Skip to main content

Surebets

Det er ingenting som er sikkert her i livet. Det er i det minste det vi blir fortalt. Og i hvert fall ikke når det kommer til betting. Husk at bookmakerne alltid ønsker å tilte oddsen i deres egen favør. Det er noe alle spillselskaper gjør, ellers ville de ikke tjent penger. Men det er alltids måter å vinne på, om man virkelig ønsker det. Og det er klart at du gjør. Hvorfor kaste bort penger på kuponger og innsatser som sannsynligvis ikke treffer?

surebets banner´

Da kan du heller prøve deg på surebets. Andre kaller det for arbitrage betting, og det er en måte å spille på som i så stor grad som mulig sikrer at du vinner. Fortsatt nysgjerrig på hvordan det funker, og om det også fungerer for fotball betting? Les videre her for mer informasjon.

TOP bettingsider for surebets

Det grunnleggende du bør vite

Det grunnleggende prinsippet ved surebets er at du spiller på alle mulige utfall av en kamp. Så la oss snakke om fotball, da det er det folk kjenner til som mest. Du har hjemmeseier, borteseier og uavgjort. Vanligvis kan du satse på en av disse, eller maks to. H, B, U, HU og UB. Det er det norske bettingsider tillater deg til å gjøre, og det er forståelig. Ellers, om du kunne satset på alle utfall, så vinner du.

Så da lurer du kanskje på hva vi snakker om? Jo, poenget her er at du spiller ikke bare på en bookmaker. Du spiller på to eller flere, hvor du hele tiden måler oddsen opp på de respektive sidene mot hverandre. Ved å gjøre det, så sikrer du deg selv en gevinst, for kampen har bare et av tre utfall. Og om kampen mot formodning skulle bli avlyst så får du innsatsen din tilbake av bettingsiden. Det er en metode som generelt sett ikke er så veldig populær blant bookmakere, men det er ingenting uovlig ved det.

Vit dog at om bookmakere mistenker at du driver med surebetting så kan de stenge kontoen din, eller begrense den. Det er fordi de ikke vil tape penger, ikke for at det er ulovlig.

Hvordan det fungerer

Det høres kanskje litt komplisert ut, men det er det ikke. For prinsippet er altså som nevnt ovenfor. Du dekker alle baser, og mens du ikke kan regne med å vinne tusenvis av kroner per kupong, så vinner du. Med mindre du satser veldig mye da så klart, og det er jo opp til deg.

surebet bruksanvisning


Surebets: Er enkel matematikk. Det er vanskelig å finne de sikre innsatsene.

Forestill deg at du har 2000 kroner, og du har funnet en interessant kamp å spille på. Ved å gjøre et surebet så må du da finne to bookmakere, uansett om det er nye bettingsider eller gamle, som tilbyr best odds. Best odds i denne sammenheng innebærer best odds på alle utfall, ikke bare på hjemmeseier eller borteseier. Husk, du må spille på en og samme kamp på begge bookmakerne, eller fungerer det ikke.

Oddsen må også være den samme, så la oss si at den ligger på 2.50. Du satser 1000 kroner på hjemmeseier på den ene siden, og 1000 kroner på borteseier på den andre siden. En av lagene kommer til å vinne, og det fungerer faktisk enda bedre om du ikke spiller på en sport som har uavgjort som potensielt resultat.

Sånn sett passer amerikansk sport veldig bra, eller tennis. Om du vil gjøre det på fotball, så må du finne en bookmaker som gir like god odds på uavgjortresultat.

Når et av lagene har du vunnet, etter din innsats på 1000 kroner hver, vil du sitte igjen med 500 kroner. Den ene har du tapt på, og da du tapt 1000 kroner, men på den andre har du vunnet 1500 kroner, noe som utgjør summen du sitter igjen med.

  • 100 kroner x 2,5 Oddsen (Seier Team A)
  • 100 kroner x 2,5 Oddsen (Seier Team B)
  • Formel for profit: ((1000 kroner x 2,5)- 1.000 kroner) = 2.500 kroner

Om du gjør dette over en lenger periode vil du vinne stort, men hvorvidt du har tålmodigheten til det er en annen sak.

Det går ikke på alle kamperDet er en ting som er viktig å vite at dette fungerer ikke på hvilken som helst kamp. Det er visse prosentuelle betraktninger man må ta, for om oddsen på et lag er 1.3 for seier, og for det andre så er det 10.00, så sier det seg selv at balansen på hvor mye du skal satse for å være sikret seier skifter veldig.

Og da må du drive med kalkuleringer på hva som sannsynligvis vil skje, og da blir det langt i fra et surebet. I hvert fall ikke på den måten vi snakker om her.
Det finnes hjelpDet er dog visse sider som spesialiserer på surebets, og som hele tiden sonderer markedet etter de beste surebets. Igjen, spiller du på en kamp som Liverpool mot Watford så vil du ikke finne det man kan kalle for surebet. Fordi styrkene til disse lagene er så forskjellige, at du må satse mye mer på Liverpool i sum for å tjene det samme som du vinner om Watford skulle vinne.

Men som sagt, det er programvarer og nettsider som kan hjelpe deg med dette, men det er viktig at du er våken på det og holder et øye på det. Og de hjelper deg også med å kalkulere hva du må satse for at du skal være garantert en gevinst.
Ulike typer av surebets som finnesDet er mange som liker å drive med live betting, og man kan kombinere det med surebets også faktisk. Men om du føler at vanlig live betting foregår i et høyt tempo, så er det enda verre med surebets. For oddsen forandrer seg stadig vekk.

Skal du spille surebets på live betting så bør du virkelig benytte deg av en nettside som kan hjelpe deg. Det kan gå for fort, og det å regne ut hvor mye du bør satse kan ta for lang tid. Men utrolig underholdende? Det er det virkelig!
Prematch betsDette er jo de vanlige typene av innsatser man ser. Det er innsatser man gjør før kampen har startet. Det er den måten de aller fleste spiller på, i hvert fall når det kommer til surebets.

Det er lettere å få oversikt på denne måten, men du har langt færre surebets kamper å spille på. Grunnen til det er ganske enkel, fordi kampene skifter karakter når de begynner, og oddsen jevnes ut jo lenger kampen ikke har fått mål.

De forskjellige markedene som finnes

Det er faktisk marked tilgjengelig også på surebets, og da snakker vi ting som asian handikap og over/under. Prinsippet er det samme uansett, for da beveger du deg bort fra utfallet på selve kampene, til å heller satse på hva som skjer i kampen.

Risikoen som sådan er den samme, og oddsen er også stort sett den samme. Det kan føles litt mer spennende, men når du først er i gang, så finner du ut av at det er mye av det samme egentlig. Men det er definitivt gøy å utforske, og det finnes mye forskjellig tilgjengelig. Ved å få mer erfaring med surebets så vil du også forstå at hva du satser på ikke er så relevant. Det viktigste er at det finnes to potensielle utfall av det. Deretter er det bare å slå seg løs!

Bruk av surebets med bonuser

oddsbonus ikonBonuser er noe alle liker, og noe de aller fleste bookmakere tilbyr deg. Faktum er det at det er ingenting i veien med å bruke en innskuddsbonus du har fått for surebets. Du bruker den på samme måte som om du vil spilt dine egne penger. Det samme gjelder bonus uten innskudd eller free bets. Prinsippet er alltid det samme.

Det er dog en ting du bør være obs på. Og det er det at det er omsetningskrav på bonuser. Krav og vilkår som i visse tilfeller kan være vanskelige å oppfylle. Har du for eksempel en velkomstbonus så kan det være vanskelig å oppfylle kravene til den grad at du kan ta ut gevinster. Så selv om du kanskje har vunnet 500 kroner som i eksempelet nevnt ovenfor, så kan det hende at du taper det igjen på grunn av krav og vilkår.

Med tanke på at surebets på mange måter eksisterer for å gi deg en garantert gevinst, så går dette noe i mot prinsippet. Men om du føler deg sikker, eller ikke har andre midler tilgjengelig der og da, så er det ingenting som kan stoppe deg. Bonuser fungerer som sagt akkurat like godt som om du skulle plassert dine egne penger som innsats!

Konklusjon

konklusjon ikonSurebets er altså akkurat det, sikre innsatser som du kommer til å vinne på. Du bør ta deg tid til å lære mer om det og hva det innebærer. Men når du har gjort det, og vet hva du bør se etter så kommer du til å få prosentvise gevinster hele tiden. Og når du til slutt regner på det, så kommer du til å oppdage at du faktisk har tjent ganske mye på det.

Men som sagt, du bør bruke en programvare eller nettside som jobber spesielt med dette. De kan gi deg de beste tipsene om hva du behøver å gjøre. Og det er absolutt ingenting å få dårlig samvittighet over heller.

Med tanke på hvordan bookmakere stadig vekk tipper oddsen i deres favør, så er det ingenting galt med at du gjør det samme mot dem. Som sagt, det er ikke ulovlig, og det er mer enn nok bookmakere å spille på. Lær deg surebets, det kommer du virkelig ikke til å angre på!

FAQ

Ja, det er i hvert fall ikke ulovlig. Du spiller tross alt på forskjellige bookmakere, og det er fullt lovlig. Og skulle ikke noen bookmakere like det, så er det deres problem.
I teorien så gjør det det. Du kan få gratis surebets via bonusene, men så handler det da om krav og vilkår.
Det er vanskelig å si, da det avhenger på hvor stor innsats du har lagt. I teorien er det ingen grenser, spesielt om du gjør det over en lenger periode. Men da må du også være tålmodig.
Det er det. Det er bare to forskjellige navn på det samme prinsippet. Så om du finner nettsider som snakker om det ene eller det andre, så vit at de snakker om samme greia.


Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]