VI ❤ SPORTSSPILL

Hvilke Twitterkontoer for sports betting bør du følge?

Det å få noen tips og råd om hva man bør spille på er alltid godt å ha med seg. Det er noe som virkelig kan hjelpe, og det er mye mer fordelaktig enn om du for eksempel følger bare oddsen som bookmakeren gir deg. Det er ikke noe som vil fungere veldig godt, av ulike årsaker. Om man heller kan få tips fra folk som vet hva de snakker om, som har erfaring og som vil at du skal vinne er det nok aller best.

Men da er det greit å vite hvem det er snakk om, for det er mange på Twitter som later som om de er eksperter. He har vi noen gode råd og tips til deg, slik at du kan få det meste ut av spillingen din. Vi skal for øvrig ikke fokusere kun på fotball, men vi snakker mer generelt, så kan du selv velge hvem du foretrekker.

twitter sports betting banner
rinet redaksjonen
Forfatter
enrico redaksjonen
Sjekket av
  • Enrico
Publisert

12.08.2023

Oppdatert

17.05.2024

De for amerikansk sport

Amerikansk sport innebærer basketball, NHL, NFL og baseball, stort sett. Det er veldig populært, naturlig nok i USA, men også i Europa. Basketball har vokst og vokst, og blitt kulturelt viktig for veldig mange. Da er det ikke rart at mange liker å spille på det.

Statmuse (@statmuse) er ofte den som blir mest skrytt av. Ikke bare gir de deg gode odds, men de har også statistikken til å støtte opp om det de sier. I tillegg presenterer de det på en så god og enkel måte, at du vil besøke dem igjen og igjen.

En annen for basketball er Bill Barnwell (@BillBarnwell). En analytiker som jobber for ESPN, med en stor følgerskare på Twitter, og det er veldig god analyse der, og viktig informasjon å få med seg.

For ishockey, og NHL spesifikt, så er Evolving-Hockey (@EvolvingHockey) et godt tips. De kommer til å hjelpe deg med å vinne, enkelt og greit, og de har en historikk som viser at de virkelig kan det også. Kanskje er det aller beste at de tilbyr analyse mens kamper pågår, så om du liker live betting på ishockey, er Evolving Hockey stedet for deg.

Godt og underholdende

Betting skal være en blanding av disse to tingene, og da er Joe Fortenbaugh midt i blinken for deg. Han jobber hos ESPN, og har en fantastisk blanding av humor og intelligens i det han driver med. Du kommer til å le samtidig som du vinner på dine kuponger. En mye bedre kombinasjon enn det får man ikke.

Men om man bare ha kvalitet og analyse, og for fotball bør du kanskje ta en titt på @OptaPro. Det er et selskap som etter hvert har blitt veldig kjent for deres bruk av statistikk, og gir analyse i dag for fotballkamper som skjer over hele verden. Du får all informasjonen du behøver, nesten uansett hvor kampen pågår.

Om du er ute etter analyse kun for England, har de en Twitterkonto dedikert for det. På samme måte som de har Spania, Italia, Tyskland og Frankrike. Det er et seriøst selskap som du kan få mye glede ut av.

Analytisk

Det å følge en Twitterkonto for slike ting er å virkelig stole på noen, i at du ikke skal tape penger, og at du heller skal vinne. Squawka har et svært godt rykte, og det er så mye variert informasjon å finne der også. De dekker ikke bare Premier League, men all populær fotball.

Du blir oppdatert på det seneste innen fotball, samt at du får massevis av informasjon rundt form og andre viktige faktorer. Det å holde seg oppdatert er viktig, og det handler ikke bare om å få de beste tipsene heller.

Om nyheter og informasjon er noe du er ute etter så bør du følge også @SkySportsNews. Sky Sports er kjent verden over, og det er der man som oftest får de første oppdateringene om overganger, skader og andre ting som kan påvirke en kamp. Det er ofte de små detaljene som avgjør, og det er definitivt noe Sky Sports kan tilby. DU må bare være litt tålmodig, for det er mye annet på deres Twitterside også.

Til slutt bør vi også nevne Joseph Buchdahl (@12Xpert). Han jobber direkte for å hjelpe spillere med å vinne, og det er det han har fokus på. Det ser man på hans Twitter, hvor man får gode eksempler på hans analyser og hvorfor man bør følge dem.

Det handler mer om å vite hva fotball handler om, om hvordan det spilles. For å få analysen og statistikken bak som ofte kan fortelle deg mye om fremtiden, er Buchdahl et godt tips.

Som konklusjon

I det hele tatt handler det også om å ha tålmodighet og lese gjennom informasjonen tilgjengelig. For det er veldig mye tilgjengelig, for sports betting er en milliardindustri. Da sier det seg selv at det er mye oppmerksomhet rundt det, og mange interessenter. Tar du deg tid, før hver eneste gang du plasserer en innsats, vil du ha mye større sjanse til å lykkes. Passe bare på å følge de som virkelig er til å stole på.

Ikke at de alltid vinner, men at det er substans bak det de sier og at de ikke samarbeider med tredjeparter bare for å få deg til å spille. Det er klart, ikke alt kan løses med hjelp av bare analyse og statistikk. I visse tilfeller vil det skje så syke ting som ingen kunne forvente. Og som da vil forandre hele kampbildet, uansett hvilken sport det er snakk om.

Men litt hjelp er vel uansett ikke å forakte, og da føler vi de vi har snakket om her, og andre, virkelig kan være gode for det. Ta gjerne en titt. Har du noen egne favoritter?

Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]