VI ❤ SPORTSBETTING

Call of Duty betting sites

Betting på Call of Duty refererer til å sette innsatser på utfallet av konkurrerende Call of Duty-kamper eller turneringer. Call of Duty er en populær førstepersons skytespillserie som har en konkurransedyktig e-sportscene. Profesjonelle lag konkurrerer mot hverandre i ulike spillmoduser og kart, og spillere har muligheten til å forutsi vinnerne eller spesifikke utfall av disse kampene.

Å satse på Call of Duty innebærer vanligvis å satse på faktorer som kampvinnere, kartvinnere, totalturneringsvinnere, individuelle spillerstatistikker og andre spesifikke hendelser i spillet. Tippere kan analysere lagets prestasjoner, spillernes ferdighetsnivåer, tidligere kampresultater og andre relevante faktorer for å komme med informerte spådommer og plassere innsatsene sine.

Akkurat som tradisjonelle sportsbetting, lar betting på Call of Duty fansen legge til et ekstra lag med spenning og engasjement til spillet ved å ha en økonomisk interesse i resultatet. Det gir en mulighet til å vise frem kunnskap om spillet, følge favorittlag og -spillere, og potensielt tjene penger hvis innsatsene er vellykkede.

call of duty betting sites banner
rinte forfatter
Forfatter
Sjekket av

Enrico

Dato

12.08.2023

Oppdatert

30.08.2023

Emne

Sportsbetting

Erfaring

Siden 2014

Lesetid

12 Minuten

Litt om Call of Duty

Call of Duty er en svært populær førstepersons skytespill franchise utviklet av forskjellige studioer og utgitt av Activision. Franchisen ble først introdusert i 2003 og har siden blitt en av de mest suksessrike og innflytelsesrike spillseriene i bransjen. Call of Duty-spill er kjent for sitt intense, fartsfylte spill, oppslukende historiefortelling og flerspillermoduser.

Serien tilbyr en rekke spillmoduser, inkludert enkeltspillerkampanjer, samarbeidende spilling og konkurrerende flerspillermoduser. Hvert spill har vanligvis en annen setting, historie og karakterer, alt fra historiske konflikter som andre verdenskrig til moderne og futuristisk krigføring.

Call of Duty-spill inkluderer ofte en sterk vekt på online flerspiller, som lar spillere delta i konkurrerende kamper med andre over hele verden. Flerspillermodusene har forskjellige spillstiler, alt fra lagbaserte mål til fri-for-alle-kamper, og tilbyr et bredt utvalg av våpen, utstyr og tilpasningsmuligheter.

I tillegg til hovedpillutgivelsene, har Call of Duty utvidet tilbudene sine med spin-off-titler og spillmoduser. Disse inkluderer Call of Duty: Warzone, et gratis-å-spille Battle Royale-spill, og Call of Duty: Mobile, en mobilversjon av franchisen tilgjengelig på iOS- og Android-enheter.

Franchisen har fått kritikerroste og har en massiv og dedikert fanskare. Den fortsetter å gi ut nye avdrag regelmessig, ofte med innovative funksjoner og forbedringer av spillmekanikk og grafikk. Call of Duty har blitt en stor aktør i e-sportsbransjen, med profesjonelle lag og turneringer som tiltrekker seg millioner av seere og tilbyr betydelige premiepotter.

Betting sites du kan spille Call of Duty betting på

Det er mange forskjellige sider som tilbyr eSports betting generelt, og også Call of Duty betting. Det er noe som man har god dekning for, men nedenfor har vi forsøkt å velge ut noen av de beste. Ta gjerne en titt på disse, men husk at det også finnes andre som du kan spille på, og som vi har anmeldelser av.

Zulabet: Zulabet er en online sportsbettingside som tilbyr et bredt spekter av spillmarkeder, inkludert e-sport. De dekker ulike esport-titler, inkludert Call of Duty, og gir konkurransedyktige odds og et brukervennlig grensesnitt for spill på kamper og turneringer.

Zulabet

Zulabet: Zulabet er en online sportsbettingside som tilbyr et bredt spekter av spillmarkeder, inkludert e-sport. De dekker ulike esport-titler, inkludert Call of Duty, og gir konkurransedyktige odds og et brukervennlig grensesnitt for spill på kamper og turneringer.

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • AstroPay Betalingsmetode

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence

100 % bis zu

2.000 kr

Høydepunkter

 • 2000 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 95,10%
 • Har Cashout funksjon
 • Perfekt for livespill
 • Stort utvalg av spill
 • Fin design og navigering

Unibet

Unibet: Unibet er en veletablert og pålitelig online gamblingplattform som dekker et mangfold av sporter og e-sporter. De tilbyr Call of Duty-spillalternativer, slik at du kan satse på forskjellige aspekter av spillet, for eksempel kampresultater, kartvinnere og spillerprestasjoner.

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • revolut logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence

200 % bis zu

1.000 kr

Høydepunkter

 • 1000 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 94,0%
 • Gratis livestreaming
 • Perfekt for live betting
 • Har Cashout funksjon
 • iOS app tilgjengelig

LeoVegas

LeoVegas: LeoVegas er et kjent nettcasino og sportsbook som også har esports-tipping, inkludert Call of Duty. De tilbyr et omfattende utvalg av spillmarkeder for Call of Duty-kamper, sammen med konkurransedyktige odds og en sømløs spillopplevelse.

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • Neteller Betalingsmetode

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence

100 % bis zu

3.000 kr

Høydepunkter

 • 3000 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 95,30%
 • Har Cashout funksjon
 • Perfekt for live betting
 • Stort utvalg av spill
 • Flott for fotball

bet365

Bet365: Bet365 er en anerkjent og høyt ansett online bettingside som dekker et stort utvalg av sport og e-sport, inkludert Call of Duty. De tilbyr en rekke spillalternativer, livestreaming av kamper og attraktive kampanjer, noe som gjør det til et populært valg for e-sportentusiaster.

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • Bankwire Betalingsmetode

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence

100 % bis zu

1.000 kr

Høydepunkter

 • 1000 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 94,20%
 • iOS- og Android-app
 • Gratis livestreaming
 • Topp Cashout funksjon
 • Fin design og navigering

Disse fire føler vi gir deg gode marked og muligheter for spill. men som sagt, det finnes mange andre å velge fra også.

Bonuser du kan bruke på Call of duty betting

Velkomstbonus: Mange spillplattformer gir en velkomstbonus til nye brukere. Denne bonusen tilbys vanligvis når du registrerer deg og gjør et første innskudd. Bonusbeløpet kan variere, men inkluderer ofte en prosentandel av ditt første innskudd, noe som gir deg ekstra midler du kan bruke til Call of Duty-spill.

Gratisspill: Gratisspill er en annen populær bonus i Call of Duty-spill. Med denne kampanjen tildeles du et spesifikt antall gratis spillkreditter som kan brukes til å plassere spill på Call of Duty-kamper. Hvis innsatsen din er vellykket, kan du beholde gevinsten, men verdien av selve gratisspillet er vanligvis ikke uttakbar.

Reload-bonus: Noen bettingplattformer tilbyr reload-bonuser til eksisterende kunder. Disse bonusene tildeles når du gjør påfølgende innskudd etter det første. I likhet med oddsbonuser inkluderer reloadbonusen ofte en prosentandel av innskuddsbeløpet ditt, noe som gir deg ekstra midler å satse på Call of Duty.

Det er viktig å merke seg at tilgjengeligheten og vilkårene for disse bonusene kan variere mellom ulike spillplattformer. Det anbefales alltid å lese nøye gjennom vilkårene og betingelsene knyttet til hver odds bonus for å forstå eventuelle omsetningskrav, tidsbegrensninger eller spesifikke betingelser som må oppfylles for å kvalifisere for og ta ut bonusmidler.

En guide til betting på Call of Duty

Det å plassere spill på Call of Duty er ganske likt som å plassere innsatser på andre sporter og esporter. Men det er fortsatt visse ting som kan være spesifikke til akkurat dette spille, som vi ønsker å hjelpe med. Nedenfor har du en rask guide:

 1. Forstå Call of Duty Esports: Gjør deg kjent med den konkurrerende Call of Duty-scenen. Lær om de forskjellige spillmodusene som Search and Destroy, Hardpoint og Control. Følg profesjonelle turneringer, ligaer og lag for å få innsikt i konkurranselandskapet.
 2. Undersøk lag og spillere: Undersøk grundig lagene og spillerne som konkurrerer i Call of Duty-kamper. Analyser deres tidligere prestasjoner, individuelle ferdighetsnivåer, teamkjemi og nyere form. Vurder faktorer som teamdynamikk, spillerroller og kartpreferanser for å vurdere sjansene for suksess.
 3. Studiekart og spillmoduser: Call of Duty-kart spiller en avgjørende rolle for kampresultater. Forstå egenskapene til hvert kart, inkludert spawn-punkter, mål og strategiske posisjoner. Lær hvordan lag presterer på forskjellige kart og hvilke spillmoduser de utmerker seg i. Denne kunnskapen kan hjelpe deg med å lage mer nøyaktige spådommer.
 4. Analyser matchups og statistikk: Evaluer head-to-head matchups mellom lag. Se på deres historiske prestasjoner mot hverandre og vurder deres nylige møter. Vær oppmerksom på statistikk som gevinstrater, kartgevinster og individuelle spillerstatistikker. Denne analysen kan gi innsikt i potensielle fordeler eller svakheter.
 5. Følg Call of Duty-nyheter og -oppdateringer: Hold deg oppdatert med de siste Call of Duty-nyhetene, endringer i vaktlisten og turneringsplaner. Overvåk offisielle Call of Duty-esportkanaler, lagkunngjøringer og fellesskapsfora for å samle informasjon som kan påvirke kampresultatene.
 6. Sammenlign odds: Sammenlign oddsene som tilbys av forskjellige bookmakere. Se etter verdispill der oddsen er høyere enn du tror de burde være. Dette kan være en indikasjon på en potensielt lønnsom mulighet.
 7. Utnytt live-betting: Dra nytte av live-betting-alternativer under Call of Duty-kamper. Etter hvert som spillet skrider frem, kan du identifisere muligheter basert på teamprestasjoner, kartresultater eller momentumskifter. Live-betting lar deg tilpasse strategien din og gjøre informerte spill i sanntid.

Husk at spill på Call of Duty bør gjøres ansvarlig. Det er viktig å nyte opplevelsen og satse innenfor dine evner. Spill alltid ansvarlig og vurder å søke hjelp hvis du føler at dine spillaktiviteter begynner å bli problematiske.

Marked for Call of Duty betting

Når man prater om betting generelt, ikke bare for eSport, så er det mye fokus på marked. Det gjelder også for Call of Duty, hvor du har mye forskjellig å spille på. Det er mye som gjøres tilgjengelig, og det er en svært høy kvalitet på spillingen. Det er tross alt et av de mest populære spillene i verden, så det er klart at mye forskjellig tilbys. Som nedenfor:

 • Kampvinner: Dette populære markedet innebærer å forutsi laget som vil dukke opp som vinneren av den totale kampen. Du kan plassere innsatsen din på laget du tror vil komme til topps.
 • Kartvinner: Call of Duty-kamper består vanligvis av flere kart, og dette markedet lar deg satse på laget som vinner et spesifikt kart i kampen. Hvert kart byr på en unik utfordring, og du kan prøve å forutsi resultatet av individuelle kart.
 • Handicapspill: Handicapspill er et marked der et handikap tildeles et av lagene for å jevne ut oddsen. Du kan satse på om et lag vinner med en spesifisert handicapfordel eller dekker en gitt handicapulempe. Dette markedet legger til et ekstra lag med spenning til din spillopplevelse.
 • Totalt antall spilte kart: I dette markedet kan du forutsi om det totale antallet kart som spilles i en kamp vil være over eller under en bestemt verdi satt av bookmakeren. Den lar deg satse på varigheten av kampen og om det blir en tett omstridt serie eller en mer ensidig affære.
 • Riktig poengsum: For de som søker høyere odds og mer presisjon, er riktig poengsum et spennende alternativ. Du kan satse på den nøyaktige resultatlinjen for en kamp, inkludert antall kart vunnet av hvert lag. Det krever en dyp forståelse av teamene og deres evner.
 • First Blood: Et spennende marked i Call of Duty-spill er First Blood-markedet. Her tipper du hvilket lag eller spiller som vil sikre det første drap i et spesifikt kart eller runde. Det tilfører et element av spenning til de tidlige stadiene av spillet.
 • Totalt antall runder som er spilt: Dette markedet lar deg satse på om det totale antallet runder som spilles i et spesifikt kart eller kamp vil være over eller under et fastsatt tall. Det innebærer å analysere tempoet og stilen til lagene for å avgjøre om kampen vil være mer fartsfylt eller metodisk.
 • Spillerstatistikk: Noen bookmakere tilbyr markeder hvor du kan satse på individuelle spilleres ytelse. Du kan satse på beregninger som antall drap, assists eller objektive fangster i en kamp. Dette markedet legger til et lag med engasjement ved å fokusere på individuelle spillerbidrag.
 • Lag for å oppnå det første målet: I spillmoduser som Seak and Destroy, hvor lagene har spesifikke mål, kan du satse på laget som vil fullføre et bestemt mål først. Du kan for eksempel forutsi hvilket lag som vil plante eller uskadeliggjøre bomben først.
 • Turneringsvinner: Dette markedet lar deg satse på laget du tror vil fremstå som den ultimate mesteren i hele turneringen eller ligaen. Det krever vurdering av den generelle styrken og konsistensen til lagene gjennom hele konkurransen.

Eksempel på live betting på Call of Duty

Live betting er naturlig nok en stor del av spillopplevelsen med Call of Duty. Det er dog viktig å påpeke at Call of Duty er et spill hvor ting skjer raskt, og det gjelder å holde tritt på det hele. Da kan du dra nytte av marked som for eksempel:

 • Map Winner (Live): I tillegg til Map Winner-markedet før kampen, kan du også finne live-betting-alternativer hvor du kan satse på laget som vinner det gjeldende kartet som spilles. Etter hvert som kampen skrider frem, kan oddsen og dynamikken i spillet endres, noe som gir nye muligheter for livespill.
 • Rundevinner (Live): Dette markedet lar deg satse på laget som vil vinne den nåværende runden innenfor et kart. Etter hvert som rundene utfolder seg, kan oddsen svinge basert på prestasjonene til lagene, noe som gir deg sjansen til å foreta veddemål i spillet og utnytte momentumskiftene.
 • Total Kills (Live): I dette markedet kan du satse på det totale antallet kills oppnådd av begge lag eller individuelle spillere i et bestemt kart eller runde. Etter hvert som handlingen utfolder seg, kan du analysere spillingen og sette live-spill på om antall drepte vil overstige eller falle under en viss terskel satt av bookmakeren.
 • Neste mål (Live): Call of Duty-spillmodus involverer ofte å fullføre spesifikke mål, for eksempel å fange flagg eller sikre bombeplasser. Dette markedet lar deg spille på hvilket lag som skal fullføre det neste målet i en live-kamp. Det gir spenning når du forutsier resultatet av kritiske mål i spillet.

Det kan være utrolig gøy å spille slik, og når du har virkelig lært deg spillet, så blir det enda bedre.

Live streaming på Call of Duty

Livestreaming av Call of Duty har blitt stadig mer populært blant fans og tippere. Det er flere plattformer hvor du kan nyte livestreaming av Call of Duty-kamper:

Twitch: Twitch er en populær streamingplattform som har et bredt spekter av spillinnhold, inkludert Call of Duty. Mange profesjonelle spillere, streamere og esportsorganisasjoner kringkaster spillingen og turneringene sine på Twitch. Du kan finne dedikerte Call of Duty-kanaler hvor du kan se live-kamper, få innsikt fra kommentarer og engasjere deg i spillfellesskapet.

YouTube Gaming: YouTube Gaming er en annen plattform som tilbyr live-streaming av Call of Duty. Mange profesjonelle spillere og spillpersonligheter har sine egne kanaler på YouTube, hvor de streamer spillingen, deler strategier og gir live dekning av turneringer. YouTube Gaming gir et brukervennlig grensesnitt og muliggjør live chat-interaksjoner med streamere og andre seere.

MLG.tv: Major League Gaming (MLG) er en fremtredende plattform i e-sportsindustrien, og den arrangerer offisielle Call of Duty-turneringer. MLG.tv gir live-streaming dekning av konkurrerende kamper, slik at du kan se toppspillere i aksjon og følge fremdriften til store Call of Duty-arrangementer.

Disse plattformene tilbyr en oppslukende opplevelse, slik at du kan se Call of Duty-kamper mens de skjer, samhandle med andre seere og holde deg oppdatert på de siste spilltrendene og -strategiene. Det er også sånn at mange av bettingsidene vi har anmeldelser av tilbyr live streaming. Ta en titt på dem, så vil du også finne noen som har Call of Duty live streaming.

skjermbilde call of duty betting odds rabona
Rabona skjermbilde: call of duty betting odds

Hva er de største konkurransene og ligaene i Call of Duty?

Call of Duty har flere store konkurranser og turneringer som tiltrekker seg topp profesjonelle lag fra hele verden. Noen av de største konkurransene i Call of Duty inkluderer:

Call of Duty League (CDL): Call of Duty League er den fremste profesjonelle e-sportsligaen for Call of Duty. Den har franchiselag som representerer forskjellige byer og regioner. CDL er vertskap for vanlige sesongkamper, som leder opp til sluttspill og et mesterskapsarrangement. Ligaen viser frem de beste Call of Duty-spillerne og lagene som konkurrerer om betydelige premiepotter.

Call of Duty World Championship: Call of Duty World Championship: er toppen av konkurrerende Call of Duty. Det er en årlig turnering som samler topplagene fra forskjellige regioner, inkludert Nord-Amerika, Europa, Asia-Stillehavet og andre. Verdensmesterskapet byr på intens konkurranse og tilbyr en betydelig premiepott til vinnerne.

Telialigaen: Telialigaen er den fremste eSportsligaen i Norge og har ulike spill, inkludert Call of Duty. Den arrangerer vanlige sesonger og sluttspill, og gir en plattform for norske lag til å konkurrere mot hverandre og vise frem sine ferdigheter. Ligaen tilbyr muligheter for både amatører og profesjonelle spillere til å delta og få anerkjennelse.

The Arctic Open: The Arctic Open er en norsk e-sportsturnering som dekker flere spill, inkludert Call of Duty. Det tiltrekker seg lag fra Norge og andre nordiske land, og skaper et konkurransemiljø for spillere å teste sine evner. Arrangementet har premiepotter og samler noen av de beste lagene i regionen.

Det finnes også andre, og vi har til og med noen i Norge, som du kan se. Så det er mye å se frem til, og ikke minst plassere innsatser på.

Call of Duty i Norge

Call of Duty er stort i Norge, ikke bare når det kommer til betting, men også for vanlig spilling. Call of Duty har en betydelig spillerbase i Norge, med spillere på tvers av ulike plattformer, inkludert PC, PlayStation og Xbox. Mange norske spillere liker å spille spillet både for de engasjerende enkeltspillerkampanjene og de konkurrerende flerspillermodusene.

Selv om e-sportscenen for Call of Duty i Norge kanskje ikke er like fremtredende som i noen andre land, er det fortsatt konkurrerende spillere og lag som representerer landet i ulike turneringer og ligaer. Norske lag deltar i både nasjonale og internasjonale konkurranser, viser ferdighetene sine og sikter på suksess.

I Norge arrangeres det lokale turneringer og arrangementer der Call of Duty-spillere kan konkurrere mot hverandre. Disse begivenhetene gir spillere muligheter til å koble seg til fellesskapet, demonstrere sine evner og potensielt få anerkjennelse innenfor den norske esportscenen.

Call of Duty-fellesskapet i Norge engasjerer seg aktivt i spillet gjennom nettfora, sosiale mediegrupper og spillfellesskap. Spillere deler strategier, diskuterer spilloppdateringer og organiserer møter og LAN-fester for å spille spillet sammen.

Mange norske spillere liker å streame Call of Duty-spillet på plattformer som Twitch eller lage innhold på YouTube. Strømming og innholdsskaping har blitt populære måter for spillere å vise frem ferdighetene sine, underholde publikum og koble seg til det bredere spillfellesskapet.

Call of Duty har en dedikert tilhengerskare i Norge, med spillere som deltar i både uformelt spill og konkurrerende e-sport. Spillet tilbyr en oppslukende opplevelse, og populariteten fortsetter å vokse etter hvert som nye iterasjoner av franchisen slippes.

Hva du bør unngå med Call of Duty betting

Når du deltar i Call of Duty-spill, er det viktig å være klar over visse faktorer og potensielle fallgruver. Unngå å plassere spill uten å foreta grundige undersøkelser om lagene, spillerne og deres prestasjonshistorie. Å forstå deres styrker, svakheter og tidligere prestasjoner vil gi deg verdifull innsikt for å ta informerte spillbeslutninger.

Call of Duty mottar jevnlig oppdateringer og patcher som kan påvirke spilldynamikken betydelig. Det er avgjørende å holde seg oppdatert med disse endringene, da de kan påvirke teamstrategier, våpenbalanse og den generelle spillingen. Forsømmelse av disse oppdateringene kan føre til unøyaktige spådommer og mislykkede spill.

Lagkjemi og koordinering er avgjørende i Call of Duty esports. Vær oppmerksom på lagets dynamikk, spillerroller og kommunikasjonsevner. Forstyrrelser i teamkjemi, endringer i vaktlisten eller interne konflikter kan påvirke ytelsen negativt, og føre til uventede utfall.

Call of Duty-kamper spilles på forskjellige kart med unike oppsett og strategiske elementer. Å forstå kartene og hvordan de påvirker spillingen kan gi deg en fordel når det gjelder å forutsi teamprestasjoner. Å ignorere kartspesifikke strategier og fordeler kan føre til feilaktige spill.

Unngå følelser

Unngå å lage impulsive eller følelsesmessig drevne spill basert på personlige skjevheter eller preferanser. Det er viktig å løsrive følelser og ta objektive beslutninger basert på statistisk analyse og logisk resonnement. Følelsesdrevet spill kan føre til dårlig dømmekraft og økonomiske tap.

Vær forsiktig med lag eller spillere med inkonsekvente prestasjonsrekorder. Inkonsekvens kan indikere problemer med teamarbeid, individuelle ferdighetsnivåer eller andre faktorer som kan gjøre det utfordrende å presist forutsi deres prestasjoner i fremtidige kamper.

Riktig bankrollstyring er avgjørende i enhver form for spill. Unngå å satse mer enn du har råd til å tape og sett begrensninger på spillbudsjettet ditt. Å overutvide innsatsen eller jage tap kan føre til økonomisk belastning og uansvarlige spillevaner.

Husk at vellykket spill krever en disiplinert tilnærming, iherdig forskning og informert beslutningstaking. Da får du mer ut av spillingen din også.

Konklusjon

Call of Duty betting gir en spennende mulighet for fans av spillet til å forbedre spillopplevelsen og potensielt vinne noen ekstra belønninger. Ved å forstå spillet, studere lag og spillere, og holde deg oppdatert med de siste nyhetene og trendene, kan du gjøre informerte spill og øke sjansene dine for å lykkes. Forhåpentligvis har vår guide hjulpet, og våre anmeldelser av bookmakere kan hjelpe enda mer.

Sammenligningsrapportene kan også være av interesse for deg:

FAQ

Ja, noen bettingplattformer tilbyr markeder hvor du kan satse på individuelle spilleres prestasjoner, for eksempel antall drap eller assists de oppnår i løpet av en kamp.

Se etter lisensierte og anerkjente bettingsider som har en merittliste med rettferdige og transparente virkemåter. Les anmeldelser hos oss, og la oss hjelpe deg med informasjonen du behøver!

Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]