VI ❤ SPORTSSPILL

Oddsbonusser » Blog » De største bettinggevinstene gjennom tidene

De største bettinggevinstene gjennom tidene

Betting er stort, og det er noe som har blitt gjort siden tidenes morgen. Det er underholdende, og det finnes i dag flere og flere muligheter for spill. Men når vi skal se på de største bettinggevinstene gjennom tidene føler vi at vi må nevne at betting har en lang historie. Sannsynligheten er at en eller annen person for mange, mange år siden har vunnet mer enn det noen annen har de siste 50-60 årene i vår tid.

Nummer 10: Mick Gibbs

Denne karen traff ganske godt, med en innsats på 0.30 engelske pund, vant han hele 500 000 pund. Over fem millioner kroner. Det gjorde han ved å lage en akkumulator på 15 kamper, hvor den siste var Champions League finalen mellom Bayern Munchen og Valencia. Han var et straffespark unna å tape alt, men takk og lov for Oliver Kahn!

Nummer 9: Darren Yates

Yates satset litt mer, 62 pund, men vant til gjengjeld mer, da han traff på at jockeyen Frank Dettori skulle vinne alle hans løp på Ascot i 1996. Resultatet? Darren Yates satt igjen med 550 000 pund, nok til både det ene og det andre.

Nummer 8: Anonym

Fotball er det store fokuset, og for denne anonyme karen som hadde en akkumulator på 19 kamper ble det ekstra spesielt. Med en odds på 683.738 for at alle kampene skulle gå inn forventet han ikke mye.

Spesielt ikke med tanke på at den siste kampen var mellom Chelsea og Liverpool. Han trengte at sistnevnte vant sin kamp, og når vinnermålet gikk inn noen minutter før slutt kan man bare innbille seg gledesscenene.

Nummer 7: Charles Barkley

Navnet virker vel litt kjent for deg? Ja, det er basketballegenden Barkleys tur på denne listen. Han er en kjent gambler, så er det heller ikke alle som har mulighet til å satse 500 000 dollar på en innsats. Selv om han skulle tape går det jo bra for han.

Men heldigvis for Charles vant han på at New England Patriots vinner Superbowl, og gevinsten hans endte opp på 800 000 dollar. Det er en god fortjeneste på et par timer!

Nummer 6: James Aducci

Aducci var modig, for han satset nemlig på at Tiger Woods skulle vinne Masters i 2019, 11 år etter hans forrige seier. Han veddet stort, over 80 000 dollar, men det gikk jo ganske bra for han.

Med tanke på at han endte opp med å vinne 1.2 millioner dollar fra innsatsen. Det er vel ingen overraskelse at Aducci brøt rekorden for William Hills største utbetaling noen sinne, og Aducci har virkelig Tiger Woods sine mesterlige evner å takke!

Nummer 5: Mike Futter

Dette er et litt interessant tilfelle, for Futter satset faktisk på hans egen hest. Futter er et kjent navn for mange av de som er i bettingindustrien, og han satset på Monty’s Pass i 2003. Med tanke på at han eide hesten i tillegg så ble det helt fantastisk for Futter.

For i tillegg til at han vant 400 000 pund for selve innsatsen, så vant han også prispenger på 348 000 pund da han er eier av hesten. Om ikke det er verdens beste kombinasjon av hell og flaks på et sted, så vet ikke vi.

Nummer 4: Fred Craggs

Du vet, når du satser 5 kroner på noe, så glemmer du det fort. Det er ikke noe man tenker på, for det er ikke veldig mye konsekvens i det. Så når Craggs gikk tilbake til bookmakeren sin for å plassere en ny innsats fikk han sitt livs sjokk.

For det var bare da han fant ut at han hadde vunnet hele en million pund! Over ti millioner kroner, på en innsats på fem kroner! Det er ekstreme tall vi har å gjøre med her.

Nummer 3: Steve Whiteley

Steve Whiteley hadde to pund, og tenkte å satse dem. Han plasserte innsats på hvordan alle løpene ville ende, og hvem som vant. Til hans hell, så traff han på alle seks hestene i løpet, og vant hele 1.5 millioner pund.

Og det verste med det hele? Ja, det er at en av hestene han vant på hadde tapt alle de 28 tidligere løpene det hadde deltatt på. Oddsen for gevinst der må ha vært ekstremt høy!

Nummer 2: Vegas Dave

Med et navn som Vegas Dave har du fått deg et visst rykte! For han satset på noe som i teorien skulle vært umulig, at Kansas City Royals skulle vinne World Series i 2015. Sannsynligheten for det var så lav, at han var tvunget til å dele innsatsen på 15 forskjellige bookmakere da ingen ville ta imot hele innsatsen.

Så var også hele innsatsen hans på 140 00 dollar, det er ikke småpenger det er snakk om. Men all den innsatsen var verdt det, det kan man trygt si. For Royals endte opp med å vinne, og Vegas Dave vant også. Han vant hele 2.5 millioner dollar, og dermed ble Vegas Dave multimillionær!

Nummer 1: Billy Walters

Det er på en måte vanskelig å logisk forklare hva Billy Walters egentlig gjorde. Han er en kjent gambler som hadde mye suksess med blant annet poker. Men så snudde han seg til sports betting, og satset på at New Orleans Saints vinner Superbowl mot Indianapolis Colts.

Det er jo alt greit nok, men faktum er at han veddet 3.5 millioner dollar på at Saints skulle vinne, og da vant han den samme summen tilbake. Det er mye penger å tjene å veldig kort tid!

Var det til hjelp?
[Total: 0 Gjennomsnittlig: 0]

Ingen kommentarer tilgjengelig


Har du et spørsmål eller en mening om artikkel?

E-postadressen din vil ikke bli publisert