VI ❤ SPORTSSPILL

Oddsbonusser » Blog » Forberedelser til UEFA Euro 2024: Favoritter og bettinginnsikt

Forberedelser til UEFA Euro 2024: Favoritter og bettinginnsikt

UEFA Euro 2024 er rett rundt hjørnet, og fotballfans over hele verden gjør seg klare for en av de mest etterlengtede turneringene i sporten. Tyskland er vertskap for turneringen, og det loves spennende kamper, stjernespekkede opptredener og mange muligheter for spillere til å ta del i spenningen. I denne artikkelen skal vi se nærmere på turneringens favoritter, EM odds 2024, de viktigste spillerne å holde øye med og gi deg noen innsiktsfulle spilletips for å forbedre din Euro 2024-opplevelse.

Oversikt over turneringen

Euro 2024 vil finne sted fra 14. juni til 14. juli 2024, på ti arenaer i Tyskland, inkludert ikoniske stadioner som Olympiastadion i Berlin og Allianz Arena i München. Med 24 deltakende lag vil turneringen følge formatet som ble etablert i Euro 2016, med et gruppespill etterfulgt av utslagsrunder.

Favoritter til å vinne

Flere lag skiller seg ut som favoritter til å løfte Henri Delaunay Trophy i 2024. Her er de beste kandidatene:

 1. Frankrike: Frankrike, verdensmesterne fra 2018 og nummer to i EM i 2016, er nok en gang blant favorittene. Med en tropp full av talenter som Kylian Mbappé, Antoine Griezmann og N’Golo Kanté, har Les Bleus en perfekt blanding av ungdom og erfaring. Dybden i alle posisjoner gjør dem til en formidabel styrke, og Didier Deschamps’ taktiske skarpsindighet vil være avgjørende i jakten på seieren.
 2. England: England er en seriøs utfordrer med sin imponerende finaleplass i EM 2020 og en sterk prestasjon i VM 2022. Gareth Southgates lag består av en blanding av unge stjerner som Phil Foden og Bukayo Saka, i tillegg til rutinerte spillere som Harry Kane og Jack Grealish. Three Lions’ offensive ferdigheter og solide forsvarsspill gjør dem til et balansert og farlig lag.
 3. Tyskland: Som vertsnasjon har Tyskland fordelen av å spille på hjemmebane, noe som historisk sett har vært et betydelig løft for alle lag. Julian Nagelsman har forynget troppen med en blanding av erfarne spillere som Thomas Müller og Manuel Neuer, og unge talenter som Jamal Musiala og Florian Wirtz. Tysklands taktiske fleksibilitet og hjemmebanefordel gjør dem til en av de største favorittene.
 4. Spania: Spanias oppblomstring under Luis de la Fuente har vært bemerkelsesverdig, med fokus på høyt press og ballbesittelsesbasert fotball. Spillere som Pedri, Gavi og Ferran Torres bidrar med ungdommelig sprudlende energi, mens veteraner som Rodri sørger for stabilitet. Spanias evne til å kontrollere kampene og deres taktiske disiplin gjør dem til en formidabel motstander.
 5. Belgia: Belgias «gylne generasjon» har fortsatt sin første seier i en stor turnering til gode. Anført av Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku og Jeremy Doku har Belgia den offensive ildkraften og erfaringen som skal til for å gå hele veien. Spørsmålet er om Domenico Tedesco endelig kan levere et stort trofé til dette talentfulle laget.

Dark Horses

Selv om favorittene sannsynligvis vil dominere overskriftene, er det flere dark horse-lag som kan overraske og gå langt inn i turneringen, noe som er viktig å tenke på i en tippekonkurranse EM 2024:

 1. Portugal: Portugal, europamesterne fra 2016, kan ikke overses. Med Cristiano Ronaldo som fortsatt er en trussel og et støtteapparat med blant andre Bruno Fernandes og João Félix, har Portugal kvalitetene som skal til for å utfordre alle lag. Deres defensive soliditet og kontringsvilje gjør dem farlige i utslagsrundene.
 2. Italia: Italia, EM-mesterne fra 2020, er alltid et lag å følge med på i store turneringer. Til tross for at de har slitt litt i de siste kvalifiseringskampene, har Lucianos Spallettis lag en sterk tropp med en blanding av veteraner og nye talenter. Den taktiske disiplinen og den defensive styrken kan gjøre at de når langt igjen.

Viktige spillere å holde øye med

EM 2024 vil by på noen av verdens beste fotballspillere, som gir god toppscorer EM 2024 odds. Her er noen nøkkelspillere som kan få stor betydning:

 • Kylian Mbappé (Frankrike): Mbappés fart, ferdigheter og avslutningsevne gjør ham til en av de mest spennende spillerne i verden. Hans prestasjoner vil være avgjørende for Frankrikes suksess, og han er en av de beste kandidatene til turneringens Gullstøvel.
 • Harry Kane (England): Kane er Englands kaptein og talisman, og hans målfarlighet og lederskap vil være avgjørende for Three Lions. Hans evne til å skape sjanser og score fra hvor som helst gjør ham til en konstant trussel.
 • Kevin De Bruyne (Belgia): De Bruynes visjon, pasninger og kreativitet er uten sidestykke. Han er hjertet i Belgias midtbane, og hans playmaker-ferdigheter vil være avgjørende for å låse opp forsvaret.
 • Pedri (Spania): Den unge Barcelona-midtbanespilleren har allerede etablert seg som en nøkkelspiller for Spania. Hans evne til å kontrollere tempoet i spillet og koble sammen spill vil være avgjørende for Spanias spillestil.
 • Manuel Neuer (Tyskland): Tysklands veterankeeper er fortsatt en av de beste i verden. Hans evne til å stoppe skudd og hans lederskap vil være avgjørende for Tysklands defensive stabilitet.

Innsikt i spill

EM fotball 2024 tipping byr på et bredt spekter av spillmuligheter, fra rene vinnerspill til spill på enkeltkamper. Her er noen tips du bør vurdere:

 1. Direkte vinner: Å spille på den direkte vinneren er et av de mest populære markedene og gir god odds EM 2024. Selv om Frankrike, England og Tyskland er favoritter, kan det være verdt å vurdere et spill på en dark horse som Portugal eller Italia.
 2. Toppscorer: Golden Boot-kapløpet er alltid spennende. Spillere som Kylian Mbappé, Harry Kane og Romelu Lukaku er sterke utfordrere. Se etter spillere som sannsynligvis kommer til å spille flest minutter og som er nøkkelen til lagets angrepsspill.
 3. Spill på gruppespillet: Det kan være lønnsomt å spille på utfallet av gruppespillet. Ta hensyn til lagenes styrke, historiske prestasjoner og nåværende form. Det er vanlig med overraskelser, så ikke vær redd for å satse på en underdog i en gunstig matchup.
 4. Live-spill: Liveodds gir deg muligheten til å plassere spill mens kampene pågår, og du kan dermed reagere på det som skjer. Dette kan være spesielt nyttig i kamper som involverer favoritter, der du kan spille på spesifikke utfall som neste målscorer eller totalt antall mål.
 5. Prop-spill: Proposition-spill, eller prop-spill, fokuserer på spesifikke hendelser i en kamp, for eksempel antall hjørnespark, gule kort eller hvilket lag som scorer først. Disse spillene kan skape spenning og gi verdi hvis du har god innsikt i lagtendenser og spillernes oppførsel.
Var det til hjelp?
[Total: 0 Gjennomsnittlig: 0]

Ingen kommentarer tilgjengelig


Har du et spørsmål eller en mening om artikkel?

E-postadressen din vil ikke bli publisert