VI ❤ SPORTSSPILL

Oddsbonusser » Blog » Hvordan unngå å bli utestengt eller begrenset fra din spillekonto i betting

Hvordan unngå å bli utestengt eller begrenset fra din spillekonto i betting

Det er nok en lesning som mange stusser over, for det virker litt rart. Hvorfor skulle man bli utestengt? Vel, for det første må du følge reglene, og siden det er veldig mange av dem, så kan det hende at du bryter dem i blant. Det er dog ikke årsaken, for den største grunnen til at noen blir utestengt er om de vinner for mye, eller om de blir oppdaget om de forsøker å «lure» systemet.

Ikke benytt deg bare av bonuser

Bonuser er populære, og noe de aller fleste er ute etter. Men selv om bettingselskapene ofte lokker med gode tilbud, så vil de ikke at du skal kun holde deg til det. Det vil si at du for eksempel ikke gjør innskudd utenom de gangene du har bonus.

Gjør du det så vil bookmakeren føle at du utnytter systemet og dermed er risikoen mye større for å bli utestengt. Det er noe som føles litt rart, da det er deres egne tilbud, tross alt, men det er noe som vil skje.

Om du satser stort

Igjen, det virker litt kontraintuitivt, men om du satser stort så er det mer sannsynlig at du vinner stort også. Det er jo det man vil gjøre, men det liker ikke bookmakerne. Derfor er det kanskje bedre at du satser mindre, men på flere bookmakere. Du kan spille den samme innsatsen, men på to, tre forskjellige bookmakere.

Det blir naturligvis ikke lagt merke til like godt, og da risikerer du mye mindre. Bonusen med dette er at du faktisk vinner like mye som du ellers hadde gjort. Det tar litt lenger tid enn å spille bare på en bettingside, men da minimerer du i det minste risikoen.

Prøv å unngå at systemet ditt blir lagt merke til

Bookmakere, og alle casinoer, hater det når du har et system. Det indikerer at du vet hva du driver med, og du vet hvordan du skal vinne så mye som mulig. Det er jo ikke sånn at du alltid vinner, men bettingsidene ønsker at det er så liten sjanse for det som mulig.

Om de klarer å påvise at du har et system vil de blokkere deg umiddelbart. Det er noe de oppfatter som totalt uakseptabelt, og du har i det hele tatt en liten sjanse for å få kontoen gjenåpnet igjen. Benytt deg gjerne av et system, for vi ser gjerne at du vinner, men du bør nødvendigvis være litt mindre tydelig med det. Ellers blir det fort vekk full stopp!

Ikke ta ut penger for ofte

DU vinner, og det føles deilig. Spillekontoen din begynner å bli ganske full, og du tenker at du kanskje kunne trengt noe av det. Vårt råd er at du enten tar ut mye på en gang, eller ikke gjør det i det hele tatt. Det er klart det er opp til deg, men du risikerer å bli begrenset eller helt utestengt.

En annen god måte å gjøre det på er at du for eksempel til enhver tid har 2000 kroner på kontoen. Da vil bookmakerne tro at du har satt deg selv en grense. Det er bedre å bare vinne og la kontoen bli høyere og høyere. Så når du til slutt velger å ta ut, tar du ut en større klump på en gang, og det blir mindre iøynefallende.

Ikke velg den beste oddsen hele tiden

Dette er også noe som kan virke forvirrende, men om du akkurat har registrert deg og velger oddsen som er på 1.20, vil ikke bookmakeren like det. Det vil føles for dem som om du utnytter dem, fordi du hele tiden benytter deg av de beste tilbudene som er gitt.

Velger du noen litt mer risikable innsatser er det noe vil bli sett mer positivt på. I hvert fall når du akkurat har registrert deg. Om du har spilt på en spesifikk bettingsiden over lenger tid er det mindre viktig, for da har du sannsynligvis en mye mer variert spillehistorikk som gjør at du ikke blir utestengt.

Tap

Det er igjen noe som virker litt søkt, men det å tape, om enn med vilje vil gjøre deg mer spiselig. Da er det dog som oftest de virkelige storspillerne vi snakker om, de som vet hvordan de skal vinne. Vi mener ikke at du skal tape mer enn du vinner, men bare pass på at noen av innsatsene dine faktisk taper.

Bookmakere liker å ha en balanse i dette, og helst at du taper hele tiden. Men med tanke på at de tjener penger uansett om du vinner eller ei, har de heller ikke noe i mot om du vinner en gang i blant. Det er de gangene du vinner mye, eller når det føles som om at du jukser at de protesterer.

Så kan man diskutere om det er i det hele tatt mulig å jukse på noe som man ikke har noen påvirkning på. Du kan for all del gjøre hva du vil, og spille hvordan du vil når det er kamp mellom Liverpool og Manchester City. Men det kommer ikke til å påvirke utfallet en døyt. Det er den uregulerte delen av betting som gjør at dette er mulig. Og helt til det forandrer seg så må man også innrette seg. Disse tipsene nevnt ovenfor kan hjelpe deg med det!

Var det til hjelp?
[Total: 0 Gjennomsnittlig: 0]

Ingen kommentarer tilgjengelig


Har du et spørsmål eller en mening om artikkel?

E-postadressen din vil ikke bli publisert