VI ❤ SPORTSBETTING

League of Legends betting sites

Å satse på League of Legends (LoL) har blitt stadig mer populært ettersom spillets e-sportsscene fortsetter å bli mer fremtredende. Som tilskuer kan tipping legge til et ekstra lag med spenning og engasjement til kampene. Enten du er en langvarig fan eller ny i LoL-verdenen, kan det å forstå det grunnleggende om betting forbedre din generelle opplevelse.

LoL-spill innebærer å forutsi utfallet av profesjonelle kamper og turneringer. Bookmakere tilbyr en rekke markeder hvor du kan satse på ulike aspekter av spillet, som matchvinnere, kartvinnere, spillerprestasjoner og objektive mål. Oddsen levert av bookmakere reflekterer sannsynligheten for at en begivenhet inntreffer, og vellykkede spillere analyserer disse oddsene for å ta informerte beslutninger.

For å komme i gang med LoL betting er det viktig å ha en solid forståelse av selve spillet. Gjør deg kjent med forskjellige lag, spillere, deres styrker, svakheter og nylige prestasjoner. Å følge med på konkurransemiljøet, følge nyheter og analysere teamdynamikken kan hjelpe deg med å lage mer nøyaktige spådommer.

Nedenfor har vi kommet med en god introduksjon for deg, som kan hjelpe med å forklare alt du behøver å vite om!

league of legends betting sites
rinte forfatter
Forfatter
Sjekket av

Enrico

Dato

12.08.2023

Oppdatert

30.08.2023

Emne

Sportsbetting

Erfaring

Siden 2014

Lesetid

12 Minuten

Litt om League of Legends

League of Legends (LoL) er et lagbasert multiplayer online battle arena (MOBA)-spill hvor to lag, hver bestående av fem spillere, konkurrerer mot hverandre med mål om å ødelegge fiendens Nexus, en struktur som ligger i basen deres. Her er en grunnleggende oversikt over hvordan League of Legends spilles:

Kart: Spillet spilles på et kart kalt Summoner’s Rift, som består av tre baner: topp, midt (midt) og bunn (bot). Hver bane er bevoktet av tårn, og undersåtter gyter regelmessig og beveger seg langs banene mot fiendens base.

Mestere: Spillere kontrollerer karakterer kalt mestere, hver med unike evner, roller og spillestiler. Det er forskjellige roller i spillet, inkludert top laner, mid laner, jungler, bot laner (ADC) og support. Mestere får erfaring, går opp i nivå og får gull gjennom hele kampen for å styrke evnene sine og kjøpe gjenstander.

Laning Phase: Spillet starter med laning-fasen, hvor spillere går til sine tildelte baner. Den øverste banen består vanligvis av én spiller, mens midtbanen er en en-mot-en-matchup. I bunnbanen er det typisk en duo som består av en attack damage carry (ADC) og en støttespiller. Jungleren streifer rundt på kartet, rydder nøytrale monsterleirer og hjelper lagkamerater.

Oppdrett og mål: I løpet av laning-fasen fokuserer spillerne på å «dyrke» undersåtter for å få gull og erfaring, slik at de kan bli sterkere. I tillegg streber lagene etter å kontrollere mål som Dragon (tilbyr team-wide buffs) og Rift Herald (tilkaller en mektig skapning). Å ødelegge tårn gir kartkontroll og tilgang til fiendens base.

Lagkamper og strategi: Etter hvert som spillet skrider frem, blir lagkamper hyppigere og mer avgjørende. Lag koordinerer innsatsen for å engasjere seg i eller løsrive seg fra kamper, ved å bruke mesternes evner til å få en fordel over motstanderne. Strategi, lagarbeid og kommunikasjon spiller en viktig rolle i å bestemme utfallet av lagkamper og det generelle spillet.

Pushing og Nexus: Det ultimate målet er å ødelegge fiendens Nexus, som ligger i basen deres. For å nå fiendens Nexus, må lagene strategisk presse ned tårnene i hver bane og overvinne fiendens forsvar. Å ødelegge Nexus resulterer i seier for laget.

Det er viktig å merke seg at dette er en forenklet oversikt, og det er mange forviklinger, strategier og taktiske avgjørelser involvert i å spille League of Legends. Spillet krever koordinering, kartbevissthet, mekaniske ferdigheter og forståelse av mesterens evner og matchups.

Bettingsider du kan spille League of Legends på

Når det gjelder å velge en eSports bettingsider for å satse på League of Legends (LoL), er det flere anerkjente alternativer tilgjengelig på markedet. Det er imidlertid viktig å merke seg at bookmakernes tilbud og tilgjengelighet kan variere avhengig av hvor du befinner deg. Her er noen kjente bookmakere som ofte tilbyr LoL-spillalternativer:

bet365

Bet365: Bet365 er en allment anerkjent og pålitelig bookmaker som tilbyr et omfattende utvalg av e-sportsmarkeder, inkludert League of Legends. De gir konkurransedyktige odds og et brukervennlig grensesnitt.

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • Bankwire Betalingsmetode

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence

100 % bis zu

1.000 kr

Høydepunkter

 • 1000 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 94,20%
 • iOS- og Android-app
 • Gratis livestreaming
 • Topp Cashout funksjon
 • Fin design og navigering

Betway

Betway: Betway er en annen populær bookmaker kjent for sin omfattende dekning av e-sport, inkludert LoL. De tilbyr en rekke spillmarkeder, alternativer for livestreaming og konkurransedyktige odds for LoL-turneringer.

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • Neosurf Logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence

100 % bis zu

1.000 kr

Høydepunkter

 • 1000 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 91,70%
 • iOS- og Android-app
 • Flott for fotball
 • Stort utvalg av spill
 • Fin design og navigering

Unibet

Unibet: Unibet er en anerkjent bookmaker som dekker et bredt spekter av sporter, inkludert e-sport. De tilbyr en rekke LoL-spillalternativer, med konkurransedyktige odds og vanlige kampanjer for e-sportentusiaster.

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • revolut logo

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence

200 % bis zu

1.000 kr

Høydepunkter

 • 1000 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 94,0%
 • Gratis livestreaming
 • Perfekt for live betting
 • Har Cashout funksjon
 • iOS app tilgjengelig

LeoVegas

LeoVegas: Bookmakeren er kjent for sitt fokus på esportstipping og tilbyr ofte et bredt spekter av markeder for League of Legends. De er høyt ansett for sine høye innsatsgrenser og konkurransedyktige odds.

Betalingsmåter
 • Mastercard Betalingsmetode
 • visa logo
 • Neteller Betalingsmetode

Utbetaling

1 – 3 dager

Lisenser
 • MGA Betting Licence

100 % bis zu

3.000 kr

Høydepunkter

 • 3000 kr for nye kunder
 • Odds på ca. 95,30%
 • Har Cashout funksjon
 • Perfekt for live betting
 • Stort utvalg av spill
 • Flott for fotball

Det finnes naturligvis enda flere enn disse, som du kan se av utvalget vi har for bookmakere. Ta en god titt på anmeldelsene og informasjonen som vi har lagt til.

Live streaming og LoL betting sider

Livestreaming av League of Legends-kamper på bookmakernes plattformer har blitt stadig mer populært på grunn av den økende interessen for e-sport og ønsket om en oppslukende spillopplevelse. Her er noen ytterligere detaljer om dette emnet:

Integrasjon innen bettingplattformer: Mange bookmakere forstår viktigheten av å tilby live streaming ved siden av spillmarkedene deres. For å gi en sømløs opplevelse, integrerer de live streaming direkte på plattformene sine. Dette betyr at du kan få tilgang til live-strømmen av en League of Legends-kamp fra samme nettside eller app der du plasserer innsatsene dine.

Tilgangskrav: Bookmakere kan ha spesifikke krav for å få tilgang til funksjonen for direktesending. Disse kravene kan variere, men inkluderer ofte å ha en finansiert konto, å plassere et spill på arrangementet eller å være logget på kontoen din. Sørg for å gå gjennom vilkårene og betingelsene til bookmakeren du velger for å forstå tilgangskravene for direktesending.

Begivenhetsdekning: Bookmakere tilbyr vanligvis live-streaming for et bredt spekter av League of Legends-arrangementer, inkludert store turneringer, regionale ligaer og enda mindre kamper. Dekningen kan variere mellom bookmakere, så det er fordelaktig å velge en plattform som tilbyr et omfattende utvalg av arrangementer å se og satse på.

Geografiske begrensninger: Det er viktig å merke seg at noen bookmakere kan ha geografiske begrensninger på sine direktestrømmetjenester på grunn av kringkastingsrettigheter og lisensavtaler. Avhengig av hvor du befinner deg, kan det hende at enkelte kamper eller arrangementer ikke er tilgjengelige for direktesending. Ta kontakt med bookmakeren for å finne ut tilgjengeligheten av direktesending i din region.

Tilleggsfunksjoner: Noen bookmakere går utover grunnleggende live-streaming og tilbyr tilleggsfunksjoner for å forbedre seeropplevelsen. Disse kan inkludere livestatistikk, kampkommentarer, lag- og spillerinformasjon og interaktive elementer som lar deg spore fremdriften til spillet mer effektivt.

En guide

Vi kan forstå det dersom du føler det litt overveldende å bli kjent med et helt nytt spill. Men det er på mange måter fremtiden for sports betting, og da kan være vel verdt å bli kjent med spillet og alt rundt. Nedenfor har vi slengt sammen en guide som forhåpentligvis kan hjelpe deg.

 1. Forstå spillet: Gjør deg kjent med det grunnleggende om LoL, inkludert spillingen, forskjellige vinnere og teamdynamikk. Å ha en god forståelse av spillet vil hjelpe deg å ta mer informerte spillbeslutninger.
 2. Bli kjent med lagene og spillere: Hold deg oppdatert på konkurransescenen ved å følge profesjonelle lag, spillere og deres siste prestasjoner. Analyser lagstyrker, strategier og spillerdynamikk for å få innsikt i deres potensielle ytelse i kommende kamper.
 3. Studer kampstatistikk: Analyser lag- og spillerstatistikk, som seierrater, gjennomsnittlig spillvarighet, mesterpreferanser og objektiv kontroll. Denne statistikken kan gi verdifull informasjon om et lags styrker og svakheter.
 4. Følg nyheter og oppdateringer: Hold deg oppdatert med nyheter og oppdateringer relatert til LoL esports-scenen. Overvåk vaktlisteendringer, teamdynamikk og enhver betydelig utvikling som kan påvirke teamprestasjoner.
 5. Sammenlign odds: Sammenlign odds fra forskjellige bookmakere for å sikre at du får best verdi for innsatsene dine. Ulike bookmakere kan tilby litt forskjellige odds for samme kamp, så shopping rundt kan maksimere potensiell avkastning.
 6. Administrer din bankroll: Sett et budsjett for dine spillaktiviteter og hold deg til det. Unngå å jage tap og sats aldri mer enn du har råd til å tape. Riktig bankrollstyring er avgjørende for en bærekraftig og ansvarlig spilltilnærming.
 7. Vurder forskjellige spillmarkeder: Utforsk de forskjellige spillmarkedene som er tilgjengelige for LoL, for eksempel kampvinnere, kartvinnere, handikap og spillerspesifikke markeder. Vurder hvilke markeder som stemmer overens med dine kunnskaper og preferanser.

Ved å følge disse trinnene kan du forbedre din LoL-spillopplevelse og ta mer informerte avgjørelser. Husk at vellykket spill krever en kombinasjon av forskning, analyse og ansvarlig gamblingpraksis.

Forskjellige marked du bør være oppmerksom på

Som du sannsynligvis allerede vet så er det mange spesifikke marked for League of legends betting. Det er noe spillere i dag på mange måter krever, og vi har forsøkt å gi deg en god introduksjon til dem. Husk også at det finnes langt flere marked enn de vi har nevnt nedenfor, og vi har også sett at bookmakere legger til flere stadig vekk.

 • Kampvinner: Dette er en grei innsats der du satser på laget du tror vil vinne hele kampen. Hvis ditt valgte lag vinner, er innsatsen din vellykket. Det er en enkel og grunnleggende måte å spille på.
 • Kartvinner: I League of Legends spilles kamper vanligvis i en best-of-serie, noe som betyr at det første laget som vinner et visst antall kart (spill) vinner kampen. Med kartvinner-spillet tipper du hvilket lag som vil vinne et spesifikt kart i serien. Hvert kart er et individuelt spill, så du kan satse på hvert kart separat.
 • Handicapspill: Handicapspill er en måte å utjevne spillefeltet ved å gi ett lag en virtuell fordel eller ulempe. Hvis du for eksempel satser på et lag med -1,5 karthandicap, må de vinne med en poengsum på minst 2-0 for at innsatsen din skal lykkes. Omvendt, hvis du satser på et lag med +1,5 karthandicap, kan de enten vinne eller tape med en poengsum på 2-1 eller bedre for at innsatsen din skal vinne.
 • Totalt antall kart over/under: Dette spillet innebærer å forutsi om det totale antallet kart som spilles i en serie vil være over eller under et spesifisert tall satt av bookmakeren. For eksempel, hvis bookmakeren setter de totale kartene til 3,5, kan du satse på om serien vil ha fire kart eller flere (over) eller tre kart eller færre (under).
 • First Blood: Det første blodspillet fokuserer på hvilket lag som skal sikre spillets første drap. Et «første blod» oppstår når ett lag dreper et medlem av motstanderlaget for første gang i kampen.
 • First to X Kills: Denne innsatsen innebærer å forutsi hvilket lag som vil være det første som oppnår et visst antall drap. For eksempel kan du satse på hvilket lag som vil være det første til å nå 10 drap i spillet.
 • First Baron/Dragon: Baron Nashor og Elemental Dragons er kraftige mål i spillet. I dette spillmarkedet spår du hvilket lag som vil sikre det første Baron Nashor-drap eller det første Elemental Dragon-drap.
 • Spillerytelse: Noen bookmakere tilbyr spill på individuelle spillerprestasjoner. For eksempel kan du kanskje satse på antall drap, assists eller CS (krypningsscore) oppnådd av en spesifikk spiller i løpet av en kamp.

Husk å gå gjennom de spesifikke reglene og oddsene som tilbys av din valgte bookmaker for hvert spillmarked, da de kan variere.

Eksempel på live betting på League of Legends

Turret/Structure Destruction: I live-betting kan du satse på hvilket lag som vil ødelegge neste turret eller struktur i spillet. Turrets og strukturer spiller en avgjørende rolle i LoL, da de gir defensive fordeler og kartkontroll. Etter hvert som spillet skrider frem, kan lag gjøre strategiske grep for å målrette og ødelegge disse målene. Live-betting på tårn eller strukturødeleggelse lar deg forutsi hvilket lag som vil lykkes med å ta ned neste tårn eller struktur på kartet.

Denne typen livespill kan legge til spenning til seeropplevelsen din, ettersom du kan observere lagenes strategier, posisjonering og kartkontroll for å komme med informerte spådommer om neste objektive fjerning. Husk at oddsen for dette spillet kan svinge raskt basert på situasjonen i spillet og lagenes prestasjoner.

Det er viktig å merke seg at tilgjengeligheten til spesifikke livespillmarkeder kan variere avhengig av bookmaker og den spesifikke kampen som spilles. I tillegg kan oddsen for livespill endres raskt, så det er viktig å være oppmerksom og ta informerte beslutninger basert på den utviklende spillsituasjonen.

Live betting har veldig mye for seg i slike spill, men det er et spill som går veldig fort, så du må være våken til enhver tid. Det kan hjelpes ved live streaming!

skjermbilde league of legends betting odds zulabet
Skjermbilde: League of legends betting odds Zulabet

Hva er de største konkurransene og ligaene i League of Legends?

League of Legends (LoL) har en livlig konkurransescene med flere store turneringer og ligaer over hele verden. Her er noen av de største konkurransene og ligaene i League of Legends-verdenen:

 • League of Legends verdensmesterskap (Worlds): League of Legends verdensmesterskap er den mest prestisjefylte og etterlengtede turneringen i LoL esportskalenderen. Det er et årlig arrangement organisert av Riot Games og inneholder topplagene fra forskjellige regionale ligaer som konkurrerer om Summoner’s Cup. Worlds tiltrekker seg et massivt globalt publikum og viser det høyeste nivået av konkurranse i spillet.
 • League of Legends Championship Series (LCS): LCS er den beste profesjonelle ligaen i Nord-Amerika. Det er delt inn i to regionale divisjoner: LCS (tidligere kjent som NA LCS) og LCS Academy. LCS har franchiselag og bestemmer representanter fra Nord-Amerika for internasjonale arrangementer som Worlds.
 • League of Legends European Championship (LEC): LEC er den fremste ligaen i Europa. Den består av franchiselag som representerer forskjellige europeiske land og regioner. LEC bestemmer Europas representanter for internasjonale turneringer, inkludert Worlds.
 • League of Legends Pro League (LPL): LPL er toppligaen i Kina og er kjent for sitt svært konkurransedyktige spillenivå. Den inneholder kinesiske topplag og viser noen av de mest talentfulle spillerne i verden. LPL har konsekvent prestert godt i internasjonale turneringer og har vunnet flere verdensmesterskap.
 • League of Legends Champions Korea (LCK): LCK er den fremste ligaen i Sør-Korea, et land kjent for sin dominans innen konkurrerende spill. Den har en rik historie og er hjemsted for legendariske lag og spillere. LCK har produsert flere verdensmestere og er fortsatt en svært konkurransedyktig liga.
 • League of Legends Pacific Championship Series (PCS): PCS er et samarbeid mellom League of Legends Master Series (LMS) og Southeast Asia Tour (SEA Tour). Den representerer de profesjonelle ligaene fra Taiwan, Hong Kong, Macau og Sørøst-asiatiske land. PCS tilbyr en plattform for lag fra disse regionene til å konkurrere på en internasjonal scene.
 • Andre regionale ligaer: I tillegg til de nevnte ligaene, har flere andre regioner sine egne profesjonelle ligaer, inkludert League of Legends Japan League (LJL), League of Legends Brasil (CBLOL), League of Legends Latin America (LLA) og League av Legends Oceania Championship (LCO), blant andre.

Dette er et lite utvalg av ligaer og cuper du kan spille på. Spenningen er høy, og avhengig av hvor du spiller kan premien være enda høyere!

League of Legends i Norge

League of Legends (LoL) har en betydelig og voksende spillerbase i Norge. Selv om spesifikk statistikk over spillertall eller popularitet i Norge kanskje ikke er lett tilgjengelig, har LoL en dedikert tilhengerskare og en sterk tilstedeværelse i landets spillmiljø.

Norge har en levende e-sportscene og et lidenskapelig fellesskap av spillere. Mange norske spillere deltar aktivt i konkurrerende turneringer, både innenlands og internasjonalt. Landet har produsert talentfulle spillere som har oppnådd anerkjennelse i den globale LoL esportscenen.

Når det gjelder seertall og engasjement, tiltrekker LoL esports-arrangementer, inkludert League of Legends verdensmesterskap og regionale ligaer, et betydelig publikum i Norge. Fans samles ofte for å se turneringer sammen, enten på live-visningsfester eller via online streaming-plattformer.

Videre har norske esportsorganisasjoner og -lag markert seg i LoL esportscenen. Flere norske lag har konkurrert i regionale ligaer og deltatt i internasjonale konkurranser, og høstet støtte fra lokale fans. Det er en sport og måte å spille på som hele tiden vokser i Norge.

Hva du bør unngå med League of legends betting

 1. Mangel på kunnskap: Unngå å satse på League of Legends-kamper uten en solid forståelse av spillet, lag, spillere og gjeldende meta. Riktig forskning og analyse er avgjørende for å ta informerte spillbeslutninger.
 2. Emosjonelt spill: Unngå å la følelser diktere dine spillvalg. Det er viktig å ta rasjonelle avgjørelser basert på analyser i stedet for personlige skjevheter, favorittlag eller individuelle spillerpreferanser.
 3. Jage tap: Unngå fristelsen til å jage tap ved å plassere større innsatser eller øke innsatsen for å gjenopprette tidligere tap. Dette kan føre til impulsive beslutninger og ytterligere økonomiske tap. Hold deg til en veldefinert spillstrategi og bankrollhåndteringsplan.
 4. Overse teamform og ytelse: Forsømmelse av å vurdere et lags nylige form, prestasjonstrender, vaktlisteendringer og synergi kan være skadelig for innsatssuksessen din. Hold oversikt over lagenes resultater, individuelle spillerprestasjoner og nylige kampprestasjoner for å få innsikt i deres nåværende tilstand.
 5. Ignorering av patchoppdateringer og metaskift: League of Legends mottar jevnlig oppdateringer og patcher som kan påvirke gameplay og strategier betydelig. Å unnlate å holde seg informert om disse endringene kan føre til unøyaktige spådommer og feilaktige spill.
 6. Forsømmelse av bankrollstyring: Unnlatelse av å implementere riktig bankrollstyring kan føre til store tap og potensielle økonomiske problemer. Sett et budsjett for spill og hold deg til det, unngå hensynsløse spill som kan sette din generelle økonomiske stabilitet i fare.

Husk at ansvarlig gambling er viktig. Sett grenser, spill med hva du har råd til å tape, og søk hjelp hvis du føler at spillevanene dine begynner å bli problematiske. Det er veldig viktig å huske i alt dette.

Potensielle bonuser for League of legends betting

Bookmakere har også bonuser tilgjengelige for betting på League of Legends. Mange av bookmakerne vi har anmeldelser av har ingen begrensninger på hvilke sporter du kan spille bonusen på, det inkluderer League of Legends.

 • Innskuddsbonuser: Innskuddsbonuser tilbys når du gjør et første innskudd på spillekontoen din. Noen bookmakere kan ha spesifikke innskuddsbonuser for esports-tipping, noe som gir deg ekstra midler til å satse på League of Legends-kamper.
 • Gratisspill: Gratisspill er kampanjetilbud som lar deg plassere spill uten å bruke dine egne midler. Bookmakere kan tilby gratisspill spesielt for e-sport, slik at du kan plassere risikofrie innsatser på League of Legends-arrangementer.
 • Forbedrede odds: Forbedrede oddskampanjer øker oddsen for spesifikke esport-kamper eller -resultater, og gir deg høyere potensiell avkastning hvis innsatsen din er vellykket. Disse kampanjene tilbys ofte for store League of Legends-arrangementer eller høyprofilerte kamper.
 • Acca-forsikring: Acca-forsikring er en kampanje hvor du får en refusjon eller bonus hvis den ene delen av akkumulatorinnsatsen din (parlay-innsatsen) mislykkes. Noen bookmakere utvider acca-forsikringstilbud til esports-akkumulatorer, inkludert League of Legends-kamper.
 • Lojalitets- og reload-bonuser: Noen bettingsider tilbyr lojalitetsprogrammer eller reload-bonuser for å belønne vanlige kunder eller returnerende spillere. Disse bonusene kan brukes på esports-betting, slik at du kan tjene ekstra bonuser eller fordeler mens du fortsetter å satse på League of Legends og andre e-sporter.

Konklusjon

Det er mye å vite om League of Legends, og vi har dekket mye av det de fleste vil lure på om betting på League of Legends. Som vi har nevnt ovenfor så er det slik at mange av bettingsidene vi har anmeldelser av her hos oss tilbyr spill på League of Legends.

Ta en titt på dem, les våre anmeldelser og gi League of Legends en sjanse!

Sammenligningsrapportene kan også være av interesse for deg:

FAQ

Ja, det er det så absolutt. Det er en populær sport å spille, og ikke minst satse penger på. Dte e ringen som kan stoppe deg, og du kan ha det akkurat så gøy som du vil.

Var det til hjelp?
[Total: 1 Gjennomsnittlig: 5]