94,7%94,8%94,8%94,8%94,8%

Sammen med det gode utvalget av sport og marked, så blir det faktum at de har gode odds en veldig god kombinasjon.


Design og navigasjon

På mange måter er det en ganske enkel og sjarmerende side som man blir presentert med. Det er enkelt og oversiktlig, og du finner fort fram til alt du behøver. Det er ikke alltid tilfellet, så det er definitivt noe vi setter pris på. Mange norske bettingsider forsøker å gjøre litt vel mye ut av det, og ender opp med at siden kan bli vanskelig å navigere.

cashalot website

Hjemmesiden til cashalot.

Det er altså ikke tilfellet hos Cashalot, hvor du vil finne fort frem, og registreringen er smidig og grei. Noen ganger er virkelig det enkle også det beste!


Cashalot App

Om du er en av mange som liker å spille på telefon, så Cashalot akkurat det du er ute etter. De har en enkel og smidig navigasjon på telefon, hvor du kan spille direkte på nettleseren til telefonen din. Det er ingen app tilgjengelig, men det er ikke noe vi føler du kommer til å savne uansett.

📱 Android📱 iOS💻 Mobile
Nei ❌Nei ❌Ja ✅

Du blir tilbudt alt det samme som du får på PC også på mobil, være det seg bonuser, utvalg av spill og alt annet. Det liker vi, og vi regner med at nye spillere også vil gjøre det!


Kundeservice

Cashalot er tilgjengelig på kundeservice døgnet rundt. Enten det er via telefon, e post eller live chat, så har du folk som venter på deg til å gi deg hjelpen du behøver. Det er greit å ha døgnet rundt, slik at du slipper å bekymre deg dersom du skulle treffe på problemer. Hjelpen er rask og effektiv, og det er tydelig at de vet hva de driver med.

📞 HotlineJa ✅
📩 E-Mailsupport@cashalot.bet
💬 ChatJa ✅
📋 FAQJa ✅

Ellers har Cashalot en god FAQ som svarer på mange av spørsmålene du måtte ha. Det anbefaler vi at du tar en titt på, så du får en enda bedre oversikt.


Sikkerhet og lisens

Som mange andre nye bettingsider så benytter Cashalot seg av SSL krypteringsteknologi for å passe på alt. Det inkluderer naturligvis dine transaksjoner, økonomiske detaljer og personlig informasjon. De bruker også brannmurer på sine servere for større forsiktighet.

LisensSikkerhet
Curacao Odds LisensCuracao LisensSSL-kryptering
gamcare.org.uk
gamblingtherapy.org
gamblersanonymous.org.uk
gamanon.org.uk

Bettingsiden har en lisens fra Curacao, noe som er vanlig nok. Veldig mange gamblingsider har lisens fra Curacao, så vi må nok stole på de som har lisens derfra. Det er uansett en god og trygg side å spille på, blant annet på grunn av lisensen den har.

Konklusjon – Bonuskode Cashalot Norge

Konklusjon iconMed tanke på vår anmeldelse her så er det tydelig at vi liker mye av det Cashalot tilbyr. Det er en side som vet at spillere liker gode bonuser, godt utvalg av sport og marked og det å bli behandlet bra. Vi føler at de har truffet med dette, hvor du har en god kundeservice og en rettferdig odds.

Cashalot anbefales til alle som er ute etter et nytt sted å spille! Gi den en sjanse i dag!

FAQ Cashalot

Ja det gjør det. Det er en oddsbonus på 100% opptil 1000 kroner. Vilkårene og alle detaljer har vi forklart ovenfor så du får den fulle oversikten. Du har også en casino bonus på 200% opptil 5000 kroner. Husk at du kan kun velge en.
Den skriver du inn når du gjør ditt innskudd, eller om du går inn på kontosiden din. Dersom du ikke finner ut av det anbefaler vi at du tar kontakt med kundeservice som kan hjelpe deg med det du behøver.
Nei, en bonuskode hos Cashalot kan kun brukes en gang. Som vi ofte sier, du kan forsøke å bruke den igjen, men det vil ikke skje noe. Da må du nok smøre deg med tålmodighet og vente til en ny bonuskode blir lansert.
Det er noe som Cashalot bestemmer selv, og ikke noe vi blir fortalt om i forkant. Det er dog som oftest etter at den tidligere kampanjeperioden er over at en ny bonuskode dukker opp. Uansett hva som er tilfellet så kommer vi til å fortelle deg om det, når en ny bonuskode finnes.
Ja, Cashalot har bonuser for eksisterende spillere. Det inkluderer cashback, reload bonus, innskuddsbonus og mye annet. Free spins og free bets er også inkludert, men det avhenger av kampanjene når du får dem tilbudt.


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]