VI ❤ SPORTSSPILL

Oddsbonusser » Blog » Betting eurovision 2024

Betting eurovision 2024

Eurovision Song Contest 2024 er over oss, og musikkelskere over hele Europa (og utover!) venter spent på det store opptoget i Malmö, Sverige. Årets konkurranse lover å bli en spennende en, med et mangfoldig utvalg av bidrag som kjemper om det ettertraktede trofeet. Mens alle øyne er rettet mot de 37 konkurrerende landene, har ett bidrag dukket opp som den tidlige frontløperen i henhold til gjeldende odds – Ukrainas «Teresa & Maria» av alyona alyona & Jerry Heil.

Et sjangerbøyende kraftsenter: Avduking av «Teresa & Maria»

Den ukrainske oppføringen presenterer et unikt og potensielt historieskapende samarbeid. Alyona alyona, en kjent ukrainsk rapper kjent for sine feministiske tekster og vittige ordspill, slår seg sammen med Jerry Heil, en singer-songwriter med popsensibilitet. Sangen deres, «Teresa & Maria,» er innhyllet i litt mystikk, med detaljer om den spesifikke sjangeren og temaet forblir skjult. Imidlertid har denne hemmeligholdelsen bare gitt næring til publikums forventning. Spekulasjoner antyder at sangen kan være en blanding av rap og pop, potensielt med et sosialt kommentarelement vevd inn i teksten, en signaturstil til alyona alyona.

Hvorfor er Ukraina favoritten? En titt på faktorene

Flere faktorer bidrar til at Ukraina er nåværende oddsfavoritt:

 • Rir på bølgen av offentlig sympati: Etter deres seier i 2023 med Kalush Orchestras «Stefania», fortsetter Ukraina å høste betydelig offentlig sympati på grunn av den pågående konflikten i landet. Mens Eurovision-reglene forbyr åpenlyst politiske meldinger, kan seere over hele verden bli påvirket av en sterk følelsesmessig tilknytning til det ukrainske bidraget.
 • Samarbeidets kraft: Sammenkoblingen av alyona alyona og Jerry Heil er et strategisk trekk. Alyona alyona bringer med seg en sterk og etablert fanbase, spesielt blant yngre demografi, mens Jerry Heil utvider appellen med sine pop-sensitiviteter. Denne kombinasjonen kan tiltrekke seg et bredere utvalg av velgere.
 • Mysteriefaktoren: Hemmelighetskremmeriet rundt «Teresa & Maria» skaper blest og holder sangen frisk i folks sinn. Denne hypen før konkurransen kan oversettes til stemmer når konkurransen utfolder seg.

Kan Ukraina gjøre det store? Utfordringer og utfordrere

Til tross for å være favoritten, står Ukraina overfor noen utfordringer:

 • Unngå repeterende stemmegivning: Eurovisions stemmeregler hindrer land i å stemme på seg selv. Hvis Ukraina stolte sterkt på sympatistemmer i 2023, kan det være vanskelig å sikre seg en gjentatt seier. De må overbevise seerne med sangens musikalske fortjeneste også.
 • Overraskesleselementet: Eurovision er kjent for sine uventede utfall. En kraftfull ballade fra et annet land eller en fengende, optimistisk sang som fanger publikums fantasi kan lett stjele showet.

Hvem andre er i gang? Potensielle spoilere!

Mens Ukraina har topplassen, skaper andre utfordrere spenning:

 • Italia: Angelina Mangos «La Noia» (Kjedsomheten) får gjennomslag. Denne introspektive balladen kan gi gjenklang hos seere som søker en mer emosjonell forbindelse.
 • Kroatia: Baby Lasagne (ja, det er artistens navn!) og deres sære bidrag «Rim Tim Tagi Dim» har en sterk online fanbase. Sangens fengende melodi og lekne energi kan være en dark horse-utfordrer.
 • Sveits: Nemos kraftfulle opptreden på Eurovision PrePartyES i Madrid har drevet dem inn i samtalen. Detaljer om sangen deres forblir ikke avslørt, men forventningen er høy.

Eurovision 2024: En titt på diverse spillmarkeder

Eurovision Song Contest er et kulturelt fenomen som overskrider ren musikalsk konkurranse. Det er en feiring av mangfold, en plattform for nye artister og et spennende skue som tenner vennlige nasjonale rivaliseringer (og noen ganger stemmekontroverser!). I år, sammen med det stadig populære «hvem vil vinne»-markedet, tilbyr et stort utvalg av Eurovision 2024-spillalternativer spennende muligheter for både fans og tilfeldige seere. La oss fordype oss i de forskjellige spillmarkedene som kan legge til et helt nytt lag av spenning til konkurransen.

Nasjonal ære: Forutsi de beste utøverne etter region

Eurovision har en rik historie med regionale kraftsenter. De nordiske landene har for eksempel en sterk merittliste, mens Øst-Europa også har sett sin rimelige andel av seire. Her er noen potensielle regionalbaserte spillmarkeder:

 • Vinner fra Norden (Sverige, Norge, Island, Danmark, Finland): Dette markedet lar deg spille på et land fra Norden som går seirende ut, uavhengig av deres spesifikke plassering.
 • Topp østeuropeisk inngang (land fra Øst-Europa og Balkan): Dette markedet henvender seg til de som tror at en nasjon fra denne regionen vil prestere eksepsjonelt godt.
 • Vil en tidligere sovjetrepublikk vinne?: Dette markedet tar seg inn i den historiske konteksten til Eurovision, med noen seere som trekkes til potensielle vinnere fra disse nasjonene.

Sjangerkriger: Velg den vinnende musikalske stilen

Eurovision er en smeltedigel av musikalske stiler, fra hjerteskjærende ballader til pulserende elektroniske dansespor. Her er noen sjangerspesifikke spillmarkeder som kan piffe opp seeropplevelsen din:

 • Vinnerens sjanger: Blir det en pophymne, en kraftfull ballade eller kanskje et overraskende rockeinnslag? Dette markedet lar deg forutsi den dominerende musikalske stilen til vinnerlåten.
 • Toppscorende upbeat-sang: Dette markedet fokuserer på sangen med høyest poengsum som faller innenfor en spesifikk energisk kategori, som dans eller pop.
 • Vil en ballade vinne?: Dette markedet henvender seg til fans som tror at en tregere, emosjonell sang vil ta med seg trofeet.

Hvem kommer seg til finalen av semifinalistene

Veien til den store finalen i Malmö er brolagt med semifinalekamper. Her er noen spillmarkeder som gir intriger til kvalifiseringsprosessen:

 • Hvilke land vil kvalifisere seg fra semifinale 1?: Med 18 land som konkurrerer i hver semifinale, lar dette markedet deg forutsi hvilke spesifikke nasjoner som går videre.
 • Vil Albania kvalifisere seg til den store finalen?: Dette markedet lar deg satse på et bestemt land for å komme til den endelige forestillingen.
 • Antall Big Five-land i den store finalen: «Big Five»-landene (Frankrike, Tyskland, Italia, Spania og Storbritannia) kvalifiserer seg automatisk til finalen. Dette markedet lar deg forutsi hvor mange av dem som vil havne på toppplasseringene.

Nyhetsspill: Legger til et snev av innfall til konkurransen

Eurovision handler ikke bare om musikken; det handler om skuespillet! Her er noen letthjertede spillmarkeder som gir konkurransen et snev av moro:

 • Farge på vinnerens antrekk: Vil den vinnende utøveren være kledd i en levende rød, en sofistikert sort eller noe helt uventet?
 • Vil det være en sceneinvasjon?: Dette markedet benytter seg av den sporadiske (og ofte kaotiske) Eurovision-tradisjonen med sceneinvasjoner av entusiastiske fans.
 • Antall kostymeendringer under showet: Eurovision er kjent for forseggjorte kostymer og noen ganger til og med flere endringer for samme utøver. Dette markedet lar deg forutsi hyppigheten av kostymebytte.

Utforske oddsen: Hvor finner du de beste markedene

Selv om de spesifikke markedene som tilbys kan variere litt mellom bookmakere, tilbyr noen anerkjente nettplattformer detaljerte Eurovision-spillalternativer, som for eksempel Unibet, som er en god start!

Ingen kommentarer tilgjengelig


Har du et spørsmål eller en mening om artikkel?

E-postadressen din vil ikke bli publisert